2014. május 13. kedd

máj. 13
18:42
Terry hosszabított a Chelsea-vel (Infostart)
John Terry egy évvel meghosszabbította szerződését a Chelsea labdarúgócsapatánál.
máj. 13
19:00
MLSZ: többszörös pénzbüntetés az FTC-nek és az Újpestnek (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága a Ferencvárost NB I-es és Ligakupa-mérkőzése, az Újpestet két Magyar Kupa-mérkőzése kapcsán is pénzbüntetéssel sújtotta.
máj. 13
19:02
NB I: nem az ETO-parkban játszik a Győr a záró fordulóban (She)
Felújítja centerpályáját a Győri ETO FC, és miután a munkák közvetlenül a vasárnapi Honvéd elleni mérkőzést követően már megkezdődtek, a felnőtt csapat nem az ETO-parkban lép pályára az NB I 30. fordulójában a Mezőkövesd ellen – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
máj. 13
19:03
Terry hosszabított a Chelsea-vel (Metropol)
Az angol válogatott 33 éves játékosa karrierje során nem játszott másik csapatban.
máj. 13
19:04
Ligakupa-döntő: DVTK-Videoton élőben az NSO-n! (She)
Ma este 19 órától rendezik a Ligakupa döntőjét, amelyben a Diósgyőr és a Videoton méri össze az erejét. A hazai pálya a Magyar Kupában is döntőig menetelő DVTK mellett szól, ugyanakkor az elmúlt két alkalommal az otthon játszó együttes egyaránt elveszítette a finálét. Kövesse a mérkőzést  folyamatosan frissülő, élőképes cikkünk és online, szöveges közvetítésünk segítségével!
máj. 13
19:06
Karrier: Terry szerződést hosszabbított a Chelsea-nél (Agroinform)
John Terry egy évvel meghosszabbította szerződését a Chelsea-vel, ezen a nyáron járt volna le a kontraktusa.
máj. 13
19:54
Honvéd: „Ha kijön valaki, ne rasszista suhancok vegyék körül” (She)
A futball és a huliganizmus nem szinonimák, a rasszizmus nem a jó focidrukker ismérve. George F. Hemingway, a Budapest Honvéd tulajdonosa a Sport Klub Dodzsem című műsorában elmondta, nem szabad kibújni a felelősség alól, fel kell lépni a rasszizmus ellen.
máj. 13
19:57
A Ferencváros kapta a legnagyobb pénzbüntetést (Metropol)
A klubnak 200 ezer forintot kell fizetnie, mert szurkolói pirotechnikai eszközöket használták és megbotránkoztató rigmusokat kiabáltak Mezőkövesden.
máj. 13
20:00
Bajnokok Ligája: Ancelotti történelmet írhat a Real Madriddal (Agroinform)
A Real Madrid május 24-én Lisszabonban az Atlético Madriddal találkozik a labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjében.
máj. 13
20:12
Vb 2014: Gilardino és Florenzi sincs az olasz keretben (She)
Cesare Prandelli, a világbajnokságra készülő olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette bő, 30 fős keretét, amelyből hiányzik többek között Alberto Gilardino és Alessandro Florenzi is.
máj. 13
20:14
Videó: a Fradinál a fiatalságra fogják az MTK elleni vereséget (She)
Izgalmas mérkőzésen az MTK női labdarúgócsapata 4–3-ra legyőzte a Ferencvárost a Magyar Kupa döntőjében. A Fradi vezetőedzője, Dörnyei Balázs elsősorban a fiatalság számlájára írja a vereséget. Bár örökrangadóról van szó, nem mindenkinek a zöld-fehéreket legyőzni a legnagyobb boldogság. Az NSO Tv riportja.
máj. 13
20:15
Az MTK nyerte a női Magyar Kupát (Metropol)
A zöld-fehéreknél Kaján Zsanett Bernadett mesterhármast ért el, de ez is kevésnek bizonyult.
máj. 13
20:30
Férfi kosár NB I: a Kaposvár továbbjutott, vezet a Sopron (She)
A Kaposvár 91–80-ra győzött hazai pályán a Kecskemét ellen, így a párharcot 3–0-ra megnyerve bejutott a férfi kosárlabda NB I elődöntőjébe. A Sopron 78–67-re megverte otthon az Alba Fehérvárt, ezzel 2–1-re vezet.
