2016. június 2. csütörtök

jún. 2
19:51
Gyémánt Liga: Márton Anita folytatta ezüstös sorozatát (She)
A riói olimpiai kvótás súlylökő, fedett pályás világbajnoki ezüstérmes Márton Anita 18.98 méterrel a második helyen végzett az atlétikai Gyémánt Liga-sorozat csütörtöki, római versenyén.
jún. 2
20:09
Labdarúgás: hat bajnokságban tesztelik a videóbírót (She)
Ausztrál, német, portugál, holland, brazil és észak-amerikai labdarúgó-mérkőzéseken tesztelik a videóbírót a következő idényben.
jún. 2
20:11
F1: a Ferrari még mindig nem mondott le a bajnoki címről (She)
A kapusok közül a spanyol első osztálytól búcsúzó Getafe hálóőre, Megyeri Balázs maradt ki a magyar válogatott Eb-keretéből. Megyeri reméli, a jövőt építve hívta be a kapitányt most a keretbe, de tudja, játszania kell, hogy válogatott lehessen. A folytatásról azt mondta, szeretne Spanyolországban maradni, a Getafe pedig marasztalja. Mindezekről a Sport TV Mai helyzet című műsorában beszélt.
jún. 2
20:27
Férfi kosár NB I: paksi siker a bronzcsata első meccsén (She)
Az Atomerőmű SE házigazdaként 12 ponttal legyőzte a Körmendet a férfi kosárlabda NB I-ben, a harmadik helyért zajló párharc első, csütörtöki mérkőzésén.
jún. 2
20:29
Olimpia 2024: Budapest pozitív visszajelzést kapott a NOB-tól (She)
A 2024-es nyári olimpia és paralimpia megrendezésére beadott magyar pályázat pozitív visszajelzést kapott a Nemzetközi Olimpiai Bizottságtól (NOB). Mind a négy pályázó továbbjutott a következő körbe.
jún. 2
20:45
Felkészülés: Anglia–Portugália élőben az NSO-n! (She)
A franciaországi Európa-bajnokságra készülő Anglia csütörtökön felkészülési mérkőzést vív a Wembleyben a szintén Eb-résztvevő Portugáliával, kövesse a mérkőzést online, szöveges közvetítésünk segítségével!
jún. 2
21:03
Darts csapat-vb: Magyarország legyőzte Thaiföldet a nyitó körben! (She)
A Bezzeg Nándor, Kovács Patrik alkotta magyar válogatott 5–3-ra legyőzte Thaiföldet a darts csapat-világbajnokság első fordulójában Frankfurtban, ezzel bejutott a nyolcaddöntőbe.
jún. 2
21:05
Légiósok: Bogdán elmondta, hogyan váltott a kézilabdáról (She)
Bogdán Ádám, a Liverpool labdarúgócsapatának kapusa a Petőfi Tv Én vagyok itt című műsorában beszélt a múltjáról és a jövőjéről is.
jún. 2
21:06
Nem jutott az elődöntőbe a ZF-Eger (Metropol)
Az egriek a férfi vízilabda Bajnokok Ligája hatos döntőjében 8-6-ra kikaptak a horvát Jug Dubrovniktól.
jún. 2
21:21
Légiósok: Megyeri Spanyolországban maradna, a Getafe számít rá (She)
A kapusok közül a spanyol első osztálytól búcsúzó Getafe hálóőre, Megyeri Balázs maradt ki a magyar labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki keretéből. Megyeri reméli, a jövőt építve hívta be a kapitány most a keretbe, de tudja, játszania kell, hogy válogatott lehessen. A folytatásról azt mondta, szeretne Spanyolországban maradni, a Getafe pedig marasztalja. Mindezekről a Sport TV Mai helyzet című…
jún. 2
21:23
Bundesliga: 3 millió euróért vett edzőt a Schalke (She)
Távozott az FC Augsburg labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjáról Markus Weinzierl, aki a Schalke 04 élén folytatja pályafutását.
jún. 2
21:39
Copa América: fogynak a brazilok, megvan a hatodik hiányzó (She)
Luiz Gustavo, a Wolfsburg és a brazil válogatott középpályása személyes okokra hivatkozva lemondta a szereplést, így nem lesz ott a június harmadikán kezdődő Copa Américán.
