2017. január 9. hétfő

jan. 9
6:39
NFL: lecsapott a Rodgers-hurrikán, kiesett a Pats mumusa (She)
A Green Bay Packers 38–13-ra legyőzte a New York Giantset az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) rájátszásának első körében, Aaron Rodgersék ezzel bejutottak a konferencia-elődöntőbe, ahol a Dallas Cowboysszal csapnak össze.
jan. 9
7:15
NBA: Harden parádés formában; Cavs- és GSW-siker (She)
A Cleveland Cavaliers és a Golden State Warriors is hozta a kötelezőt az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapján. A címvédőnél ismét hengerelt a nagy hármas: LeBron James, Kyrie Irving és Kevin Love 80 pontot dobott összesen! Remekelt James Harden – a Rockets sztárja 40 pontja mellett szedett tíz lepattanót, valamint kiosztott tizenegy asszisztot. A Pistons…
jan. 9
7:51
Kína: Oscar és Hulk csapattársa lett az Európa-bajnok védő (She)
A kínai labdarúgó-bajnokságban szereplő Sanghaj SIPG csapatában folytatja pályafutását Ricardo Carvalho.
jan. 9
8:45
Légiósok: „Visszautasíthatatlan ajánlatot kaptam” (She)
Mint arról beszámoltunk, Feczesin Róbert a dél-korai labdarúgó-bajnokságban szereplő Csonnam Dragons játékosa lett. A Videotontól távozó támadó a Nemzeti Sportnak beszélt többek között az új lehetőségről és a fehérvári távozásról.
jan. 9
9:03
NHL: a Chicago Hartman triplájával győzött (She)
Ryan Hartman mesterhármasával a Chicago Blackhawks házigazdaként 5–2-re legyőzte a Nashville Predators csapatát az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) alapszakaszának vasárnapi játéknapján.
jan. 9
9:05
Real: Owen beszólt Ronaldónak a nagy találkozás után – kép (She)
Mint arról beszámoltunk, Cristiano Ronaldo a Real Madrid Granada ellen 5–0-ra megnyert találkozója előtt megmutatta a Santiago Bernabéu közönségének legújabb Aranylabdáját. A blancók ráadásul nem akármilyen sorfalat állítottak CR mellé! És a királyiak legendái elszórakoztatták magukat, amíg a portugált ünnepelte mindenki…
jan. 9
9:07
Hertha: Nem néz ki jól – újabb sérülés Dárdai csapatában (She)
Bokasérülés miatt elhagyta a spanyolországi edzőtábort Sinan Kurt, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha BSC játékosa.
jan. 9
9:09
Év sportolója: Dárdai, Tusup vagy Kulcsár – még három nap! (She)
Dárdai Pál edzőként is hamar kivívta a tiszteletet, a Hertha trénerét immár a Bundesliga jelenlegi legjobb edzői között emlegetik.
jan. 9
9:19
Vendée Globe: Fa Nándor megkerülte a Horn-fokot (She)
Fa Nándor magyar idő szerint hétfő reggel megkerülte a Horn-fokot a Vendée Globe földkerülő vitorlásversenyen.
jan. 9
9:21
La Liga: Messi elképesztő sorozatnak vetett véget – videó (She)
A Barcelona Lionel Messi pazar szabadrúgásgóljával mentett pontot a Villarreal otthonában (1–1) a spanyol labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában. Az argentin találata hosszú korszakot zárt le.
jan. 9
9:24
Heti műsor: Indul a férfi kézilabda-vb! (Agroinform)
Ezen kívül pedig olyan foci derbik, mint a MU-Pool, Sevilla-Real Madrid - kétszer - is vár ránk a héten. Heti előzetes.
jan. 9
9:36
Kép: a legendák beálltak egy fotóra a FIFA-gála előtt (She)
Ma este Zürichben Cristiano Ronaldo, Lionel Messi vagy Antoine Griezmann újabb díjat vehet át, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) ugyanis átadja a trófeát, amelyet a 2016-os év legjobb futballistája vehet át. Diego Maradona már be is jelentkezett a Facebookon Svájcból, méghozzá nem akárki társaságában, az argentin legenda Marco van Bastennel fotózkodott.
