2016. december 3. szombat

dec. 3
15:51
PL: óriási balhé a Man. City–Chelsea-n, kétszer villant a piros – videó (She)
Óriási balhéval zárult az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 14. fordulójának rangadója, a Manchester City–Chelsea (1–3) mérkőzés.
dec. 3
16:03
Klub-vb: a Kasima Antlers lesz a torna japán résztvevője (She)
A Kasima Antlers nyerte a japán labdarúgó-bajnokságot, így a hazaiak képviseletében részt vehet a csütörtökön kezdődő klubvilágbajnokságon.
dec. 3
16:20
La Liga: Barcelona–Real Madrid szuperrangadó élőben az NSO-n! (She)
A hét végén újabb szuperrangadók jönnek szemben a futball szerelmeseivel, és a nagy meccsek közül is kiemelkedik az aktuális Barcelona–Real Madrid összecsapás – kövesse a mérkőzést onlive, szöveges közvetítésünk segítségével!
dec. 3
16:24
Itt vannak az El Clásico kezdőcsapatai (Agroinform)
Barca: Ter Stegen – Sergi Roberto, Piqué, Mascherano, Jordi Alba – Busquets, Rakitic, André Gomes – Messi, Suárez, Neymar.  Real:  Keylor Navas – Carvajal, Varane, Sergio Ramos, Marcelo – Kovacic, Modric, Isco – Lucas Vázquez, Benzema, Cristiano Ronaldo.
dec. 3
16:36
PL: Conte a fejlődést emelte ki, Guardiola nem sajnálja a zakót (She)
A Chelse 3–1-re legyőzte idegenben a Manchester Cityt a Premier League 14. fordulójában. A mérkőzés után Antonio Conte a játékosait méltatta, míg Pep Guardiola a vereség ellenére is büszke a csapatára.
dec. 3
17:12
Kép: mindenki Hulknak hívja, így jelent meg a mérlegelésen (She)
Ion Cutelaba 2016 júniusában mutatkozott be a UFC-ben, első meccsén vereséget szenvedett, majd jött egy győzelem, most pedig újra ringbe száll Jared Cannonier ellen. A mindössze 22 esztendős moldovai már a mérlegelésnek is megadta a módját, és megmutatta, tökéletesen illik rá a „Hulk” becenév.
dec. 3
17:14
Videó: arcon talpalták a Spurs játékosát, a lap elmaradt (She)
Csúnya szabálytalanság a Tottenham Hotspur–Swansea angol bajnoki labdarúgó-mérkőzésen: Neil Taylor arcon talpalta a házigazda londoniak védőjét, Kyle Walkert. A játékvezető sima szabadrúgást ítélt.
dec. 3
17:30
NB I: a Vasas a második félidőben bedarálta a DVTK-t (She)
A listavezető Vasas remek második félidei játékának köszönhetően 3–0-ra legyőzte a Diósgyőrt a labdarúgó NB I 18. fordulójában.
dec. 3
17:48
NB I: nem bírt egymással az MTK és az Újpest (She)
Nem bírt egymással az MTK és az Újpest a labdarúgó NB I 18. fordulójában. A lila-fehérek szerezték meg a vezetést az első félidőben, a szünet után viszont egyenlíteni tudott az MTK, így pontosztozkodás lett a vége.
dec. 3
17:50
NB I: a kupa után az élvonalban is Honvéd-gólfesztivál (She)
A labdarúgó NB I 18. fordulójában a Budapest Honvéd 4–0-ra kiütötte idegenben a Gyirmótot, ezzel sorozatban már öt meccs óta veretlen és a dobogóra ugrott.
dec. 3
17:52
Bundesliga: Dárdai Herthája őrületes hajrá után győzött (She)
A Dárdai Pál vezette Hertha őrületes hajrában 3–2-re legyőzte idegenben a Wolfsburgot a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 13. fordulójában. Folytatja remek szereplését a Hoffenheim is, amely a Köln ellen nyert simán. A Dortmund négyet vágott a Mönchengladbachnak.
dec. 3
17:54
NB I: kikapott a Ferencváros Mezőkövesden (She)
Hiába küszködött a Ferencváros, hiába támadott többet, a mezőkövesdi védelem remekül állt a lábán, és mivel két gólt is összehoztak a hazaiak, megszerezték a győzelmet az NB I 18. fordulójában. A Mezőkövesd folytatta remek sorozatát, és szervezett védekezésével megoldhatatlan feladat elé állította a zöld-fehéreket.
