2017. január 24. kedd

jan. 24
0:42
Keddi sportműsor: előre a vb-elődöntőért!, FTC–MTK (She)
Kedden 17 órától a világbajnoki elődöntőért játszik férfi kézilabda-válogatottunk Norvégiával, de a negyeddöntő másik három mérkőzését is képernyőre tűzi a Sport TV. Íme, a mai sportműsor.
jan. 24
7:12
FTC: akár Oroszországból is érkezhet erősítés (She)
A Nemzeti Sport Online Oroszországból úgy értesült, hogy a jelenleg elsősorban szélsőt kereső Ferencváros labdarúgócsapata az orosz piacon is informálódott – több játékos is képbe került.
jan. 24
7:48
NBA: a Warriors és a Cavaliers kikapott; Westbrook nem áll le (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) hétfői játéknapján a címvédő Cleveland Cavaliers 124–122-re kikapott a New Orleans Pelicans vendégeként – annak ellenére, hogy LeBron James tripla duplát ért el (26 pont, 10 lepattanó, 12 assziszt), Kyrie Irving pedig 49 pontot dobott. Az előző idényben döntős Golden State Warriors hetedszer kapott ki a szezonban, miután a Miami Heat…
jan. 24
8:06
NHL: remek szériában a Washington és a San Jose (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) hétfői játéknapján a Washington Wizards 6–1-re kiütötte a Carolina Hurricanest, míg a San Jose Sharks 5–2-re győzött a Colorado Avalanche otthonában.
jan. 24
8:42
Aus. Open: Wawrinka kiejtette Tsongát; V. Williams elődöntős (She)
Az Ausztrál nemzetközi teniszbajnokság negyeddöntőjében Stan Wawrinka (svájci, 4.) 137 percig tartó mérkőzésen, három szettben nyert Jo-Wilfried Tsonga (francia, 12.) ellen. A győztes ellenfele az elődöntőben a M. Zverev (német)–Federer (svájci, 17.) párharc továbbjutója lesz.
jan. 24
9:15
DVTK: a leggyorsabb játékos távozott – szomorúan (She)
Mint arról hétfőn beszámoltunk, a DVTK támadója, Bacsa Patrik kölcsönben az NB II-es Kisvárdánál folytatja a pályafutását. A támadó kissé szomorúan beszélt a Nemzeti Sportnak a váltásról.
jan. 24
9:17
Gyász: 17 évesen hunyt el a Ferencváros birkózója (She)
Tragikus hirtelenséggel elhunyt a Ferencváros 17 éves birkózója, Rózsa György. A szomorú hírről a fradi.hu klubhonlap számolt be.
jan. 24
9:19
Alpesi sí: Fejben már az elején eldőlt az egész – Miklós Edit (She)
Már az első pillanatokban eldőlt fejben, hogy Miklós Edit továbbra is keményen megküzd a céljaiért. A világkupaversenyeken kétszeres dobogós síelő a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában felvázolta tervét a visszatérést illetően.
jan. 24
9:21
Haladás: Radó valószínűleg nem jön, érdeklődünk Mervó iránt – Mészöly (She)
A labdarúgó NB I-ben hetedik helyen telelő Haladás vezetőedzője, Mészöly Géza nyilatkozott a próbajátékon szereplő Gajdos Zsoltról, valamint elmondta, mi a helyzet a szombathelyiekkel szóba hozott Radó Andrással és Mervó Bencével.
jan. 24
9:54
Átigazolás: Ibrahimovic motivál engem, nem Kína - Yaya Touré (Agroinform)
Az elefántcsontparti klasszis nem érti, miért hagyják el Európát sorra a játékosok csak azért, hogy pénzt keressenek.
jan. 24
10:09
F1: Ross Brawn lett a sportág ügyvezető igazgatója (She)
Bernie Ecclestone leváltása mellett azt is bejelentette a Formula–1 új tulajdonosa, hogy Ross Brawn lett a sportág új ügyvezető igazgatója. Az F1-et felvásárló Liberty Media Brawnt a szakmai irányítással bízta meg, a kereskedelmi feladatokat Sean Bratches, az ESPN korábbi elnöke irányítja.
