2017. január 8. vasárnap

jan. 8
0:03
Férfi kosár: az Atomerőmű edzője távozott, a Soproné lemondott (She)
Távozott posztjáról Gediminas Petrauskas, a férfi kosárlabda NB I-ben szereplő Atomerőmű vezetőedzője, míg a Sopront irányító Sabáli Balázs felajánlotta lemondását.
jan. 8
0:39
Vasárnapi sportműsor: Nagy Ádám a Juve ellen; rangadót vív a Barca (She)
A vasárnapi futballprogramból kiemelkedik a spanyol bajnokságban rendezendő Villarreal–FC Barcelona mérkőzés, valamint Nagy Ádám csapata, a Bologna torinói vendégjátéka a Juventus otthonában. Az FA-kupában pályára lép a Liverpool és a Chelsea is. A franciaországi világbajnokságra készülő magyar férfi kézilabda-válogatott Egyiptommal csap össze a dániai Bygma-kupa harmadik fordulójában, míg az…
jan. 8
2:09
NFL: a texasiak bedarálták a félkarú Fosztogatókat (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) rájátszásának első mérkőzésén a Houston Texans hazai pályán 27–14-re legyőzte az Oakland Raiderst, így bejutott az Amerikai főcsoport elődöntőjébe. Másodikként a Seattle Seahawks (3.) jutott tovább, amely húsz ponttal (26–6) nyert a Detroit Lions (6.) ellen. A Seattle ellenfele az Atlanta Falcons (2.) lesz.
jan. 8
7:15
NFL: továbbjutást ért a remek hajrá a Seattle-nek (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) rájátszásának második mérkőzésén a Seattle Seahawks (3.) húsz ponttal (26–6) nyert a Detroit Lions (6.) ellen, így a Houston Texanshoz (4.) hasonlóan bejutott a főcsoport elődöntőjébe. A Seattle ellenfele az Atlanta Falcons (2.) lesz.
jan. 8
7:51
NBA: Butler 42 ponttal vezette túlórás sikerre a Chicagót (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszában Jimmy Butler 42 pontot szerzett (ebből 32-t a második félidőben, illetve a túlórában), döntően az ő remek játékának köszönhette a Chicago Bulls, hogy hosszabbításban legyűrte a Toronto Raptorst. Előbbi sorozatban tizedszer nyert utóbbi ellen.
jan. 8
8:27
NHL: brutálisan, de büntetlenül vették ki a finn csodatinit – videó (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszában a Winnipeg Jets hiába vezetett két góllal (3–1) a záró felvonás előtt, a Buffalo Sabres megfordította a találkozót. A házigazda nagyszerű hajráját beárnyékolja, hogy az egyenlítés után egy durva ütközéssel kivették a játékból Patrik Laine-t, a vendégek finn csodatinijét, az előző draft második választottját.
jan. 8
9:03
DVTK: a Fradin kívül még három klub hívja Bognár Istvánt (She)
Az első számú jelölt Ferencváros mellett további három klub, az NB I-ben éllovas Videoton FC, a fehérváriakkal pontazonosságban lévő Vasas, valamint a másodosztályban listavezető Puskás Akadémia FC is szerződtetné Bognár Istvánt, akinek a nyáron lejár a szerződése a DVTK-nál.
jan. 8
9:18
Úszás: új korszak hajnalán – így jutottunk el a tisztújításig (She)
Vasárnap 11 órától elnököt választanak az úszók, azaz eldőlhet, hogy ki követi Gyárfás Tamást a Magyar Úszószövetség élén. Számba vettük, mi történt a tisztújításig vezető úton.
jan. 8
9:36
FA Kupa: A Chelsea és a Liverpool is simázhat (Agroinform)
A Kékek harmad-, míg a Vörösök negyedosztályú ellenfelet fogadnak vasárnap az FA Kupa harmadik fordulójában.
jan. 8
10:12
Úszás: Hosszú Katinka is szavazni fog a közgyűlésen (She)
Rendkívüli tisztújító közgyűlést tart a Magyar Úszószövetség, amelyen új elnököt választanak a sportág élére. A szövetség tagszervezeteinek összesen 199 küldötte van.
jan. 8
10:30
NFL: Az év legbravúrosabb elkapásával sokkolt a Seattle (Agroinform)
A Seahawks és a Houston is hozta a papírformát, két hazai győzelemmel kezdődött a rájátszás.
