2017. január 29. vasárnap

jan. 29
17:40
Férfi kézi-vb: Franciaország–Norvégia – a döntő élőben az NSO-n! (She)
A férfi kézilabda-világbajnokságon Franciaország–Norvégia finálét rendeznek. Kövesse a találkozót folyamatosan frissülő online közvetítésünk segítségével.
jan. 29
18:12
Felkészülés: a DVSC kikapott, Viana hétfőn csatlakozik (She)
A labdarúgó NB I-ben az ősszel a tizedik helyen végző Debreceni VSC felkészülési mérkőzésen 2–1-re kikapott a dél-koreai élvonal legutóbbi idényében nyolcadik helyen végző Kvandzsutól. A kilencedik helyen telelő Diósgyőri VTK 3–0-ra kikapott a lengyel élvonalban 15., utolsó előtti helyen álló Górnik Lecznától. Az Újpest FC Cipruson edzőtáborozó NB I-es csapata felkészülési meccsen 2–1-es…
jan. 29
18:14
ETTU-kupa: a Postás idegenbeli sikerével az elődöntő kapujában (She)
A Postás SE 3:1-es győzelmet aratott vasárnap Oroszországban, a Kazany vendégeként a női asztalitenisz ETTU-kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén.
jan. 29
18:30
La Liga: megszakadt a Sevilla sorozata Barcelonában (She)
Az Espanyol hazai pályán 3–1-es győzelmet aratott a Sevilla felett hazai pályán, ezzel megszakítva a vendégek ötmeccses győzelmi sorozatát.
jan. 29
18:32
Rp. gyorskorcsolya-vb: újabb két arany! Liu Shaoang tarolt (She)
A szombati két aranyérem után vasárnap is szinte megállíthatatlan volt Liu Shaoang az innsbrucki junior rövid pályás gyorskorcsolya-világbajnokságon: a 18 éves magyar versenyző újabb két arany- és egy ezüstéremmelgazdagodott.
jan. 29
18:48
Női kézi EHF-kupa: a Fehérvár újra ikszelt a Bresttel (She)
Csakúgy, mint hazai pályán, az Alba Fehérvár idegenben is döntetlent játszott a Brest Bretagne-nyal a női kézilabda EHF-kupa B-csoportjának 4. fordulójában.
jan. 29
19:06
FA-kupa: a Man. Utd esélyt sem adott Wigannek – videó (She)
A Manchester United labdarúgócsapata 4–0-ra nyert hazai pályán a másodosztályú Wigan Athletic ellen az FA-kupa 4. fordulójában.
jan. 29
19:08
Afrika-kupa: hiába a bombagól, Ghána ismét a négy között (She)
A Gabonban zajló Afrika-kupa negyeddöntőjében Ghána 2–1-re legyőzte a Kongói DK-t, ezzel sorozatban hatodszor jutott be az elődöntőbe.
jan. 29
19:24
Férfi kézi-vb: Franciaország hatodszor lett világbajnok (She)
A házigazda francia válogatott 33–26-ra győzött Norvégia ellen a férfi kézilabda-világbajnokság párizsi döntőjében, ezzel megvédte címét. A franciák hatodszor nyertek vb-t, a norvégok először szereztek érmet világbajnokságon.
jan. 29
19:26
Afrika-kupa: lemondott Elefántcsontpart szövetségi kapitánya (She)
Lemondott az elefántcsontparti labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztjáról Michel Dussuyer.
jan. 29
19:42
Bundesliga: egy gól kevés – a Dortmund ikszelt Mainzban (She)
A Borussia Dortmund annak ellenére, hogy sokáig vezetett, végül 1–1-es döntetlent játszott a Mainz otthonában a Bundesliga 18. fordulójában.
jan. 29
19:42
Kézilabda-vb: Nem sok esélyt adtak Karabaticék a döntőben, Franciaország megvédte címét (Agroinform)
A házigazda francia válogatott 33-26-ra legyőzte a norvég csapatot a 25. férfi kézi-vb döntőjében, ezzel megvédte címét.