jan. 24
10:11
Játékossors: a távozó fradista újra értékesnek érzi magát (She)
A tavasszal a Ferencváros kölcsönjátékosaként az NB II-es Soroksárhoz kerülő Jova Levente neve legutóbb egy szórakozóhelyen történt affér kapcsán került a lapokba, de a kapus erről semmit sem akar mondani – azon kívül, hogy ellene nem folyik vizsgálat, és nincs is rá ok. Ellenben a klubváltása hátteréről szívesen nyilatkozott a Nemzeti Sportnak.
jan. 24
10:48
Kézilabda: Már az elődöntő a tét - napi tippek a vb-re (Agroinform)
Lássuk, tippmestereink mit gondoltak ki a kézi-vb tizennegyedik napjára. Az odds 1.75.
jan. 24
11:03
Férfi kézi-vb: mi húsz év után, a norvégok először juthatnak a négy közé (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott már a négy közé jutásért lép pályára a franciaországi világbajnokságon, ami legutóbb húsz évvel ezelőtt sikerült nekünk. Albertville-ben az ellenfél Norvégia lesz (kezdés: 17.00, Tv: Sport1, élőben az NSO-n), amely ugyan csak szabadkártyával lehet itt a tornán, de az eddigi mérkőzéseken meggyőző teljesítményt nyújtott.
jan. 24
11:18
Műkorcsolya Eb: a tízbe várják Tóth Ivettet (She)
A nőknél, a férfiaknál és a jégtáncosoknál lesz magyar induló a szerdán rajtoló ostravai műkorcsolya Európa-bajnokságon, amelyen Tóth Ivettel szemben az az elvárás, hogy a legjobb tíz között végezzen.
jan. 24
11:20
Férfi kézi-vb: Schuch kiheverte már Mikler „pofonját”? – videó (She)
Mint arról beszámoltunk, Mikler Rolandot választották meg a dánok elleni nyolcaddöntő legjobbjának a férfi kézilabda-világbajnokságon. Azt talán kevesebben látták, hogy amikor a díj átvétele után a kiváló kapus megköszönte a társaknak is, Mikler véletlenül eltalálta Schuch Timuzsin arcát…
jan. 24
11:22
Aus. Open: jöhet a 22. Federer–Wawrinka ütközet! (She)
Az Ausztrál nemzetközi teniszbajnokság elődöntőjében Roger Federer (svájci, 17.) lesz Stan Wawrinka (svájci, 4.) ellenfele, miután a negyeddöntőben előbbi sem hibázott. A két svájci klasszisnak ez lesz a 22. egymás elleni ütközete.
jan. 24
11:36
Afrika-kupa: lemondott Mahrezék szövetségi kapitánya (She)
Lemondott a Rijad Mahrezt is soraiban tudó algériai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztjáról Georges Leekens.
jan. 24
11:38
Elismerés: jó kezekben a Puskás-Ferguson-díj (She)
Jubileumi tizedik alkalommal adták át a Puskás-Ferguson jótékonysági díjat, amelyet Magyar Zoltán, a Magyar-Skót Társaság alapítója álmodott meg tíz évvel ezelőtt.
jan. 24
11:42
Wawrinka és Federer is a négy között (Agroinform)
Mindkét svájci teniszező sikerrel vette a negyeddöntős akadályokat az Australian Openen: Wawrinka Tsongát, Federer Mischa Zverevet győzte le 3 játszmában. Wawrinka és Federer magyar idő szerint csütörtök éjszaka egymás ellen ragad majd ütőt a fináléba kerülésért.
jan. 24
11:54
Videoton: itt a tél szenzációja? Magyar válogatott csatár jöhet (She)
A Nemzeti Sport Online több, egymástól független forrásból is úgy értesült, hogy az NB I-ben listavezető Videoton FC labdarúgócsapata szerződtetné az MTK 34 éves, 42-szeres válogatott csatárát, Torghelle Sándort.
jan. 24
12:00
Olasz foci: Csak négy dolog biztos a világban: a halál, az adó, Kevin McCallister és a gólfesztivál Nápolyban (Agroinform)
Az Olasz Kupa első negyeddöntőjén két szenzációs formában lévő csapat találkozik. A gólparádé a tuti!