jan. 8
10:32
Kézilabda: A második hely a tét Nagy Lászlóék számára (Agroinform)
Az utolsó mérkőzését játssza a vb előtt a magyar férfi kézilabda-válogatott, a mieink Egyiptommal meccselnek.
jan. 8
10:48
Bayern: Lewandowskit álomfizetéssel keresték meg Kínából (She)
Robert Lewandowskit, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München lengyel támadóját rekordfizetéssel csábították volna Kínába, ám a 28 éves labdarúgó nemet mondott. Lukas Podolski a jövő héten írhatja alá a szerződést a Peking Guoannal.
jan. 8
10:50
Úszás: a tisztújító közgyűlés élőben az NSO-n! (She)
A Magyar Úszószövetség rendkívüli tisztújító közgyűlésén fél órás csúszással kezdődött az érdemi munka. A közgyűlés határozatképes: a 199 küldöttből 148 regisztrált. Nem sokkal 13.15 óra előtt eljött a pillanat, hogy a beszédét megtartó, a felmerülő kérdésekre válaszoló három jelöltről szavazzanak, méghozzá két körben. Előbb arról döntenek a küldöttek, hogy három elnökjelölt közül végül kire lehet…
jan. 8
11:06
Legia: Nikolics Nemanja is üzent Nagy Dominiknak (She)
A Ferencvárostól a Legia Warszawához szerződő Nagy Dominiknak a lengyel klub korábbi magyar labdarúgója, Nikolics Nemanja is üzent.
jan. 8
11:06
Premier League: Brutális mennyiségű meccs jöhet 2017 karácsonyán (Agroinform)
Kevesebb, mint háromnaponta játszanának meccset két héten keresztül 2017 decemberében a PL-ben.
jan. 8
12:33
Videó: Draxler énekelve mutatkozott be, bár ne tette volna (She)
Julian Draxler 2021-ig szóló megállapodást kötött a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő PSG-vel, miután távozott a Wolfsburgtól. Az újoncoknak általában valami szívatós feladatot kell teljesíteniük az első néhány napban az új csapatuknál. A fiatal német világbajnoknak most éppen dalolnia kellett, de bár ne tette volna – gondolhatták a társak. Most már ők is értik, miért nem énekes…
jan. 8
12:35
FTC: magyar fiatalok és külföldiek is érkeznek (She)
Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója az M1 hírcsatornán beszélt a klub elmúlt fél évéről és a várható téli játékosmozgásról.
jan. 8
12:51
Tenisz: Babos az első fordulóban kiesett Sydneyben (She)
Babos Tímea búcsúzott a sydneyi kemény pályás tenisztorna női versenyének első fordulójában.
jan. 8
12:51
Olasz foci: Lyukas védelemmel sem kell félnie a Juvénak Nagy Ádáméktól (Agroinform)
A Juventus a védelem fontos tagjai nélkül fogadja a Nagy Ádámmal felálló Bolognát első 2017-es meccsén.
jan. 8
13:09
Videó: a korábbi Manchester City-játékos nemet mondott Rooneynak (She)
Ahogy arról beszámoltunk, a Manchester United hazai pályán 4–0-ra legyőzte a másodosztályú Readinget az FA-kupa 3. fordulójában. Wayne Rooney beállította Bobby Charlton klubrekordját: mindketten 249-szer voltak eredményesek. A rekorder mezt az MU támadója odaadta volna, de...
jan. 8
13:09
Ezért ilyen zsíros az odds a Barca vereségére (Agroinform)
A Barcelona már 16 veretlenül megvívott meccsnél jár a Villarreallal szemben, a katalánok veresége ennek megfelelően közel hatszoros pénzt fizet a bukiknál.
jan. 8
13:11
Férfi kézi: újabb sikerével kijutott a vb-re a juniorválogatott (She)
A csehek ellen is nyerni tudott a magyar férfi junior kézilabda-válogatott, így mindkét meccsén győzedelmeskedve (Montenegrót kizárták a torna küzdelmeiből) tornagyőztesként kvalifikálta magát az együttes a július 17-30. között rendezendő algériai utánpótlás-világbajnokságra.
jan. 8
13:27
MU: Ibra parádés karácsonyi ajándékkal lepte meg feleségét (She)
Zlatan Ibrahimovic, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő (Premier League) Manchester United támadója nem mindennapi ajándékot tett a fa alá karácsonykor. Fogalmazhatnánk úgy is, hogy tipikus zlatanos meglepetés volt.
