2012. augusztus 22. szerda

aug. 22
0:01
Tizenegyest hibázott a Lille Koppenhágában - videó (Agroinform)
Egygólos előnyt szerzett a Köbenhavn a Lille ellen a Bajnokok Ligája selejtezőjének playoff-körében.
aug. 22
0:03
Eladta előnyét a Basel Vass Ádámék ellen - videó (Agroinform)
A Bajnokok Ligája selejtezőjének playoff-körében a CFR Cluj idegenben nyert a Basel ellen.
aug. 22
0:09
Videó: nagyszerű gólok a Bajnokok Ligája playoffkörében (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjében öt mérkőzést rendeztek kedden. Az első találkozón a Szpartak Moszkva előnyt szerzett a Fenerbahce ellen hazai környezetben, majd a Dinamo Kijev, Celtic, CFR Cluj trió mutatta meg, hogy idegenben sem lehetetlen az ilyesmi. A dán Köbenhavn viszont otthonában győzött, mégpedig a büntetőt hibázó Lille ellen.
aug. 22
0:15
Kettőt lőtt Svédországban, szinte már továbbjutott a Celtic - videó (Agroinform)
Közel került a főtáblához a Celtic, miután 2-0-ra legyőzte idegenben a Helsingborgot a selejtező playoff-körében.
aug. 22
0:27
Tenisz: Julien Benneteau nagy csatában búcsúzott (She)
A nyolcadik helyen kiemelt francia Julien Benneteau három játszmában kikapott a lengyel Lukasz Kubottól a Winston-Salemben zajló férfi tenisztorna második fordulójában.
aug. 22
0:27
BL: Vass Ádám csapata nyert Bázelben (Metropol)
A román CFR Cluj 2-1-re győzött a svájci csapat vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező 4. fordulójának első, keddi mérkőzésén.
aug. 22
5:27
Détári: zakó után távozás (Behaviour)
Vasárnap 2-1-re elveszítette az Újpest elleni idegenbeli rangadót az FTC a labdarúgó NB I 4. fordulójában, hétfőn pedig edző nélkül maradt, miután a zöld-fehér klub vezetői menesztették Détári Lajost, a gárda trénerét. A hivatalos változat szerint közös megegyezéssel válnak el a felek, így a szakember még kereshet némi pénzt a 2013. június 30-ig érvényes szerződéséből hátralévő időszakban.
aug. 22
6:45
Juventus: nincs egyezség a Bilbaóval Llorentéről (She)
Spanyol lapértesülés szerint az Athletic Bilbao elutasította a Juventus ajánlatát, és még többet kér Fernando Llorentéért, a csapat világ- és Európa-bajnok spanyol futballistájáért. A torinói alakulat 16 millió euróval kezdett, majd ezt kétszer is megtoldotta 2-2 millióval, de a Marca úgy tudja, hogy ez is kevés a baszk klub számára.
aug. 22
6:47
Bundesliga: a Császár szerint megint kétesélyes az évad (She)
Franz Beckenbauer, a Bayern München tiszteletbeli elnöke szerint a bajor alakulatnak az idén is a Borussia Dortmunddal kell megküzdenie a Bundesliga salátástáljáért a két nap múlva kezdődő bajnokságban.
aug. 22
6:57
Tudatosan kinevelt bajnokok (Behaviour)
A londoni olimpián aranyérmes 11 magyar sportoló közül hét részt vett az évi kétmilliárd forintból üzemeltetett nemzeti utánpótlás-nevelési programban.
aug. 22
6:59
Kemény Dénes ősszel dönt a folytatásról (Behaviour)
Az ősz folyamán dől el, hogy januártól folytatja-e munkáját Kemény Dénes, a londoni olimpián ötödikként zárt magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya. A szakvezetőként sorozatban három ötkarikás aranyat (2000, 2004, 2008) nyert edző a Digi Sport Reggeli Start című műsorában azt mondta, más válogatottért képtelen lenne hasonlóképpen dolgozni, mint tette azt a magyar csapatért.
