2017. január 25. szerda

jan. 25
0:03
Légiósok: válogatott védőnk megsérült, le kellett cserélni (She)
A Hapoel Beer-Seva hazai pályán 2–1-re kikapott az Ironi Kirjat Smonától a labdarúgó izraeli kupa (State Cup) keddi játéknapján, és nem elég, hogy nem jutott be a legjobb nyolc közé, három játékosát is elveszítette sérülés miatt. Az egyikük Korhut Mihály.
jan. 25
0:18
NS: Sanyi nélkül nincs MTK; az élet Ecclestone után – szerda (She)
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk:
jan. 25
0:54
Szerdai sportműsor: pályán a Real és az Atlético; Juve–Milan (She)
Miközben a hazai NB I-es és NB II-es csapatok felkészülési mérkőzésekkel hangolnak a tavaszra, a labdarúgó topligák klubjai kupameccsekkel színesítik a hétvégi fordulók közötti napokat – szerdán például Juventus–Milan csatát rendeznek az Olasz Kupában. A Brazília–Kolumbia jótékonysági mérkőzés is képernyőre kerül, lesz bőven kosárlabda, továbbá röplabda és műkorcsolya – no meg persze a…
jan. 25
7:42
Horvátország: „Konkrét ajánlatot kaptam a Fraditól” (She)
Dinko Trebotic, a Videoton volt, az izraeli Bnei Jehuda jelenlegi horvát labdarúgója a Sportske novostinak elmondta: konkrét ajánlatot kapott a Ferencvárostól.
jan. 25
8:33
Férfi kézi-vb: értékelje a magyar játékosok teljesítményét! (She)
A hetedik helyen zárt a magyar férfi kézilabda-válogatott a franciaországi világbajnokságon. Értékelje 1–10-ig a magyar játékosok és szövetségi kapitányunk vb-teljesítményét!
jan. 25
8:51
Videó: minden idők legrosszabb dobása – még az elkövetőnek is fájt (She)
Erre a dobásra Joakim Noah nem lesz büszke: a New York Knicks kosarasa az Indiana Pacers elleni NBA-mérkőzésen elrontott egy büntetődobást. Előfordul az ilyesmi, de ez a kísérlet a szokásosnál is rosszabb volt…
jan. 25
9:33
Sportfogadás: A Juventus, a Liverpool és a Real Madrid meccsére fogadunk (Agroinform)
Lássuk, hogy hétközben mely tippeket érzik a legerősebbnek tippmestereink, szerkesztőink!
jan. 25
9:45
Olaszország: ki lesz a következő Pogba? Nagy Ádám is jelölt (She)
A theguardian.com összegyűjtötte az olasz klubfutball legígéretesebb fiatal (1995. január elseje után született) labdarúgóit. Az ötvenes listán megtalálható a Bologna magyar légiósának, Nagy Ádámnak a neve is.
jan. 25
10:27
Angol foci: A MU Mourinho tükörképe lett - Ferguson (Agroinform)
A legenda szerint, ha nem lenne a sok döntetlen, a United a Chelsea-vel menne az első helyért.
jan. 25
10:39
MTK: megerősítették a szenegáli középpályás távozását (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő MTK a hivatalos honlapján erősítette meg, hogy szenegáli középpályása, Khaly Iyane Thiam kölcsönben a török élvonalbeli Gaziantepsporban folytatja a pályafutását.
jan. 25
10:57
Liverpool: Coutinho hosszú távú szerződést írt alá – hivatalos (She)
A Liverpool labdarúgócsapata meghosszabbította brazil középpályása, Philippe Coutinho szerződését.
jan. 25
11:15
Férfi kosár Euroliga: kiadós hazai verés Hangáéknak (She)
A férfi kosárlabda Euroligában kiadós hazai vereséget szenvedett a Hanga Ádámot is soraiban tudó Baskonia, amely a Crvena zvezdától kapott ki 18 ponttal (87–69).
jan. 25
11:17
Atlétika: a létesítményhelyzet javítása az egyik cél (She)
Gyulai Miklós, a Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) szombaton harmadik ciklusára megválasztott elnöke szerint 2009 óta sok mindent sikerült megvalósítani a terveiből, a sportág vezetése jó úton halad, ám vannak még problémák, mint például a fedett pályás létesítményhelyzet, illetve a szakembergárda szűkössége.
