2018. december 1. szombat

dec. 1
0:06
Hadzic: „Ezt elszúrtuk...”: Fucsovics: Révkomárom, Tokió (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.
dec. 1
0:06
Megható: Babos Tímea rászoruló gyerekeket segít (Blikk)
Fontosnak tartja Babos Tímea, hogy rászoruló gyerekeknek segítsen.
dec. 1
0:10
Vereség: kikapott idegenben a férfi kosárlabda-válogatott (Blikk)
A magyar férfikosárlabda-válogatott idegenben 74-69-es vereséget szenvedett Horvátországtól világbajnoki selejtezőn.
dec. 1
0:14
Nem jött össze a bravúr: elbukták Sallóiék a főcsoportdöntőt (Blikk)
Nem jött össze az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) döntőjébe jutás a Sporting Kansasnek, amely két magyarral a soraiban hazai pályán bukta el a Nyugati-főcsoportdöntőt.
dec. 1
0:18
Kemény meccsel indítanak szombaton az Eb-n a női kézisek (Blikk)
Kemény ellenféllel szemben kezdi meg szereplését a magyar női kézilabda-válogatott az Európa-bajnokságon.
dec. 1
0:22
Megdönthetetlen? 354-szeres válogatott ez a focista – Nem gondolná, ki az abszolút rekorder (Blikk)
Fantasztikus pályafutás zárult le, amikor a héten bejelentette visszavonulását Robbie Keane (38).
dec. 1
0:26
Oly közel, és mégis... – 90 perc alatt megfordult a világ: bravúr kell a Chelsea ellen, ha tovább akar jutni a Vidi (Blikk)
Nem kis bravúrra és szerencsére van szüksége a Mol Vidinek álmai megvalósításához.
dec. 1
0:30
Tokióban is éremre pályázna a Babos–Fucsovics álompáros (Blikk)
Babos Tímea és Fucsovics Márton közös célt tűztek ki maguk elé: Mind a négy Grand Slamen el szeretnének indulni vegyes párosban.
dec. 1
0:34
Jön a veretlenek csatája: minden szem Fury és Wilder összecsapására szegeződik (Blikk)
Veretlen óriások küzdenek meg egymással a ringben magyar idő szerint szombatról vasárnapra virradó éjszaka.
dec. 1
0:38
Bajban van a nemzetközi ökölvívás (Blikk)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) minden kapcsolatát felfüggeszti a Nemzetközi Ökölvívó-szövetséggel (AIBA).
dec. 1
0:42
Mitől rettegtek? – N. Pál József publicisztikája (She)
Papp László, az ökölvívás történetének egyik legnagyobb zsenije 1956. december 1-jén – a Szózat szerzőjének születésnapján – szerezte meg harmad...
dec. 1
0:42
Megkopasztva: nemes célért vállalkoztak erre az újpesti focisták (Blikk)
Három „új” játékossal állhat fel szombaton Mezőkövesden az Újpest a labdarúgó NB I 16. fordulójában.
dec. 1
0:46
Ász pár – Thury Gábor jegyzete (She)
Szögezzük le előre: abból, hogy az egyéni világranglistán a legmagasabban jegyzett női és férfi teniszezőnk, Babos Tímea (59. a rangsorban) és F...
dec. 1
4:24
Ezt várja a válogatottól Görbicz Anita az Európa-bajnokságon (Ripost)
Görbicz Anita másfél évtizeden keresztül volt a női kézilabda-válogatott vezére. A nagy tornán 2002-ben debütáló klasszis tavaly decemberben köszönt el a címeres meztől. Idén pedig hosszú idő után nélküle készül a nemzeti csapat az aktuális világversenyre.
dec. 1
6:24
NB III: Szénay a Cigánd új edzője, Weitner a Ménfőcsanaké (She)
Két NB III-as labdarúgócsapatnál is új edzőt jelentettek be: a Keleti csoportban szereplő Cigánd SE-nél Prisztács Tamás helyett Szénay Péter veszi át januártól az irányítást, míg a Nyugati csoportban játszó Ménfőcsanak ESK-nál a korábban menesztett Mayer János helyett Weitner Ádám lett az új tréner.
