2018. november 3. szombat

nov. 3
4:24
Forma-1: Hamilton versenyre kel Schumacherrel (Ripost)
Melyikük a jobb? Világbajnoki címek számában még a német vezet, de sok mutatóban vesztésre áll. Legendák jósolnak csúcsdöntést.
nov. 3
7:06
Röplabda: világbajnokokat díjaztak Budapesten (She)
Budapesten tartotta az Európai Röplabdaszövetség, azaz a CEV az éves gálavacsoráját. Ezen átadták a legjobb játékosoknak és edzőknek járó díjakat is.
nov. 3
7:12
Megjárta a sztárfocista, amiért megvert egy taxist (Infostart)
Ötven nap elzárással büntették Nicklas Bendtner dán válogatott labdarúgót, aki szeptemberben összetűzésbe keveredett egy koppenhágai taxissal.
nov. 3
7:24
NBA: hét vendégsiker, csak a GSW nyert hazai pályán (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabdaliga legutóbbi játéknapján nyolc mérkőzést rendeztek, és csak egy találkozón született hazai siker: a bajnoki címvédő Golden State Warriors a 33 pontot és 13 lepattanót jegyző Kevin Durant vezérletével 116–99-re győzött a Minnesota Timberwolves ellen.
nov. 3
8:00
NHL: hosszabbításban nyert az Arizona és a Colorado (She)
A hazai pályán szereplő Arizona Coyotes és Vancouver Canucks is hosszabbításban győzött az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) pénteki játéknapján. A Winnipeg Jets és a Florida Panthers ismét Helsinkiben csapott össze, ezúttal a Panthers győzött 4–2-re.
nov. 3
8:12
Három magyar is hibátlan volt a rövidpályás gyorskorcsolya világkupa első napján (m4sport.hu)
A vegyesváltó is könnyedén jutott elődöntőbe.
nov. 3
8:18
NHL: hosszabbításban nyert az Arizona és a Vancouver (She)
A hazai pályán szereplő Arizona Coyotes és Vancouver Canucks is hosszabbításban győzött az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) pénteki játéknapján. A Winnipeg Jets és a Florida Panthers ismét Helsinkiben csapott össze, ezúttal a Panthers győzött 4–2-re.
nov. 3
8:18
Hosszabbításban nyert az Arizona és a Colorado (m4sport.hu)
A Coyotes otthon, az Avalanche idegenben győzött az NHL legutóbbi játéknapján.
nov. 3
8:20
Csak a címvédő győzött otthon az NBA-ben (m4sport.hu)
A másik hét pályán vendégsiker született.
nov. 3
8:24
Rövidpályás gyorskorcsolya vk: Liu Shaolin, Burján és Jászapáti is hibátlan (She)
A férfiaknál Liu Shaolin Sándor és Burján Csaba, míg a nőknél Jászapáti Petra maradt hibátlan a Calgaryban zajló rövidpályás gyorskorcsolya világkupa pénteki selejtezőiben.
nov. 3
8:36
Örökrangadó, Dárdaiék Gulácsi ellen - sport a tévében (Infostart)
Fontos meccs vár a Veszprémre, újabb aranyakat nyerhet Hosszú Katinka, összecsap az Arsenal és a Liverpool is.
nov. 3
8:54
Boksz: egyeztettek Mayweatherrel a Nurmagomedov elleni meccsről (She)
Amióta az MMA vezető szervezeténél, a UFC-nél Habib Nurmagomedov legyőzte Conor McGregort, már szóba került annak lehetősége, hogy az írhez hasonlóan ő is megküzd a veretlen ökölvívó klasszissal, Floyd Mayweatherrel. Most ennek esélyéről beszélt a UFC feje, Dana White is.
nov. 3
8:54
Az Arsenal első igazi erőpróbája - preview, Day 11 (444.hu)
A Wenger utáni Arsenal éra eddigi legkomolyabb erőpróbája következik a hétvégén, de emellett arra is választ kapunk, hogy megzuhan vagy megtáltosodik-e a gyásztól a tulajdonosát tragikus körülmények között elveszítő Leicester City.