jún. 2
21:57
Torna Eb: döntős a magyar csapat, Kovács két szeren finalista (She)
A magyar női tornászválogatott bejutott a szombati nyolcas döntőbe a berni Európa-bajnokságon, míg az olimpiai szereplésért küzdő Kovács Zsófia felemáskorláton és ugrásban lett finalista.
jún. 2
22:15
Videó: durván fejbe rúgta Kane-t a portugál védő, kiállították (She)
Kiállították Bruno Alvest az Anglia–Portugália felkészülési mérkőzés 35. percében, miután fejbe rúgta Harry Kane-t. A látványos mozdulat megihlette az internetezőket és azonnal mémekkel árasztották el a Twittert.
jún. 2
22:17
Eb 2016: Franciaország visszaállítja a határellenőrzést (She)
Franciaország ideiglenesen visszaállítja a határellenőrzést schengeni belső határain 2016. július 26-ig.
jún. 2
22:19
Championship: megvan a Blackburn és a Leeds új menedzsere is (She)
Az angol labdarúgó másodosztályban (Championship) szereplő Blackburn Rovers és Leeds United is bejelentette új menedzserét: előbbi klub Owen Coyle-t, míg utóbbi Garry Monkot nevezte ki.
jún. 2
22:33
Női Eb-sel.: nyertek az oroszok, megelőzték a mieinket (She)
A női Európa-bajnoki selejtezősorozat 5. számú csoportjában Oroszország hazai pályán 2–0-ra legyőzte a sereghajtó Törökországot, ezzel a magyar válogatottat megelőzve feljött a legrosszabb esetben is pótselejtezőt érő második helyre.
jún. 2
22:33
Férfi vízilabda BL: Elődöntős a Szolnok (Metropol)
A szolnokiak a férfi vízilabda Bajnokok Ligája hatos döntőjében 7-5-re legyőzték a Barcelonát.
jún. 2
22:51
Férfi kézi: a PSG kikapott otthon a 12. helyezettől (She)
Az aranyérmét már korábban bebiztosító Paris Saint-Germain férfi kézilabdacsapata 32–31-re kikapott hazai pályán a 12. helyen végző Aixtől a francia élvonalbeli bajnokság utolsó fordulójában.
jún. 2
22:53
Felkészülés: Smalling gólja döntött az angolok javára a portugálok ellen (She)
A franciaországi Európa-bajnokságra készülő Anglia a Wembleyben a szintén Eb-résztvevő Portugáliát fogadta, és Chris Smalling hajrábeli fejes góljával legyőzte a Bruno Alves kiállítása miatt közel órán át emberhátrányban játszó vendégeket.
jún. 2
22:55
Gyémánt Liga: Bondarenko 2.33 méterrel nyert Rómában (She)
A világ- és Európa-bajnok ukrán Bohdan Bondarenko 2.33 méterrel nyerte a férfi magasugrást az atlétikai Gyémánt Liga-sorozat római versenyén, csütörtökön.
jún. 2
23:09
Női kézi Eb: nyertek az oroszok, a horvátok kijutottak (She)
Montengró női kézilabda-válogatottja 27–21-re nyert Macedónia vendégeként az Európa-bajnoki selejtezők 4. csoportjában, míg a 6. csoportban az oroszok 25–22-re győztek Portugáliában.
jún. 2
23:27
Férfi kézi: a magyar kapus távozik az EHF-kupa-győztestől (She)
Tatai Péter távozik a friss EHF-kupa-győztes német Frisch Auf Göppingen férfi kézilabdacsapatától, és a Bundesligában jelenleg nyolc ponttal álló TuS N-Lübbeckénél folytatja.
jún. 2
23:29
NS: Helyem lenne a keretben – Gyurcsó; Fehérváron előkerült a labda (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.
jún. 2
23:45
Videó: mint a villám – hihetetlen tripla védés a Kiel kapusától (She)
Egy támadáson belül egymás után háromszor remekelt Nikolas Katsigiannis az Eisenach–THW Kiel (19–31) német élvonalbeli kézilabda-mérkőzésen. Érdemes megfigyelni a Kiel kapusának látványos védéseit, különös tekintettel a harmadik hárításra.
jún. 2
23:47
Montenegró: a kapus lett a hős a borzalmas döntő végén (She)
A Rudar Pljevlja labdarúgócsapata nyerte meg a tizedik alkalommal kiírt Montenegrói Kupát, a döntőben tizenegyesekkel legyőzve a Buducsnoszt Podgoricát.

