2018. november 5. hétfő

nov. 5
0:51
Darts: micsoda döntő volt! Wade meccsnyilakról fordított (She)
Ha egy üzlet beindul: miután az előző vasárnap négy év szünet után újra sikerült rangos trófeát nyernie James Wade-nek az Európa-bajnoki cím elhódításával Dortmundban, egy hétre rá pár házzal odébb, Bécsben is a csúcsra ért, ezúttal a World Series of Darts döntőjét behúzva – a múlt heti 100 000 után ezúttal „csak” 50 000 fontot kasszírozva.
nov. 5
1:15
Rp. gyorskorcsolya: világcsúccsal nyert a magyar váltó Calgaryban! (She)
Két aranyérmet szereztek vasárnap a Calgaryban megrendezett világkupán a magyar rövid pályás gyorskorcsolyázók. Ráadásul olimpiai bajnok váltónk új világcsúcsot ért el, míg Liu Shaoang 1000 méteren nem talált legyőzőre.
nov. 5
3:03
Kitálalja családi titkait a magyar kapitány: ez a legfontosabb Rossinak a foci mellett (Blikk)
A magyar válogatott olasz szövetségi kapitányának egy valami legalább olyan fontos, mint a futball... Marco Rossi – Olasz meló Magyarországon címmel a héten megjelenik a szakember életéről szóló könyv. Ebből kiderül, hogy Marco Rossi (54) életében a foci mellett a családja játssza a főszerepet: mindennél jobban szereti két gyermekét és feleségét, M
nov. 5
5:27
Dzsudzsák sorsa eldőlt - nyilatkozott a szövetségi kapitány (Infostart)
Megnyílhat az út Dzsudzsák Balázs számára a válogatottba.
nov. 5
6:27
Küzdősport: hihetetlen bejelentés, Mayweather visszatér – hivatalos (She)
Azok után, hogy Floyd Mayweather (50–0–0, 27 KO/TKO) tavaly megmérkőzött a UFC-harcos Conor McGregorral, azt gondolnánk, hogy a visszavonulását többször bejelentő,  veretlen amerikai ökölvívó már semmivel sem tudja meglepni a világot, ám most mégis sikerült neki. Magyar idő szerint hétfő hajnalban Japánban tartott közös sajtótájékoztatót a Rizin ja
nov. 5
6:48
Csodálatos magyar sikeren ámult a világ, amíg te aludtál (Ripost)
Liu Shaolinék világcsúccsal győztek Calgaryban. Liu Shaoang egyéniben aranyat nyert 1000 méteren.
nov. 5
6:57
MLS: Vermes szuper cseréje segített, Sallóiék döntőközelben (She)
A Sporting Kansas City – Sallói Dániellel a kezdőcsapatában – 1–1-es döntetlent játszott a Real Salt Lake vendégeként az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) Nyugati főcsoport-elődöntőjének magyar idő szerint hétfő virradóra lejátszott első mérkőzésén.
nov. 5
7:03
Rövidpályás gyorskorcsolya vk: két magyar arany és egy világcsúcs (Azenpenzem)
Az olimpiai bajnok magyar férfi váltó világcsúccsal győzött a rövidpályás gyorskorcsolyázók világkupa-sorozatának Calgaryban rendezett idénynyitóján.
nov. 5
7:21
Nem tudott felnőni az MTK (Azenpenzem)
Győzött a Ferencváros, a Honvéd és a Vidi, illetve kikapott a Kisvárda, a Diósgyőr és a Haladás. Az MTK kissé csalódást okozott, a Fradi fél gőzzel is simán nyerte meg 2-0-ra az örökrangadót.
nov. 5
7:27
Magyar világcsúcs és két arany a rövidpályás gyorskorcsolyázók vk-ján (m4sport.hu)
Összesen négy éremmel zártak a magyarok a kanadai idénynyitón.
nov. 5
7:33
NBA: ilyen döbbenetesen még nem kezdődött Lakers-meccs (She)
A Keleti főcsoportot vezető Toronto Raptors 121–107-re győzött a Los Angeles Lakers vendégeként az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) vasárnapi játéknapján. Az első negyed egészen különlegesen alakult: a Raptors 31 ponttal is vezetett, és 25-ös pluszban volt a játékrész végén.
