2017. január 29. vasárnap

jan. 29
0:39
Vasárnapi sportműsor: Federer–Nadal; kézi-vb-döntő (She)
Vasárnap a Real Madrid és a Barcelona is pályára lép a spanyol labdarúgó-bajnokságban. A férfi kézilabda-világbajnokságon Franciaország–Norvégia finálét rendeznek, míg Roger Federer és Rafael Nadal igazi klasszikus döntőt vív a tenisz Australian Openen.
jan. 29
7:12
Atlétika: Márton Anita az idei legjobb európai dobással nyert (She)
Olimpiai bronzérmes súlylökőnk, Márton Anita 18.56 métert dobott első 2017-es versenyén szombaton a fővárosi BOK-csarnokban.
jan. 29
7:30
NBA: a GSW 144 pontot dobott – Curry is megrázta magát (She)
Az észak amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) a ligaelső Golden State Warriors hazai pályán 144 pontot dobva győzött a 98-ig jutó Los Angeles Clippers ellen. A hazaiak vezére, Stephen Curry 43 ponttal vette ki a részét a sikerből, ebből 25-öt a harmadik negyedben szerzett.
jan. 29
8:06
Aus. Open: meglepetés – amerikai, kolumbiai siker vegyes párosban (She)
Az Australian Open első vasárnapi döntőjében az amerikai, kolumbiai Abigail Spears, Juan Sebastian Cabal két szettben legyőzte a 2. helyen kiemelt Sania Mirza, Ivan Dodig duót. A győztes kettős először jutott be GS-torna döntőjébe, ráadásul szettveszteség nélkül nyerte meg a tornát.
jan. 29
9:00
FTC: Nem tartom magam árulónak – Botka Endre (She)
Botka Endre januárban a Budapest Honvédtól a Ferencváros labdarúgócsapatához igazolt. A kispesti drukkerek közül nem mindenki tolerálta ezt a lépést, és ennek hangot is adtak. Azonban a védő nem akar foglalkozni a kritikákkal, csak a játékra szeretne koncentrálni.
jan. 29
9:15
Ketrecharc: megverték a latin szépséget – fotók (She)
Az első számú MMA-szervezet, a mérkőzéseit nyolcszög alakú ketrecben rendező amerikai UFC szombati, denveri gálájának főmeccsén a latin szépség, a venezuelai Julianna Pena a 2. menetben leszorítás után vereséget szenvedett az ukrán Valentina Sevcsenkótól. Képek – de nem csak a meccsről!
jan. 29
9:17
Liverpool: „Klopp, takarodj” – tüntethetnek a szurkolók (She)
A Liverpool néhány szurkolója Jürgen Klopp távozásáért szervez tüntetést a Chelsea elleni bajnokira, valamint tervben van egy repülőgép bérlése is, amely a német menedzser lemondását követelő transzparenst húzna maga után.
jan. 29
9:18
FA Kupa: Újabb manchesteri parádé a láthatáron (Agroinform)
A Vörös Ördögök az FA Kupa harmadik körében kiütötték a Readinget, most a még gyengébb Wigant fogadják.
jan. 29
9:33
Az időutazó Federer 18. Grand Slam-tornáját nyerte (She)
A korábbi világelső Roger Federer nyerte a 2017-es esztendő első tenisz Grand Slam-tornáját, az Australian Opent, miután a fináléban öt szettben, 6:4, 3:6, 6:1, 3:6, 6:3-ra legyőzte a spanyol Rafael Nadalt. A 35 éves svájcinak ez volt karrierje 18. GS-sikere, 2012 óta az első.
jan. 29
10:12
La Liga: Ezt most muszáj hoznia a Barcelonának (Agroinform)
A Betis remekül szerepel hazai pályán, ám a Barcelona rendre megszórja őket. Élre állnak a katalánok?
jan. 29
10:45
Bundesliga: bosszút akartak állni a szurkolók, mentőre volt szükség (She)
A szombati Leverkusen–Mönchengladbach Bundesliga-mérkőzés előtt egy petárda az egyik operatőr közelében robbant fel – a mentősöknek kellett ellátniuk a sérülést. A szurkolók (rosszul sikerült) bosszút terveztek, amiért a városi tűzoltóság megtiltotta nekik, hogy a Hertha (január 22.) és a Gladbach ellen pirotechnikai koreográfiával készüljenek.
