2016. június 7. kedd

jún. 7
19:48
Olasz válogatott: Megvan Antonio Conte utódja (Agroinform)
Az Európa-bajnokság után távozó trénert egy igencsak rutinos edző, Giampiero Ventura váltja.
jún. 7
20:03
Férfi kosár NB I: az Olaj óriási csatában került ismét előnybe (She)
A férfi kosárlabda NB I döntőjének harmadik mérkőzésén a Szolnoki Olaj óriási csatában, 91–85-ös győzelmet aratott az Alba Fehérvár felett, ezzel újra előnybe került, és egy győzelemre került a végső sikertől.
jún. 7
20:57
Rio 2016: a szlovák klasszis az országút helyett a hegyen teker (She)
A tavalyi országúti világbajnok szlovák Peter Sagan nem a fő számában, hanem hegyikerékpárban próbál meg aranyérmet szerezni az augusztusi riói ötkarikás játékokon.
jún. 7
20:59
Tenisz: Del Potro három év után sikerrel tért vissza a fűre (She)
A hatodik helyen kiemelt olasz Andreas Seppi számára már az első fordulóban véget ért a hollandiai férfi tenisztorna, miután két szettben kikapott a francia Adrian Mannarinótól.
jún. 7
21:01
Spanyolország: Del Bosque hajthatatlan, Marcelino követheti (She)
Spanyol sajtóhírek szerint Marcelino García Toralnak a legjobbak a kilátásai, hogy a franciaországi Európa-bajnokság után Vicente del Bosque szövetségi kapitány örökébe lépjen az Eb-címvédő válogatott élén.
jún. 7
21:15
Kassai Viktor vezeti a nyitómérkőzést (Metropol)
A péntek esti mérkőzésen a házigazda franciák a románokkal találkoznak a Saint-Denis-i Stade de France-ban.
jún. 7
21:51
Eb 2016: „Félek a terrortól, eladtam a lyoni jegyemet” (She)
Az NSO Tv a labdarúgó Eb alatt új sorozattal jelentkezik. A Nap kérdését szurkolóknak, járókelőknek, illetve mindazoknak feltesszük, akikkel beszélgetünk a torna kapcsán Franciaországban. Az első részben azt tudakoltuk, tartanak-e terrorcselekménytől. A magyar válogatott bázisszállásaként szolgáló Terre Blanche egyik igazgatója, Gilles Fouilleroux mellett reptéri utasokat kérdeztünk.
jún. 7
22:09
Man. City: előrehaladott tárgyalást folytatnak Aubameyangról? (She)
A Sky Sports értesülése szerint alaposan belehúz a nyáron a Manchester City az átigazolási piacon: a Premier League 4., még BL-indulást érő helyén végző együttes előrehaladott tárgyalásokat folytat a Borussia Dortmunddal, méghozzá Pierre-Emerick Aubameyangról.
jún. 7
22:27
Man. United: átesett az orvosin a 30 milliós védő – sajtóhír (She)
A Sky Sports értesülése szerint a Villarreal elefántcsontparti védője, Eric Bailly átesett az orvosi vizsgálaton a Premier League-ben szereplő Manchester Unitednél.
jún. 7
23:03
Eb 2016: Nem hiszem, hogy Vardy kezdő lesz – Wenger (She)
Arsene Wenger nem hízelgéssel próbálja meggyőzni Jamie Vardyt, hogy szerződjön az Arsenalhoz, legalábbis erre lehet következtetni a beIN Sportsnak adott nyilatkozatából, amelyben inkább a 29 éves támadó kezdő esélyeiről beszélt, az oroszok elleni Eb-nyitó meccs kapcsán.
jún. 7
23:18
NS: Az álmok földjén; Benétől az arany sem volt elég – szerda (She)
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.
jún. 7
23:36
Eb 2016: Rüdiger súlyos sérülése, lemarad az Eb-ről – videó! (She)
Antonio Rüdiger, a Roma német válogatott védője lemarad a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságról, miután súlyos térdsérülést szenvedett az egymás közti gyakorláson.

Keresés