nov. 5
7:33
Kórházból korizott a jégre Liu Shaolin Sándor (BorsOnline)
Súlyos betegen állt rajthoz az olimpiai bajnok rövid pályás gyorskorcsolyázó, Liu Shaolin Sándor a Világkupa-sorozat első állomásán, Calgaryban. A kiváló koris a verseny előtt még az 500 méteres táv győzelmével is kacérkodott, ami nem jött össze, de így is emberfeletti teljesítményt nyújtott. – Izomgörcsökkel és lázzal vittem a verseny előtt kórhá
nov. 5
7:39
NHL: Fowler triplájával szakadt meg a pocsék sorozat (She)
Az Anaheim Ducks hosszabbításban 3–2-re nyert a Columbus Blue Jackets ellen az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján.
nov. 5
7:51
Barcelona: Messi mégis bekerült az Inter elleni keretbe (She)
A keddi, Inter elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen kerülhet sor Lionel Messi visszatérésére: bár az argentin klasszis kikerült a katalán együttes keretéből, a legfrissebb névsorban ismét ott szerepel a neve.
nov. 5
8:03
NFL: elesett a mezőny utolsó veretlen csapata is (She)
Nincs már veretlen csapat a tengerentúli amerikaifutball-bajnokságban (NFL): a Los Angeles Rams 45–35-re kikapott a lendületben lévő New Orleans Saints vendégeként a 9. forduló hétfő hajnali programjában.
nov. 5
8:09
BL: Kassai Viktor vezeti a Man. City–Sahtar Doneck találkozót (She)
A Bajnokok Ligája 2018–2019-es kiírásának csoportkörében másodszor bíznak fontos mérkőzést Kassai Viktorra. A Nemzeti Sport információi szerint a magyar játékvezető szerdán a Manchester City–Sahtar Doneck találkozót vezeti.
nov. 5
8:45
Szerelmet vallottak a Fradi ultrái Berkesi Juditnak (BorsOnline)
Különös molinót feszítettek ki a Ferencváros focicsapatának ultrái az MTK elleni 2-0-ra megnyert NB I-es bajnoki meccsen. A kapu mögött a keménymagnál „Szeretünk, Judit” felirat díszelgett, amely az M4 csinos műsorvezetőjének, Berkesi Juditnak szólt. A sportriporter nem először kerül a szurkolók figyelmének középpontjába. A 2016-os Európa-bajnoksá
nov. 5
8:51
Kézi: Nem hibáztat senkit – Kovacsics Anikó látogatása a súlyosan sérült átlövőnél (She)
„Köszönöm a látogatást, Kovacsics! Adri” – állt az egyik molinón az FTC-Rail Cargo Hungaria és a Bietigheim női kézilabda Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésén. A kiírást Szalkai Adrienn családjának barátai készítették – mint megírtuk, a Pest megyei bajnokságban szereplő átlövő a Kóka–Százhalombatta találkozón szenvedett olyan súlyos sérülést, hogy az
nov. 5
8:51
Pontháborúban vette el a Rams veretlenségét a Saints (m4sport.hu)
Tom Bradyék legyőzték a Packerst.
nov. 5
8:53
Nem hibáztat senkit – Kovacsics Anikó látogatása a súlyosan sérült átlövőnél (She)
.
nov. 5
8:57
Videó: mit művelt a 16-oson belül a Manchester City itt? (She)
Mint arról beszámoltunk, a Manchester City 6–1-re verte hazai pályán a Southamptont az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában. És ha az eredmény önmagában nem lett volna elég megalázó, a manchesteriek tettek arról, hogy ellenfelük örökre emlékezzen erre a meccsre. A City játékosai ugyanis  Southampton tizenhatosán belül kezdtek tiki
nov. 5
8:57
A Győr meccse a Bajnokok Ligájában - sport a tévében (Infostart)
A hétfői kínálat csúcsa a Győr fellépése a Bajnokok Ligájában, de aki rajong a török labdarúgásért, készülhet a Göztepe-Rizespor összecsapásra!
nov. 5
8:57
Álhírekkel akarják bomlasztani a Ferrarit Arrivabene szerint (m4sport.hu)
A Scuderia csapatfőnöke egyértelművé tette, nem lesz tisztogatás Maranellóban az idei bajnoki vereség után.
