2014. május 25. vasárnap

máj. 25
21:30
Roland Garros: Serena, Radwanska és Federer is szettveszteség nélkül jutott tovább (Agroinform)
Nem történt komoly meglepetés a francia nyílt teniszbajnokság első játéknapján.
máj. 25
21:42
Férfi kézi: kupasiker mentette meg Császárék idényét (She)
A PSG férfi kézilabdacsapata négygólos (31–27) győzelmet aratott a Chambéry ellen a Francia Kupa döntőjében, így a Császár Gábort is a keretében tudó párizsi sztárcsapat trófeával zárta az idényt, amelyben a várakozásoktól elmaradva teljesített.
máj. 25
21:48
Magyar Kupa: Maratoni csatában, büntetőkkel az Újpest hódította el a kupát (Agroinform)
Az Újpest története során kilencedik alkalommal hódította el a labdarúgó Magyar Kupát.
máj. 25
22:00
Labdarúgó MK-döntő - Kilencedszer győztes az Újpest (Infostart)
Az Újpest története során kilencedik alkalommal hódította el a labdarúgó Magyar Kupát, ugyanis a sorozat Puskás Ferenc Stadionban rendezett vasárnapi fináléjában 1-1-es döntetlent követően 11-esekkel legyőzte a Diósgyőrt.
máj. 25
22:00
Eurofutball: megszakadt egy sorozat, 48 ezren ünnepelték (She)
Hét év után a Crvena zvezda lett a szerb labdarúgó-bajnokság aranyérmese, miután győzött a vasárnapi utolsó előtti fordulóban, és megőrizte hárompontos előnyét a szintén nyerő Partizan előtt – márpedig végső pontegyenlőség esetén az egymás elleni eredmények a CZ-nek kedveznének.
máj. 25
22:02
Fekvenyomó-vb: magyar győztes, őrületes világrekord (She)
A dániai Rodbyben megrendezett fekvenyomó-világbajnokságon 23 ország 306 sportolója mérettette meg magát, ifjúsági, junior és open kategóriákban. A junior nők között Köteles Mária (+84 kg) 180 kg-os teljesítménnyel végzett az első helyen. A férfiak +120 kg-os kategóriájában a finn Fredrik Smulter 400 kg-os teljesítménnyel új világrekordot állított fel!
máj. 25
22:18
Az Újpest nyerte a Magyar Kupát (Blikk)
Budapest — Kis híján s Bajnokok Ligája szombati döntőjét másolták le kicsiben a labdarúgó-Magyar Kupa tegnapi fináléjában. A rendes játékidő utolsó pillanatában a meccset 1-1-re mentő Real Madrid szerepét a Diósgyőr játszotta el, a miskolciak mégis az Atlético sorsára jutottak, mivel a tizenegyespárbajban az Újpest nyert 4-3-ra.
máj. 25
22:18
Tizenkét év után újra az Újpesté a Magyar Kupa (Metropol)
A lilák történetük során kilencedszer hódították el a Magyar Kupát.
máj. 25
22:36
Magyar Kupa: „Megcsináltuk, megérdemeljük!" - Vignjevics (She)
Mindkét szakvezető szerint a futball ünnepe volt a Magyar Kupa vasárnap esti budapesti döntője, de érthetően a tizenegyesekkel nyerő Újpest edzője, Nebojsa Vignjevics nyilatkozott boldogabban a Duna TV kamerája előtt a lefújás utáni pillanatokban.
máj. 25
22:38
Jégkorong-vb: 2012 után újra Oroszország a győztes (She)
A 2014-es jégkorong-világbajnokság döntőjében Oroszország 5–2-re legyőzte Finnországot, így 2012 után újra megszerezte az aranyérmet, összességben pedig az ötödik vb-diadalát aratta. Oleg Znarok együttese veretlenül zárta a tornát.
máj. 25
22:40
Serie B: sienai vereséggel lett biztos Feczesinék búcsúja (She)
Kétgólos sienai vereséget szenvedett a Padova az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokság utolsó előtti, 41. fordulójában, ezzel biztossá vált a Feczesin Róbert személyében magyar légióst is foglalkoztató együttes szezon végi búcsúja a Serie B mezőnyétől. A magyar légióst a cserék közé jelölték a találkozón, és nem szállt be a kispadról.
máj. 25
22:54
Jégkorong-vb - Két év után ismét orosz diadal (Infostart)
A szocsi olimpia kudarca után az orosz válogatott nyerte a Minszkben rendezett jégkorong-világbajnokságot, mivel a vasárnapi fináléban 5-2-re legyőzte Finnországot.
máj. 25
22:54
Eurofutball: az Újpest lett az egyik utolsó idei kupagyőztes (She)
A Magyar Kupáéval nagyjából egy időben játszották le az országos labdarúgókupa fináléját Andorrában és Moldovában is; az Újpest, a Zimbru és a Sant Julia sikerével teljes az európai kupagyőztesek idei tablója (MEGTEKINTHETŐ ITT!).
máj. 25
23:12
NS: Lila mámor!; Kvázi bajnok a Loki; Rosberg előzött - hétfő (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk:
máj. 25
23:18
Orbán: "Győztünk, nagyon győztünk, sőt, mi győztünk a legjobban" (Behaviour)
máj. 25
23:20
Klicsko lett Kijev főpolgármestere (Behaviour)
Győzelmét Ukrajna leendő elnöke, Petro Porosenko jelentette be.
máj. 25
23:30
Roland Garros: rövid ideig tartott az 56. GS-részvétel (She)
Egyetlen mérkőzésig tartott Francesca Schiavone sorozatban 56. egyéni Grand Slam-szereplése: a Roland Garros 2010-es győztese két játszmában kikapott a horvát Ajla Tomljanovictól a Párizsban zajló francia nyílt teniszbajnokság vasárnapi nyitó napján.

Keresés