2018. november 26. hétfő

nov. 26
1:00
Női MK: a Fradi és a Viktória is simán hozta a kötelezőt (She)
A Ferencváros hat, a Haladás-Viktória kilenc gólt szerezve jutott túl másodosztályú ellenfelén a női labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjében.
nov. 26
5:24
Brutális futballbotrány Argentínában (Infostart)
Tovább halasztják a labdarúgó Libertadores Kupa fináléjának visszavágóját, amelyen a két ősi argentin rivális, a River Plate és a Boca Juniors csap össze.
nov. 26
6:48
Pörölycsapás a franciákra: eszméletlen magyar győzelem (Ripost)
Története során először győzte le a MOL-PICK Szeged férfi kézilabdacsapata a francia sztárklubot, a Paris Saint-Germaint. Juan Carlos Pastor irányításával klasszis csapat jött össze a Tisza-parton, amely a végső győzelemre is esélyes a Bajnokok Ligájában.
nov. 26
6:54
MLS: minden a visszavágóra maradt Sallóiék döntőjében (She)
Nem hozott gólt a Portland Timbers és vendége, a Sporting KC első mérkőzése az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) Nyugati főcsoportjának döntőjében. Sallói Dániel végigjátszotta a hétfő hajnali meccset a vendégcsapatban, klubtársa, Németh Krisztián kispados volt, nem vetették be.
nov. 26
7:18
Földházi Zsófi és Németh Nándi tarolt a sztárfutamon (BorsOnline)
A Vizesgála talán legjobban várt programja a Csillagszóróúszás fantázianevű futam volt, ahol úszó­klasszisok csapatban versenyeztek más sportágak kiválóságaival. A párosok 50-50 métert úsztak, majd a leggyengébb két duó ki­esett, végül négy csapat küzdött a győzelemért. Már az első 100 méter után óriási meglepetés történt: hiába szerzett tetemes el
nov. 26
7:24
NBA: Wade 35 pontját is felülírta a menetelő ligaelső (She)
Sorozatban az ötödik mérkőzését is megnyerte a Toronto Raptors az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) vasárnapi játéknapján: a ligaelső kanadai csapat Kawhi Leonard 29 pontjára és 10 lepattanójára építve 125–115-re verte vendégét, a Miami Heatet, amelyben a veterán Dwyane Wade 35 pontig jutott.
nov. 26
7:48
NHL: 5–2-vel taroltak az éllovasok és a ligautolsó (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) alapszakaszának legutóbbi játéknapján a Keleti főcsoportot vezető Tampa Bay Lightning és a Nyugaton listavezető Nashville Predators mellett a ligautolsó Los Angeles Kings is 5–2-re nyert.
nov. 26
7:51
Támadnak a mínuszok, óriási próbatétel előtt a Vidi (Ripost)
A vezetőedző szerint óriási kihívás előtt áll a csapata. Talán nem fognak ráfázni.
nov. 26
8:00
NFL: megszakadt a Pittsburgh Steelers remek sorozata (She)
Hat győzelem után kikapott a Pittsburgh Steelers a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL): a hatszoros bajnokcsapat a még mindig negatív mérleggel álló Denver Broncos (5, 6) otthonában kapott ki 24–17-re hétfő hajnalban.
nov. 26
8:00
Vastag szelet párizsi (Azenpenzem)
A Mol-Pick Szeged együttese begyűjtötte az egyik legértékesebb skalpot a férfikézilabda Bajnokok Ligájában: szombaton hazai pályán legyőzte a talán első számú sztáralakulatot.
nov. 26
8:06
90 éve született Sándor Csikar, a magyar foci aranykorának „áldozata” (m4sport.hu)
A támadó még a Real Madridnak is nemet mondott az MTK-ért.
nov. 26
8:18
Vidi: A mai napig hiányzik a válogatott, de… – Juhász Roland (She)
A Mol Vidi FC győzött Debrecenben a labdarúgó NB I 15. fordulójának utolsó mérkőzésén. A találkozó után Juhász Rolanddal beszélgetett az NSO Tv stábja. Természetesen szóba került az Európa-liga és a magyar válogatott is.
nov. 26
8:20
A mai napig hiányzik a válogatott, de … – Juhász Roland (She)
.
nov. 26
8:24
Hülkenberg megúszta a tüzes bukfencezést (BorsOnline)
Kis hí­ján tragédiával végződött a tét nélküli F1-es idényzáró – Lewis Hamilton és a Mercedes is világbajnokként érkezett már Abu-Dzabiba –, mi­után Nico Hülkenberg Renault autója a futam elején másfél bukfenc után kigyulladt. Ám szerencsére az idén kötelező biztonsági elemmé tett glória megvédte a pilóta fejét, a pályamunkások pedig gyorsan elolto
nov. 26
8:36
Räikkönen: A fiúk rossz munkát végeztek… (m4sport.hu)
Bár kiesett utolsó ferraris versenyén, Kimi Räikkönen nem a csapatát, hanem ellenfeleit "teremtette le". Keserűség és humor a búcsúversenyen.
