2014. május 31. szombat

máj. 31
20:12
NB I: négy vereség után a KTE otthonában nyerni tudott a PAFC (She)
A labdarúgó NB I utolsó fordulójában az egy félidőt emberhátrányban játszó Kecskeméti TE hazai pályán 2–1-es vereséget szenvedett a Puskás Akadémiától, így nem tudott klubrekordot dönteni.
máj. 31
20:12
Angliába költöznek Hamiltonék (Blikk)
London – A napfényes Los Angeles helyett a ködös Albiont választja Nicole Scherzinger (35). Az amerikai énekesnő valóban mindent megtesz szerelméért, Lewis Hamiltonért (29).
máj. 31
20:12
Győzelemmel búcsúzott a Hidegkuti Stadiontól az MTK (Metropol)
Az MTK Budapest a sereghajtó és kiesett Kaposvári Rákóczi 2-0-s legyőzésével búcsúztatta el otthonát.
máj. 31
20:14
Vb 2014: Kovac hét nevet kihúzott, itt a horvát keret (She)
A korábban megsérült Niko Kranjcar mellett további hat horvát válogatott futballistának is szomorú ez a szombat – a Mali ellen 2–1-re megnyert felkészülési mérkőzés után Niko Kranjcar szövetségi kapitány kihirdette, kik utazhatnak a június 12-én kezdődő brazíliai világbajnokságra.
máj. 31
20:16
NB I: Debreceni VSC–Bp. Honvéd élőben az NSO-n! (She)
Debreceni VSC–Bp. Honvéd találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
máj. 31
20:18
NB II: győztek a feljutók, ötösre hatos a válasz (She)
A labdarúgó NB II 30. fordulójában győzni tudott mindkét feljutó csapat: a Nyíregyháza Kozármislenyben nyert minimális különbséggel, míg a Dunaújváros otthon könnyedén múlta felül a Békéscsabát. A Vasas visszavágott az Ajkától elszenvedett őszi hazai ötösért, a bakonyiak otthonában most hat gólt szerezve győzött. A Kisvárda Cegléd elleni győzelme csak szépségtapaszt jelent, hiszen a szabolcsiak…
máj. 31
20:20
NB I: Győri ETO-Mezőkövesd élőben az NSO-n! (She)
Győri ETO–Mezőkövesd találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
máj. 31
20:30
Férfi kézi BL: a Flensburg hetesekkel legyőzte a Barcát! (She)
THW Kiel–Flensburg döntőt rendeznek a férfi kézilabda Bajnokok Ligája kölni final fourjában, mivel a Flensburg 36–36-os döntetlen után hétméteresekkel legyőzte a Barcelonát a második elődöntőben. A vasárnapi bronzmeccsen a katalán csapat az MKB-MVM Veszprémmel játszik.
máj. 31
20:32
Röplabda Eb-selejtező: az izraeliektől is kikaptak a lányok (She)
A franciák után a házigazdáktól is kikapott a magyar női röplabda-válogatott az Izraelben zajló Európa-bajnoki selejtezőn. A mieink négy játszmában szenvedtek vereséget, így visszacsúsztak a csoport második helyére.
máj. 31
20:34
Eurofutball: már csak a magyar rubrika üres a bajnoki tablón (She)
A Szutjeszka Niksics nyerte meg a montenegrói labdarúgó-bajnokság 2013–2014-es idényét, miután a szombati utolsó fordulóban 4–0-ra legyőzte a sereghajtó Decsicset.
máj. 31
20:48
Megérkezett New Yorkba Fa Nándor új hajója, a Spirit of Hungary (Infostart)
Megérkezett New Yorkba Fa Nándor és Goszleth Marcell a Spirit of Hungary hajóval, amellyel indulnak a vasárnap délben rajtoló New York-Barcelona vitorlás versenyen.
máj. 31
20:48
DTM: két BMW indul az első sorból Mogyoródon (She)
Marco Wittmann, a BMW német pilótája nyerte meg a német túraautó-bajnokság magyarországi futamának szombati időmérő edzését, így vasárnap ő rajtolhat az élről a Hungaroringen.
máj. 31
20:48
Kikapott a Barcelona (Metropol)
A spanyol bajnok drámai körülmények között, büntetőkkel 41-39-re kikapott a német Flensburg-Handewitt csapatától.
máj. 31
20:50
Videó: Nem sikerült túllépni önmagunkon - Iváncsik Gergő (She)
„Nem sikerült túllépni önmagunkon annyira, hogy ellépjünk a Kieltől" – mondta Iváncsik Gergő a drámai veszprémi vereséggel végződő férfi kézilabda Bajnokok Ligája-elődöntő után. Nagy László a Kiel kapusát, Andreas Palickát dicsérte. Cristian Ugalde szerint már az első félidőben benne volt a vereség.