jan. 25
11:21
Kézilabda-vb: Düh, csalódottság, küzdelem - így értékeltek Nagy Lászlóék (Agroinform)
Csalódottan nyilatkoztak a norvégok elleni vereség után a játékosok, a magyar csapat a 7. helyen zárta a vb-t.
jan. 25
11:33
Videó: tombolt a lelátó, a Carpathian Brigade ismét női pólómeccsen járt! (She)
A magyar női vízilabda-válogatott hazai pályán ötméteresekkel legyőzte Olaszországot a világliga selejtezőjében. Ehhez persze szükség volt a BVSC uszodájában fantasztikus hangulatot teremtő Carpathian Brigade szurkolására is. A magyar drukkercsoport nem először vett részt szervezett keretek között a női pólóválogatott mérkőzésén, és ezúttal is a győzelembe hajszolta az Európa-bajnok magyar…
jan. 25
11:35
Real: CR nem bírta, az út szélén hagyta a Lamborghinit – kép (She)
Nincs könnyű helyzetben Zinédine Zidane, a Real Madrid labdarúgócsapatának mestere, a blancóknál ugyanis sérüléshullám söpört végig. És úgy tűnik, most Cristiano Ronaldót is elérte…
jan. 25
11:51
Honvéd: „Ezt nem erőltetném, nem bírja el a csapat” (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd keddi felkészülési mérkőzésén 2–0-ra megverte a bolgár Botev Plovdivot. A kispestiek vezetőedzője, Marco Rossi a klub hivatalos honlapjának adott értékelésében elmondta, a győzelem ellenére nem elégedett a látottakkal, és azt is elárulta, hogy a jövőben a háromcsatáros játékot nem szeretné erőltetni.
jan. 25
12:15
Afrika Kupa: Jöhet egy laza bundaiksz Afrikából? (Agroinform)
Egyiptom és Ghána válogatottja huncutkodhat egyet a csoportkörök utolsó napján.
jan. 25
12:27
Légiósok: Korhutot csütörtökön vizsgálják, hétvégén nem játszik (She)
Csütörtökön vizsgálják meg Korhut Mihály sérülését, amit az Ironi Kirjat Smona elleni mérkőzésen szedett össze a magyar védő.
jan. 25
12:51
Spanyol foci: Most önbizalmat gyűjthetnek az Atlético csatárai (Agroinform)
Diego Simeone csatárai gyengélkednek a szezonban, de az Eibar elleni, lefutottnak tűnő visszavágón eljöhet az ő idejük.
jan. 25
13:03
Női jégkorong: egygólos KMH-siker Zágrábban (She)
A DEBL alapszakaszában a Kanadai Magyar Hokiklub női jégkorongcsapata Zágrábban 2–1-re nyert a horvát KHL Gric Zagreb vendégeként. A magyar együttes a 45. percig egygólos hátrányban volt, onnan sikerült fordítania.
jan. 25
13:09
Újabb idegenlégióst igazolt a Fradi (Agroinform)
Az FTC szerződést kötött a nigeri válogatott középpályással, Amadou Moutarival. A 23 éves játékos legutóbb az Anzsi Mahacskalában szerepelt, két szezon alatt 52 meccsen 6 gólt szerzett.
jan. 25
13:18
FTC: Hezitálás nélkül igent mondtam – Amadou Moutari (She)
Amadou Moutari, a Ferencváros labdarúgócsapatának legutóbbi szerzeménye gondolkodás nélkül igent mondott a zöld-fehérek ajánlatára.
jan. 25
13:20
Férfi kézi NB I: mégis elfogadták a Szeged fellebbezését (She)
Elfogadta a Mol-Pick Szeged fellebbezését a Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) fellebbviteli bizottsága, így újratárgyalják a Grundfos Tatabánya elleni, 18–18-as döntetlennel zárult mérkőzés hajrájában történteket.