aug. 22
7:01
Megint odatették magukat (Behaviour)
Talán lehettek volna eredményesebbek is, de összességében nincs okuk a szégyenkezésre az atlétáknak és tornászoknak a londoni nyári olimpia után. Mindkét sportág képviselői szereztek egy-egy aranyérmet: Pars Krisztián kalapácsvetésben, Berki Krisztián pedig lólengésben utasította maga mögé a riválisokat.
aug. 22
7:03
QPR: a Tottenham rábólintott Dawson eladására (She)
Brit sajtóértesülések szerint a Queens Park Rangers megegyezett a Tottenham Hotspurrel Michael Dawson áráról, így ha a Premier League első fordulójában a Swansea-től 5–0-s vereséget szenvedett QPR vezetői a játékossal is megegyeznek szerződése feltételeiről, a 28 éves középhátvéd a Loftus Roadon folytatja.
aug. 22
7:21
Tenisz: Babos párosban is búcsúzott New Havenben (She)
Babos Tímea párosban is kiesett az egyesült államokbeli New Havenben zajló WTA tenisztornán, miután az amerikai Sloane Stephensszel alkotott, szabadkártyás duója két játszmában vereséget szenvedett a szlovén Katarina Srebotnik és a kínai Cseng Csie egységétől.
aug. 22
7:39
Vízilabda, U18-as vb: amerikaiak itt is, ott is (She)
A férfi vízilabda-válogatott az Egyesült Államokkal, Spanyolországgal, Egyiptommal és Kanadával került egy csoportba az ifjúsági (U18-as) világbajnokságon, míg a hölgyek az olaszokkal, az amerikaiakkal és az indiaiakkal csapnak össze az első körben.
aug. 22
7:41
Röplabda: emléktorna Palotán - új játékosokkal (She)
Szalayné Sebők Éva-emléktornát rendez szeptember 1-jén a Palota RC. A női NB I-ből az előző szezon végén kiesett, ám a Szolnok visszalépése miatt mégis a legmagasabb osztályban induló együttesben bemutatkozhatnak az új játékosok, Kriegel Orsolya, Szikszai Viktória és Szűcs Anita.
aug. 22
7:43
Lovasíjászat: Európa-bajnokság lesz Verőcén (She)
A magyar szövetség rendezi augusztus 31. és szeptember 2. között az Európai Nyílt Lovasíjász bajnokságot (EOCHA). A háromnapos eseményen négy kategóriában tizenkét ország több mint félszáz versenyzője vesz részt, akik harminc lovon teszik próbára ügyességüket.
aug. 22
7:45
Honvéd: Kemenes enyhítést kért, ma hallgatják meg (She)
Szerdán hallgatja meg a Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága Kemenes Szabolcsot, aki enyhítést kér négy bajnokiról való eltiltására.
aug. 22
7:47
Edzősors: Gálhidi egy év után hazatért Ománból (She)
Egy év után hazatért Ománból Gálhidi György. A szakember az arábiai kaland után újra hazai terepen állna munkába.
aug. 22
7:57
NB III: edző és igazgató Budaörsről Soroksárra (She)
A tavasszal még Budaörsön dolgozó Lucsánszky Tamás lett az NB III Alföld-csoportjában szereplő Soroksár vezetőedzője. A szakmai igazgatói tisztséget budaörsi kollégája, Szűcs Mihály látja el.
aug. 22
7:57
„Most már a vb motivál” (Metropol)
Pars Krisztián kalapácsvető szerint nem szabad a babérokon ülni, az olimpiiai arany után világbajnoki címet is szerzne szerezni.
aug. 22
7:59
Labdarúgás: válogatott csatár lett a játékosedző Siklóson (She)
A 38 esztendős Sztipánovics Barnabás irányítja a jövőben Baranya megyei első osztályban szereplő Siklós FC szakmai munkáját.
aug. 22
8:01
FTC: Jó kezekbe került a csapat - Bodnár László (She)
Bodnár László, a Pécsi MFC 33 esztendős futballistája jól ismeri a holland Ricardo Monizt, a Ferencváros új vezetőedzőjét, akivel együtt dolgozott a Red Bull Salzburgnál. A 46-szoros válogatott játékos szerint jó kezekbe került az FTC.