dec. 3
17:56
La Liga: L. Suárezre nem figyeltek, góllal büntetett a Barca (She)
Luis Suárez lőtte az első gólt az el Clásicón. A Barcelona támadója Neymar szabadrúgása után fejelt a Real Madrid kapujába.
dec. 3
18:06
NB I: DVSC–Videoton élőben az NSO-n! (She)
DVSC–Videoton találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
dec. 3
18:09
NB I: Pintér a Fradit is oktatta, kiütéssel nyert a Vasas (Agroinform)
Mezőkövesden bukott pontokat a Ferencváros, a listavezető Vasas viszont hengerelt a Diósgyőr ellen.
dec. 3
18:21
La Liga: a Realt Sergio Ramos mentette meg Barcelonában (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 14. fordulójának rangadóján a címvédő Barcelona házigazdaként sem bírt a listavezető Real Madriddal. Gól nélküli első félidőt követően a vendéglátók az 53. percben Luis Suárez találatával szereztek vezetést, míg a fővárosiak a 90. percben ugyancsak egy fejessel egyenlítettek, ami Sergio Ramos érdeme. A két együttes között maradt a hatpontos…
dec. 3
18:23
PL: kiütéssel győzött a Spurs, a Leicester egyre nagyobb bajban (She)
Öt mérkőzést rendeztek délután 16 órás kezdéssel az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban. A Tottenham igazolta a papírformát, ám a címvédő Leicester City veresége meglepetés.
dec. 3
18:27
La Liga: Sergio Ramos elrontotta a Barca-ünnepet - videó (Agroinform)
A Barca a 90. percben még nyerésre állt, ám jött Ramos és pontot mentett a Realnak.
dec. 3
18:39
NB I: Az egyik szemem sír, a másik nevet – Pintér Attila (She)
A Mezőkövesd Zsóry hazai környezetben két góllal (2–0) nyert a címvédő Ferencváros ellen az NB I 18. fordulójában. A győztes hazaiak vezetőedzője, Pintér Attila szerint az ő akaratuk érvényesült, míg Máté Csaba, az FTC pályaedzője úgy látta, az egyéni védelmi hibák pecsételték meg a sorsukat.
dec. 3
18:41
NB III: ETO-siker a rangadón; remek hete van a Budafoknak (She)
Az ETO FC Győr hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Kaposvárt a labdarúgó NB III szombati rangadóján, de maradt a nyugati tabella második helyén, mert a listavezető Érd is nyert. A Középcsoport 18. fordulójának „főmeccsén” a Vidit a kupából kiejtő Budafok 4–2-re verte a Dunaújvárost, és három ponttal gazdagodott az első helyezett Szigetszentmiklós, valamint a PMFC is. Keleten a Kazincbarcika Farkas…
dec. 3
18:43
Férfi kézi BL: Mol-Pick Szeged–Celje – élőben az NSO-n! (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében a Mol-Pick Szeged a szlovén bajnok Celjét fogadja. Ez lesz a magyar csapat utolsó BL-mérkőzése a 2016-os esztendőben. A szegediek 11 ponttal a B-csoport harmadik helyén állnak, míg a Celje a hatodik – ami még továbbjutást ér. Kövesse velünk élő tudósításunkon keresztül a találkozó alakulását!
dec. 3
19:15
Videó: De Bruynén (is) múlt? Óriási üres kapus helyzet maradt ki (She)
A Chelsea 3–1-re legyőzte idegenben a Manchester Cityt az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban. A manchesteri Kevin De Bruyne hihetetlen ziccert hagyott ki a meccsen. Íme!
dec. 3
19:17
Ligue 1: legutóbb öt éve verték meg ennyire a PSG-t (She)
Súlyos vereséget szenvedett a Paris Saint-Germain: a fővárosiak 3–0-ra veszítettek a Montpellier-ben a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 16. fordulójának szombati játéknapján.
dec. 3
19:19
El Clásico: Igazságtalan lett volna, ha kikapunk – S. Ramos (She)
Döntetlennel (1–1) zárult a szombati el Clásico: Luis Suárez fejesére a 90. percben Sergio Ramos ugyancsak fejessel válaszolt. A Barcelona uruguayi támadója az elpuskázott helyzetekre vezette vissza, hogy elbuktak két pontot, míg a Real Madrid védője szerint igazságtalan lett volna, ha kikapnak.