nov. 26
8:42
DAC: több nézőjük volt, mint a másik öt meccsen összesen (She)
Mint minden Fortuna Liga-fordulóban, amikor a DAC otthon játszik, ismét a dunaszerdahelyi Mol Arénában volt a legtöbb néző a szlovák labdarúgó-bajnokságban, több, mint a másik öt meccsen összesen.
nov. 26
8:54
Férfi kézi BL: egy-egy szegedi és veszprémi az álomcsapatban (She)
A Telekom Veszprém és a Mol-Pick Szeged is győzött a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 9. fordulójában: előbb a Rhein-Neckar Löwent, utóbbi a PSG-t verte meg. Mindkét magyar csapatból egy-egy játékos bekerült a forduló válogatottjába az európai szövetségnél (EHF).
nov. 26
8:54
Elképesztő, mi derült ki a magyar sportolóról, ez maga az őrület (Ripost)
Határ Bernadettnél jelenleg nincs magasabb női kosárlabdázó a komoly ligákban. A Sopron és a magyar válogatott kiválósága 208 centiméteres magasságával kimagaslik a mezőnyből.
nov. 26
9:06
Videó: hatgólos siker, 25 méterről bőrözték be a kapust (She)
Sorozatban harmadik bajnokiját nyerte meg a belgrádi Partizan a szerb élvonalban, a belgrádi együttes vasárnap a Dinamo Vranjét ütötte ki 6–0-ra. A találkozón duplázó Danilo Pantics a 37. percben szerezte meg a vezetést a hazaiaknak, igaz, ehhez kellett a Vranje kapusának hathatós közreműködése...
nov. 26
9:06
Sallói csapata döntetlennel indított a nyugati döntőben (m4sport.hu)
Németh Krisztián a kispadról nézte a meccset.
nov. 26
9:12
Női kézilabda: A világ legjobbja leszek ismét – Nora Mörk (She)
Nora Mörk nagyon nehezen viseli, hogy sérülése miatt nem kézilabdázhat, de a Győri Audi ETO KC jobbátlövője készen áll arra, hogy hamarosan újra a világ egyik legjobbja legyen.
nov. 26
9:12
Babagyártás vagy „szabadedzés”? Vettelék mókás diskurzusa… (m4sport.hu)
Az év egyik legjobb hangulatú sajtótájékoztatóján Sebastian Vettel, Lewis Hamilton és Max Verstappen nevettettek és egymást interjúvolták.
nov. 26
9:12
Karriercsúcsot ért el Fucsovics Márton (HírTV)
Továbbra is Novak Djokovic vezeti a rangsort.
nov. 26
9:18
Fucsovics karriercsúccsal a világranglista 36. helyén (m4sport.hu)
Az élen Novak Djokovic áll.
nov. 26
9:24
Elzavarta Kokót a táborból Öcsi bácsi (BorsOnline)
A Duna Arénában megrendezett Vizesgála előtt élsportolók és mestereik meséltek arról, mit is jelent számukra a siker, valamint az edző–tanítvány vi­szony is előtérbe került. A beszélgetésen három legendás páros, a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, Kiss Gergely és korábbi szövetségi kapitánya, Kemény Dénes, a kétszeres világbajnok úszó, Cseh
nov. 26
9:30
Hangáék nyerték az El Clásicót, a Barcelona a bajnokság élére állt (m4sport.hu)
A térdműtéte után visszatérő magyar kosaras 12 pontot és 3 lepattanót gyűjtött.
nov. 26
9:36
Tenisz: Fucsovics karriercsúcsa – játék nélkül (She)
Fucsovics Márton egy helyet javítva, egyben karriercsúcsot elérve a 36. helyen áll a férfiteniszezők legfrissebb világranglistáján.
nov. 26
9:36
Kikapott a Pittsburgh, de maradt az AFC északi csoportjának élén (m4sport.hu)
Hat győzelem után nem bírta a denveri magaslatot a Steelers.
nov. 26
9:42
Női kosár: „Aki szembejön, győzzük le szó nélkül” (She)
Dubei Debóra bízik benne, hogy női kosárlabda-válogatottunk szép eredményeket ér el a jövő évi Európa-bajnokságon.
nov. 26
9:48
Véres futballháború a milliomos csirkék és a kis disznók között (Infostart)
Bizonytalan időre elhalasztotta a dél-amerikai labdarúgó-szövetség a Libertadores Kupa-döntő második mérkőzésének lejátszását. Hangsúlyozza a közlemény, hogy időleges halasztásról van szó, nem arról, hogy nem kívánják befejezni a sorozatot.
nov. 26
9:57
Doppingvád: Megszólalt a Real Madrid besározott sztárja (Ripost)
Nem lepődtünk meg, amikor a spanyolok kőkemény sztárja elmondta véleményét a botrányról.
nov. 26
10:06
Fontos meccset játszik a Göztepe - sport a tévében (Infostart)
Sok labdarúgás mellé egy kis jégkorong érkezik hétfőre.
nov. 26
10:06
Brazília: a volt szövetségi kapitány bajnoki címet nyert (She)
A Luis Felipe Scolari vezette Palmeiras nyerte meg a brazil labdarúgó-bajnokságot, miután vasárnap, az utolsó előtti fordulóban győzött, s ezzel behozhatatlan előnyre tett szert a második Flamengóval szemben.
