2017. január 7. szombat

jan. 7
17:16
Légiósok: ki nem találná, kinek a szekrényét kapta Nagy Dominik! – FOTÓK! (She)
Nagy Dominik már a szekrényét is megkapta a Legia Warszawa öltözőjében. A magyar szál folytonos a lengyel csapatnál...
jan. 7
17:33
Africa Race: szünnap extrákkal – Szalay fogta magát, és… (She)
Az Africa Race mezőnye szombaton rápihent a második nagy menetre, amely már Mauritánia hatalmas homokdombjai között vár rá.
jan. 7
17:51
Női kosár NB I: a PEAC kikapott Szekszárdon; fölényes soproni siker (She)
A címvédő Sopron fölényes, 31 pontos győzelmet aratott a BEAC otthonában a női kosárlabda NB I szombati játéknapján. A vendégeknél bemutatkozott Shenise Johnson, aki 22 pontjával a mérkőzés legeredményesebb játékosának bizonyult. A PEAC-Pécs kikapott Szekszárdon, míg a PINKK-Pécsi 424 a hajrában kerekedett a Vasas fölé.
jan. 7
18:27
FA-kupa: nyolc mérkőzést meg kell ismételni, továbbment a Leicester (She)
Több első osztályú csapat is pályára lépett az FA-kupa 3. fordulójában. A Hull Citynél bemutatkozott az új menedzser, Marco Silva – sikerrel. A Leicester City az Everton otthonában harcolta ki a továbbjutást. Íme, az összes eredmény!
jan. 7
18:27
Topligák: Gálázott a Real, hatalmas potya a MU meccsén - összefoglaló (Agroinform)
Négy élvonalbeli csapat is búcsúzott a kupától Angliában, míg a Real nyomást helyzett a Barcelonára.
jan. 7
18:29
MTK: 2018 nyaráig aláírt az ELTE-n tanuló labdarúgó (She)
Szabó Ádám 2018. június 30-ig meghosszabbította szerződését az MTK Budapesttel – adta hírül hivatalos honlapján a kék-fehér labdarúgóklub.
jan. 7
18:31
La Liga: Griezmann hosszú idő után betalált, előzött az Atlético (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 17. fordulójában az Atlético Madrid idegenben 2–0-ra megverte az Eibart. A fővárosiak góljait a második félidőben Saúl Níguez és Antoine Griezmann szerezték.
jan. 7
19:03
Még nem késő tippelni az NFL-relikviákért! (Agroinform)
Este fél 11-kor kezdődik meg az első mérkőzés a Wild Card-körben, a Houston az Oaklandet fogadja. Ha tudod, mit játszanak egymással a csereirányítók, nehogy habozz tippelni, hiszen vadiúj tippjátékunkban remek nyereményekért küzdhetsz! Részletek itt!
jan. 7
19:36
Tenisz: Djokovics maratoni csatában vágott vissza Murraynek (She)
A címvédő szerb Novak Djokovics három szettben legyőzte a világelső brit Andy Murrayt a dohai férfi tenisztorna fináléjában.
jan. 7
19:54
Női kézi NB I: négygólos Fradi-győzelem a Dunaújváros ellen (She)
A női kézilabda NB I 10. fordulójában a Ferencváros hazai pályán 27–23-ra legyőzte a Dunaújvárost. A „zöldek” 4–6 után egy 6–1-es szériával fordítottak, majd egy újabb 6–1-es sorozattal döntöttek.
jan. 7
20:12
Videó: erre senki sem számított, a 15 éves lány zsákolt! (She)
Ha női kosárlabdát nézünk, egy dolgot szinte biztosan tudhatunk: zsákolást nem fogunk látni. Az egyik amerikai iskolai csapat mindössze 15 esztendős játékosa, Francesca Bellibi azonban mindenkit meglepett, amikor egyedül törhetett a kosárra!
jan. 7
20:14
Serie A: Balogh Norbert sem tudott segíteni a Palermón (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Palermo egygólos vereséget szenvedett az Empoli otthonában.
jan. 7
20:16
EBEL: a Fehérvár harmadszor kapott ki az Innsbrucktól (She)
A Fehérvár AV 19 jégkorongcsapata hazai pályán 4–2-re kikapott az Innsbrucktól az EBEL 41. fordulójában. Az osztrák csapat ebben a szezonban már harmadszor győzte le a székesfehérvári együttest.
