2018. december 9. vasárnap

dec. 9
0:06
Véget ért az idény: pihenni ment a száguldó cirkusz (Blikk)
Jótékonykodás, búvárkodás, száguldozás – csak pár elfoglaltság a sok közül, amivel az idejüket töltik a Forma–1-es világbajnokság pilótái, miután az Abu-dzabi Nagydíjjal november 25-én véget ért az idény.
dec. 9
0:10
Elképesztő: 282 milliárdos különbséget kell eltüntetnie a Vidinek (Blikk)
Elképesztően nehéz feladat vár a Mol Vidi labdarúgócsapatára csütörtökön.
dec. 9
0:14
Aranyérmet szerzett 1000 méteren Liu Shaoang (Blikk)
Liu Shaoang aranyérmes lett 1000 méteren a rövidpályás gyorskorcsolyázók idénybeli harmadik, kazahsztáni világkupa-állomásának szombati napján.
dec. 9
0:18
Vb-aranyakkal zárná az évet Hosszú Katinka (Blikk)
Sikerre éhesen utazott a kínai rövid pályás világbajnokságra Hosszú Katinka (29), aki minél több aranyérmet remél a kedden kezdődő úszóviadalon.
dec. 9
0:22
Labdarúgó NB I: legyőzte a Ferencváros a Mezőkövesdet, ezzel az élen zárja az évet (Blikk)
Az éllovas Ferencváros 3-2-re legyőzte a vendég Mezőkövesdet a labdarúgó OTP Bank Liga 17. fordulójában szombaton, így az utolsó őszi forduló eredményeitől függetlenül a tabella élén zárja az esztendőt.
dec. 9
0:26
NB I: 2-0-ra legyőzte a DVSC a Honvédot (Blikk)
A kispestiek megszakítás nélkül negyedik meccsükön maradtak nyeretlenek, s egymás után második vereségüket szenvedték el, míg a DVSC sorozatban második sikerét aratta.
dec. 9
0:30
Fejjel esett a jégre a műkorcsolya-versenyző – Ki nem találja, mi történt ezután (Blikk)
Dermesztő pillanatokat éltek át egy horvátországi műkorcsolya-verseny nézői. Az egyik versenyző-páros, az amerikai Ashley Cain és Timothy LeDuc produkciója alatt egy rosszul sikerült emelés során Cain lezuhan, a tarkójával éri a jeget, és pár pillanatra el is veszíti eszméletét.
dec. 9
0:34
Labdarúgó NB I: utolsó perces góllal mentett pontot a Puskás Akadémia (Blikk)
A Puskás Akadémia Arabuli góljával az utolsó percben egyenlített a Paks ellen szombaton a felcsúti Pancho Arénában, a labdarúgó OTP Bank Liga 17. fordulójában.
dec. 9
0:38
Hosszú Katinka és két társa beperelte a FINA-t (Blikk)
Hosszú Katinka két amerikai úszótársával közösen beperelte a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetséget, a FINA-t.
dec. 9
0:42
Menesztették Benczés Miklóst a Puskás Akadémiától (Blikk)
A Puskás Akadémia labdarúgócsapatának vezetősége a Paks elleni bajnoki mérkőzést követően felmentette vezetőedzői pozíciójából Benczés Miklóst.
dec. 9
7:18
MLS: az Atlanta United a 2. szezonjában bajnok lett (She)
Magyar idő szerint vasárnap hajnalban rendezték meg Atlantában az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) döntőjét, amelyet a 2014-ben alapított Atlanta United 2–0-ra megnyert a Portland Timbers ellen, így a második MLS-szezonjában máris bajnoki címet ünnepelhet.
dec. 9
7:36
NB I: Azt kaptuk az Újpest ellen, amit megérdemeltünk – Nikolics (She)
Az Újpest a Kaposvár elleni kupakudarcból felállva 2–0-s győzelmet aratott a Mol Vidi ellen a labdarúgó NB I 17. fordulójában. A mérkőzés után a két vezetőedző, Marko Nikolics és Nebojsa Vignjevics értékelt. Előbbi kitért a csütörtöki, Chelsea elleni Európa-liga mérkőzésre, míg utóbbi három játékosáról külön is elmondta a véleményét.
dec. 9
7:42
NB I: Azt kaptuk az Újpest ellen, amit érdemeltünk – Nikolics (She)
Az Újpest a Kaposvár elleni kupakudarcból felállva 2–0-s győzelmet aratott a Mol Vidi ellen a labdarúgó NB I 17. fordulójában. A mérkőzés után a két vezetőedző, Marko Nikolics és Nebojsa Vignjevics értékelt. Előbbi kitért a csütörtöki, Chelsea elleni Európa-liga mérkőzésre, míg utóbbi három játékosáról külön is elmondta a véleményét.
