2017. január 6. péntek

jan. 6
5:51
A Tárkány Művek vegykonyhája (Behaviour)
A kárpát-medencei folklórból kiindulva teremtenének új zenei köznyelvet.
jan. 6
7:36
NHL: nem sikerült a rekordbeállítás a Columbusnak (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) csütörtöki játéknapján a Columbus Blue Jackets 5–0-ra kikapott a Washington Capitals otthonában, így megszakadt tizenhat győzelemből álló sorozata. A ligarekordot az 1992–1993-as Pittsburgh Penguins tartja zsinórban tizenhét megnyert mérkőzéssel.
jan. 6
7:54
NBA: Westbrook 49 pontja is kevés volt, újabb OKC-vereség (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapján az Oklahoma City Thunder idegenben 118–116-ra kikapott a Houston Rocketstől, ezzel sorozatban a harmadik vereségét szenvedte el, míg a legutóbbi öt meccséből már a negyediken maradt alul. A vendégeknél Russell Westbrook 49 pontot, 8 lepattanót és 5 asszisztot jegyzett, de a hatos győzelmi szériánál járó…
jan. 6
8:30
Tenisz: Fucsovics a nyolc között búcsúzott; Gálfi könnyedén nyert (She)
A nyolcadik kiemelt Fucsovics Márton (158.) két játszmában (7:6, 6:3) kikapott a világranglista 195. helyén álló belga Joris De Loore-tól az ausztráliai Happy Valleyben zajló kemény pályás férfi challenger tenisztorna negyeddöntőjében.
jan. 6
8:32
Király-kupa: Láttuk, mi történt a Real meccsén – Piqué kritizálta a bírókat (She)
A címvédő FC Barcelona 2–1-es vereséget szenvedett spanyol Király-kupa nyolcaddöntőjében az Athletic Bilbao vendégeként. Gerard Piqué, a katalánok védője szerint David Fernández Borbalán játékvezető két tizenegyestől „fosztotta meg” a Barcát.
jan. 6
8:57
NFL-tippjáték, kitűnő nyereményekért! (Agroinform)
Szombat este megkezdődnek az NFL rájátszásnak küzdelmei, négy igencsak pikáns mérkőzéssel. Az esélyeket részletes beharangozóban járjuk körül, míg az izgalmakat egy remek tippjátékkal juttatjuk el a csúcsra. Ha szeretnéd megnyerni valamelyik NFL-relikviát a három közül, irány tippelni!
jan. 6
9:06
Videó: elképesztő kiütés, arccal csapta földnek ellenfelét (She)
Luis Raul Alvarez végig dominált a Martin Georges elleni találkozóján, ám a meccs egy pontján úgy érezte, ideje bedobni valami különlegeset: fogta hát ellenfelét, és egy válldobással egyszerűen földhöz vágta. A mozdulatot olyan tökéletesen sikerült kivitelezni, hogy Georges arccal tompította az esést, ami egyben a meccs végét is jelentette…
jan. 6
9:08
Chelsea: 10 év, 374 meccs és 11 trófea után Kínába igazol a légiós (She)
Távozik az angol élvonalbeli Chelsea-től John Obi Mikel, aki a kínai Tiencsin Tedához szerződik. A hírt a 29 éves nigériai középpályás jelentette be.
jan. 6
9:10
NB II: a Fradiból érkezhet Pintér első szerzeménye (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a ferencvárosi Gyömbér Gábor lehet Pintér Attila egyik első igazolása a Puskás Akadémia vezetőedzőjeként.
jan. 6
9:42
Darts: Van Gerwen ennek talán még a vb-címnél is jobban örül (She)
A kétszeres dartsvilágbajnok Michael van Gerwen legutóbbi nyilatkozatában elmondta, elképzelhetetlennek tartja, hogy Phil Taylor korában is aktívan űzze a játékot, ugyanis úgy tervezi, hogy 40 évesen befejezi a pályafutását. A világelső holland emellett egy örömteli hírről is beszámolt.
jan. 6
9:51
FA Kupa: Feltámad-e az impotens West Ham-csatársor a City ellen? (Agroinform)
Guardiola első FA-kupa meccsét vívja, csapata a 3. fordulóban a gólokkal rosszul álló West Ham vendége lesz.