2016. június 3. péntek

jún. 3
0:18
Pénteki sportműsor: a BL-döntőért játszik a Szolnok (She)
A Szolnok pénteken az Olympiakosszal játszik a férfi vízilabda Bajnokok Ligája elődöntőjében a Margitszigeten. A Roland Garroson a férfi és a női egyes elődöntőit rendezik meg (többek között), szombat hajnalban pedig kezdődik a labdarúgó Copa América. Íme, a mai sportműsor.
jún. 3
7:03
NBA: 15–0 a hajrában – a Golden State 1–0-ra vezet a döntőben (She)
A Golden State Warriors hazi pályán 104–89-re legyőzte a Cleveland Cavaliers együttesét az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) nagydöntőjének első mérkőzésén, ezzel 1–0-s előnyre tett szert az egyik csapat negyedik sikeréig tartó párharcban.
jún. 3
8:12
Válogatott: „Persze, hogy fájt, ki tudja, mikor lesz ilyen megint” (She)
Gyurcsó Ádám az utolsó szűkítésnél kimaradt a magyar labdarúgó-válogatott, franciaországi Európa-bajnokságra utazó keretéből, pedig úgy érzi, segíteni tudta volna a csapatot a tornán.
jún. 3
8:14
Barca: „Eljött az én időm” – Dani Alves megható búcsúüzenete (She)
Mint arról beszámoltunk, nyolc év után elhagyja az FC Barcelonát Daniel Alves, a klub történetének egyik legjobb és legsikeresebb jobbhátvédje. A brazil válogatott futballista az Instagramon köszönt el a szurkolóktól, és megindokolta távozása okát.
jún. 3
8:18
Hibalista az Eb előtt (Metropol)
A Magyarország elleni szombati Európa-bajnoki főpróbára készülő német válogatott tegnap már teljes kerettel hangolt a gelsenkircheni összecsapásra.
jún. 3
8:30
Videó: ezért volt könnyebb ollózva nagyot rúgni a derbin (She)
A rendkívül heves vihar miatt a negyedik percben félbe kellett szakítani a Texas Derbyt, vagyis az FC Dallas–Houston Dynamo (1–1) labdarúgó-mérkőzést az észak-amerikai profi bajnokságban (MLS).
jún. 3
8:30
Roland Garros: Újabb gyötrelmes meccs előtt Serena? (Agroinform)
Serena Williams-Kiki Bertens és Garbine Muguruza-Sam Stosur elődöntőket rendeznek Párizsban a hölgyek versenyében.
jún. 3
9:06
Videó: így vallatták Lionel Messit a bíróságon (She)
Mint beszámoltunk róla, csütörtökön állt bíróság elé Lionel Messi, a Barcelona argentin válogatott futballistája, akit édesapjával, egyben menedzserével együtt azzal vádolnak, hogy 2007 és 2009 között 4.1 millió eurót nem fizetett be a spanyol államkasszába. Videó a tárgyalásról.
jún. 3
9:24
Roland Garros: Melbourne után Párizsban is Djokovics-Murray döntő lesz? (Agroinform)
A francia nyílt teniszbajnokság pénteki játéknapján már a finálé lesz a tét Párizsban.
jún. 3
9:42
Lazio: RvP helyett Nikolics érkezhet Rómába (She)
Olasz sajtóhírek szerint a Lazio érdeklődik a Legia Warszawa magyar válogatott támadója, Nikolics Nemanja iránt.