aug. 22
8:15
Labdarúgás: Juhászék Cipruson, játszik a Chelsea - program (She)
Ma folytatódnak a Bajnokok Ligája küzdelmei, és az Európa-liga playoffkörében is lejátsszák az első meccset. A magyar légiósokat foglalkoztató klubok közül Juhász Roland együttese, az Anderlecht a ciprusi AEL Limassollal csap össze, míg Lencse László csapata, az izraeli bajnok Hapoel Ironi Kirjat Smona a DVSC-t az előző körben kiejtő fehérorosz BATE Boriszovval találkozik. Az El-ben a…
aug. 22
8:17
Ökölvívás: Káté Gyula befejezte versenyzői pályafutását (She)
Londoni kiesése után már lehetett sejteni, mostanra biztossá vált: Káté Gyula visszavonul. A 30 éves bokszoló négyszeres Eb- és kétszeres vb-érmesként fejezi be, döntésében fontos szerepet játszott az olimpiai kudarc – Londonban éremszerzésben reménykedett, de a nyolcaddöntő jelentette a végállomást.
aug. 22
8:19
Videó: Minden előzetes álmunkat felülmúltuk - Storcz (She)
Bár nagyszerű sikernek értékeli Storcz Botond kajak-kenu szövetségi kapitány a londoni olimpia hat magyar érmét, ő maga nem kapott kedvet, hogy ismét kajakba szálljon. Storcz szerint ez a legek olimpiája volt, és hogy a szervezők nagyszerű hangulatot teremtettek.
aug. 22
8:21
Franz Beckenbauer szerint kemény harc várható a Bayern és a Dortmund között (Agroinform)
Franz Beckenbauer, a Bayern München tiszteletbeli elnöke szerint a bajor alakulatnak nehéz dolga lesz a bajnokságban.
aug. 22
8:39
Varga Róbert Németországba utazott próbajátékra (Agroinform)
A KTE védője a Jahn Regensburg szakmai stábját próbálja meggyőzni szerződtetésének helyességéről.
aug. 22
8:51
Kosárlabda: amerikai irányítót tesztel az Albacomp (She)
Amerikai utánpótlás-válogatott irányító érkezik próbajátékra a férfi kosárlabda NB I-ben szereplő Albacomphoz. A 21 éves Josiah Turner az U19-es nemzeti csapatban szerepelt.
aug. 22
8:51
Babos párosban is búcsúzott (Metropol)
Az egyeshez hasonlóan párosban is az első forduló jelentette a végállomást Babos Tímea számára a New Havenben zajló, 637 ezer dollár összdíjazású keménypályás női tenisztornán.
aug. 22
8:57
Az akarat győzelme volt, a közönség nélkül nem sikerült volna - Rátgéber (Agroinform)
Az osztrákok ellen kiszenvedett, 81-75-ös siker után a szövetségi kapitány a szombathelyi szurkolókat emelte ki.
aug. 22
9:09
Légiósok: Feczesin váltana, de még nem érkezett ajánlat (She)
Az elmúlt hetekben több klubbal is hírbe hozták az olasz sajtóban a másodosztályú Brescia magyar támadóját Feczesin Róbertet. A hírekre Filipovics Vladan, a csatár menedzsere reagált a Nemzeti Sport Online kérdésére.
aug. 22
9:11
MotoGP: Dovizioso váltja Rossit a Ducatinál (She)
Olasz pilótával pótolja a Yamahához szerződő Valentino Rossit a MotoGP-ben szereplő Ducati: Andrea Dovizioso lesz Nicky Hayden csapattársa a Desmosedicinél 2013-ban.
aug. 22
9:15
A Real Madrid honlapján már megjelent Luka Modric - fotó (Agroinform)
Bár a horvát középpályás még nem a Real Madrid játékosa, a királyiak már megelőlegezték neki saját profilját.
aug. 22
9:17
Babos Tímea párosban is csak az első fordulóig jutott (Agroinform)
Az egyeshez hasonlóan párosban is az első forduló jelentette a végállomást Babos Tímea számára a New Havenben.
aug. 22
9:27
Tenisz: búcsúztak a magyarok Dallasban (She)
Czink Melinda és Marosi Katalin is kiesett párosban az első fordulóban a 220 ezer dollár összdíjazású, dallasi kemény pályás női tenisztornán.