jan. 25
13:36
Asztalitenisz: a távozó kapitány elégedett az elmúlt évtizeddel (She)
Téglás Péter, a magyar női asztalitenisz-válogatott távozó szövetségi kapitánya nagyon örül, hogy győzelemmel sikerült búcsúznia: 2005 augusztusában nevezték ki, s most február elsején távozik a posztról, Luxemburgban folytatja a pályafutását.
jan. 25
13:45
Nyilatkozat: Kleinheisler egy forintot sem ért, átbaszták a németeket - Urbán Flórián (Agroinform)
A korábbi újpesti középhátvéd igen keményen nyilatkozott a Ferencváros új játékosáról.
jan. 25
13:54
Videó: kapusként gól futsalban? Saját alapvonalról? Kapásból? (She)
Bravúros teljesítménnyel hívta fel magára a figyelmet Makszim Liszenko, a fehérorosz Dorozsnik Minszk futsalcsapatának kapusa, aki a Boriszov-900 elleni kupaelődöntő 18. percében a saját alapvonaláról lőtt kapásgólt. Az elődöntőt végül túlórában nyerte meg a Dorozsnik 5–4-re, majd a fináléban a Lidszelmasnál is jobbnak bizonyult (5–4). A torna legjobb kapusának járó különdíjat nem is kaphatta…
jan. 25
14:12
Benfica: Fehér Miklós és Eusébio előtt tisztelegnek (She)
Korábbi két kiváló játékosáról, Fehér Miklósról és Eusébióról emlékezett meg a portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Benfica a social médián keresztül.
jan. 25
14:14
Újpest: ilyen ágyak várták a lilákat Cipruson – képek (She)
Az Újpest labdarúgócsapatát kifogástalan körülmények várták a ciprusi edzőtáborban. Az ujpestfc.hu-n megjelent képriportot elnézve talán csak az ágyak és az ágyneműk színe miatt emelhetnének kifogást a lila-fehérek.
jan. 25
14:16
Doppingbotrány: nyomozás egy film miatt, Iszinbajeva háborog (She)
Az Orosz Atlétikai Szövetség nyomozást indított, miután a német ARD televízió a legutóbbi dokumentumműsorában egy olyan orosz edzőről mutatott be friss felvételeket munka közben, aki eltiltása miatt jelenleg nem dolgozhatna.
jan. 25
14:21
Spanyol Kupa: Egy címet már szerdán elbukhat a Real Madrid (Agroinform)
2-1-es hátrányból várja a Celta Vigo elleni kupavisszavágót a Real Madrid, ráadásul több hiányzóval is számolnia kell.
jan. 25
14:30
Felkészülés: a Kövesd szerb csatára duplázott Cipruson (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Mezőkövesd a második ciprusi felkészülési mérkőzésén 3–0-ra legyőzte a helyi élvonalban újoncként 10. helyen álló Karmiotisszát.
jan. 25
15:06
Bologna: Nagy Ádám elveszítheti a mentorát (She)
Az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Montreal Impact technikai igazgatója, Adam Braz szerint a Bologna középpályása, Blerim Dzemaili a kanadai klubhoz szeretne igazolni.
jan. 25
15:08
Felkészülés: FTC–Rapid Wien – élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó NB I címvédője, a Ferencváros a valenciai edzőtáborban a Rapid Wiennel játszik felkészülési mérkőzést. Kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
jan. 25
15:16
Australian Open: Federer-Wawrinka csúcsderbi a döntőért - napi tippek (Agroinform)
Csütörtökön, az Australian Open 11. játéknapján a svájci rangadó mellett a lányoknál mindkét elődöntőt lejátsszák.
jan. 25
15:24
Real: megegyeztek, Pepe Kínába távozik – sajtóhír (She)
Spanyolországi sajtóértesülések szerint Pepe, a Real Madrid labdarúgója mindenben megegyezett a kínai Hopej China Fortune-nal, s a szezon végén elhagyja a blancókat.
jan. 25
15:42
Barcelona: zseniális kép került elő Suárezről a múltból (She)
El tudja képzelni Luis Suárezt, az FC Barcelona labdarúgócsapatának klasszisát hosszú hajjal? Ha nem, akkor elég ránéznie az alábbi képre, amit a Barcastudio Facebook-oldala túrt elő az archívumból. A fotón az uruguayi klasszis feleségével, Sofia Balbival látható, akivel már 15 éves kora óta együtt van.