jan. 24
12:30
Aranycipő: hatos holtverseny Messivel és Cavanival (She)
Hatos holtverseny alakult ki a második helyen az Aranycipőért folytatott küzdelemben. A 30 pontot gyűjtő Mauro Icardi (Internazionale) mellé felzárkózott Edinson Cavani (PSG), Diego Costa (Chelsea), Alexis Sánchez (Arsenal), valamint az FC Barcelona két kiválósága, Lionel Messi, illetve Luis Suárez.
jan. 24
12:48
Barcelona: Messi és még ketten hosszabbíthatnak (She)
Ezúttal az FC Barcelona technikai igazgatója, Robert Fernández szólalt meg a Lionel Messi szerződéshosszabbításával kapcsolatos huzavonában.
jan. 24
12:50
Gyirmót: aláírt a szlovák U-válogatott játékos – hivatalos (She)
A labdarúgó NB I-ben utolsó, 12. helyen álló Gyirmót bejelentette Kristián Kolcák szerződtetését.
jan. 24
12:51
Olasz foci: A statisztika Nagy Ádámot igazolja, mégis fejmosást kapott (Agroinform)
Szerinte csak véletlen egybeesés, hogy vele ritkán kap ki a Bologna. A hétvégén nagy esélye volt meglőni első gólját.
jan. 24
12:53
Így köszöntötték a PSV-stadionjában Michael van Gerwent - videó (Agroinform)
jan. 24
13:06
Felkészülés: Torghellétől nem válnának meg; kikapott az MTK (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő MTK Budapest felkészülési labdarúgó-mérkőzésen 3–2-re kikapott a másodosztályú Budaörstől az Ikarus BSE Sporttelepen. Az MTK-ban kezdőként kapott lehetőséget Torghelle Sándor, akivel kapcsolatban jeleztük, hogy a Videoton FC szerződtetné. Érdeklődésünkre Domonyai László klubigazgató jelezte, nem szívesen válnának meg a támadótól.
jan. 24
13:24
PL: Moyes újabb volt játékosát csábította a sereghajtóhoz (She)
A Premier League-ben utolsó, huszadik helyen álló Sunderland bejelentette Joleon Lescott érkezését.
jan. 24
13:26
Fotó: Királyékat nem zavarta a hideg, bementek a tengerbe (She)
A Haladás jelenleg a horvátországi Medulinban edzőtáborozik a hónap utolsó napjáig. Király Gáborék az egyik edzés után az Adriai-tengerben regenerálódtak. Azért ott sem lehet túl meleg most...
jan. 24
13:28
Aus. Open: Federer nem hitte volna, hogy idáig eljut (She)
Roger Federer elárulta, hogy az Ausztrál nemzetközi teniszbajnokságot megelőző céljai között nem szerepelt az elődöntőbe jutás.
jan. 24
13:42
Gyász: 16 éves karatés is a busztragédia áldozatai között (She)
A Magyar Karate Szakszövetség hivatalos honlapján erősítette meg kedden a szomorú hírt, miszerint a 16 esztendős Vörös Balázs, valamint édesanyja is azon a buszon utazott, amely péntek éjjel tragikus balesetet szenvedett Olaszországban.
jan. 24
13:44
Újpest: reagált a klub a Red Bull-pletykára (She)
Az Újpest FC kommunikációs osztálya a Nemzeti Sport Online megkeresésére reagált arra a híresztelésre, mely szerint tárgyalások folynának a Red Bull-lal a klub eladásáról.
jan. 24
13:45
Australian Open: Nadalra és Serenára is pokoli nehéz meccs vár - napi tippek (Agroinform)
Az Australian Open szerdai játéknapján az uraknál és a hölgyeknél is az alsó ági negyeddöntőkre kerül sor.
jan. 24
13:46
Tenisz: Roddick és Clijsters a Hírességek Csarnokában (She)
Az amerikai Andy Roddickot és a belga Kim Clijsterst beválasztották a tenisz Hírességek Csarnokába.
jan. 24
13:48
Vasas: az új Illovszky-stadionról tárgyalt a miniszterelnök és a klubelnök (She)
Orbán Viktor megbeszélést folytatott Markovits Lászlóval, a Vasas klubelnökével kedden az Országházban. A miniszterelnök és a klubvezető többek között az új Illovszky Rudolf Stadion fejlesztéséről és a szurkolók ezzel kapcsolatban megfogalmazott kéréseiről egyeztetett – tájékoztatta Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője a távirati irodát.