máj. 13
20:48
Férfi vízilabda ob I - Előnyben a KSI (Infostart)
A KSI simán, nyolc góllal legyőzte a vendég OSC-t a férfi vízilabda ob I 11. helyéért zajló párharcának első, keddi mérkőzésén.
máj. 13
20:48
Vb 2014: Nasri bajnok lett idén, világbajnok nem lesz (She)
Didier Deschamps, a francia labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte 23 fős világbajnoki keretét. Samir Nasri a tartalékok között sem kapott helyet.
máj. 13
20:48
Semenya feleségül veszi barátnőjét (Blikk)
Polokwane — „Megveszem ezt a nőt!" – mondhatta Caster Semenya (23), a 800 méteres síkfutásban olimpiai ezüstérmes és világbajnok dél-afrikai atlétanő, aki a helyi lapok szerint hamarosan oltár elé vezeti barátnőjét, a szintén futó Violet Rasebo-yát (28).
máj. 13
20:50
Az MTK nyerte a női Magyar Kupát (Infostart)
Az MTK labdarúgócsapata nyerte a női Magyar Kupát, mivel a kedden rendezett miskolci fináléban 4-3-ra legyőzte a Ferencvárost.
máj. 13
21:06
Kortalan Eto'o (Blikk)
Yaoundé — Abban nincs vita, hogy a nyári világbajnokságra készülő kameruni futballválogatott legragyogóbb csillaga Samuel Eto'o, ám abban megoszlanak a vélemények, hány éves is valójában az angol Chelsea csatára. A hivatalos (?) adatok szerint 1981. március 10-én született, ám volt barátnője, gyermekének édesanyja, Anna Barranca (43) szerint a focista 1974-ben látta meg a napvilágot, s…
máj. 13
21:06
Ligakupa-döntő: a Diósgyőr nagy csatában megverte a Vidit (She)
Kedden este rendezték a Ligakupa döntőjét, amelyben a hazai pálya előnyét élvező Diósgyőr 2–1-re megverte a Videotont egy roppant érdekes, izgalmas és színvonalas mérkőzésen.
máj. 13
21:08
Kés és banán a focipályán (Blikk)
Bergamo — Visszataszító és riasztó jelenetek játszódtak le az Atalanta–Milan ­(2-1) olasz élvonalbeli bajnoki futballmeccsen.
máj. 13
21:12
Ligakupa: A Diósgyőr 34 év után nyert trófeát (Agroinform)
A Diósgyőr 2-1-re verte a Videotont a labdarúgó Ligakupa döntőjében.
máj. 13
21:24
Büszke apjára Massa fia (Blikk)
Barcelona — „Az én édesapám Williamset vezet" – olvasható Felipinho Massa (4) pólóján. Ha a fiú elveszne egy Forma–1-es autóversenyen, a családját könnyen megtalálnák – Felipe Massa (33) gyermeke ugyanis a múlt a hét végi Spanyol Nagydíjon szurkolt így az édesapjának.
máj. 13
21:42
Ligakupa - A Diósgyőr első diadala (Infostart)
A Diósgyőr labdarúgócsapata története során először hódította el a Ligakupát, mivel kedden a Miskolcon rendezett döntőben 2-1-re legyőzte a Videotont.
máj. 13
21:42
Vb 2014: Falcao is bekerült a bő kolumbiai keretbe (She)
José Pekerman, a kolumbiai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya megnevezte bő, 30 fős keretét a brazíliai világbajnokságra, amelyben ott található a súlyos sérüléséből lábadozó Falcao is.
máj. 13
21:44
Videó: szögletből varázsolt gólt a Fradi 16 éves labdarúgója (She)
Mint arról már beszámoltunk, az MTK 4–3-ra legyőzte a Ferencvárost a női labdarúgó Magyar Kupa döntőjében. A legszebb gólt a mindössze 16 esztendős Kaján Zsanett szerezte, aki szögletből talált a kék-fehérek kapujába. A FradiMedia videójában megnézheti Kaján három gólját, és egy interjút is láthatnak vele.
máj. 13
21:45
A Diósgyőr nyerte a Ligakupát (Metropol)
Hatezer néző előtt rendezték meg tegnap este Miskolcon a Ligakupa döntőjét. A DVTK stadionja első alkalommal adott otthont a sorozat aranycsatájának.