dec. 9
7:42
Leolvad az internet a buja tévébemondónő bikinis képeitől (Ripost)
Nicole Holliday sorra kapja a házassági ajánlatokat, annyira megőrülnek érte a férfiak. A csinos műsorvezető mindenkire nagy hatással van.
dec. 9
8:21
Bekker Roland: itt kozmikus gyorsaságúak az edzések (BorsOnline)
Bekker Roland szerencsés. A nyár végén a német Borussia Mönchengladbachhoz szer- ződött ifjúsági válogatot- tunk olyan dózisban kapja a modern labdarúgást, amitől szárnyal, és már gólt is lőtt az U17-esek bajnokságában.
dec. 9
8:36
NHL: a Tampa Bay hét gólt lőtt – kiütötte a Coloradót (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) a Keleti főcsoportot és a ligát is vezető Tampa Bay Lightning a két gólt és két asszisztot jegyző Steven Stamkos vezérletével 7–1-re nyert a Coorado Avalanche ellen, ezzel sorozatban a hatodik sikerét könyvelhette el. A nyugati éllovas Calgary Flames pedig ötös győzelmi szériánál tart, miután 5–2-re me
dec. 9
8:42
NB I: Azt kaptuk az Újpest ellen, amit érdemeltünk – Nikolics (She)
Az Újpest a Kaposvár elleni kupakudarcból felállva 2–0-s győzelmet aratott a Mol Vidi ellen a labdarúgó NB I 17. fordulójában. A mérkőzés után a két vezetőedző, Marko Nikolics és Nebojsa Vignjevics értékelt. Előbbi kitért a csütörtöki, Chelsea elleni Európa-liga-meccsre, míg utóbbi három játékosáról külön is elmondta a véleményét.
dec. 9
8:54
Európa-liga: mire megy a Vidi a Chelsea ellen? Szavazzon! (She)
Csütörtökön játssza le utolsó mérkőzését a Mol Vidi FC a labdarúgó Európa-liga 2018–2019-es csoportkörében. A magyar csapatnak még van esélye a továbbjutásra, de a remények életben tartásához legalább döntetlent kell elérnie a Chelsea ellen.
dec. 9
9:06
NBA: Lebron Jamesék örülhettek, a Clippersnél viszont nem (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) legutóbbi játéknapján idegenben nyert a Los Angeles Lakers, LeBron James 20 ponttal, kilenc assziszttal és nyolc lepattanóval segítette a győzelemhez csapatát a Memphis vendégeként. A másik Los Angeles-i alakulat, a Clippers viszont egymás után a második vereségét szenvedte el, hazai pályán kapott ki 121
dec. 9
9:18
NB I: Böde Dániel rosszul viselte a lecserélését (She)
Mint beszámoltunk róla, a labdarúgó NB I 17. fordulójában a Ferencváros hazai pályán 3–2-re legyőzte a Mezőkövesdet, így bebiztosította az őszi bajnoki elsőségét. A zöld-fehérek vezetőedzője, Szerhij Rebrov a 61. percben lecserélte Böde Dánielt, aki ezt meglehetősen rosszul viselte: a duplázó Davide Lanzafame hiába vigasztalta, a csatár a mezébe te
dec. 9
9:18
Javíthatnak a női kézilabdázók - sport a tévében (Infostart)
A kézilabda Eb mellett lesz sok futball és téli sport is a képernyőkön.
dec. 9
9:20
Ikonikus páros – Lewis Hamilton-sorozat, 2. rész (She)
Lewis Hamilton és későbbi ádáz F1-es bajnoki ellenfele, Nico Rosberg már 2000-ben megküzdött egymással csapaton belül, a rivalizálás azonban a gokartos időszakban még nem ment barátságuk rovására. Mindketten inkább formulaautós jövőjükre koncentráltak.
dec. 9
9:21
Steffi Graf csillárokat tört a szerváival - érdekességek a teniszcsillagról (BorsOnline)
Alighanem minden idők legjobb teniszezőnője Steffi Graf, aki boldog házasságban él férjével, az amerikai Andre Agassival.  Az egykori német klasszisról kevéssé ismert tényeket gyűjtöttünk össze.