nov. 3
9:00
Röplabda – Világbajnokokat díjaztak Budapesten (She)
.
nov. 3
9:06
Két magyar a nyolc között (Azenpenzem)
Újabb mérföldkő a romániai futballban: két székelyföldi csapat, a Csíkszereda FK és a Sepsi OSK is a legjobb nyolc közé került a Román Kupában.
nov. 3
9:12
UEFA: botrány a láthatáron? Infantino mentette a PSG és a Man. City bőrét (She)
A német Der Spiegel „Football Leaks” címmel sorozatot indított, amelyben az európai futball több milliárd eurós ügyleteiről rántja le a leplet. A november 2-i jelentésben leírtak akár jelentős botrányt is kiválthatnak a világfutballban. Állítják, hogy Gianni Infantino jelenlegi FIFA-elnök (akkori UEFA-főtitkár) és Michel Platini korábbi UEFA-elnök
nov. 3
9:24
UEFA: botrány a láthatáron – Infantino mentette meg a PSG és a Man. City bőrét? (She)
A német Der Spiegel „Football Leaks” címmel sorozatot indított, amelyben az európai futball több milliárd eurós ügyleteiről rántja le a leplet. A november 2-i jelentésben leírtak akár jelentős botrányt is kiválthatnak a világfutballban. Állítják, hogy Gianni Infantino jelenlegi FIFA-elnök (akkori UEFA-főtitkár) és Michel Platini korábbi UEFA-elnök
nov. 3
9:26
Kép: Sallaival harangozzák be a Bayern elleni meccset (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 10. fordulójában a Bayern München Sallai Roland csapatát, az SC Freiburgot fogadja szombat délután az Allianz Arénában. A vendégcsapat a hivatalos Twitter-oldalán a magyar játékost is ábrázoló plakáttal harangozza be a meccset.
nov. 3
9:30
Vermes Péter: Jók a magyar futballisták (She)
Az észak-amerikai profi liga legrutinosabb edzője, Peter Vermes mutatta be a Nemzeti Sportnak élete eddigi fő művét, klubja egyedülálló, az amerikai válogatottnak is otthont adó szakmai központját, ahol a rájátszásra készülő Sporting KC magyar játékosaival is találkoztunk.
nov. 3
9:48
115 év alatt csak egyszer volt ilyen sorozata a Fradinak örökrangadón (She)
A hosszú hétvégén a labdarúgó NB I 13. fordulója következik, ezúttal minden mérkőzést szombaton rendeznek meg. A forduló kiemelkedő összecsapása a Ferencváros és az MTK örökrangadója – ráadásul most tényleg rangadó ez, hiszen az éllovas fogadja a harmadik helyezettet. Következzenek a 13. kör történelmi-statisztikai érdekességei!
nov. 3
10:00
Rekordot állított fel a PSG (Infostart)
A francia labdarúgó-bajnokságban a PSG 2-1-re legyőzte a Lille-t, így a 12. mérkőzését is megnyerte, amivel a topligák rekordere lett.
nov. 3
10:06
Balotelli elképesztő frizurát csináltatott (She)
Az már talán nem szokatlan, hogy Mario Balotelli néhanapján extrémebb frizurát villant, de ilyen merész talán még sosem volt a hajszerkezetét illetően. Az OGC Nice támadója ettől talán jó formába lendül, ugyanis eddig még nem szerzett gólt a francia bajnokság jelenlegi szezonjában.
nov. 3
10:30
Megállíthatatlan a Warriors, megrázta magát a Houston (She)
A Minnesota sem jelentett komoly akadályt a címvédő Golden State-nek az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszában, a Houston viszont most összeszedte magát, Chris Paul játékosértekezlete javulást és győzelmet hozott a texasiaknak. Kiütéssel nyert a Clippers és az OKC, nehezen hozta a kötelezőt a Toronto, Dallasban győzött a Knicks, Salt
nov. 3
10:36
Vay Ádám legyőzte a depressziót (BorsOnline)
Nehéz időszakon van túl Vay Ádám: a nyár elején kötelezte el magát a Szariarka Karaganda gárdájához, de a kazahok augusztusban felbontották az egyéves szerződését. A magyar válogatott kapusa emiatt lemarad a jövő héten (november 7–10.) a Tüske csarnokban esedékes Négy Nemzet Tornájáról. – Annyira depressziós voltam odakint! Senkihez nem tudtam szó
nov. 3
10:36
"Iszonyatosan jól néz ki a pálya" – Szurkolj élőben a magyaroknak a drón világbajnokságon! (SzMo)
Kínában rendezik meg a FAI World Drone Racing világbajnokságot, ahol négy magyar pilóta is versenyezhet. Élőben közvetítik a versenyt!