dec. 1
6:30
Profi boksz: Fury és Wilder túl a mérlegelésen Kaliforniában (She)
Az év egyik legnagyobb érdeklődéssel kísért nehézsúlyú mérkőzésére kerül sor szombat éjszaka Los Angelesben, ahol a WBC-világbajnok amerikai Deontay Wilder csap össze a korábbi világelső Tyson Furyval. A pénteki, hivatalos mérlegelésen Wilder alatt 212.5 fontot (kb. 96.39 kg) mutatott a műszer, míg a brit kihívó 256.5 fonttal (kb. 116.35 kg) a
dec. 1
6:30
Dráma az uszodában, elképesztő módon győzött a Fradi (Ripost)
Idén is krimibe illő módon dőlt el, melyik csapat Európa legjobbja.
dec. 1
6:36
Nem romantikázni megy a Bíró-csapat Itáliába (Infostart)
Olaszország vendégeként is győzelemre tör a magyar női vízilabda-válogatott a hétfő esti világliga-mérkőzésen.
dec. 1
6:42
Videó: megvert egy nőt, kirúgták az NFL egyik legjobb futóját (She)
Az NFL-ben szereplő Kansas City Chiefs azonnali hatállyal kirúgta Kareem Hunt futót, miután nyilvánosságra került egy videofelvétel, amelyen a 23 éves játékos fellök, majd megüt egy nőt, akibe később még bele is rúg.
dec. 1
6:48
Ötméteresekkel a Ferencvárosé a Szuperkupa (Azenpenzem)
Kétezer néző volt kíváncsi pénteken a Komjádi-uszodában a férfivízilabda Szuperkupa-meccsre a BL-győztes Olimpiakosz és az Európa-kupa nyertese, a Ferencváros között.
dec. 1
7:36
Tomori Zsuzsa: próbálok erőt sugározni (BorsOnline)
Bár nem tud pályára lépni a franciaországi női kézilabda Európa-bajnokságon a Győr kétszeres BL-győztes átlövője, Tomori Zsuzsanna, mégsem hagyja cserben a lányokat, és a helyszínre utazik, hogy élőben szurkoljon a válogatottnak. – A csapat első két meccsét  tekintem meg élőben – mondta a Borsnak Tomori, aki ugyan már felépült hosszan tartó súlyos
dec. 1
7:42
NHL: a Florida megszakította a Buffalo győzelmi sorozatát (She)
A Florida Panthers Cédric Paquette góljával hosszabbítás után legyőzte a Buffalo Sabrest az NHL legutóbbi játéknapján, ezzel megszakította ellenfele tízmérkőzéses győzelmi sorozatát. A Sabres még így is a legtöbb ponttal áll a ligában – holtversenyben a Tampa Bayjel.
dec. 1
7:48
NBA: jól hajrázott a Portland, de a győztes dobás nem sikerült (She)
A Houston Rockets 136 pontot dobva simán legyőzte idegenben a San Antoniót az NBA legutóbbi játéknapján. A Memphis hosszabbítás után nyert a Brooklyn vendégeként, míg a Portland a második félidőben 19 pontot dobó CJ McCollum vezérletével hiába dolgozta le 17 pontos hátrányát a Denver ellen, a végső dudaszónál éppen McCollum hibázta el közeli dobásá
dec. 1
8:18
Magukban keresték a hibát (Azenpenzem)
Kicsik vagyunk – értsd: nincs akkora tekintélyünk, hogy fontos mérkőzéseken a játékvezetők egyformának lássanak minket olyan kosárlabda-nagyhatalmakkal, mint adott esetben Horvátország.
dec. 1
8:36
Jó hangulatú edzést tartott három világbajnok a Bors szerkesztőségében (BorsOnline)
Két órára a sporttörténet részeseinek érezhették magukat a Bors újságírói, amikor szerkesztőségünkbe érkezett az asztalitenisz két legendás alakja, Klampár Tibor és  Jónyer István, hogy meglátogassa a harmadikat, munkatársunkat, Gergely Gábort. És a Borsban újra összeállt az Aranycsapat.