dec. 9
9:24
NB I: Felcsúton nem akármilyen drapériával készültek – galéria (She)
Szombaton lezajlott a labdarúgó NB I 17. fordulója, s a Nemzeti Sport fotósai ezúttal is ott voltak a mérkőzéseken, amelyeken jobbnál jobb képeket készítettek a pályákon zajló küzdelmekről és a lelátó legérdekesebb jeleneteiről. Felcsúton a nézők három pontot kértek a Mikulástól – de kívánságuk nem teljesült (ráadásul a döntetlen Benczés Miklós vez
dec. 9
9:36
Kimi Räikkönen túltolta a vodkát, mindenki rajta röhögött a díjátadón, zseniális videók készültek róla (Blikk)
Oroszországban, pontosan Szentpéterváron december 7-én rendezték meg a Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) 2018-as díjátadó gáláját. Az F1-es díjazottak között harmadik helyen végzett Kimi Räikkönen.
dec. 9
10:06
Női kézi Eb: meg tudjuk-e állítani a lendületben levő németeket? (She)
A norvégoktól elszenvedett súlyos vereség után Németország ellen folytatja a középdöntőt a magyar válogatott a franciaországi női kézilabda Európa-bajnokságon (kezdés: 15.00, Tv: M4 Sport, élőben az NSO-n). Henk Groener a hollandok után a németekkel is gyors, lendületes kézilabdát játszat, amivel már több eddigi ellenfelüknek is meggyűlt a baja.
dec. 9
10:21
Amerikába csalogatják a magyar úszólányt (BorsOnline)
Bár honi vizes körökben akadtak olyan szakvélemények, melyek szerint a Dunaharaszti úszó-szakosztályának egyik élversenyzője, Kurdi Zsófia 17 évesen túl idős ahhoz, hogy érdemleges eredményt szállítson, erre az ifjú hölgy alaposan rácáfolt.
dec. 9
10:33
Ki lesz a Puskás Akadémia új edzője? Szavazás! (m4sport.hu)
Szubjektív ötletlistánkra reális és kevésbé komolyan vehető lehetőségeket válogattunk össze.
dec. 9
10:36
Történelmi Celtics-győzelem, Lakers-gála Memphisben (She)
A Celtics történetének legnagyobb győzelmét és a Bulls történetének legnagyobb vereségét láthattuk az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapján, méghozzá ugyanazon a mérkőzésen – 56 ponttal nyertek Kyrie Irvingék a Chicago otthonában. A Lakers némi meglepetésre vendégként gázolt át a Memphisen, a Dallas Luka Doncic
dec. 9
10:38
NBA: világvége a ligában – Jordan ismét lelépett, az All Star-gála elmaradt (She)
1999-ben nem rendezték meg a legnagyobbak seregszemléjét az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA), ráadásul Michael Jordan újra visszavonult.
dec. 9
10:42
csak sárga? Vernes méterekről berepülve próbált szerelni (She)
Mint beszámoltunk róla, a labdarúgó NB I 17. fordulójában a kiesés elől menekülő csapatok csatáján a Diósgyőr 1–1-es döntetlent játszott a Kisvárdával. A mérkőzés többek között egy kőkemény belépőről is emlékezetes marad: Vernes Richárd egy szót sem szólhatott volna, ha a játékvezető sárga lap helyett kiállítja a Pavlo Lukjancsuk elleni szabálytala
dec. 9
10:51
Így készül az apaságra a magyar válogatott sztárja (Ripost)
Lékai Máté, a magyar kézilabda-válogatott klasszisa már nagyon várja gyermeke érkezését.
dec. 9
10:57
Böde majd' felrobbant lecserélésekor, Rebrov tiszteletre szólította fel (m4sport.hu)
Van az a nézőpont, melyből meg lehet érteni a Fradi csatárát.
dec. 9
11:18
Új szemszögből élte át az olimpiát Gyurta Dániel (Infostart)
Az olimpiai bajnok úszó Gyurta Dániel lesz jövőre a Budapest Európa Sportfővárosa Projekt arca. A NOB tagja szerint a programsorozat minden korosztály számára kínál lehetőségeket.
dec. 9
11:18
Rp. gyorskorcsolya: Jászapáti történelmi győzelmet aratott (She)
A kazahsztáni Almatiban zajló vk-viadalon Jászapáti Petra megszerezte az első, női versenyben elért magyar aranyérmet a rövid pályás gyorskorcsolya-világkupák történetében (vegyes váltóval nemrég már sikerült hölgysportolóinknak elsőséget kiharcolni).
dec. 9
11:21
Kritizálják a trénert: Zidane nem ért az újjáépítéshez (BorsOnline)
Továbbra is tartja magát az a pletyka, miszerint a gyászosan szereplő Manchester United futballcsapatának edzőjét, José Mourinhót elcsapják, és a helyére Zinedine Zidane érkezik.