dec. 3
19:21
Női kézi Eb: megfázás is nehezíti a magyar csapat dolgát (She)
Kim Rasmussennek, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitányának munkáját továbbra is rengeteg egészségügyi probléma nehezíti.
dec. 3
19:33
Vívás: Mohamed Aida a 11. lett a torinói Grand Prix-n (She)
A magyar vívók közül a legjobb eredményt elérve Mohamed Aida a 11. helyen végzett a torinói női tőr Grand Prix-n.
dec. 3
19:35
Kép: a City-védő ezzel a tetoválással tenné jóvá, hogy félrelépett (She)
John Stones, a Manchester City védője talán mindenkinél jobban várja, hogy véget érjen 2016, ez ugyanis nem az ő éve volt. A védő szenved a manchesterieknél, ráadásul a magánélete is romokban. Most az utóbbira próbált megoldást találni.
dec. 3
19:37
Légiósok: Németh és Vadócz örülhet, Dzsudzsák nem (She)
Ázsiai légiósaink közül Németh Krisztián az utolsó pillanatban kiharcolt győzelemnek, Dzsudzsák Balázs vereségnek, Vadócz Krisztián döntetlennek volt részese – utóbbi csapata, a Mumbai City első helyen jutott be az indiai labdarúgó-bajnokság (Indian Super League) rájátszásába.
dec. 3
19:39
Mol Liga: a Fradi otthon kapott ki az újonctól (She)
A jégkorong Mol Liga alapszakaszában a Ferencváros meglepetésre otthon kapott ki az újonc Beogradtól. A Dunarea Galati egy góllal nyert, a vendég Debrecen pont nélkül maradt.
dec. 3
19:39
Női kézilabda: Itt a végleges Eb-keretünk (Agroinform)
Kim Rasmussen kijelölte 17 fős utazó keretét a vasárnap kezdődő svédországi Európa-bajnokságra.
dec. 3
19:51
PL: a Soton kapusa nem találta el a labdát, rosszul járt – videó (She)
Érdekes gólt szerzett Christian Benteke, a Crystal Palace játékosa a Southampton elleni angol bajnoki labdarúgó-mérkőzésen. Fraser Forster, a Soton kapusa egyszerűen nem találta el a labdát, illetve nem azzal a lábával, amelyikkel szerette volna.
dec. 3
20:09
Férfi vízi MK: négy között a Szolnok, az OSC és az Eger (She)
A férfi vízilabda Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóján az Eger kikapott ugyan, de biztosan jutott tovább. A Szolnoknak bőven elég volt az iksz is a Fradi ellen, miután az első felvonáson hétgólos előnyre tett szert. Az OSC kettős győzelemmel búcsúztatta a BVSC-t.
dec. 3
20:11
Síugró-vk: a lengyelek nyertek a csapatverseny első állomásán (She)
A lengyel válogatott nyerte a németországi Klingenthalban rendezett férfi csapatversenyt a férfi síugrók világkupa-sorozatában.
dec. 3
20:13
NB I: három ponttal távozott a Videoton Debrecenből (She)
Egygólos győzelmet aratott a Videoton Debrecenben, a Loki vendégeként – Anel Hadzic bombagóljára a sok lehetőség ellenére senki sem tudott válaszolni a hazaiak részéről. A Videoton kapusa, Kovácsik Ádám több helyzetben is bravúrral hárított, így megakadályozva a hajdúságiak egyenlítését. A DVSC október 29. óta nem  nyert az NB I-ben.
dec. 3
20:33
Topfoci: Ötgólos meccset nyert a Hertha, dobogón az Arsenal - eredmények (Agroinform)
Dárdai Pálék és Gulácsi Péterék is megőrizték dobogós helyezésüket,a Leicester City egyre közelebb a kiesőzónához.
dec. 3
20:45
Férfi kézi BL: a Szeged Celje-veréssel búcsúztatta az évet (She)
A Mol-Pick Szeged magabiztos teljesítménnyel 27–22-re legyőzte a szlovén bajnok Celjét a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 9. fordulójában. Ez volt a magyar együttes utolsó BL-mérkőzése 2016-ban.
dec. 3
20:47
Bundesliga: folytatódik a lipcsei csoda, Gulácsiék ismét győztek (She)
Az RB Leipzig 2–1-re legyőzte a Schalke 04-et a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 13. fordulójában, és ismét hárompontos előnnyel vezeti a tabellát a második Bayern München előtt.
