2017. február 25. szombat

febr. 25
19:51
Cselgáncs-vk: Ungvári Attila ezüstérmes Düsseldorfban (She)
A 81 kilogrammos Ungvári Attila ezüstérmet nyert szombaton a cselgáncs világkupa-sorozatba tartozó düsseldorfi Grand Prix-viadalon.
febr. 25
19:53
Női röplabda NB I: a Gödöllő szettet rabolt Békéscsabán (She)
Nem született meglepetés a női röplabda NB I szombati két mérkőzésén, hacsak az nem, hogy a hetedik helyezett Gödöllő volt a harmadik csapat az alapszakaszban, amely játszmát nyert a bajnok és kupagyőztes Békéscsaba ellen, ráadásul idegenben. Ezt követően azonban beindult a csabai henger, és a Nyíregyházának sem okozott gondot a Budaörs legyőzése.
febr. 25
19:55
Tenisz: Pouille–Tsonga házidöntő Marseille-ben (She)
Két francia játékos, Lucas Pouille és Jo-Wilfried Tsonga vívja vasárnap a 620 ezer euró (190.5 millió forint) összdíjazású marseille-i kemény pályás férfi tenisztorna döntőjét.
febr. 25
19:57
Női vízi Euroliga: eggyel nyert az UVSE, de 10–4 is volt már (She)
Már hat góllal is vezetett, végül azonban csak eggyel nyert idehaza az UVSE a női vízilabda Euroliga negyeddöntőjének első mérkőzésén a Mataróval szemben, így kiélezett csata vár rá a március 11-i spanyolországi visszavágón.
febr. 25
20:09
Vívó-vk: Szilágyi ezüst-, Gémesi bronzérmes Varsóban (She)
Szilágyi Áron ezüst-, Gémesi Csanád pedig bronzérmet nyert a férfi kardozók varsói világkupaversenyén. A két magyar az elődöntőben egymással vívott, s a kétszeres olimpiai bajnok Szilágyi 15:10-re nyert.
febr. 25
20:11
Serie A: Nápolyban nyert, már negyedik az Atalanta (She)
Az Atalanta Mattia Caldara duplájával 2–0-re nyert a Napoli otthonában az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 26. fordulójában.
febr. 25
20:15
Magyar foci: A Honvéd lett a Fradi-Vidi rangadó győztese (Agroinform)
Rossi csapata begyűrte a Lokit, így két ponttal vezet. A Gyirmót meglepte a Vasast, az MTK előzött, a Paks gálázott.
febr. 25
20:27
Bundesliga: álmos kezdés után nyertek, így előztek Dárdaiék (She)
A Bundesliga 22. fordulójában a Hertha BSC hazai pályán 2–0-ra legyőzte közvetlen riválisát, az Eintracht Frankfurtot, ezzel az ötödik helyre lépett a német első osztályú labdarúgó-bajnokság tabelláján.
febr. 25
20:29
La Liga: kiütéssel menekül a kiesés elől a Leganés (She)
A Leganés 4–0-ra legyőzte a Deportivo La Corunát a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 24. fordulójában.
febr. 25
20:45
PL: büntető, egyenlítés, kiállítás, iksz a szombati zárómeccsen (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 26. fordulójának szombati zárómeccsén a Watford hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a 86. percben Michail Antonio kiállítása miatt megfogyatkozó West Ham Uniteddel.
febr. 25
20:47
Női kézi BL: kétszer annyi gólt szerzett a Győr, mint a Krim (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének 4. fordulójában a Győri Audi ETO KC 34–17-re nyert a Krim Ljubljana vendégeként.
febr. 25
20:51
Nemzetközi foci: Mészárolt a Bayern, spanyol napot tartott a Chelsea, derbit nyert a Sevilla - ez történt a topligkban (Agroinform)
A Hamburg kapott egy nyolcast, Gulácsiék és Dárdaiék nyertek, a Sevilla jelezte, hogy komolyan számolni kell vele.
febr. 25
21:03
Női kosár NB I: győzött a ZTE, a DVTK és a Vasas (She)
Mindhárom szombati mérkőzésen a tabellán előkelőbb helyen álló csapat nyert a női kosárlabda NB I 19. fordulójában: a ZTE az MTK otthonában, a Vasas és a DVTK pedig hazai pályán győzött a BEAC, illetve a PINKK-Pécs ellen.
febr. 25
21:05
Férfi kosár NB I: az Olaj megverte korábbi edzője csapatát (She)
A férfi kosárlabda NB I 19. fordulójában a Szolnoki Olaj 95–74-re megverte a Dragan Alekszics által irányított Sopront.
febr. 25
21:27
Babos döntős! (Agroinform)
7:5, 6:1-re, vagyis a vártnál simábban verte a német Görgest a budapesti WTA-torna elődöntőjében. Babos ellenfele a vasárnap 13 órakor kezdődő fináléban a másodikként rangsorolt Lucie Safarova (47.) lesz, akitől kikapott eddigi két találkozójukon. Ők ketten párosban egymás oldalán játszottak, az elődöntőt viszont lemondták, a hivatalos indoklás szerint Safarova lábsérülése miatt.
febr. 25
21:45
Most a végét is bírta a Veszprém (Agroinform)
Amely hazai pályán 31-25-re nyert a lengyel Wisla Plock ellen a BL-ben. A magyar csapat a harmadik helyen áll a csoportjában, folytatás csütörtökön, amikor Császár Gábor csapata, a svájci Kadetten Schaffhausen otthonában lép pályára.
febr. 25
22:51
La Liga: az Eibar könnyedén nyert a szenvedő Málaga ellen (She)
Az Eibar simán, 3–0-ra legyőzte a Málagát a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 24. fordulójában.
febr. 25
22:53
Serie A: mázlis öngóllal és Alex Sandro találatával nyert a Juve (She)
A Juventus 2–0-ra legyőzte hazai pályán az Empolit az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 26. fordulójának szombat esti mérkőzésén.

Keresés