dec. 9
11:33
Elkényelmesít a sok pénz (Azenpenzem)
Bár a válogatottságnak csak a küszöbéig jutott el, neves labdarúgó volt, később klubvezetőként növelte a tekintélyét, majd az előző évtized derekán futballisták menedzselésére váltott át.
dec. 9
11:42
Légiósok: Kaptam elég érdekes telefonhívásokat a nyáron – Kádár (She)
A Dinamo Kijev labdarúgócsapatának hivatalos honlapja terjedelmes interjút közölt az együttes magyar válogatott védőjével, Kádár Tamással. A 28 esztendős hátvéd többek között a nemzeti együttesről, a Sahtar Doneckről és az ukrán nyelv nehézségeiről is beszélt, valamint elárulta, bár jól érzi magát Kijevben, nem lenne ellenére a klubváltás, ha erőse
dec. 9
11:44
Labdarúgás: Az elnök úr közölte, ki vagyok rúgva – Urbán (She)
Urbán Flórián a Facebookon megerősítette, hogy menesztették a Fejér megyei másodosztályban éllovas Flavus Velence kispadjáról.
dec. 9
11:51
Történelmi magyar aranyérem az almati világkupán (m4sport.hu)
Egy arany, egy ezüst a vasárnapi termés.
dec. 9
11:54
Női kézi: Nora Mörk még pályára lépne ebben a szezonban (She)
Az októberben elvégzett újabb műtétet követően szépen halad Nora Mörk, a Győri Audi ETO norvég jobbátlövőjének felépülése, a 27 éves kézilabdázó még ebben a szezonban visszatérne a pályára.
dec. 9
11:54
Durván kiakadt Böde Dániel, ezért dühöngött a Fradi sztárja a kispadon (Ripost)
A magyar válogatott támadót lecserélték, ezen húzta fel magát. A meccs után viszont csak dicséretet kapott az edzőjétől.
dec. 9
11:57
Alkalmazott nélküli cég kapott lehetőséget az MLSZ-től sportmedálok szállítására (444.hu)
Már harmadik éve nyeri az éremtendert az érdi Nodexker.
dec. 9
12:00
Újabb magyar sporttörténelmi győzelem (Infostart)
A rövidpályás gyorskorcsolyázók Almatiban zajló világkupaversenyén Jászapáti Petra 500 méteren nyert, ezzel megszerezte az első női magyar aranyérmet a sorozat történetében.
dec. 9
12:21
Kétszeri leütése ellenére is Joshua vérét ontaná Fury (BorsOnline)
A Talksport szerint április 13-án lesz egy nagyon jó profi nehézsúlyú ökölvívó meccs, csak éppen azt nem tudni még, hogy kik vívják.
dec. 9
12:36
Asztalitenisz: összefogás a szörnyű időszakon áteső társért (She)
A magyar asztalitenisz-társadalom már többször bizonyította, hogy egy arra érdemes ügyért képes összefogni. Ennek újabb szép példája a december 19-i gála: a Marczibányi téri Ormai László Asztalitenisz-csarnokban a valóban szörnyű időszakon áteső társuk, Szvitacs Alexa támogatására gyűjtenek.
dec. 9
12:42
Jótékonyság: tekertek egy jót – rendhagyó adománygyűjtés (She)
November közepén kezdődött és a jövő hét végéig tart a „Tegyünk együtt csodát!” elnevezésű, rendhagyó adománygyűjtő akció, amelynek célja az SOS Gyermekfalvakban élő gyermekek és családok támogatása – a vásárlók segítségével.
dec. 9
12:44
Benczés Miklós: Nem szabad elfelejteni, tizennyolc pontunk van (She)
A labdarúgó NB I 17. fordulója után utoljára értékelhetett a meccset követő sajtótájékoztatón a Puskás Akadémia vezetőedzőjeként az azóta menesztett Benczés Miklós – lássuk a búcsúszavakat, illetve a többi edzői értékelést.
dec. 9
12:45
Soha nem nyert még ennyivel a Celtics (m4sport.hu)
A szenvedő alany a Bulls volt.
dec. 9
12:48
WSLA: a sportok Oscarja – legendákat díjaztak Monacóban (She)
A Világ sportlegendái-díjat (WSLA) azok kapják meg, akik nemcsak sportolóként hagytak örökséget maguk után, hanem sportpályafutásuk mellett vagy után is sokat tettek a közösségért, és életművük mindkét téren példaértékű.

Keresés