jan. 7
20:30
Francia Kupa: Draxler mesébe illően debütált a PSG-ben (She)
Lang Ádám (Dijon) továbbjutott, Bese Barnabás (Le Havre) kiesett csapatával a labdarúgó Francia Kupából a legjobb 32 közé jutásért zajló forduló szombati játéknapján. A késő esti mérkőzésen a PSG 7–0-ra kiütötte a szintén élvonalbeli Bastiát, így köszöntvén új játékosát, Julian Draxlert, aki góllal debütált.
jan. 7
20:48
FA-kupa: Giroud az utolsó percben lőtte tovább az Arsenalt (She)
Az FA-kupa harmadik fordulójában az Arsenal 2–1-re legyőzte másodosztályú ellenfelét, a Preston North Endet, így továbbjutott. Mindössze hét perc elteltével megszerezte a vezetést a hazai csapat, azonban Aaron Ramsey, illetve Olivier Giroud góljával az „ágyúsok” megfordították a mérkőzést.
jan. 7
20:50
Férfi kosár NB I: tovább tart a címvédő Szolnok vesszőfutása (She)
A címvédő Szolnoki Olaj hosszabbítás után egy ponttal kikapott a Szeged vendégeként a férfi kosárlabda NB I alapszakaszának szombati játéknapján. A meccs után Sztojan Ivkovics szolnoki vezetőedző lemondott, távozott posztjáról Gediminas Petrauskas, az Atomerőmű trénere, és felajánlotta lemondását a soproni Sabáli Balázs is.
jan. 7
21:06
Légiósok: Nagy Dominikot nem zavarja, ha nagyinak hívják (She)
A Legia Warszawa rövid bemutató videót tett fel Twitter-oldalára, amelyben a klub új szerzeménye, Nagy Dominik arról beszélt, hogyan kell kiejteni a nevét. A Ferencvárostól érkező futballistát nem zavarja, ha „Nagyinak” hívják. De azért nem ez a tökéletes kiejtés.
jan. 7
21:39
Férfi kosár NB I: „Abszolút mellényúltam” – Ivkovics távozik (She)
Sztojan Ivkovics, a Szolnoki Olaj vezetőedzője a Szeged elleni szombati vereséget követően felajánlotta lemondását, és a kosárlabdacsapat vezetősége ezúttal el is fogadta azt.
jan. 7
22:15
Felkészülés: a Dortmund kitömte a holland bajnokot (She)
A Borussia Dortmund 4–1-re legyőzte a holland bajnok PSV-t a két labdarúgócsapat szombati marbellai felkészülési mérkőzésén.
jan. 7
22:51
Bayern: Semmit nem zárok ki, minden lehetséges – Robben Kínáról (She)
A Bayern München 32 esztendős labdarúgója, Arjen Robben jövőjét érintő kérdésekre válaszolva elmondta: a következő szezont várhatóan jelenlegi csapatánál tölti, azonban azt, hogy utána hol játszik, ő maga sem tudja.
jan. 7
23:09
La Liga: a Sevilla négyet vágott ott, ahol a Barca képtelen nyerni (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 17. fordulójában a Sevilla 4–0-s győzelmet aratott San Sebastiánban, a Real Sociedad vendégeként. Az andalúziai csapatban Wissam Ben Yedder triplázott.
jan. 7
23:11
Serie A: mindhárom pontot otthon tartotta a Napoli (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság harmadik helyezettje, a Napoli 2–1-re legyőzte a Sampdoriát. A vendégek a 61. perctől emberhátrányban játszottak, miután Matías Silvestre-t kiállította a játékvezető.
jan. 7
23:13
Kézi: életműdíjas lett a Ferencváros vezetőedzője (She)
A Ferencváros női kézilabdacsapatának vezetőedzője, Elek Gábor kapta meg az Albert Alapítvány 2016-os Albert Flórián-életműdíját, amit a Dunaújváros elleni bajnoki előtt vett át – olvasható a fradi.hu-n.
jan. 7
23:45
NS: Guzmics: nem csak a pénz…; Sir Alex kineveltjei – vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

Keresés