jan. 8
13:45
Magyarul köszöntötte új klubja a válogatott középpályást (Agroinform)
jan. 8
14:03
FTC: tényleg érkezhet a német balhátvéd; U-válogatott brémai (She)
A Nemzeti Sport Online néhány nappal ezelőtt közölte, hogy a Ferencváros labdarúgócsapata jó eséllyel német balhátvéddel pótolhatja az Oroszországba távozó Cristian Ramírezt. Értesülésünket vasárnap az FTC egyik szurkolói oldala is alátámasztotta.
jan. 8
14:21
La Liga: az Athletic Bilbao nem bírt az Alavésszel (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 17. fordulójában az Athletic Bilbao pályaválasztóként nem bírt az Alavésszel.
jan. 8
14:21
NFL: Ismét nagy az egyetértés - viszlát, Delfinek és Óriások? (Agroinform)
Vasárnap az NFL rájátszásának második napján a Pittsburgh-Miami és Green Bay-New York meccsek kerülnek terítékre.
jan. 8
14:39
Barca: Neymar is válaszolt Kroos újévi poénjára (She)
Ahogy arról beszámoltunk, nem mindenkinek tetszett Toni Kroos újévi bejegyzése. A német labdarúgó úgy köszöntötte az új esztendőt, hogy a németek Brazília ellen aratott 7–1-es sikerével viccelődött. Korábban Ronaldo is válaszolt már neki, a minap Neymar is megjelent a kép alatt.
jan. 8
14:41
Alpesi sí: Shiffrin javított, Hirscher a ködbe veszett (She)
A szlovéniai Mariborban, illetve a svájci Adelbodenben női és férfi műlesikló futammal folytatódott az alpesi sízők világkupája. Előbbieknél a győzelmet az amerikai Mikaela Shiffrin, utóbbiaknál a norvég Henrik Kristoffersen szerezte meg.
jan. 8
14:57
Serie A: Perisic duplájával már megint győzött az Inter (She)
Az Inter 0–1-ről fordítva, a horvát Ivan Perisic két góljának köszönhetően 2–1-re győzött az Udinese vendégeként az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában.
jan. 8
15:15
Úszás: Bienerth Gusztáv a szövetség új elnöke! (She)
A Magyar Úszószövetség rendkívüli tisztújító közgyűlése Bienerth Gusztávot választotta meg a szövetség új elnökének a posztról lemondó Gyárfás Tamás helyett. Összesen 146 szavazat érkezett, ezekből 126 voksot kapott Bienerth.
jan. 8
15:33
La Liga: Elbukhatja a bajnokságot a Barcelona (Agroinform)
A Villareal otthonában lép pályára a Barcelona. Ha Messiék nem szerzik meg a három pontot, elúszhat a bajnokság.
jan. 8
15:51
Úszás: Remélem, minél előbb befogad ez a család – Bienerth (She)
Bienerth Gusztáv, miután megválasztották a Magyar Úszószövetség elnökének, a sajtónak nyilatkozott a céljairól.
jan. 8
16:09
Úszás: Mindenkivel békét akarok kötni - Gyárfás Tamás (Agroinform)
Bienerth Gusztávot választották meg vasárnap a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) elnökévé.
jan. 8
16:27
Man. United: Wayne Rooney kiakadt a Daily Mailre (She)
Korábban beszámoltunk róla, hogy vírusként terjed az interneten az a videó, amelyen az látszik, hogy Wayne Rooney és George Evans nem cserélnek mezt a Manchester United–Reading (4–0) FA-kupa-mérkőzés után. Aztán az is kiderült, miért nem.
jan. 8
16:29
Felkészülés: Elefántcsontpart fordított Svédország ellen (She)
A jövő héten kezdődő, gaboni Afrikai Nemzetek Kupájára készülő elefántcsontparti labdarúgó-válogatott semleges helyszínen, Abu-Dzabiban, felkészülési mérkőzésen 2–1-re legyőzte Svédországot.
jan. 8
16:45
Rooney az Old Trafford legendája lett - videó (Agroinform)
Wayne Rooney gólt szerzett a Reading ellen 4-0-ra megnyert szombati FA Kupa-mérkőzésen, ezzel beállította a legendás Bobby Charlton 249-es gólrekordját a Manchester United labdarúgócsapatában.
