2016. december 4. vasárnap

dec. 4
19:38
Bundesliga: botlott az Eintracht, nem érte utol a Herthát (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 13. fordulójának záró mérkőzésén az Augsburg 1–1-es döntetlent játszott az Eintracht Frankfurttal. Huszti Szabolcs, a frankfurtiak magyar középpályása 74 percnyi játéklehetőséget kapott. Az Eintracht hamar megszerezte a vezetést Branimir Hrgota lövésével, ám Dzsi Dong Von egy irgalmatlan erejű bombával pontot mentett az Augsburgnak. Az iksz azt jelenti,…
dec. 4
19:54
Sílövő-vk: Martin Fourcade-nak most nem fért bele négy hiba (She)
A férfiak és a nők üldözéses versenyszámát rendezték meg vasárnap a sílövők világkupa-sorozatában, a svédországi Östersundban. A győzelmet az orosz Anton Babikov, illetve a cseh Gabriela Koukalová szerezte meg.
dec. 4
20:12
Légiósok: megszakadt Kádár Tamásék remek szériája (She)
A lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában a Kádár Tamást végig soraiban tudó Lech Poznan 2–1-re kikapott a Jagiellonia vendégeként, így megszakadt négy bajnoki meccsből álló győzelmi sorozata.
dec. 4
20:14
Férfi kosár NB I: a KTE szoros meccsen győzte le a MAFC-ot (She)
A KTE-Duna Aszfalt férfi kosárlabdacsapata 77–69-es győzelmet aratott a MAFC felett az NB I alapszakaszában. A KTE jól elkapta a fonalat, az első félidőben 14 pontos előnyt kovácsolt, de a folytatásban a fővárosiak visszajöttek a meccsbe, és szoros végjátékra kényszerítették a kecskemétieket. Öt perccel a vége előtt már a MAFC vezetett (62–66), ám a hazai kedvenc Marko Djeraszimovics…
dec. 4
20:30
EBEL: a Volán otthon kapott ki a Dornbirntól (She)
A Fehérvár AV 19 jégkorongcsapata 2–0-s vereséget szenvedett hazai jégen a Dornbirntól az osztrák jégkorongbajnokság (EBEL) alapszakaszának vasárnapi játéknapján.
dec. 4
20:32
La Liga: a korábbi barcelonai „kedvenc” betalált, elmozdultak a kiesőzónából (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 14. fordulójában a Sporting Gijón hazai pályán 3–1-re legyőzte a sereghajtó Osasunát, ezzel elmozdult a kiesőzónából.
dec. 4
20:34
Légiósok: Otigba 103 másodperc alatt két sárgát kapott (She)
A török élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában a Kasimpasa odahaza 2–1-re kikapott a Galatasaraytól. A hazaiaknál a kezdőként játszó Otigba Kenneth a 72. percben (1–2-es állásnál) sárga lapot kapott, majd 103 másodperccel később megkapta a második figyelmeztetését, így mehetett zuhanyozni. A mostani idényben ez a legrövidebb idő, ami egy játékos két sárga lapja között eltelt.
dec. 4
21:06
Mol Liga: a MAC hatgólos meccsen nyert a Fehérvár ellen (She)
Mindhárom párharcban hazai győzelem született a jégkorong Mol Liga Liga alapszakaszának vasárnapi játéknapján.
dec. 4
21:21
Videó: addig „táncolt” a labdával, amíg nagyon megjárta (She)
A Lokomotiv Moszkva hazai pályán 2–0-ra nyert a Tyerek Gorznij ellen az orosz labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában. A második gólt a korábbi portugál válogatott Manuel Fernandes szerezte, miután a 75. percben pompásan emelte a labdát a vendégek kapujába. Igaz, ehhez az is kellett, hogy a Tyerek brazil középpályása, Adílson felesleges cselekbe kezdjen, majd elveszítse a labdát.
dec. 4
21:57
Gyász: elhunyt Petri Sándor korábbi FIFA-játékvezető (She)
Életének 89. évében elhunyt az egykori FIFA-játékvezető és MLSZ-főtitkár Petri Sándor.
dec. 4
22:15
Női kézi Eb: Szucsánszki Zita a tartalékunk a rajtnál (She)
A vasárnap esti technikai értekezletre megnevezte 16 fős keretét Kim Rasmussen magyar szövetségi kapitány, így kiderült, hogy a csehek ellen rajton Szucsánszki Zita nem léphet pályára a svédországi Európa-bajnokságon.
dec. 4
22:33
NFL: Tom Brady rekordot döntött; hihetetlen módon kapott ki a Falcons (She)
Az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 13. fordulójában az Atlanta Falcons otthon 29–28-as vereséget szenvedett a Kansas City Chiefstől, míg a New England Patriot simán nyert a Los Angeles Rams ellen.
dec. 4
23:27
NS: végre egy vagány!; Nem óvatoskodik a női kapitány – szerda (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.
dec. 4
23:45
Ligue 1: Balotelli nélkül növelte előnyét a Nice a tabella élén (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság vasárnapi játéknapján a listavezető Nice hazai pályán könnyedén, 3–0-ra elintézte a Toulouse-t, ezzel három pontra növelte előnyét a tabella élén. A nizzai alakulat 16 forduló után 39 pontot számlál, ami a valaha volt legjobb teljesítménye a Ligue 1 történetében.

Keresés