dec. 1
8:42
F1: nincs többé Force India – eltűnt a név a rajtlistáról (She)
Az FIA közzétette a 2019-es Formula–1-es csapat- és pilótalistát, amelyből kiderül, hogy az eddig Force Indiaként ismert, indiai színekben induló csapat a jövőben Racing Point névvel szerepel.
dec. 1
8:48
Bayern: most nem lesz változás, de Kahnra fontos szerep vár (She)
Péntek este megtartotta éves közgyűlését a Bayern München, amelynek elnöke, Uli Hoeness rengeteg kritikát kapott a szurkolói csoportok szóvivőitől. Az elöljárót nem hatották meg a panaszkodások, s elárulta, nem lesz változás a klub vezetőségében. Oliver Kahnnak viszont a jövőben fontos szerepet szán.
dec. 1
9:00
Őszi első lehet a Fradi, ráadásul példátlan dolgot tehet a Pakssal (She)
Paksra látogat a listavezető Ferencváros, egymással játszik két üldözője, a Mol Vidi FC és a Budapest Honvéd a labdarúgó NB I 16. fordulójában. Akár őszi elsőt is avathatunk – ehhez két kitételnek kell teljesülnie. Következik a 16. kör történelmi-statisztikai háttere.
dec. 1
9:18
Vidi: Az igazság az, hogy ezt elszúrtuk – Anel Hadzic (She)
Anel Hadzicot, a Mol Vidi FC középpályását alaposan megviselte a 2–0-s boriszovi Európa-liga-vereség, de nem a körülményekben, hanem magában kereste a hibát.
dec. 1
9:39
Szerelmes fotó, nem akárkit csókol a magyar úszónő (Ripost)
Verrasztó Evelyn is ott volt, amikor szerelme Európa legjobbja lett csapatával. Járt is a gratuláció.
dec. 1
9:42
Úszás: Kozma Dominiknek most nincs oka a viccelődésre (She)
Kozma Dominiknek most nincs oka a viccelődésre: a humoráról is ismert vb-bronzérmes úszó motivációja kissé elfogyott, így az év hátralévő részében másként készül, és ez a szabadság már most egyre több erővel vértezi fel a jövőt illetően.
dec. 1
9:54
A Spurs ellen oktatott a Houston, rangadót nyert a Nuggets és a Lakers (She)
Idei talán legjobb teljesítményét nyújtotta a Rockets San Antonióban, James Hardenék látványos játékkal arattak kiütéses győzelmet az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) ma hajnali játéknapján. Szintén könnyedén nyert a Sixers, a Thunder, a Pistons és a Celtics, a Lakers a Dallas ellen, a Nuggets pedig Portlandben nyert nagyon fontos rangadót, míg
dec. 1
10:12
Női kézi Eb: a holland kapitány ki-ki meccset vár a mieink ellen (She)
A magyar női kézilabda-válogatott is megkezdi szereplését a franciaországi Európa-bajnokságon, az első ellenfél a selejtezőből már ismert Hollandia lesz (kezdés: 15.00, Tv: M4 Sport, élőbe az NSO-n). A narancsmezeseket irányító Helle Thomsen ki-ki mérkőzést vár a mieink ellen, míg Yvette Broch kapcsán a topjátékosokat érő egyre nagyobb terhelésre h
dec. 1
10:18
FTC: Ma már gólpassznak is ugyanúgy tudok örülni – Lanzafame (She)
Davide Lanzafame fiatalon forrófejű volt, mostanra azonban benőtt a feje lágya, és egyéni mutatói elé helyezi a csapat sikerét – Pakson is a három pont a fontos.
dec. 1
10:18
Miért ne álmodnának még? (Azenpenzem)
A mérkőzést követően valamennyi magyar játékos a komoly esély elszalasztása felett kesergett, ugyanakkor egyikük sem fogta a borzalmas körülményekre a vereséget.
dec. 1
10:36
Japán: Iniesta ismét együtt játszhat korábbi csapattársával – hivatalos (She)
David Villa nyilvánosságra hozta, hogy hol folytatja pályafutását: a világ- és Európa-bajnok, Bajnokok Ligája-győztes kiválóság az Andrés Iniestát és Lukas Podolskit is a soraiban tudó japán Vissel Kobe játékosa lesz.