aug. 22
9:29
Kajak-kenu: londoni érmesek a vízen szombaton, Gödön (She)
Szombaton 19. alkalommal rendezik meg a Dunakanyar egyik legnagyobb kajak-kenu eseményét, a Göd Kupát, amelyen várhatóan részt vesz a háromszoros olimpiai bajnok Kammerer Zoltán és a Londonban ezüstérmes férfi négyes még egy tagja, Pauman Dániel is.
aug. 22
9:31
Anderlecht: Juhász szerint Arsenal szintű klubban folytathatja védőtársa (She)
A belga bajnok Anderlecht magyar válogatott játékosa, Juhász Roland szenegáli védőtársát, a 22 éves Cheikhou Kouyatét méltatta egyik nyilatkozatában.
aug. 22
9:33
A Fradi új edzője angolul magyarázott a játékosoknak - videó (Agroinform)
A fradi.hu videójából kiderül, az FTC holland edzője angolul osztotta az utasításokat Bödééknek.
aug. 22
9:33
Videó: a Fradi első, pörgős edzése Ricardo Monizzal (She)
Megtartotta első edzését Ricardo Moniz a Ferencvárosnál. A holland szakember, akit kedden jelentettek be hivatalosan, rendesen megmozgatta a játékosokat, a gyakorlatok között labdakezelések, gyors futások, beadások, lövések szerepeltek.
aug. 22
9:35
Werder Bremen: a DVSC El-riválisától érkezik csatár (She)
Megegyezett egymással a Werder Bremen és az FC Bruges a nigériai Joseph Akpala klubváltásáról: a négyszeres válogatott csatár a sport1-de értesülései szerint 2.5 millió euró ellenében hagyja el a Debrecen Európa-liga ellenfelét, és csatlakozik a német klubhoz.
aug. 22
9:45
Káté Gyula befejezte pályafutását (Metropol)
többszörös világbajnoki és Európa-bajnoki érmes ökölvívó ajövőben edzősködni szeretne.
aug. 22
9:51
Játssz és nyerd meg Roger Federer teniszfelszerelését az Eurosport és a hathárom.hu közös játékán! (Agroinform)
A US Open ideje alatt ismét értékes ajándékokat nyerhetsz a hathárom.hu jóvoltából.
aug. 22
9:53
Michael Dawson a Tottenhamet elhagyja, Londont nem (Agroinform)
A Spurs védője 7.5 millió fontért a Queens Park Rangersbe igazol, ahol nagy szükség lesz rá a pocsék idénynyitó után.
aug. 22
9:55
Káté Gyula bejelentette visszavonulását (Agroinform)
Visszavonult Káté Gyula, többszörös világbajnoki és Európa-bajnoki érmes ökölvívó, aki a jövőben edzősködni szeretne.
aug. 22
10:09
Az olimpiai bajnok Kammerer Zoltán is részt vesz a Göd Kupán (Agroinform)
Szombaton 19. alkalommal rendezik meg a Dunakanyar egyik legnagyobb kajak-kenu eseményét, a Göd Kupát.
aug. 22
10:21
Úszás: hosszútávú világrekord felállítására készül Mányoki (She)
Új hosszútávúszó világcsúcsot szeretne felállítani Mányoki Attila.
aug. 22
10:27
Czink és Marosi is kiesett horvát partnerével párosban (Agroinform)
Czink Melinda és Marosi Katalin is kiesett párosban az első fordulóban a dallasi keménypályás női tenisztornán.
aug. 22
10:29
Madaras Norbert fele pénzért is marad a Reccóban (Agroinform)
Bár a balkezes klasszist hívta a Debrecen és a Szolnok is, mégis a Pro Recco játékosa marad a következő szezonban.
aug. 22
10:45
Több gólhelyzetet kell kialakítani, akár bajnokok is lehetünk - optimista a Fradi új edzője (Agroinform)
Ricardo Moniz, a Ferencváros új edzője elmondta, az Újpest elleni vereség után keresték meg a zöld-fehérek vezetői.

Keresés