dec. 3
20:49
PL: A. Sánchez háromszor betalált és adott egy gólpasszt, nyert az Arsenal (She)
Az Arsenal 5–1-re nyert a West Ham United otthonában a Premier League 14. fordulójában. A találkozón Alexis Sánchez három gólt lőtt, egyet pedig előkészített.
dec. 3
20:51
Női kosár NB I: magabiztos újbudai siker, élen a PEAC (She)
A BEAC hazai pályán magabiztosan legyőzte az MTK-t a női kosárlabda-bajnokság szombat délutáni mérkőzésén.
dec. 3
20:51
Kézilabda: A Celje elleni sikerrel élre ugrott a Szeged (Agroinform)
A MOL-Pick Szeged esélyeshez méltón 27-22-re legyőzte a vendég szlovén Celjét a férfi kézilabda BL 9. fordulójában.
dec. 3
21:03
Sílövészet: M. Fourcade pazar rajtja, Björndalen a harmadik (She)
Martin Fourcade győzött a férfi sílövők pénteki sprint világkupaversenyén Östersundban. A legutóbbi öt összetett világkupában sorozatban diadalmaskodó francia klasszis mind a két eddigi viadalt megnyerte a szezonban. A százszázalékos Fourcade mellett a nagy öreg, a nyolcszoros olimpiai bajnok Ole Einar Björndalen is jól tartja magát, hiszen a harmadik helyen áll az összetettben.
dec. 3
21:05
Férfi kosár NB I: a ráadásban győzött a Jászberény (She)
A Jászberény hosszabbításban győzte le a Körmendet a férfi kosárlabda-bajnokság alapszakaszának szombati játéknapján.
dec. 3
21:21
Gerevich-Kovács-Kárpáti-vk: Szatmári András bronzérmes (She)
Szatmári András bronzérmet nyert a férfi kardozók Gerevich-Kovács-Kárpáti világkupaversenyén, Győrben.
dec. 3
21:23
Férfi kézi NB I: Mezőkövesden nyert a Budakalász (She)
A K&H férfi kézilabdaliga 12. fordulójában Mezőkövesden nyert a Budakalász, az egriek kikaptak Vácon, a gyöngyösiek pedig legyőzték a vendég balmazújvárosiakat.
dec. 3
21:39
Alpesi sí: fantasztikus Miklós Edit, 3. lett Lake Louise-ban! (She)
Szenzációs teljesítménnyel a harmadik helyen végzett Miklós Edit a női alpesi síelők Lake Louise-i világkupaversenyén lesiklásban. A magyar kiválóság korábban mindössze egyszer állhatott dobogóra.
dec. 3
21:57
Légiósok: Korhuték sikerszériája átírja a klubtörténelmet (She)
Korhut Mihály csapata, a Hapoel Beer-Seva szombat este hazai pályán 5–0-ra kiütötte a szeptember vége óta veretlen Asdodot, és megerősítette vezető helyét az izraeli labdarúgó-bajnokság tabelláján.
dec. 3
22:33
Női vízi Euroliga: továbbjutott a BVSC és a Dunaújváros (She)
A női vízilabda Euroliga selejtezőjében a második meccsét is megnyerte a rendező Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphic, valamint a BVSC-Zugló-Diapolo, így a két együttes holnapi összecsapásának a csoportelsőség a tétje.
dec. 3
22:35
Férfi kézi BL: a Barcelona visszavágott a PSG-nek (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 9. fordulójában a Barcelona hazai környezetben három góllal (35–32) megverte a PSG-t, így a spanyolok visszavágtak a franciáknak az idegenbeli vereségért. Utóbbiak azzal vigasztalódhatnak, hogy 33–26-os hazai győzelmüknek köszönhetően az egymás elleni összevetésben jobban állnak.
dec. 3
22:37
Ligue 1: Falcao ismét duplázott, újabb gólfesztivál Monacóban (She)
A meglepő keddi dijoni döntetlen után újra erődemonstrációt tartott a Monaco: a hercegségbeliek 5–0-ra verték a Bastiát szombat este hazai pályán, és szédületes gólkülönbségüknek köszönhetően átvették a vezetést a francia labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) tabelláján.
dec. 3
22:51
NB I: tizenkétezren az első decemberi fordulóban – nézőszámok (She)
Olvasóink már megszokhatták, hogy a Nemzeti Sport Online a labdarúgó NB I aktuális körét követően a kluboktól összegyűjti a mérkőzések látogatottsági számait. A hivatalos adatok szerint a 18. fordulóban 12 066 néző látogatott ki a helyszínekre.

Keresés