2014. május 7. szerda

máj. 7
20:30
Labdarúgó MK - Harminchárom év után újra döntőben a Diósgyőr (Infostart)
A Diósgyőr lesz az Újpest ellenfele a labdarúgó Magyar Kupa fináléjában, mivel szerdán az elődöntő hazai visszavágóján 2-0-ra legyőzte a címvédő Debrecent, így idegenben lőtt gólokkal továbbjutott.
máj. 7
20:48
Premier League: Man. City-Aston Villa élőben az NSO-n! (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 29. fordulójából elmaradt mérkőzést szerda este pótolja be a Manchester City, amely az Aston Villát fogadja. A manchesteri kékek egy győzelemmel újra a tabella élére állhatnak, és egy hatalmas lépést tehetnek a bajnoki cím felé. Kövesse a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
máj. 7
20:50
Magyar Kupa: Szivics büntetést emlegetett, Kondás hazafejelést (She)
Szerda este kiderült, hogy a Diósgyőr lesz az Újpest ellenfele a labdarúgó Magyar Kupa döntőjében, hiszen az idegenbeli 4–2-es vereség után a DVTK hazai pályán kettő nullára legyőzte a DVSC-Tevát.
máj. 7
20:52
NB I: a DVTK-Újpest kupadöntővel a bajnoki 4. aligha indul az El-ben (She)
Amint arról élő tudósításunkban beszámoltunk, a DVTK jutott be a Magyar kupa döntőjébe a Debrecennel szemben, és lesz az Újpest ellenfele. Ezzel leegyszerűsödött a nemzetközi kupaindulás kérdése is.
máj. 7
20:54
Női vízilabda ob I: Bajnok a Szentes (Metropol)
A Szentes győzött szerdán, ezzel összesítésben 3-1-re nyert a Dunaújváros ellen a női vízilabda ob I rájátszásos döntőjében.
máj. 7
20:56
Harminchárom év után újra döntőben a Diósgyőr (Metropol)
A Diósgyőr lesz az Újpest ellenfele a labdarúgó Magyar Kupa fináléjában.
máj. 7
21:06
Női futsal: a második félidőben ötöt kaptunk a vb-ezüstérmestől (She)
A moszkvai Győzelem Napja torna második játéknapján a világ egyik legjobb női futsalválogatottjával, a spanyol nemzeti együttessel játszott a magyar csapat, amely az első félidőt gól nélküli döntetlennel zárta, de a második játékrészre elfogyott az ereje, s 5–0-s vereséget szenvedett – számolt be róla az mlsz.hu.
máj. 7
21:08
P. División: Valladolid-Real Madrid élőben az NSO-n! (She)
A spanyol élvonalban ezen a Real Madrid bepótolja elmaradt Valladolid elleni mérkőzését, így kétszer is pályára lép a héten. A 34. fordulóból elhalasztott mérkőzésen a Real Valladolidhoz látogat a királyi gárda, kövesse a mérkőzést online, szöveges közvetítésünk segítségével!
máj. 7
21:10
Ligue 1: bajnokká „avatta” a PSG-t a kupagyőztes Guingamp (She)
A francia labdarúgó-bajnokság 36. fordulójának szerdai mérkőzésén a Monaco hazai pályán csak 1–1-es döntetlent játszott a Guingamppal, így a hercegségbeliek már matematikailag sem érhetik be a Paris Saint-Germaint, azaz a fővárosi csapat megvédte címét a bajnokságban.
máj. 7
21:12
Karrier: Csak a Real érdekel - Zidane (Agroinform)
Tagadta a Real Madrid korábbi sztárja, jelenlegi másodedzője, Zinedine Zidane, hogy más klubokkal tárgyalna.
máj. 7
21:24
Bajnok a Paris Saint-Germain (Infostart)
A Paris Saint-Germain megvédte címét a francia labdarúgó-bajnokságban.
máj. 7
21:24
Videó: (jobb) külsős segítség a friss bajnok PSG-nek (She)
Miután a Monaco hazai pályán csak 1–1-es döntetlent ért el a Guingamp ellen a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 36. fordulójában, a Paris Saint-Germain már bajnokként léphet pályára a Parc des Princes-ben. Pedig úgy tűnt a 77. percben, hogy életben tartja a reményt Dimitar Berbatov tanári fejesével a Monaco, ám 8 perccel később jött Fatih Atik, aki jobb külsővel a bal alsó sarokba…
máj. 7
21:42
Strandfutball: sima magyar vereség Cantonáéktól (She)
A magyar strandlabdarúgó-válogatott idei első mérkőzését a Telkiben edzőtáborozó franciák ellen játszotta, és vereséget szenvedett – számolt be róla az mlsz.hu. A magyar csapat 5–2-re kikapott a kilencvenes években Újpesten is futballozó Joël Cantona (a nagypályás válogatott és későbbi francia strandfocis kapitány Eric Cantona testvére) vezette kékek ellen.
máj. 7
21:44
Férfi kézi NB I: veszprémi kiütéssel rajtolt a döntő (She)
A férfi kézilabda NB I döntőjének első felvonásán a címvédő MKB-MVM Veszprém hazai pályán 30–21-re kiütötte a Pick Szegedet.