jan. 6
10:00
Férfi kézi: a dánok is felháborodtak Toft Hansen színészkedésén – videó (She)
A világbajnokság előtt álló férfi kézilabda-válogatott csütörtök este nagy csatában 24–21-re kikapott Dániától a Bygma-kupa felkészülési tornán. A mérkőzésen azonnali piros lappal kiállították Bánhidi Bencét – mint a felvételekből kiderült, jogtalanul.
jan. 6
10:02
Vizes vb 2017: 3-4 ezer versenyzőt várnak a szervezők (She)
Három-négyezer versenyzőt várnak a szervezők a júliusi vizes világbajnokságra, amelyre a résztvevők január 17-étől küldhetik el nevezésüket.
jan. 6
10:04
Afrika: Mahrez a legjobb a játékos, arsenalos a legjobb fiatal (She)
A Leicester Cityvel angol bajnok algériai Rijad Mahrezt választották meg Afrikában 2016 legjobb labdarúgójának – közölte az MTI.
jan. 6
10:09
Három gól, két piros lap, tucatnyi kihagyott ziccer. Nézd meg a Barcelona bilbaói vereségét videón! (Agroinform)
jan. 6
10:15
NFL: Eli Manningék harmadszor is megtréfálják a Packerst – tippek (She)
Szombaton kezdetét veszi a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) rájátszásának első fordulója, a wild card kör – természetesen ezúttal sem maradnak el a tippek.
jan. 6
10:17
Hopman-kupa: a németek a britek legyőzésével búcsúztak (She)
A német válogatott legyőzte a brit együttest a Hopman-kupán, a teniszezők Perth-ben zajló nem hivatalos vegyescsapat-világbajnokságán.
jan. 6
10:33
Férfi kézi: példátlan tévés szerződés a vb-ről a németeknél (She)
Eddig példátlan módon egy bank vásárolta meg a tévétársaságok elől a férfi kézilabda-világbajnokság közvetítési jogait Németországban. A DKB a német szövetséggel összefogva az interneten sugározza a franciaországi torna több mint 50 találkozóját.
jan. 6
10:45
Magyar foci: Guzmics átigazolása a célegyenesbe ért (Agroinform)
A lengyel Wisla Kraków együttesétől a kínai élvonalban szereplő Yanbian Funde csapatához szerződhet Guzmics Richárd.
jan. 6
10:51
Hertha: Ez az én személyes edzői kudarcom – Dárdai (She)
A Hertha labdarúgócsapatát irányító Dárdai Pál nagyon sajnálja, hogy nem tudtak többet kihozni Jens Hegelerből, aki Angliába szerződött tőlük.
jan. 6
11:09
Al-Vahda: Dzsudzsák annak idején az őrületbe kergette, most csapattársak lehetnek (She)
Holland sajtóértesülések szerint Gregory van der Wiel, a Fenerbahce holland válogatott jobbhátvédje az Egyesült Arab Emírségekben, a Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató al-Vahdában folytathatja a pályafutását.
jan. 6
11:27
Evezés: az olimpiai bajnok kerékpársportban nyert érmet (She)
Hamish Bond kétszeres olimpiai bajnok evezős a kerékpársportban is letette névjegyét azzal, hogy az új-zélandi országúti nemzeti bajnokságon bronzérmet nyert az egyéni időfutamban.
jan. 6
11:29
Gyász: elhunyt a Bologna két vb-t megjáró legendája (She)
Hetvenkilenc éves korában elhunyt Ezio Pascutti 17-szeres olasz válogatott csatár, aki a Bolognánál töltötte karrierjét.
jan. 6
11:45
Vasas: Ideje, hogy új stadionunk legyen – mondja az olimpiai bajnok (She)
A Vasas háza táján mindenki nagyon várja már, hogy elkészüljön az NB I őszi meglepetéscsapatának az új stadionja. Az együttes első idei edzésén erről nemcsak Michael Oenning vezetőedző beszélt az NSO Tv kamerája előtt, hanem egy olimpiai bajnok is, aki bár más sportágból érkezett, érdeklődve kíséri figyelemmel az angyalföldi labdarúgók teljesítményét.