jan. 29
10:47
Férfi kézi-vb: a szlovénok nem értik, hogyan nyerték meg a bronzmeccset (She)
Veszelin Vujovics, a szlovén férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya úgy fogalmazott, egyszerűen nem érti, csapata hogyan nyerte meg 31–30-ra a franciaországi világbajnokság szombat esti bronzmérkőzését a horvátokkal szemben.
jan. 29
11:06
Olasz foci: Allegrinek nincsenek jó emlékei az ellenfélről (Agroinform)
A Milantól kirúgták egy Sassuolo elleni zakó miatt, de a Juvéval sem nyert még a kicsapat otthonában.
jan. 29
11:19
Férfi kézi-vb: a szlovénok nem értik, hogyan nyertek (She)
Veszelin Vujovics, a szlovén férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya úgy fogalmazott, egyszerűen nem érti, csapata hogyan nyerte meg 31–30-ra a franciaországi világbajnokság szombat esti bronzmérkőzését a horvátokkal szemben.
jan. 29
11:21
Videoton: Montenegró egyik legnagyobb tehetsége érkezik – sajtóhír (She)
Helyi sajtóértesülés szerint a Videoton labdarúgócsapata rövidesen bejelentheti a montenegrói U-válogatott csatár, Ilja Vukotics szerződtetését.
jan. 29
11:23
Real: a Chelsea és az Arsenal is csábítja a támadót (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid nyáron megválhat Álvaro Moratától, aki a Premier League-ben folytathatja pályafutását.
jan. 29
12:12
Férfi kézilabda-vb: Norvégia tovább írhatja a történelmét (She)
Már csak egy meccs maradt a franciaországi férfi kézilabda-világbajnokságból: a 17.30 órakor kezdődő döntőben hazai közönség előtt védheti meg címét a francia csapat a már így is történelmet író Norvégiával szemben.
jan. 29
12:15
Spanyol foci: Megbirkózik-e a Real a klubvébé-győztesek átkával? (Agroinform)
Felemásra sikerült a január a Realnak, és úgy tűnik, a decemberi klub-vb után nem könnyű újra felpörögnie a győztesnek.
jan. 29
12:48
West Ham: megegyeztek Payet új klubjával – sajtóhír (She)
A Sky Sports információ szerint a West Ham United és a Marseille mindenben megegyezett egymással Dimitri Payet átigazolása kapcsán.
jan. 29
13:06
Teke BL: magyar sikerek a negyeddöntő első meccsein (She)
A férfiaknál és a nőknél összesen három magyar is csapat is érdekelt a teke BL negyeddöntőjében, a háromból kettő győzött is a negyeddöntő első meccsén.
jan. 29
13:24
Aus. Open: Federer 18-szoros Grand Slam-győztes lett (She)
A korábbi világelső Roger Federer nyerte a 2017-es esztendő első tenisz Grand Slam-tornáját, az Australian Opent, miután a fináléban öt szettben, 6:4, 3:6, 6:1, 3:6, 6:3-ra legyőzte a spanyol Rafael Nadalt. A 35 éves svájcinak ez volt karrierje 18. GS-sikere, 2012 óta az első.
jan. 29
13:45
Australian Open: Drámai meccsen szerezte meg 18. Grand Slam-címét Roger Federer (Agroinform)
A svájci géniusz öt szettben győzte le a spanyol Rafael Nadalt az Australian Open-döntőjében.
jan. 29
13:47
Lefocizzák a Barcelonát! (Agroinform)
Hatalmas bajban a katalán Barcelona, 1-0-s hátrányban vannak a Real Betis otthonában és már csak 14 perc van hátra a mérkőzésből. A sevillai gárda vezetése egyáltalán nem érdemtelen, több kapufát is lőttek és sokkal jobban játszanak ellenfelüknél! Bravúr készülőben?
jan. 29
14:00
Videó: így sírta el magát Federer a győzelme után (She)
Mint arról beszámoltunk, Roger Federer öt szettben legyőzte Rafael Nadalt az Australian Open döntőjében. A svájci klasszis ezzel a 18. Grand Slam-győzelmét aratta. A pillanatot valószínűleg rajta kívül még rengetegen megkönnyezték!
jan. 29
14:02
La Liga: fontos pontokat hullajtott el a Barcelona (She)
A Barcelona 1–1-es döntetlent játszott a Betis otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában – ezzel rendkívül fontos két pontot hagyott Sevillában a címvédő.