nov. 3
10:42
Rossz hír a lányoknak: így áll a csajozással a magyar tinisztár (Ripost)
A sikert sikerre halmozó Milák Kristóf egyre népszerűbb a hölgyek körében, de egyelőre nem akar komoly kapcsolatot.
nov. 3
10:48
Videó: nincsenek jelzők Andrés Iniesta passzára (She)
Andrés Iniesta játéktudása egy cseppet sem kopott meg – legalábbis erről tanúskodik az alábbi videó. Az FC Barcelonát a nyáron elhagyó spanyol világbajnok zseniális passzt adott Lukas Podolskinak szombaton a japán bajnokság 31. fordulójában.
nov. 3
11:30
Férfi kézi BL: Amióta Davis megérkezett, elkezdtünk edzeni – Nagy László (She)
A nagy kérdés, sikerül-e megállítani a gyors Löwent, mindenesetre Veszprémben bizakodnak, hogy felveszik a német vetélytárs ritmusát.
nov. 3
11:30
Nem derbi: örökrangadó (Azenpenzem)
A Ferencváros–MTK mérkőzés összecsapása a jelenben is rangadó, hiszen a mai, 13. forduló előtt a zöld-fehérek vezetik a labdarúgó NB I tabelláját, a kék-fehérek pedig a harmadikok.
nov. 3
11:36
Rebrov: Nem az a lényeg, melyik csapat birtokolja többet a labdát (She)
A Ferencváros labdarúgócsapatának ukrán vezetőedzője erős MTK-ra számít a szombati örökrangadón, és úgy véli, működik a játékrendszer, amelyet igyekszik a csapatnál meghonosítani, ezért nincs oka változtatni.
nov. 3
11:42
Bojkottot hirdetett a Hertha keménymagja (m4sport.hu)
Dárdaiéknak a leghangosabb szektor buzdítása nélkül kell felvenniük a harcot Gulácsiékkal.
nov. 3
11:45
Ezt nézni is fáj: hátborzongató videót osztott meg Dzsudzsák Balázs (Ripost)
A magyar válogatottba visszavágyó futballista felvette, ahogy tűket szurkálnak a combjába.
nov. 3
11:47
Fantasztikus dicséret Orbánnak, bekerült a legjobbak közé (Ripost)
A magyar válogatott védő remek teljesítményével kiharcolta a helyét a Bundesliga októberi álomcsapatában.
nov. 3
11:48
„Nyiúúúú!” – kiderült, ki trollkodott az austini élő adásban (m4sport.hu)
Leleplezte magát az a férfi, aki az Amerikai Nagydíj alatt F1-es motorhangokat imitálva zavarta meg az élő világközvetítést.
nov. 3
12:12
MotoGP: felhőszakadás után Márquez-pole Sepangban (She)
Kevesebb, mint negyedórával a MotoGP negyedik szabadedzésének vége előtt a pálya egyes részein eleredt az eső Sepangban, a gyorsaságimotoros-világbajnokság idei szezonjának utolsó előtti versenyhétvégéjén. Marc Márquez esése ellenére is megszerezte a pole pozíciót.
nov. 3
12:42
PL: Lukaku kimaradt az MU Bournemouth elleni keretéből (She)
José Mourinho nem nevezte Romelu Lukakut a Manchester United AFC Bournemouth elleni mérkőzésére. A portugál menedzser most először hagyta ki a belga támadót csapata PL-meccskeretéből a mostani idényben.
nov. 3
12:48
Vay Ádám vallomása: „Depressziós voltam!” (Blikk)
Nehéz időszakon van túl Vay Ádám, őszintén beszélt a helyzetéről és kialakult érzéseiről.