máj. 13
22:00
A Diósgyőr nyerte a Ligakupát (Blikk)
Miskolc — Újabb trófeával gazdagította gyűjteményét a Diósgyőr focicsapata. A népes szurkolótáborral büszkélkedő miskolci klub a Ligakupát hódította el, miután a saját pályáján megrendezett döntőben pazar rajt után 2-1-re legyőzte az esélyesebbnek tartott Videotont, amely a korábbi években háromszor is a sorozat legjobbjának bizonyult.
máj. 13
22:06
VB 2014: Prandelli 30 fős olasz keretet hirdetett (Agroinform)
Casare Prandelli kijelölte az olasz labdarúgó-válogatott 30 fős keretét a brazíliai világbajnokságra.
máj. 13
22:08
VB 2014: Nasri kimaradt, Falcao bekerült a keretbe (Agroinform)
A francia és a kolumbiai válogatott is összeállt, Didier Deschamps valamint José Pekerman keretet hirdetett a vb-re.
máj. 13
22:18
Kocsmai vitába keveredett a brit kormány az angol futball vb-esélyei miatt (Infostart)
Nem túl derűlátó a brit kormány az angol labdarúgó-válogatott várható brazíliai világbajnoki szereplésével kapcsolatban - legalábbis erre vall egy kedden kiszivárgott kormányzati jelentés.
máj. 13
22:18
Vb 2014: hatan is ott vannak a 2010-es döntősökből a hollandoknál (She)
Louis van Gaal szövetségi kapitány kijelölte a holland labdarúgó-válogatott bő, 30 fős keretét a brazíliai világbajnokságra. A névsorban hat olyan játékos is található, aki pályára lépett a 2010-es vb-döntőben.
máj. 13
22:20
Vb 2014: Demichelis ott van az argentin keretben, Tévez nincs (She)
Biztossá vált, hogy Carlos Tévez nem lesz ott az idei labdarúgó-világbajnokságon, mivel a neve nem szerepel az argentin válogatott 30-as keretében.
máj. 13
22:36
Videó: nagy pofont úszott meg a francia teniszklasszis (She)
Akár súlyosan is megsérülhetett volna Jo-Wilfried Tsonga az Alekszandr Dolgopolov elleni mérkőzésen a római salakpályás tenisztornán. Az ukrán egy nyesése után a francia a hálóhoz rohant, hogy vissza tudja ütni a labdát. Ez ugyan sikerült, ám az ukrán is résen volt, így egy lendületes tenyeressel visszaütötte a labdát, ami viszont majdnem telibe trafálta Tsonga fejét.
máj. 13
22:42
Felkészülés: Csalódást okozott a fiatal német válogatott (Agroinform)
A világbajnokságra készülő német labdarúgó-válogatott 0-0-ra végzett Lengyelországgal Hamburgban.
máj. 13
22:54
Vb 2014: a németek 12 újoncot avattak a lengyelek ellen (She)
A brazíliai labdarúgó-világbajnokságra készülő német válogatott legnagyobb csillagai nélkül fogadta a nagy tornáról lemaradt lengyeleket. A Nationalelf szövetségi kapitánya, Joachim Löw 12 újoncot avatott, de a játékosok messze nem voltak ennyire aktívak a pályán, mert az unalmas találkozón nem született gólt, komoly gólhelyzetet is csak kettőt láthattunk.
máj. 13
23:12
Jégkorong-vb - Nehéz svéd győzelem (Infostart)
A címvédő svéd válogatott egy góllal, 2-1-re győzte le Norvégiát a minszki jégkorong-világbajnokság keddi játéknapján.
máj. 13
23:12
Szlovénia: sorozatban negyedszer lett bajnok a Maribor (She)
Sorozatban negyedszer, összesen pedig 12. alkalommal nyerte meg a szlovén élvonalbeli labdarúgó-bajnokságot az NK Maribor.
máj. 13
23:14
Vb 2014: a brit kormány nem sokat vár az angol csapattól (She)
Nem túl derűlátó a brit kormány az angol labdarúgó-válogatott várható brazíliai világbajnoki szereplésével kapcsolatban – legalábbis erre vall egy kedden kiszivárgott kormányzati jelentés.
máj. 13
23:48
Jégkorong-vb: nehéz svéd és lett győzelem (She)
A címvédő svéd válogatott egy góllal, 2–1-re győzte le Norvégiát a minszki jégkorong-világbajnokságon.

Keresés