máj. 31
20:51
Férfi kézilabda BL: Hetespárbajban nyert a Flensburg, a Barcelona lesz a Veszprém ellenfele (Agroinform)
Közel állt a győzelemhez, de óriási meglepetésre kikapott a Barcelona a Bajnokok Ligája elődöntőjében a Flensburgtól.
máj. 31
20:53
NB II: Nyert a Nyíregyháza és a Dunaújváros is (Agroinform)
A feljutását már korábban bebiztosító Nyíregyháza és Dunaújváros győzelemmel zárta a labdarúgó NB II 2013/14-es idényét.
máj. 31
21:06
Rögbi7: harmadosztályú Eb-t nyert az olimpiai válogatott (She)
A Szalonikiben megrendezett B-csoportos rögbi7-es – ez a sportág olimpiai szakága – Európa-bajnokságon a magyar válogatott mind a négy mérkőzését megnyerve végzett az első helyen, így legjobbjaink jövőre az A-csoportban (ez a második vonal) játszhatnak majd a kontinensbajnokságon, ami egyben olimpiai selejtező lesz.
máj. 31
21:08
Torna-vk: Kállai ezüstérmes lett lólengésben Portugáliában (She)
Kállai Zoltán ezüstérmet nyert lólengésben a tornászok portugáliai világkupaversenyén, Anadiában.
máj. 31
21:10
Spanyolország: visszajutott az élvonalba a 2000-es bajnok (She)
A Deportivo La Coruna szombaton megszerezte azokat a pontokat, amelyek a spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalába jutáshoz kellettek számára.
máj. 31
21:42
Videó: Eppel 20 méterről ollózott kapura az MTK meccsén (She)
Mint arról már beszámoltunk, az MTK 2–0-ra legyőzte a Kaposvárt a labdarúgó NB I 30. fordulójában, a kék-fehérek utolsó bajnoki mérkőzésén a régi Hidegkuti-stadionban. Bese Barnabás szerezte mindkét gólt, de Eppel Márton is sokat vállalt. Többek között 20 méterről is kapura ollózta a labdát. Összefoglaló.
máj. 31
21:45
VB 2014: Suárez kerettag maradt, Tabarez is szűkített (Agroinform)
Nem került ki Uruguay vb-keretéből az utolsó szűkítéskor a csapat sztárja, Luis Suárez.
máj. 31
22:00
Euro 2016: 16 éves újoncot avattak román riválisaink (She)
A magyar labdarúgó-válogatottal egy Eb-selejtezőcsoportban szereplő Románia szombaton 1–0-ra legyőzte Albániát, és a Svájcban megrendezett felkészülési mérkőzésen pályára küldte minden idők legfiatalabb román válogatott játékosát.
máj. 31
22:03
NB I: Kétgólos vereséggel ünnepelt a Debrecen, "csak" öttel nyert a Győr (Agroinform)
Pontszámot tekintve utolérte a Győr a Debrecent a tabella élén, de jobb gólkülönbségével bajnok a hajdúsági csapat.
máj. 31
22:18
NB I: hazai veresége ellenére is bajnok lett a Debrecen! (She)
Megszerezte a 2013–2014-es idény bajnoki címét a magyar labdarúgó-élvonalban, az NB I-ben a Debreceni VSC-Teva, még úgy is, hogy az utolsó mérkőzésen hazai pályán 2–0-ra kikapott a Budapest Honvédtól. A kispestiek zsinórban nyolc bajnoki vereség után szereztek pontokat, a DVSC elveszítette szezonbeli hazai veretlenségét. De ez is belefért már: 2005, 2006, 2007, 2009, 2010 és 2012 után 2014-ben…
máj. 31
22:20
NB I: a Mezőkövesd kiütése is csak ezüstöt ért az ETO-nak (She)
A labdarúgó NB I utolsó, 30. fordulójában a Győri ETO hazai pályán fölényesen, 5–0-ra legyőzte a Mezőkövesdet, és mivel a DVSC csak két góllal kapott ki a Honvédtól, a tabella második helyén végzett.
máj. 31
22:22
Roland Garros: Murray meccse döntő szett 7:7-nél szakadt félbe (She)
Nem tudta befejezni szombati mérkőzését a francia nemzetközi teniszbajnokságon Andy Murray: a wimbledoni győztes skót játékos 7:7-re állt a döntő játszmában a német Phillipp Kohlschreiber ellen, amikor a rossz látási viszonyok miatt a szervezők a folytatás halasztása mellett döntöttek. Murray ugyan szetthátrányból fordított a meccsen, ám befejezni nem tudta az összecsapást, Kohlschreiber…
máj. 31
22:36
Amerikaifutball Eb: a házigazda 42 pontos sikerrel rajtolt (She)
Az Ausztriában zajló amerikaifutball Európa-bajnokság B-csoportjának nyitányán a házigazda 49–7-re kiütötte a másodosztályból tavaly feljutó Dániát.