nov. 3
12:48
Autót cserél a NASCAR-bajnokkal Alonso! (m4sport.hu)
Még idén NASCAR-autóba pattan Fernando Alonso, aki november végén autót cserél a tengerentúli sztár Jimmie Johnsonnal.
nov. 3
12:54
Vívás: az elfeledett olimpiai érmes vallomása (She)
Magyar ötletre térnek vissza az olimpikonok legszebb sikereik helyszínére ötven év után. Most éppen Mexikóvárosban tesznek érzelmekkel teli emlékező túrát. Az index.hu ehhez kapcsolódó sorozatában ezúttal Kalmár János, a bronzérmes férfi kardcsapat tagja tekintett vissza az 1968-as olimpiai játékokra.
nov. 3
13:12
Vári Attila: hiszem, hogy a dicső múltat fényes jövő követi (Infostart)
A férfi és a női vízilabda-válogatottnál is elvárás az olimpiai kvalifikáció, a Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) pedig az elkövetkezendő időszakban mindent ennek rendel alá.
nov. 3
13:18
Valóságos átok ül a Ferrarinál Sebastian Vettelen (Blikk)
Nem, nem és nem. Sebastian Vettel (31) nagy reményekkel szerződött 2015-ben a Ferrarihoz, de képtelen visszahódítani a világbajnoki címet Maranellóba. A német pilótát az első „olaszos” évében Lewis Hamilton (33), aztán honfitársa, Nico Rosberg (33), majd tavaly és idén újra a brit riválisa győzte le. Ebből pedig kezd elege lenni a Red Bull Racingge
nov. 3
13:24
Vízilabda: „Mindent alárendelünk a válogatottak olimpiai részvételének” (She)
A férfi és a női vízilabda-válogatottnál is elvárás az olimpiai kvalifikáció, a Magyar Vízilabda-szövetség (MVLSZ) pedig az elkövetkezendő időszakban mindent ennek rendel alá.
nov. 3
13:24
Vári: Mindent alárendelünk az olimpiának (m4sport.hu)
Mindkét nemnél elvárás az olimpiai kvalifikáció a pólósoknál.
nov. 3
13:30
Vízilabda: „Mindent alárendelünk a válogatottak olimpiai részvételének” (She)
A férfi és a női vízilabda-válogatottnál is elvárás az olimpiai kvalifikáció, a Magyar Vízilabda-szövetség (MVLSZ) az elkövetkezendő időszakban mindent ennek rendel alá.
nov. 3
13:32
Ázsiai BL: kétgólos előnyt szerzett a Kasima Antlers (She)
A japán Kasima Antlers hazai pályán 2–0-ra nyert az iráni Perszepolisz ellen a labdarúgó Ázsiai Bajnokok Ligája döntőjének első mérkőzésén.
nov. 3
13:36
Pogba: Torinó az otthonom, a Juventus a családom (m4sport.hu)
Nem a legjobbkor vallott örök szerelmet az Öreg Hölgynek.
nov. 3
13:36
Európában is kiemelkedő az MTK utánpótlása (BorsOnline)
Izgalmasnak ígérkezik az örökrang­adó: a listavezető Fradi a harmadik MTK-t fogadja. A kékek bátran támaszkodnak az utánpótlásukra, ami európai szinten is kiemelkedő.
nov. 3
14:00
Hosszú Katinka újabb érmei Pekingben (Infostart)
Hosszú Katinka egy arany- és egy ezüstéremmel folytatta szereplését szombaton az úszók világkupa-sorozatának rövidpályás pekingi állomásán.
nov. 3
14:06
Újabb három magyar érem a pekingi úszó-világkupán (m4sport.hu)
Hosszú Katinka mellé Verrasztó Dávid is feliratkozott a pekingi éremtáblázatra.
nov. 3
14:18
Úszó-vk: Hosszú Katinka egy arannyal és egy ezüsttel folytatta (She)
Hosszú Katinka egy arany- és egy ezüstéremmel folytatta szereplését szombaton az úszók világkupa-sorozatának rövid pályás pekingi állomásán.

Keresés