jan. 29
19:44
Férfi kézi-vb: N. Karabatic az MVP, három norvég és két francia az álomcsapatban (She)
A házigazda sikerével véget érő franciaországi férfi kézilabda-világbajnokság döntője után kihirdették a torna álomcsapatát, amelyben három norvég és két francia játékos kapott helyet. A legértékesebbnek játékosnak a francia Nikola Karabaticot választották meg.
jan. 29
20:00
Chelsea: a korábbi kulcsember Anglián belül válthat (She)
A Sky Sports értesülései szerint jó esély van rá, hogy az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő West Bromwich Albion lecsap a Chelsea-től minden bizonnyal távozó Braniszlav Ivanovicsra.
jan. 29
20:02
EBEL: a Fehérvár gólt nem, pontot viszont szerzett (She)
A Fehérvár AV 19 jégkorongcsapata hosszabbításban 1–0-ra kikapott a Dornbirn vendégeként az EBEL középszakaszának 4. fordulójában.
jan. 29
20:04
NHL: a 100 kilós védő felkente a falra Justin Biebert – videó (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) minden évben megrendezi a legnagyobb csillagok részvételével zajló All-Star-gálát – idén sem történt másképp. A két legenda, Wayne Gretzky és Mario Lemieux csapata játszott a hírességek és a jégkorongozók közös mérkőzésén, ahol az Anaheimmel Stanley-kupát nyerő, 198 centis és 100 kilós kanadai játékos, Chris Pronger kis ízelítőt adott az énekes Justin…
jan. 29
20:33
Férfi röpi NB I: 16 éves feladóval nyert rangadót a Kaposvár (She)
Öt szettes, 128 perces mérkőzésen győzött a Pénzügyőr otthonában a Kaposvár a férfi röplabda NB I. vasárnap délutáni rangadóján. A bajnokság címvédője már csütörtökön bebiztosította az alapszakasz elsőségét, de egyik nagy riválisa otthonában is mindent megtett a sikerért. A Kazincbarcika Dunaújvárosban, a Szolnok pedig Sümegen nyert három szettben. A Kecskemét hazai pályán gyűrte le a MAFC…
jan. 29
20:35
Úszás: Hosszú és Cseh egy-egy számban nyert vasárnap (She)
Hosszú Katinka és Cseh László is egy számban győzött vasárnap, a luxembourgi nemzetközi pénzdíjas úszóverseny harmadik, befejező napján.
jan. 29
20:37
La Liga: a Sporting Gijón nem tudta bevenni Bilbaót (She)
Az Athletic Bilbao saját stadionjában 2–1-re győzött a Sporting Gijón ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság huszadik fordulójában.
jan. 29
20:39
Futsal: kikapott Szlovákiától a magyar futsalválogatott (She)
A magyar futsalválogatott 3–1-re kikapott Szlovákia csapatától a poreci nemzetközi torna vasárnapi játéknapján.
jan. 29
20:51
Videó: Dybala berágott Allegrire? Érdekes jelenet a bajnokin (She)
A Juventus 2–0-ra nyert a Sassuolo vendégeként az olasz labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában. A 77. percben a torinóiak vezetőedzője, Massimiliano Allegri lecserélte argentin támadóját, Paulo Dybalát, aki azonban ezt rossz néven vette és nem fogott kezet Allegrivel.
jan. 29
20:53
Eurofutball: az Anderlecht nem használta ki az éllovas botlását (She)
Íme, néhány európai bajnokság vasárnapi eredményei!
jan. 29
20:55
Síugrás: Wellinger rendkívül kis különbséggel győzött (She)
Andreas Wellinger nyerte meg a férfi síugrók willingeni világkupaversenyét. A német mindössze három tizeddel előzte meg az osztrák Stefan Kraftot.