dec. 1
11:00
Cristiano Ronaldóé a nap legcukibb videója (She)
A napokban Lionel Messi engedett bepillantást hétköznapjaiba és mutatott aranyos videót gyermekeiről, most pedig a közösségi médiában aktívabb Cristiano Ronaldo posztolt az Instagramjára a cseperedő lurkókról. Két világsztár, két nagy család.
dec. 1
11:18
KO (Azenpenzem)
A döntés nem a sportág törlését jelenti az olimpiai programból, „csak” a hiteltelenné vált grémium, az AIBA végét.
dec. 1
12:06
Milan: a Barcelona középpályásával pótolnák a sérülteket (She)
Olasz értesülések szerint a Milan labdarúgócsapata az FC Barcelonában futballozó Denis Suárezzel bővítené a keretét.
dec. 1
12:18
Rasmussen: Egység és harci szellem kell (Azenpenzem)
Franciaországban csütörtök óta zajlik a női kézilabda Európa-bajnokság, de számunkra csak szombaton kezdődik meg: az első meccsünket a hollandokkal játsszuk Montbéliard-ban.
dec. 1
12:24
Öröklött kincsesláda – száz éve csatolták Erdélyt Romániához (She)
Nagy állami ünnepre készül Románia szombaton; száz évvel ezelőtt, 1918. december 1-jén nyilvánította ki a Gyulafehérváron ülésező Román Nemzeti Tanács – a népek önrendelkezési jogára hivatkozva – Erdély elszakítását Magyarországtól és csatlakozását a Román Királysághoz. A trianoni békediktátummal másfél évvel később ratifikált változás az országtér
dec. 1
12:36
Tenisz: szeret, szeretik – Fucsovics határon túli kalandja (She)
Legjobb játékosunk, Fucsovics Márton szlovákiai területen, magyar fiatalok példaképeként tartott bemutató edzést.
dec. 1
12:36
Városi rangadók vasárnapja - preview, Day 14 (444.hu)
Tovább növelheti előnyét a Premier League élén a Manchester City, Arsenal-Tottenham és Liverpool-Everton vasárnap! Egy élménybeszámolóval megbolondított beharangozó a hétvége angol futballjához.
dec. 1
12:42
Bundesliga: Szalai Ádám duplán jubilálhat a Schalke ellen (She)
Mérföldkőhöz ér Szalai Ádám, a Hoffenheim magyar csatára, aki akár duplán is jubilálhat szombaton a Schalke elleni Bundesliga-mérkőzésen.
dec. 1
12:48
Óriási változás, ezt tették a magyar focistákkal (Ripost)
Hetekig készültek az Újpest labdarúgói, november végén azonban valami megváltozott.
dec. 1
12:54
Itt nézheti élőben a BVSC–PVSK pólómeccset (m4sport.hu)
Előzetesen egy győzelemnyi a különbség.
dec. 1
13:12
Megvert egy nőt, kirúgták az NFL egyik legjobbját (m4sport.hu)
Videofelvétel bizonyítja a Chiefs-sztár bűnösségét.
dec. 1
13:36
Közönségvonzó vagy kiegyensúlyozott csoportban látná a válogatottat? (m4sport.hu)
Lássuk az ön kívánságait! Állítsa össze, milyen Eb-selejtezős csoportot lenne ideális!
dec. 1
13:48
Barca: a klub szerint ők jobb játékosok Messinél (She)
A Barcelona szombaton a Twitter-oldalán tett közzé egy listát, amelyen azok a játékosok szerepelnek, akik a klub állítása szerint jobbak Lionel Messinél. Nem csoda, a listán nyilván nincs egyetlen labdarúgó sem, a posztban pedig ott egy kecske, vagyis számukra természetesen egyértelmű, az argentin a GOAT (Greatest Of All Time), a valaha volt legjob
dec. 1
13:48
Iniesta világbajnok exbarcás csapattársat szerzett magának Japánban (m4sport.hu)
David Villa az Egyesült Államokból teszi át székhelyét a szigetországba.

Keresés