jan. 9
9:38
Rögbi: betli az angol bajnoktól, meglépett a Wasps (She)
Az angol élvonalbeli rögbibajnokság (Aviva Premiership) 13. fordulójában a címvédő Saracens nem tudott győzni otthon az Exeter Chiefs ellen, sőt, még a döntetlen is csak bravúros hajrával jött össze. Az éllovas Wasps viszont megnyerte a Leicester Tigers elleni rangadót, így hárompontos előnyre tett szert.  Sőt, mivel a közvetlen üldözők közül a Bath sem nyert, a lehető legjobban végződött a…
jan. 9
10:12
NFL: trilógia lett Rodgers „szokásos” passzából – videó (She)
A Green Bay Packers huszonöt pontos, 38–13-as győzelmet aratott a New York Giants felett az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság rájátszásának első körében. A Sajtfejűek második touchdownja igazán emlékezetesre sikeredett, ugyanis az irányító, Aaron Rodgers három másodperccel a második negyed vége előtt eldobott Hail Mary-passzát Randall Cobb húzta le három védő között.
jan. 9
10:14
Légiósok: Nagy Dominik ezért választotta a Legiát (She)
Nagy Dominik, a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ekstraklasa) szereplő Legia Warszawa magyar válogatott játékosa a klub honlapjának adott interjút.
jan. 9
10:15
NFL: Szűz Mária ismét a Sajtfejűekkel volt, megsérült Roethlisberger a Steelers-gálán (Agroinform)
Paprikás hangulat, edzői hiba és -20 fok - így nyerte meg a Wild Card-találkozót a Packers a Giants ellen.
jan. 9
10:30
MTK: Torghelle szótárában nem szerepel a kiesés (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő MTK Budapest az őszi szezont kieső helyen zárta. A fővárosi alakulat ma kezdi meg a felkészülést a tavaszi idényre – a 34 esztendős csatár szerint csapatának minden esélye megvan arra, hogy kiharcolja a bennmaradást.
jan. 9
10:32
Hertha: túl sok a sérült, Dárdai lemondott egy meccset (She)
Elmarad a Bundesligában szereplő Hertha BSC labdarúgócsapatának péntekre tervezett, Lüneberger SK elleni felkészülési mérkőzése.
jan. 9
10:48
Játékossors: Adamo Coulibaly a belga ötödosztályban folytatja (She)
A korábbi debreceni Adamo Coulibaly a belga ötödosztályban folytatja labdarúgó-pályafutását.
jan. 9
10:50
Juventus: „Mégis hol lenne Dybalának jobb, mint itt?” (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus nem fél attól, hogy elveszíti Paulo Dybalát.
jan. 9
11:06
Terepkerékpár: Benkó, Búr és Dina megvédte címét (She)
Az elitek mezőnyében a tavalyi bajnokok címvédésével zárult a 2017-es terepkerékpár (cyclocross) országos bajnokság: Benkó Barbara és Búr Zsolt is megvédte magyar bajnoki elsőségét a budapesti, egykori Nagyvásártelepen, és annak környékén rendezett ILB Factory-CrossArena Cyclocross magyar bajnokságon, január 8-án. Az U23-asok között szintén a tavalyi győztes, Dina Márton lett az első.
jan. 9
11:08
Férfi kosárlabda: fekete nap az edzőknél, négyen is távoztak (She)
Nem mindennapi fordulón vagyunk túl az NB I-ben, egy csapatnál a játéknap előtt, háromnál a bajnoki mérkőzések után történt edzőváltás. A bajnoki címvédő Szolnok mellett a Sopron, az Atomerőmű és a MAFC kispadjára is új tréner ül.
jan. 9
11:09
Átigazolás: Brutális ajánlat érkezhet az Arsenal támadójáért (Agroinform)
Kína és a PSG is szeretné megszerezni az Arsenal chilei támadóját, Alexis Sanchezt.
jan. 9
11:24
Férfi vízilabda: „A játékosok akarjanak jönni a válogatottba!” (She)
A hideg víz sem jelentett akadályt a magyar férfi vízilabda-válogatott első összetartásán, amelyre az új szövetségi kapitány, Märcz Tamás irányításával került sor Szolnokon.