jan. 8
17:03
FA-kupa: a Liverpool történelmet írt, de nem nyert (She)
A Liverpool a kezdőcsapatával ugyan történelmet írt, de hazai pályán nem tudott győzni a negyedosztályú Plymouth ellen az angol FA-kupában.
jan. 8
17:03
Átigazolás: Közös a kiszemeltje a Realnak és a Barcának - heti átigazolási pletykák (Agroinform)
A Tottenham 20 éves támadója utolsó négy meccsén hét gólt szerzett, rögtön a sztárklubok célkeresztjében találta magát.
jan. 8
17:18
Videó: meglepő, de ez Henry kedvenc gólja az Arsenalban (She)
Thierry Henry 228 gólt szerzett az Arsenal labdarúgójaként. A francia klasszist a kedvenc találatáról kérdezte a The Sun, és Henry nem a fénykorából választotta ki a kedvencét. A legkedvesebb gólja a londoniakhoz való 2012-es visszatérése utáni első találata volt.
jan. 8
17:20
Serie A: a Roma és a Lazio egygólos győzelemmel indította az évet (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 19. fordulójában a Roma 1–0-ra nyert a Genoa vendégeként, míg a Lazio odahaza Ciro Immobile 90. percben szerzett góljával legyőzte a Crotonét.
jan. 8
17:54
Francia Kupa: bravúr a volt Vidi-edző csapatától (She)
A Francia Kupában az előző szezont még a Videotonnál kezdő Bernard Casoni vezetőedző csapata, a Ligue 1-ben utolsó helyen szerénykedő Lorient otthon 2–1-re legyőzte a bajnokságban listavezető Nice-t, ezzel a legjobb 32 csapat közé jutott (a vendégek Mario Balotellit nem nevezték a meccsre).
jan. 8
17:56
Arsenal: elutasították az „ágyúsok” 65 milliós ajánlatát a csatárért (She)
Gianluca Petrachi, az olasz élvonalbeli Torino sportigazgatója elárulta, hogy az angol első osztályú Arsenal 65 millió eurós ajánlatot tett Andrea Belottiért, a klub 23 éves csatáráért.
jan. 8
17:58
Sífutás: Weng fordított, Usztyugov simán nyert a Tour de Skin (She)
Az olaszországi Val di Fiemmében befejeződött a sífutó Tour de Ski. A férfiaknál az orosz Szergej Usztyugov összességében több mint egyperces előnnyel ért célba, a nőknél a másodikként rajtoló norvég Heidi Weng érkezett először a célba.
jan. 8
18:00
Úszás: a szövetség honlapján egyelőre nem történt meg a tisztújítás (She)
A Magyar Úszószövetség honlapja egyelőre nem számolt be arról, hogy a lemondó Gyárfás Tamás helyett Bienerth Gusztávot választották meg a szervezet elnökévé.
jan. 8
18:12
Liverpool: piszkos trükkökkel bosszantották az FA-kupában (She)
A Liverpool nem tudta legyőzni a Plymouth Argyle-t a labdarúgó angol FA-kupában. A Pool játékosai már emiatt sem örülhettek, de Emre Cannak még további bosszankodni valója akadt az ellenfél miatt…
jan. 8
18:12
Topfoci: Leégett a Liverpool, hengerelt a Chelsea, megindult az Inter - összefoglaló (Agroinform)
Klopp eltaktikázta magát, így a Liverpool nem tudott nyerni a negyedosztályú Plymouth ellen. Conte biztosra ment.
jan. 8
18:14
Sílövészet: Fourcade célfotóval kapott ki (She)
Vasárnap a férfiak és a nők tömegrajtos versenyével folytatódott a sílövők világkupa-sorozata a németországi Oberhofban. Előbbieknél a német Simon Schempp, utóbbiaknál pedig a cseh Gabriela Kokalová győzött.
jan. 8
18:30
FA-kupa: Terryt kiállították, de a Chelsea négyet lőtt (She)
A Chelsea nem esett abba a hibába, amibe a Liverpool. Bár a kékek is több kulcsembert pihentettek a harmadosztályú Peterborough United elleni hazai FA-kupa meccsen, sima, 4–1-es győzelemmel jutottak a legjobb 32 csapat közé. Még úgy is, hogy John Terry a 67. percben piros lapot kapott.

Keresés