jan. 29
21:24
Videó: válogatott légiósunk a végén ismét megcsinálta! (She)
A Stuttgart női röplabdacsapata 0:2-ről fordítva nyert 3:2-re a Schweriner ellen a Német Kupa döntőjében. A mindent eldöntő pontot a magyar válogatott négyes ütője, Sándor Renáta szerezte. A Stuttgart két évvel ezelőtt ugyan így nyert meg a trófeát, akkor is Sándor ütötte az utolsó pontot.
jan. 29
21:26
Női kézi BL: a Podgorica hazai pályán kikapott három góllal (She)
A Vardar Szkopje 31–28-ra nyert a Buducsnoszt Podgorica otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének vasárnapi rangadóján.
jan. 29
21:28
MTK: hosszabbított fiatal játékosával a kék-fehér klub (She)
Katona Máté meghosszabbította szerződését a labdarúgó NB I-ben szereplő MTK-nál. Erről az mtk.hu számolt be.
jan. 29
21:30
Férfi vízi ob I: az OSC öt góllal nyert a Vasas ellen (She)
Az OSC 16–11-re győzött hazai környezetben a Vasas ellen a férfi vízilabda ob I vasárnapi mérkőzésén.
jan. 29
21:42
ETTU-kupa: nem jutott be az elődöntőbe a Budaörs (She)
Nem sikerült bejutnia a legjobb négy közé a Budaörs női asztalitenisz-csapatának az ETTU-kupában, mert az első mérkőzésen elért 3:2-es siker után vasárnap 3:1-re kikapott a török Bursa Büyüksehir Beledíyesportól.
jan. 29
22:00
Öttusa: Demeter Bence győzött, Kovács Sarolta második lett (She)
A magyarok közül Demeter Bence, illetve Kovács Sarolta szerepelt a legjobban, előbbi az első, utóbbi a második helyen végzett a budapesti Peridot nemzetközi fedett pályás öttusaversenyen. Dobogóra állhatott még Málits István és Zs. Tóth Anna, mindketten harmadikként zártak.
jan. 29
22:02
Vívás: negyedik a női kardcsapat New Yorkban (She)
A negyedik helyen végzett a magyar női kardválogatott a New York-i világkupaversenyen.
jan. 29
22:18
Videó: adtak a látványra! Lenyűgöző passz Martial és Mata között (She)
A Manchester United könnyedén és eredményesen futballozva 4–0-ra nyert hazai pályán a Wigan ellen az FA-kupa 4. fordulójában. A „vörös ördögök” élvezték a játékot, és ezt nemcsak a gólok száma, hanem a helyenként szép játék is mutatott. A 86. percben például Juan Mata és Anthony Martial játszott össze nagyon látványosan.
jan. 29
22:36
Férfi kézi-vb: exveszprémi a gólkirály és az akciógólkirály is (She)
Kiril Lazarov lett a franciaországi férfi kézilabda-világbajnokság gólkirálya, és akciógólból is egy korábbi veszprémi, Bjarte Myrhol szerezte a legtöbbet.
jan. 29
22:54
La Liga: a Real Madrid kihasználta a Barca és a Sevilla botlását (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 20. fordulójában a listavezető Real Madrid 3–0-ra nyert a Real Sociedad ellen, ezzel négypontosra növelte előnyét a Barcelonával és a Sevillával szemben.
jan. 29
22:56
Futsal: kikaptunk Szlovákiától, megvan az Eb-selejtezős ellenfelünk (She)
A tavaszi Eb-selejtezőre készülő magyar futsalválogatott felkészülési mérkőzésen 3–1-es vereséget szenvedett Szlovákiától a horvátországi Porecben.
jan. 29
23:12
Serie A: a Palermo megviccelte idegenben a Napolit (She)
A Napoli hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott az utolsó előtti helyen álló Palermóval az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának záró mérkőzésén.
jan. 29
23:14
Ligue 1: drámai végjáték után döntetlen a PSG–Monacón – videó (She)
A PSG labdarúgócsapata 1–1-es döntetlent játszott hazai pályán a Monacóval a francia élvonalbeli bajnokság (Ligue 1) 22. fordulójában.

Keresés