jan. 9
11:26
Golf: Justin Thomas nyerte a hawaii PGA-versenyt (She)
Az amerikai Justin Thomas diadalmaskodott a profi golfozók legrangosabb sorozatának hawaii versenyén, a 6.2 millió dollár összdíjazású bajnokok tornáján.
jan. 9
11:27
Így lehetsz te is világsztár kapus :) - videó (Agroinform)
jan. 9
11:28
Videó: elképesztő látvány, szakadó esőben jégkorongoztak (She)
A Bakersfield Condors az Ontario Reignnel csapott össze az AHL ilyenkor szokásos kültéri meccsén. Egyetlen dologgal nem számoltak a szervezők: mi van, ha elkezd szakadni az eső? Mivel fogalmuk sem volt, mi ilyenkor a teendő, játszottak hát tovább…
jan. 9
11:42
DVSC: dán és svéd ellenfél vár a Lokira Portugáliában (She)
A portugáliai Algarvében megrendezendő Atlantic Cup elnevezésű eseményen a svéd Djurgarden, illetve a dán Aarhus lesz a DVSC csoportellenfele – tudatta a klub hivatalos honlapja.
jan. 9
11:44
Barcelona: Rakitic a Manchester Cityben? Luis Enrique reagált (She)
A Sky Sports értesülése szerint a Manchester City a horvát sajtóhírekkel ellentétben mégsem tesz ajánlatot a Barcelonát erősítő Ivan Rakiticért.
jan. 9
11:45
La Liga: Sokba fájhat a Barcának a bíró bénázása (Agroinform)
A katalánok vesztett pontok tekintetében 8 egység hátrányban vannak a Real Madriddal szemben. Van még innen visszaút?
jan. 9
12:00
NB I: Európa-ligás csapat ellen készül a Videoton (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton a hírek szerint a téli felkészülési időszakban az orosz FK Krasznodarral is összecsap.
jan. 9
12:15
Tenisz: Murray a vereségével is az élen maradt; Babos a 28. (She)
Továbbra is a brit Andy Murray áll a férfi teniszezők idei első világranglistájának élén. A 29 éves skót játékos 780 ponttal előzi meg a dohai torna szombati fináléjában őt legyőző szerb Novak Djokovicsot.
jan. 9
12:17
Heti program: két Sevilla–Real, MU–Liverpool, pályán az FTC (She)
A kupáké lesz a főszerep a hét közepén Európában, majd a hét végén bajnokikat rendeznek Angliában, Olaszországban, Spanyolországban és Franciaországban. A sorozatok több közös pontot is tartalmaznak, így például két Sevilla–Real Madrid lesz a héten, s Olaszországban is napokon belül kétszer fogadja a Torino a Milant. A PL-ben vasárnap Everton–Manchester City, majd Manchester United–Liverpool…
jan. 9
12:33
Honvéd: már csak az Ajax aláírására vár Schön Szabolcs (She)
George F. Hemingway, a Budapest Honvéd tulajdonosa a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában vendégeskedett, ahol elmondta: a klub aláírta az Ajax Schön Szabolcsért tett szerződésajánlatát.
jan. 9
12:35
Jégkorong: vereséggel kezdett a női U18-as csapat a hazai vb-n (She)
Vasárnap elrajtolt az U18-as divízió I-es női jégkorong világbajnokság a Tüskecsarnokban. A magyar válogatott a szlovákokkal, németekkel, franciákkal, norvégokkal és az osztrákokkal mérkőzik meg a január 8–14. között zajló eseményen.
jan. 9
12:36
Átigazolás: Horribilis összegért sem adják az Arsenalnak a sztárcsatárt (Agroinform)
Hiába ajánlott sok pénzt az Arsenal, a Torino nem akarja elengedni legnagyobb értékét, Andrea Belottit.
jan. 9
12:37
FTC: megegyeztek a Honvéd kulcsemberéről – ma érkezhet (She)
Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport Online korábbi értesülései – Botka Endre minden valószínűség szerint a Ferencvárosban folytatja a pályafutását. Úgy tudjuk, vasárnap született meg az egyezség a klubok között, az egyszeres válogatott védő ma már csak azért jelent meg a kispestiek első edzésén, hogy elbúcsúzzon a társaktól.