jan. 25
16:00
Olimpia: Boltot megfosztják egy aranytól, már nem tripla triplás (She)
Bizonyosságot nyert, hogy a 2008-as pekingi olimpián doppingolt Nesta Carter, a jamaicaiak most 31 esztendős sprintere.
jan. 25
16:09
Olasz foci: Kifoghat-e harmadszor is a Milan a Juventuson? (Agroinform)
A bajnokságban és a Szuperkupa-döntőn már sikerült, a következő feladat a kupa negyeddöntője.
jan. 25
16:33
Davis-kupa: Balázs Attila négy év után ismét a válogatottban (She)
Balázs Attila csaknem négyéves távollét után visszatér a tenisz Davis-kupa-válogatottba, amely jövő hétvégén Pozsonyban szerepel az euro-afrikai zóna I-es csoportjában.
jan. 25
16:35
Felkészülés: kijött az osztálykülönbség a Vasas és a Nyíregyháza között (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas felkészülési mérkőzésen 3–1-re legyőzte a másodosztályú Nyíregyházát.
jan. 25
16:51
NB II: Dragóner Attila lesz a Soroksár új klubigazgatója (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint az eddig a Ferencváros utánpótlás-menedzsereként dolgozó Dragóner Attila lesz a március 31-jével leköszönő Szűcs Mihály utódja az NB II-es Soroksár klubigazgatói székében.
jan. 25
17:03
Karrier: A munkámmal jár, hogy összehasonlítanak Messivel - Ronaldo (Agroinform)
A portugál csillag szerint természetes dolog, hogy összemérik a tudását Messiével.
jan. 25
17:09
Női kosár Ek: nem sikerült a bravúr a Pécsnek (She)
A PEAC-Pécs női kosárlabdacsapata 81–49-re kikapott a török Galatasaraytól az Európa-kupa nyolcaddöntőjének második mérkőzésén, ezzel kiesett a sorozatból.
jan. 25
17:11
Felkészülés: kettőből semmi – a 90. percben kapott gólt a Debrecen (She)
Második szerdai felkészülési mérkőzését sem tudta megnyerni a labdarúgó NB I-ben szereplő Debrecen, amely egy 90. percben szerzett góllal szenvedett vereséget a másodosztályú Balmazújvárostól.
jan. 25
17:13
Felkészülés: a Rapid Wien magyar góllal verte meg a Fradit (She)
A labdarúgó NB I tavaszi idényére készülő Ferencváros 1–0-s vereséget szenvedett a két magyar játékost is szerepeltető Rapid Wien ellen.
jan. 25
17:15
Videó: parádés kötényt osztott ki az olasz válogatott (She)
Mint ismert, az Olasz Kupa keddi negyeddöntőjében a Napoli José Callejón találatával 1–0-ra legyőzte a Fiorentinát, s így kiharcolta az elődöntőbe jutást. Azonban a gólon, helyzeteken és a piros lapokon kívül más, említésre méltó esemény is történt: az olasz válogatott Lorenzo Insigne parádés mozdulattal verte át a kolumbiai Carlos Sánchezt. Videó!
jan. 25
17:27
Műkorcsolya Eb: Tóth Ivett a 6. helyről várja a folytatást (She)
A rövid program után a hatodik helyen áll Tóth Ivett a műkorcsolya és jégtánc Európa-bajnokságon Ostravában.
jan. 25
17:29
NFL: A Falcons nyeri a Super Bowlt – Madden; augusztusban! (She)
„A Falcons nyeri meg a Super Bowlt, mert ezt mondja a Madden-szimulációnk” – indította augusztusi(!) cikkét a CBS Sports. Most, hogy már csak egy meccsre vagyunk az NFL-idény végétől, kritikusan közel kerültünk ahhoz, hogy a jóslat valóra váljon.
jan. 25
17:45
Futsal MK: kisorsolták az elődöntő párosítását (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) szerdán elkészítette a futsal Magyar Kupa elődöntőinek párosítását.

Keresés