jún. 3
10:15
Red Bull Air Race: a Fudzsit körberepülésével hangoltak a pilóták – fotó (She)
A június 4-5-i versenyhétvégén újra a technológia japán fellegvára, Csiba ad otthont a Red Bull Air Race mezőnyének. A kihívásokkal teli pályán a pilóták és a szervezők most is óriási érdeklődésre számíthatnak, hiszen a helyi közönség rajong a motorsportokért, illetve a japán versenyzőért, Muroja Josihidéért. A tavaly visszavonult magyar világbajnok, Besenyei Péter szerint a budapesti állomáshoz…
jún. 3
10:24
Giggs elhagyja a Manchester Unitedet (Metropol)
A nyári holtszezonban elhagyja a Manchester United labdarúgócsapatát, s máshol folytatja pályafutását Ryan Giggs.
jún. 3
10:33
PL: Giggs a nyáron elhagyja a Manchester Unitedet (She)
Újra felerősödtek azok a sajtóhírek, hogy a nyári holtszezonban elhagyja a Manchester United labdarúgócsapatát, és máshol folytatja szakmai pályafutását Ryan Giggs, aki legutóbb másodedzőként dolgozott a klubnál.
jún. 3
10:33
Anglia: Rooney bánhatja a gyenge angol támadójátékot? (Agroinform)
A portugálok elleni gyatra mérkőzés után megint megtalálták a kritikusok Roy Hodgson szövetségi kapitányt.
jún. 3
10:35
Nikolics-ügy: a Lazio kérő lehet, de él a kínai és az arab vonal (She)
Mint arról beszámoltunk, a yeswelazio.it szerint Nikolics Nemanját szerződtetné a Lazio a Legia Warszawától. A hírre a csatár menedzsere, Filipovics Vladan reagált a Nemzeti Sport Online megkeresésére.
jún. 3
10:42
Muhammad Ali ismét kórházba került (Metropol)
Ismét kórházba került a legendás bokszoló, Muhammad Ali, ám ezúttal a korábbiaknál súlyosabb állapotban lehet.
jún. 3
11:09
Tippjáték: Nyerjünk együtt a magyar válogatottal! (Agroinform)
50 nyeremény egymillió forint összértékeben. Ez vár Rád, ha a hatharom.com-om játszol az Eb alatt.
jún. 3
11:27
Válogatott: Özil szerint fontos meccs vár a németekre (She)
Minden szempontból fontosnak nevezte a magyar labdarúgó-válogatott ellen szombaton sorra kerülő Európa-bajnoki felkészülési mérkőzést Mesut Özil, a világbajnok német csapat középpályása.
jún. 3
11:27
Vízilabda: Újabb magyar csapat vívhat BL-döntőt (Agroinform)
Pénteken rendezik a vízilabda Bajnokok Ligája elődöntőit: a magyar bajnok Szolnok a görög Olympiakosszal meccsel.
jún. 3
11:33
A magyarokra hangol a német válogatott (Metropol)
Minden szempontból fontosnak nevezte a magyarok elleni felkészülési mérkőzést Mesut Özil, a világbajnok német csapat középpályása.
jún. 3
11:45
FTC: megvan az első meccs időpontja és az ellenfél (She)
A Ferencváros június 8-án kezdi meg a felkészülést a következő szezonra, az első felkészülési mérkőzését június 18-án, szombaton vívja a csapat az NB III Közép csoportjából kieső Szekszárddal a Népligeti Sporttelepen – olvasható a fradi.hu-n.
jún. 3
12:03
Válogatott: „Nagy Ádám jó játéka szükséges a magyarok sikeréhez” (She)
Tomasz Mortimer, az ESPN által felkért ismert blogger újabb írásban tért ki a magyar labdarúgó-válogatottra, amelyet különböző szempontok alapján értékelt.
jún. 3
12:19
Darts: Taylorék és a sógorok továbbjutása garantált (Agroinform)
A darts csapat-világbajnokság pénteki játéknapján ismét nyolc találkozót rendeznek, és kialakul a legjobb 16 mezőnye.
jún. 3
12:36
Légiósok: a védő török és kínai ajánlatot is visszautasított (She)
Litauszki Róbert elmondása szerint választhatta volna Kínát vagy Törökországot is, de a menyasszonyával közösen úgy találták, hogy a Cracovia lesz a legjobb megoldás. A védő reméli, hogy a lengyelországi szereplés nagyobb lehetőséget biztosít arra, hogy bemutatkozzon a válogatottban.

Keresés