jan. 24
14:00
Golf: Tiger Woods csütörtökön erőltetett menetbe kezd (She)
Közel másfél év után csütörtökön tér vissza a profi golfozók legrangosabb sorozatába, a PGA Tourba Tiger Woods, aki öt héten belül négy versenyen vesz majd részt.
jan. 24
14:02
Dortmund: a La Ligába adták kölcsön a támadót (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Granada hivatalos oldalán jelentette be, hogy a szezon végéig kölcsönvette a Borussia Dortmund támadóját, Adrián Ramost.
jan. 24
14:04
Női röpi: a Békéscsaba orosz ütőjátékost igazolt a Monzából (She)
Irina Szmirnova személyében nemzetközi viszonylatban is jegyzett ütőjátékossal erősítette meg keretét a Linamar-Békéscsaba női röplabdacsapata.
jan. 24
14:33
NB I: „Sanyi nélkül jelenleg nincs MTK” – reagáltak a klubtól (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő MTK Budapest klubigazgatója, Domonyai László a Nemzeti Sportnak elmondta, hogy a Videotonnal szóba hozott Torghelle Sándor nagyon fontos játékosa a klubnak, így nem megy sehová.
jan. 24
14:35
NB II: a nagy riválist másodedzőként segíti a tréner (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Ceglédi VSE másodedzője lett a szezont a szintén másodosztályú Budaörs trénereként kezdő Miskei Attila – számolt be róla a klub honlapja.
jan. 24
14:54
Sportfogadás: Így lehet nyerni 3 ezerből 3 és fél milliót (Agroinform)
A Liverpool veresége a szelvények 98 százalékát elpusztította, de sokan buktak a Valencia győzelmével is.
jan. 24
15:09
Úszás: meghalt egy ember a Hajós uszoda építkezésén (She)
Egy ember meghalt, amikor bezuhant egy szervizaknába a Margitszigeten a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszoda építése közben kedden – tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság az MTI-t.
jan. 24
15:11
Férfi kézi-vb: ismét 28 ezren lesznek a franciák meccsén (She)
Újra telt ház előtt játszhat a házigazda francia válogatott a férfi kézilabda-világbajnokságon: a szervezők tájékoztatása szerint minden jegy elkelt a 19 órakor kezdődő, Svédország elleni negyeddöntőre, így 28 ezren szurkolhatnak a kézilabda-arénává átalakított Pierre-Mauroy Stadionban Lille-ben.
jan. 24
15:27
Jégkorong: sorozatban 105 vereségnél tart az uráli csapat (She)
Sorozatban 105 vereségnél tart a Szverdlovszki Régió jégkorongcsapata az orosz női bajnokságban.
jan. 24
15:29
Férfi kézi-vb: a norvégok kapusa a 2. leghatékonyabb (She)
A negyeddöntők előtti statisztika szerint a norvég válogatott egyik kapusa a 2. legjobb a férfi kézilabda-világbajnokságon. Espen Christensen eddig 61 lövést kapott, abból 23-at védett, így 43 százalékos teljesítménnyel áll a vonatkozó rangsorban.
jan. 24
15:30
Átigazolás: Végleg lemondhat legfontosabb kiszemeltjéről a Barcelona (Agroinform)
Philippe Coutinho a szerződéshosszabbítás küszöbén van a liverpooli gárdával - a katalánok nagy bánatára.
jan. 24
15:45
Képek: így áll Nikolicsnak a Chicago Fire-mez (She)
Nikolics Nemanja már az Egyesült Államokban van, ahol a városnézést és egy NBA-mérkőzés megtekintését követően már edzésbe állt. Így mutat a Fire szerelésében a magyar válogatott játékos.
jan. 24
15:47
Tokió 2020: a golfklub kizárja a nőket, de kész ezen változtatni (She)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) és a nemzetközi sportági szövetség is magyarázatot kért a 2020-as tokiói olimpia golftornájának otthont adó pálya vezetőitől, amiért nő nem szerezhet ott teljes jogú tagságot.
jan. 24
15:49
Liverpool: nem adnák a brazilt, új szerződést kaphat (She)
Brit sajtóhírek szerint a Premier League-ben szereplő Liverpool labdarúgócsapata azon dolgozik, hogy meghosszabbítsa Philippe Coutinho szerződését.

Keresés