jan. 29
14:15
La Liga: pontokat hullajtott el a Barcelona Sevillában (She)
A Barcelona 1–1-es döntetlent játszott a Betis otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában – ezzel rendkívül fontos két pontot hagyott Sevillában a címvédő.
jan. 29
14:33
Aus. Open: „Fantasztikusan játszottam” – itthon a bajnokunk (She)
A 17 éves Piros Zsombor nyerte meg egyesben az Australian Open juniorversenyét, ezzel Fucsovics Márton 2010-es wimbledoni sikere után győzött ismét Grand Slam-tornán magyar férfi teniszező a fiatalok között. A tehetség nem tétlenkedett sokat a szombati döntő után, máris visszatért Magyarországra. A reptéren a szövetség képviselői, valamint családtagjai fogadták, és természetesen az NSO Tv stábja…
jan. 29
14:35
Videó: Görbicz-parádé a BL-középdöntő nyitányán (She)
A Győri Audi ETO KC szombaton 39–22-re legyőzte a szlovén Krim Ljubljanát a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjében. Görbicz Anita hét gólt szerzett a mérkőzésen – ráadásul nem is akármilyeneket. Az EHF Tv csinált is egy válogatást a győri csapatkapitány emlékezetes megmozdulásaiból.
jan. 29
15:09
Videó: ezzel az ütéssel nyerte meg Federer a döntőt (She)
Mint arról beszámoltunk, Roger Federer öt szettben legyőzte Rafael Nadalt az Australian Open döntőjében. A svájci klasszis ezzel a 18. Grand Slam-győzelmét aratta. Élje át újra azt pillanatot, amikor a 17. kiemelt megnyerte a tornát!
jan. 29
15:11
Serie A: Torinóban játszott döntetlent az Atalanta (She)
Szoros mérkőzésen 1–1-es döntetlent játszott egymással a Torino és az Atalanta. Iago Falque találatára Andrea Petagna tudott válaszolni a második játékrész derekán.
jan. 29
15:27
Aus. Open: Boldogan megosztanám a győzelmemet Rafával – Federer (She)
Az Australian Open férfi egyes döntőjét megnyerő Roger Federer boldogan értékelt a finálé után, ugyanakkor hozzátette, ha lenne lehetősége rá, megosztaná a sikert a legyőzött Rafael Nadallal.
jan. 29
15:29
West Ham: Payet Franciaországban folytatja – hivatalos (She)
A West Ham United hivatalosan is bejelentette, hogy Dimitri Payet a francia labdarúgó-bajnokságban szereplő Olympique Marseille-hez igazol.
jan. 29
15:30
La Liga: Nem túl okos dolog most a Realra fogadni (Agroinform)
Zinedine Zidane csapatában továbbra is rengeteg a sérült, ez pedig a Real Sociedad ellen nem túl előjel.
jan. 29
15:45
Alpesi sí: kiesett az eddigi három futamot megnyerő címvédő (She)
A szombaton lesiklásban harmadik Ilka Stuhec nyert vasárnap az olaszországi Cortina d'Ampezzóban rendezett női szuperóriás-műlesikló világkupa-viadalon.
jan. 29
15:47
Bundesliga: Freiburg–Hertha BSC élőben az NSO-n! (She)
Dárdai Pál Herthája a hazai pályán mindenkire veszélyes Freiburghoz utazik – kövesse a mérkőzést onlive, szöveges közvetítésünk segítségével!
jan. 29
15:49
Videó: szabályos gólt szerzett a Barca, a bíró nem adta meg (She)
Mint arról beszámoltunk, a Barcelona 1–1-es döntetlent játszott a Real Betis vendégeként. A katalánok a 90. percben egyenlítettek, ám a 79. percben egy szabályos gólt nem adott meg a játékvezető. Íme!
jan. 29
16:03
Alpesi sí: Hirscher másfél másodpercet vert a mezőnyre (She)
Vasárnap a németországi Garmischban férfi óriás-műlesikló futamot rendeztek a világkupában. A győzelmet az osztrák Marcel Hirscher szerezte meg. A sífutók faluni versenyein taroltak a norvégok.