nov. 26
10:06
Scolari bajnoki címre vezette a Palmeirast (m4sport.hu)
Tizedszer lett bajnok a klub.
nov. 26
10:12
Portlandben nyert rangadót a Clippers, Knicks-bravúr Memphisben (She)
Négy ponttal nyert a Blazers otthonában a Clippers az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszának ma hajnali rangadóján, ezzel átvette a vezetést a nyugati konferenciában – a Knicks bravúrgyőzelmet aratott Memphisben, de otthon bukott a Lakers és a Kings is. Keleten a Toronto nem hibázott a Miamival szemben, a Detroit is hozta a kötelezőt,
nov. 26
10:18
DVSC – „Ha ez lenne a leggyengébb meccsünk, hat ponttal vezetnénk a bajnokságot” (She)
.
nov. 26
10:18
Ártott vagy segített Hülkenbergnek? Vita a glória szerepéről (m4sport.hu)
Nem a glória miatt húzódott el a fejre állt Nico Hülkenberg mentése az FIA versenyigazgatója szerint. De mi lett volna tűz esetén?
nov. 26
10:18
12 pontot szórt Hanga Ádám az El Clásicón (HírTV)
A mérkőzést a Barcelona nyerte.
nov. 26
10:20
DVSC: „Ha ez lenne a leggyengébb meccsünk, vezetnénk az NB I-et” (She)
A Mol Vidi FC győzött Debrecenben a labdarúgó NB I 15. fordulójának záró mérkőzésén. A találkozó után Tőzsér Dániellel beszélgetett az NSO Tv stábja.
nov. 26
10:48
Előzött a Mol Vidi a tabellán (Azenpenzem)
Araszol felfelé a Mol Vidi FC, már a második a labdarúgó NB I tabelláján. Sikeresen menekül a kieséstől a Diósgyőr, a Haladás viszont egyre távolabb kerül a bennmaradást jelentő helyektől.
nov. 26
10:54
Kézilabda: egyre több fiatal játszik a veszprémi felnőttcsapatban (She)
Öt mérkőzésen tizenegy gólt lőttek az utánpótláskorú, azaz 1998. január 1. után született játékosok az NB I-es kézilabda-bajnokság legutóbbi játékhetén. Miután női fordulót nem rendeztek, ezúttal talán a veszprémi fiatalokat érdemes kiemelni, akik egyre több lehetőséget kapnak a javuló formát mutató világklasszis felnőttcsapatban.
nov. 26
10:54
Székhez kötözték Hamiltont a szezonzáró rajta előtt… (m4sport.hu)
Utólag elismerte, kissé megzavarta a Will Smith-szel közös mókázás.
nov. 26
10:56
Sergio Ramos: Megbántottak! Próbálnak foltot ejteni a jó hírnevemen! (m4sport.hu)
A Real kapitánya nem engedett a zsarolásnak.
nov. 26
11:00
Férfi kosár: Hangáék nyerték az el Clásicót, így élre álltak (She)
Hanga Ádám csapata, a Barcelona 86–69-re legyőzte a vendég Real Madridot a spanyol kosárlabda-bajnokság vasárnapi rangadóján.
nov. 26
11:00
Örülhetnek a rajongók: csodálatos hírről számolt be Fucsovics Marci (Ripost)
A legjobb magyar férfi teniszező már a 36. helyen áll az egyéni világranglistán. A 2019-es évet is erről a helyről kezdi meg.
nov. 26
11:24
Férfi vízi: tartalékos kerettel készülünk Málta ellen (She)
Märcz Tamás, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte 13 fős keretét a Málta elleni világliga-selejtezőmeccsre – adta hírül a waterpolo.hu.
nov. 26
11:26
NFL: futó vagy tornász? Szaltózott, és ment tovább! (She)
Egészen döbbenetes tornamutatványt „adott elő” az NFL-ben Chris Carson, a Seattle Seahawks futója. A 24 éves amerikaifutball-játékos labdacipelését már mindenki lezártnak tekintette – ő viszont máshogy gondolta…
nov. 26
11:42
Guardiola, a csapata nyakán lihegő Liverpool és Pellegrini szelleme (m4sport.hu)
Azért lehet, hogy kevésbé lenne ősz a szakálla, ha nem lennének ilyen szemtelenül tapadó ellenfelek.
nov. 26
12:00
Rasmussen: Nyomás alá tudjuk helyezni a világ legjobbjait is (m4sport.hu)
A kapitány a védekezést és a kapusok teljesítményét dicsérte.
nov. 26
12:06
F1: „Hamilton újfent alátámasztotta idei fölényét” – sajtóvisszhang (She)
A nemzetközi sajtó elsősorban az ötszörös világbajnok Lewis Hamilton könnyed sikerétől, valamint a 37 évesen visszavonuló, kétszeres vb-győztes spanyol Fernando Alonso búcsújától volt hangos a szezonzáró F1-es Abu-Dzabi Nagydíj másnapján.

Keresés