máj. 31
22:54
Vb 2014: Van Persie a 43. válogatott góljával döntött (She)
Hollandia hazai pályán 1–0-ra legyőzte Ghánát, a Cristiano Ronaldót egyelőre nélkülöző Portugália gól nélküli döntetlent játszott vendégével, Görögországgal a brazíliai labdarúgó-világbajnokságra hangoló válogatottak szombat esti felkészülési mérkőzésein.
máj. 31
22:56
NB I: Mindenkinek megvan az oka az örömre - Kondás (She)
Füttyszóval vegyes hangulatban ünnepelte bajnoki címét a DVSC-Teva, miután 2–0-ra kikapott a Budapest Honvédtól hazai pályán, de jobb gólkülönbségével megnyerte a labdarúgó NB I-et a 2013–2014-es szezonban. Kondás Elemér a Sport Tv-nek elmondta, nem egy meccsen, hanem egy egész éven múlik a „dolog”. Simon Miklós nem tagadta, a szerencsére is szükségük volt.
máj. 31
22:57
Roland Garros: Ivanovics elvérzett, Nadal és Halep simán jutott a 16 közé (Agroinform)
Összefoglaltuk a francia nyílt teniszbajnokság szombati játéknapjának történéseit.
máj. 31
22:58
Vb 2014: újabb olasz iksz; lemondhatnak Montolivóról (She)
Az olasz labdarúgó-válogatott sorozatban hatodik mérkőzésén maradt nyeretlen: a tavaly szeptember óta immár ötödik döntetlenjét játszó squadra azzurra és Írország londoni fellépésén nem született gól. A vb-re készülő Cesare Prandelli csapata elveszítette Riccardo Montolivót, akiről a meccs után Prandelli azt mondta, eltört a sípcsontja, meg kell operálni, ezért nem utazhat Brazíliába.
máj. 31
22:59
Ausztrál foci: Vasárnap reggel újra lila ünnep jöhet (Agroinform)
Nem, ezúttal kivételesen nem az Újpesttel foglalkozunk, hiszen más országban is léteznek lila színű csapatok.
máj. 31
23:12
Videó: Van Persie könnyedén gurított az üres ghánai kapuba (She)
Hollandia 1–0-ra legyőzte Ghánát felkészülési labdarúgó-mérkőzésen. Az egyetlen találatot Robin van Persie szerezte, akinek nem volt nehéz dolga, hiszen öt méterről kellett az üres kapuba gurítania. Íme, a gól!
máj. 31
23:15
Felkészülés: Kevés gól a sztárcsapatok meccsein, vezéráldozat az olaszoknál (Agroinform)
Portugália és Olaszország sem tudta megnyerni felkészülési mérkőzését, de Hollandia is csak egy gólt lőtt Ghánának.
máj. 31
23:30
BL: őket kaphatja a DVSC a selejtező 2. körében (She)
A bajnok DVSC-Teva a labdarúgó Bajnokok Ligája 2. selejtező körében csatlakozik az európai kupasorozathoz, méghozzá kiemeltként, azaz elkerüli a Steaua Bucuresti-et, a Celticet vagy a Sparta Prahát – ugyanakkor összefuthat a tavaly az Európa-ligából őt kiejtő norvég Strömsgodsettel.
máj. 31
23:32
Férfi kosár: a Barca ellen ért véget Hanga pocsék szezonja (She)
Tökéletes esszenciája volt a Barcelona elleni szombat esti meccse Hanga Ádám aktuális szezonjának: a Laboral Kutxa nagyon rossz játékkal otthon kapott ki, honfitársunk újfent kevés ponttal zárt, a baszkok pedig győzelem nélkül estek ki a spanyol bajnokság negyeddöntőjében, pontot téve – a keret minőségéhez mérten – szégyenteljes évadjukra.
máj. 31
23:48
Videó: Egy hellyel szeretnénk csak jobbak lenni - Horváth F. (She)
„Egyeztettem az elnök úrral. Jövőre nincs komolyabb célunk, csupán egyetlen hellyel szeretnénk előrébb végezni..." - így értékelt Horváth Ferenc, a Győri ETO FC vezetőedzője, hogy csapata a második helyen végzett a labdarúgó NB I-ben. Az NSO Tv helyszíni riportja az 5–0-s hazai győzelemmel véget érő Győri ETO FC–Mezőkövesd bajnoki után.

Keresés