jan. 29
16:21
Videó: ilyet is ritkán látni – két kihagyott büntető egy perc alatt! (She)
A labdarúgó angol FA-kupa 4. fordulójában az élvonalbeli Hull City 4–1-es vereséget szenvedett a másodosztályú Fulham vendégeként. A 87. percben nem mindennapi jelenetek játszódtak le, amikor a vendégek támadója, az uruguayi Abel Hernández egy perc alatt két büntetőt is kihagyott.
jan. 29
16:23
Felkészülés: Hazard betalált, ám az Újpest kikapott bolgár ellenfelétől (She)
Az Újpest FC Cipruson edzőtáborozó NB I-es labdarúgócsapata felkészülési meccsen 2–1-es vereséget szenvedett a bolgár élvonalban második helyen álló Levszki Szófiától.
jan. 29
16:25
FA-kupa: egy perc alatt két kihagyott büntető, újabb PL-csapatok búcsúztak (She)
Mindkét Premier League-ben szereplő csapat vereséget szenvedett az angol labdarúgó FA-kupa 4. fordulójának vasárnapi, kora délutáni mérkőzésein. A Hull Cityt a második vonalban szereplő Fulham, míg a Watfordot a harmadosztályú Millwall búcsúztatta a legjobb 32 között.
jan. 29
16:57
Videó: CR is az arsenalosok „között”? Érdekesen örültek Federer sikerének (She)
Az angol labdarúgó FA-kupában a Southampton ellen könnyedén továbbjutó Arsenal játékosai a vasárnapi közös konditermi edzésen az Australian Open férfi döntőjét nézték. A játékosok kitörő örömmel fogadták a svájci Roger Federer győzelmét, még a Cristiano Ronaldótól megismert örömujjongás, a „Síííí!” is elhangzott. A videót Federer honfitársa, Granit Xhaka készítette.
jan. 29
16:57
Átigazolás: Sánchez megy, Griezmann érkezik az Arsenalba? (Agroinform)
Állandó rovatunkban összeszedtük a hét legérdekesebb pletykáit a topfutball világából.
jan. 29
16:59
La Liga: Luis Enrique ismét a videobíró mellett érvelt – videó (She)
Ismételten a videobíró-rendszer bevezetése mellett foglalt állást Luis Enrique, az FC Barcelona vezetőedzője azután, hogy csapatának nem adtak meg egy szabályos gólt vasárnap a spanyol labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában.
jan. 29
17:19
Ligue 1: Balotelli először lőtt gólt 2017-ben, a Nice először nyert idén (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 22. fordulójában a Nice hazai pályán 3–1-re legyőzte a Guingampot.
jan. 29
17:21
Serie A: könnyed Juve-győzelem, kikapott a Milan és a Roma (She)
Az olasz első osztályú labdarúgó-bajnokság (Serie A) huszonkettedik fordulójában hat mérkőzést is rendeztek vasárnap 15 órától. A nagyok közül pályára lépett és nyert a Juventus, veszített azonban az AC Milan és az AS Roma is. Nagy Ádám csapata, a Bologna 1–1-es döntetlent játszott idegenben, a Cagliari ellen, a Fiorentina és a Genoa találkozója pedig hat gólt is hozott.
jan. 29
17:23
Felkészülés: a DVTK simán kikapott a lengyel „szomszédoktól” (She)
A labdarúgó NB I-ben kilencedik helyen telelő Diósgyőri VTK 3–0-ra kikapott a lengyel élvonalban 15., utolsó előtti helyen álló Górnik Lecznától.
jan. 29
17:25
Női kézi EHF-kupa: az Érd tizenkét gólos sikerrel vágott vissza (She)
Az Érd női kézilabdacsapata 34–22-re legyőzte hazai pályán a norvég Byasent az EHF-kupa C-csoportjának 4. fordulójában.
jan. 29
17:36
Kézilabda: Gunnar Prokop súlyos síbalesetet szenvedett (She)
Szombat délután súlyos síbalesetet szenvedett Gunnar Prokop, a Hypo NÖ női kézilabdacsapatának korábbi klubmenedzsere, vezetőedzője.
jan. 29
17:36
Egészen hihetetlen bírói hiba okozta a Barca vesztét - videó (Agroinform)
jan. 29
17:38
Bundesliga: a Hertha kikapott a Freiburg otthonában (She)
Nem ment Dárdai Pál csapatának, a Herthának a Freiburg elleni bajnokin, de így sem sok kellett ahhoz, hogy ponttal utazzanak haza a berliniek.

Keresés