jan. 6
11:47
Alpesi sí: mégis folytathatja pályafutását Tina Maze (She)
Elgondolkodott pályafutása folytatásán a kétszeres olimpiai bajnok szlovén alpesi síző, Tina Maze, noha októberben bejelentette, hogy a mostani lesz az utolsó szezonja.
jan. 6
11:49
Dakar: Sainz óriásit bukott, feladta a versenyt – videó (She)
A korábbi bajnok Carlos Sainz csütörtöki bukását követően kénytelen volt feladni a Dél-Amerikában zajló Dakar-ralit. A motorosoknál sem zajlott eseménytelenül a negyedik szakasz utáni szünet – az összetettet vezető Joan Barreda a kilencedikre helyre esett vissza a büntetését követően.
jan. 6
11:57
Átigazolás: Kína ezúttal a Chelsea-ből igazolt - hivatalos (Agroinform)
A Kínai Szuper Ligában szereplő Tianjin TEDA szerződtette a Chelsea nagy öregjét, John Obi Mikelt.
jan. 6
12:03
MU: Mourinho továbbra is számol a rangidős játékossal (She)
A Sky Sports értesülései szerint Michael Carrick, a Manchester United labdarúgója hamarosan új, egy évre szóló szerződésajánlatot kap a vezetőségtől. Az angol futballista ugyanis úgy tűnik, jó hatással van a csapatra, és José Mourinho is szeretné, hogy maradjon.
jan. 6
12:05
NB II: Diósgyőrből érkezhet támadó a Puskás Akadémiához (She)
A Nemzeti Sport információja szerint elképzelhető, hogy a labdarúgó NB II-ben szereplő Puskás Akadémiában folytatja pályafutását a 24 esztendős diósgyőri támadó, Bacsa Patrik.
jan. 6
12:07
Arsenal: Wenger nem lelkesedte túl az új játékosa érkezését (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal új szerzeménye, Cohan Bramall az Arsenalnál töltött első napjáról beszélt, és elárulta, hogyan fogadta őt menedzsere, Arsene Wenger.
jan. 6
12:18
Kép: óriási troll volt a Gladbach az új játékos bemutatásánál (She)
Mint arról beszámoltunk, Timothée Kolodziejczak a Borussia Mönchengladbach labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását. A Sevillától érkező játékos 2021-ig szóló szerződést írt alá Németországban, ahol új csapatának egy kicsit meggyűlt a baja a neve lebetűzésével.
jan. 6
12:20
FTC: az MLSZ beidézte Dollt, a klub jogásza nem érti (She)
Az MLSZ fegyelmi bizottsága beidézte Thomas Dollt, a Ferencváros vezetőedzőjét.
jan. 6
12:36
Légiósok: Guzmics aláírt a kínai Jenpien Fundéhoz (She)
A Wisla Kraków labdarúgócsapatát elhagyó Guzmics Richárd hivatalosan is a Jenpien Funde játékosának tekinthető, miután péntek reggel aláírta szerződését a kínai klubhoz.
jan. 6
12:38
MTK: távozhat a mellőzött támadó középpályás (She)
A Nemzeti Sport információi szerint távozhat Szatmári Lóránd az MTK Budapesttől.
jan. 6
12:51
Kézilabda: Jól fizet a magyar válogatott veresége (Agroinform)
A magyar kézilabda-válogatott pénteken újabb felkészülési meccsen lép pályára: Nagy Lászlóék ellenfele Izland lesz.
jan. 6
12:54
Gyász: elhunyt a debreceniek korábbi labdarúgója (She)
Hatvannyolc éves korában elhunyt Kovács Mihály, a DVSC egykori labdarúgója.
jan. 6
12:56
Vasas: távozhat a válogatott keretbe meghívott védő (She)
Bár az NB I 3. helyén telelő Vasas játékoskeretében nem terveznek nagy változtatásokat, elképzelhető, hogy Osváth Attila távozik.
jan. 6
12:58
Ryder-kupa: a kapitány háromszoros kulcscsonttörést szenvedett (She)
Hódeszkázás közben három helyen eltörte kulcscsontját Davis Love amerikai golfozó, aki októberben kapitányként vezette győzelemre a Ryder-kupán az amerikai csapatot.