máj. 7
21:48
Férfi kézilabda NB I: Ezúttal húsz perc után omlott össze a Szeged Veszprémben (Agroinform)
Szoros mérkőzésnek indult a döntő első találkozója, de az első félidő végén megtörte a vendégeket a címvédő.
máj. 7
22:00
Férfi kézilabda NB I - Előnyben a címvédő a döntőben (Infostart)
A címvédő Veszprém 30-21-re nyert a Szeged ellen a férfi kézilabda NB I döntőjének első mérkőzésén, és ha vasárnap győz vendégként is, akkor sorozatban hetedszer, összesítésben 22-edszer lesz aranyérmes.
máj. 7
22:00
Újpest: sportigazgató érkezik, Kovács Zoltán is jelölt (She)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint az Újpest FC-nél hamarosan újra sportigazgatót neveznek ki a szakmai stáb fölé, aki többek között az átigazolásokért is felelős lesz. Úgy tudjuk, a jelenleg Diósgyőrben dolgozó Kovács Zoltán az egyik kiszemelt a posztra.
máj. 7
22:06
Bajnok a Paris Saint-Germain (Metropol)
A Paris Saint-Germain megvédte címét a francia labdarúgó-bajnokságban.
máj. 7
22:08
Előnyben a Veszprém a döntőben (Metropol)
Az MKB-MVM Veszprém kiütötte a bajnoki döntő első mérkőzésén a Pick Szeged csapatát.
máj. 7
22:36
Férfi vízi ob I: pécsi siker az alsóházban az OSC ellen (She)
A Pécs négy góllal győzött az OSC vendégeként a férfi vízilabda ob I alsóházi rájátszásában szerdán, így 2-0-s összesítéssel megnyerte a párharcot.
máj. 7
22:38
Tenisz: Murray továbbment, Tsonga kiesett Madridban (She)
Az első fordulóban erőnyerő Andy Murray szenvedve, a második játszmát csúnyán elveszítve jutott be a harmadik fordulóba Nicolás Almagro ellen a Madridban zajló férfi tenisztornán. Kiesett ugyanakkor Jo-Wilfried Tsonga, akit a kolumbiai Santiago Giraldo búcsúztatott.
máj. 7
22:40
NFL: a bajnok Seahawks ET után Shermannel is hosszabbított (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) legutóbbi kiírását megnyert Seattle Seahawksnál kinyílt a pénzeszsák, rövid idő alatt bivalyerős védelmének két meghatározó alakjával is hosszabbított.
máj. 7
23:18
Magyar Kupa: Kondás Elemér szerint bealudtak a visszavágón (Agroinform)
A Debrecen vezetőedzője szerint nem tekintettek magukra továbbjutóként az első meccs után, mégsem kezdtek jól.
máj. 7
23:20
Topligák: Bajnok a PSG, előzött a City, elszúrta a Real, megsérült Ronaldo (Agroinform)
A Monaco döntetlenjével vált biztossá a PSG bajnoki címe a Ligue 1-ben, hétvégén akár az Atlético Madrid is ünnepelhet.
máj. 7
23:30
Bajnoki cím közelében a Manchester City (Infostart)
A Manchester City Edin Dzeko duplájának is köszönhetően magabiztosan, 4-0-ra nyert a vendég Aston Villa ellen az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából elhalasztott, és szerdán pótolt mérkőzésén.
máj. 7
23:30
Videó: a „belüket kiköpték” a szegediek, de nyert a Veszprém (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, az MKB-MVM Veszprém 30–21-re kiütötte a Pick Szegedet a férfi kézlabda NB I döntőjének első felvonásán. A különbség még a győztes oldalt is meglepte, a csongrádiak pedig bevallották: a meccs közben igenis elveszítették a hitüket abban, hogy nyerhetnek. Nagy Lászlóék már a 2. mérkőzésen pontot tennének a párharc végére, hogy minél több idejük legyen a Bajnokok Ligája…
máj. 7
23:32
Videó: Yaya Touré őrült szólója zárta a City-sikert (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 29. fordulójából elmaradt mérkőzést szerda este pótolta be a Manchester City, amely 4–0-ra legyőzte az Aston Villát, és így egy újabb lépést tett a bajnoki cím felé. A találkozón Edin Dzeko duplázott, majd a hajrában a csereként beálló Sztevan Joveticcsel lövetett gólt Yaya Touré, aki a 93. percben egy 60…
máj. 7
23:48
Hibázott a Real Madrid (Infostart)
A spanyol bajnokságban a Real Madrid a 34. fordulóból elhalasztott mérkőzésen a Real Valladolidhoz látogatott, de csupán egy döntetlenre volt képes.
máj. 7
23:48
Videó: Ramos megölelgette gólja után a sérült CR-t (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a spanyol élvonalban a Real Madrid a 34. fordulóból elhalasztott mérkőzésen a Real Valladolidhoz látogatott, és nagy meglepetésre csak egy döntetlenre volt képes, és az újabb botlás alighanem bajnoki címébe kerül a királyi gárdának. Főleg, ha azt is figyelembe vesszük, hogy Cristiano Ronaldót már a 9. percben le kellett cserélnie Carlo Ancelotti vezetőedzőnek – a…

Keresés