jan. 9
12:51
Vasas: változott a csapat felkészülési programja (She)
Biztossá vált, hogy február 1-jén a Nyitra, február 4-én pedig a Mladá Boleslav lesz a Vasas ellenfele a lipóti edzőtáborban. Emellett január 25-re a Dorog helyett új ellenfelet keres a csapat.
jan. 9
12:53
Légiósok: sokatmondó statisztika a Nagy Ádám nélküli Bolognáról (She)
Mint megírtuk, a Juventus 3–0-ra legyőzte a Bolognát a Serie A 19. fordulójában. Nagy Ádám, a piros-kékek magyar válogatott futballistája nem lépett pályára az összecsapáson, amely után egy sokatmondó statisztika került elő.
jan. 9
13:09
Bundesliga: a játékosok szerint Aubameyang a legjobb eddig (She)
Pierre-Emerick Aubameyangot választották meg az őszi idény legjobbjának a német labdarúgó-bajnokság játékosai.
jan. 9
13:11
Bundesliga: rejtélyes módon tűnt el a HSV egyik alkalmazottja (She)
Timo Kraus, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hamburg alkalmazottja szombat este óta nem adott életjelet magáról. A HSV alkalmazottjai egy partin vettek részt, a férfi nem sokkal éjfél előtt egy taxiba ült, de rejtélyes módon nyoma veszett, nem érkezett haza. A klub a hivatalos közösségi oldalain is megosztotta a 44 éves Kraus fényképet, és arra kéri a hamburgiakat,…
jan. 9
13:27
Tenisz: sydneyi meglepetések, aucklandi papírformák (She)
A negyedik kiemelt ukrán Katerina Bondarenko, illetve a nyolcadikként rangsorolt orosz Jelena Vesznyina is már az első fordulóban kiesett a sydneyi kemény pályás tenisztorna női versenyében.
jan. 9
13:29
Dánia: 17 évvel apja után Kasper Schmeichel az év játékosa (She)
A Leicester City kapusát, Kasper Schmeichelt választották meg a 2016-os év legjobb labdarúgójának Dániában.
jan. 9
13:45
FTC: az Eperjes elleni meccsel zárulhat a téli felkészülés (She)
A szlovák Tatran Presovval játssza utolsó téli felkészülési mérkőzését a Ferencváros labdarúgócsapata – adta hírül az ulloi129.hu.
jan. 9
13:47
Bundesliga: francia válogatott csatárt igazolt a Wolfsburg (She)
A Stade Rennes labdarúgócsapatától Wolfsburgba igazolt a kétszeres francia válogatott Paul-Georges Ntep. A 24 esztendős csatár 2021-ig szóló szerződést írt alá a Bundesligában 13. helyen álló klubbal.
jan. 9
13:48
Spanyol foci: 0-0-ra nem érdemes tenni az élet-halál meccsen (Agroinform)
Borzalmas formában lévő csapatok találkoznak az Osasuna-Valencia meccsen. Kiderül, kin segített az újabb edzőváltás.
jan. 9
14:19
NFL: ismét elgurult Beckham gyógyszere? A liga vizsgálódik (She)
Úgy tűnik, nem viseli túl jól a vereséget Odell Beckham Jr., az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő New York Giants klasszis elkapója.
jan. 9
14:21
Videó: óriási gólt rúgott szabadrúgásból a Chelsea kapusa (She)
„Néha én is betalálok!” – írta Twitteren Thibaut Courtois, a Chelsea labdarúgócsapatának kapusa. A belga edzésen állt be a labda mögé, és hozta össze az alábbi találatot.
jan. 9
14:23
FTC: ezért csúszhat Bognár István szerződtetése (She)
Még decemberben a Nemzeti Sport Online adta hírül, hogy a DVTK labdarúgója, Bognár István iránt érdeklődik a Ferencváros, majd arról is beszámoltunk, a fővárosi klub Busai Attila személyében játékossal fizetne a 25 éves középpályásért – megegyezés azonban egyelőre nincs a középpályások ügyében.
jan. 9
14:36
Légiósok: Jöjjenek ki a stadionba, hogy lássák a góljaimat! – Feczesin (She)
Bemutatta Feczesin Róbertet új csapata, a Csonnam Dragons. A magyar támadó a klubja hivatalos Facebook-oldalára feltöltött videóban elmondta: nagyon örül annak, hogy Dél-Koreában folytathatja pályafutását.

Keresés