jan. 6
13:00
Úszás: Nem Katinka választja meg a szövetség elnökét – Bienerth (She)
Elnököt választ(hat) vasárnap a Magyar Úszószövetség közgyűlése. A legesélyesebb jelölt, Bienerth Gusztáv kampányt folytat annak érdekében, hogy a küldöttek szavazatait elnyerje, de világosan érzi és tudja, a nyílt színen ugyan csak két ellenlábassal kell megküzdenie, valójában van egy harmadik is...
jan. 6
13:12
Úszás: Orbán Viktor nagyra értékeli Gyárfás Tamás munkáját (She)
Orbán Viktor miniszterelnök péntek délelőtt az Országházban fogadta Gyárfás Tamást, a Magyar Úszószövetség leköszönő elnökét, a Nemzetközi Úszószövetség (FINA) alelnökét – tájékoztatta a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője az MTI-t.
jan. 6
13:14
Real Madrid: Cristiano Ronaldo ezért igazi vezér – videó (She)
Bár Cristiano Ronaldo nem játszott szerdán a Sevilla elleni labdarúgó Spanyol Kupa-mérkőzésen, a portugál bebizonyította, hogy így is igazi vezére a csapatnak.
jan. 6
13:30
Újpest: a lilákhoz is kerülhet a fiatal francia védő – sajtóhír (She)
Belga sajtóértesülés szerint az Újpest labdarúgócsapata is szóba jöhet a 22 éves francia védő, Salimo Sylla következő klubjaként.
jan. 6
13:48
F1: az út vége? Csődeljárás indult a Manor-istálló ellen (She)
Csődeljárás indult a Formula–1-es Manor-istállót működtető cég ellen. A gárdát hónapok óta próbálták eladni, de nem sikerült vevőt találni rá, így elkerülhetetlenné vált a lépés, amelynek következtében egyre valószínűbb, hogy a csapatot felszámolják.
jan. 6
13:48
A jókedvű KDNP-st szereti az Isten (Behaviour)
És mitől jókedvű? Hát a vidámító italoktól, tüzes vizektől, csiccsedt szőlőlevektől – és csak remélni merjük, hogy mástól nem.
jan. 6
13:50
Tenisz: Raonic szerváira Nadal sem találta az ellenszert (She)
A címvédő Milos Raonic három játszmában (4:6, 6:3, 6:4) megverte a spanyol Rafael Nadalt a brisbane-i kemény pályás férfi tenisztorna negyeddöntőjében.
jan. 6
14:03
NHL: Tizenhatos győzelmi sorozatnál kötött ki a Columbus (Agroinform)
Egyszer minden véget ér, a ligaelső nagy pofonba szaladt bele Washingtonban, így nem jött össze a rekord.
jan. 6
14:06
F1: Silverstone-nak túl drága a futam, veszélyben a Brit GP (She)
A silverstone-i versenypálya tulajdonosai szerint „a kockázatosan magas költségek” miatt kérdéses, hogy a létesítmény hosszú távon is házigazdája lesz-e a Formula–1-es Brit Nagydíjnak.
jan. 6
14:08
NB I: a korábbi Fradi-játékos távozhat Mezőkövesdről (She)
Elhagyhatja az országot Ulysse Diallo. A mali játékosért a török másodosztályban szereplő Elazigspor jelentkezett be. Török lapinformációk szerint a futballista már Isztambulban tartózkodik, ahol folynak az egyeztetések.
jan. 6
14:10
FTC: két külföldit szemeltek ki Ramírez helyére – sajtóhír (She)
Az ulloi129.hu értesülései szerint a labdarúgó NB I-ben címvédő Ferencváros két külföldi játékost szemelt ki az Oroszországba távozó Cristian Ramírez helyére.
jan. 6
14:21
Légiósok: Hiba legyinteni a kínai ligára, Guzmics számára előrelépés – Filipovics (She)
Mint arról beszámoltunk, Guzmics Richárd a Wisla Kraków labdarúgócsapatától a kínai Jenpien Fundéhoz igazolt. Filipovics Vladan, a játékos menedzsere részleteket árult el a klubváltással kapcsolatban.

Keresés