nov. 5
9:03
Strandkézilabda: BK-győztes a Szentendre, bronzérmes az Orosháza (She)
Fényes magyar sikerekkel értek véget vasárnap az olaszországi Cataniában az idei strandkézilabda Bajnokok Kupája küzdelmei. A nők versengésében a Szentedrei NKE nyerte meg a tornát, míg a férfiaknál az Orosháza a harmadik helyen végzett.
nov. 5
9:03
Húsz éve nem látott első negyed után kapott ki a Lakers (m4sport.hu)
Alig 10 perc után már 31 ponttal vezetett a Toronto.
nov. 5
9:03
Megőrülnek Kínában Katinkáért (BorsOnline)
Mintha csak a Duna Arénában úszott volna a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka, akkora rajongás övezi Kínában. Az ázsiai közönség felrobbantotta a pekingi uszodát, miután tegnap 200 méter vegyesen első helyen csapott a célba – méghozzá utcahosszal lehagyva riválisait –, s ezzel négy aranyéremmel zárta a kínai rövid pályás Világkupa-állomást.
nov. 5
9:05
Rp. gyorskorcsolya: „Nagyon boldogok vagyunk” – világcsúcs után (She)
„Nemrég vagyunk túl egy világcsúcson, hogyan is értékelhetnék mosolygás nélkül?” – kezdte mondandóját Bánhidi Ákos, rövid pályás gyorskorcsolya-válogatottunk edzője és menedzsere. Mint beszámoltunk róla, az idény első világkupaversenyén a csapat két arany-, egy ezüst és egy bronzérmet szerzett Calgaryban. S bár minden eredmény fantasztikus, a
nov. 5
9:15
Súlyemelő-vb: Jung Beáta hetedik a C-csoportban (She)
Jung Beáta hetedik lett összetettben a 64 kilogrammos kategória C-csoportjában a türkmenisztáni súlyemelő-világbajnokság hétfői versenynapján, végső helyezése azonban csak az esti A-döntő zárultával derül ki.
nov. 5
9:27
Újra lemondhat az F1 a Porschéről (m4sport.hu)
Bármennyire is törekedett (?) a sorozat az új gyártók sportágba csábítására, az érdekek nem találkoztak.
nov. 5
9:33
Strandkézilabda: BK-győztes a Szentendre, 3. az Orosháza (She)
Fényes magyar sikerekkel értek véget vasárnap az olaszországi Cataniában az idei strandkézilabda Bajnokok Kupája küzdelmei. A nők versengésében a Szentedrei NKE nyerte meg a tornát, míg a férfiaknál az Orosháza a harmadik helyen végzett.
nov. 5
9:33
Döntetlennel kezdtek Sallóiék a főcsoportelődöntőben (m4sport.hu)
83 percig volt pályán a magyar játékos.
nov. 5
9:39
Darts: elszámolta a kiszállót, de így is legyőzte Végső Jánost (She)
Rangos nemzetközi versenyeket rendeztek a hét végén Budapesten, a Hotel Hungaria City Centerben a 20. Hungarian Open keretein belül: a szombati Hungarian Classicon és a vasárnapi Hungarian Mastersen egyaránt értékes világranglistapontokat lehetett szerezni, és az összedíjazás sem volt épp csekély: csaknem 10 000 euró. A 20 ország 197 férfi és 33 nő
nov. 5
9:45
Rekordokat döntöget a Milwaukee, nagy pofont kapott a Sixers (She)
Remek játékkal dobta szét a Sacramentót a Milwaukee az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszában, így Giannis Antetokounmpóék továbbra is tartják a Toronto tempóját a Keleti főcsoport elején – a Raptors egyébként most néhány perc alatt szétszedte a Lakerst és újabb magabiztos győzelmet aratott. A Portland nem adott esélyt a Minnesotá
nov. 5
9:45
Soha nem volt ilyen jó helyen Fucsovics a világranglistán (ATV)
Fucsovics Márton négy helyet javítva, egyben karriercsúcsot elérve a 38. helyen áll a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján, melynek élén Novak Djokovic leváltotta Rafael Nadalt.
nov. 5
9:57
Fucsovics újabb karriercsúcsa a világranglistán (m4sport.hu)
Federer legyőzése az első helyre repítette Djokovicot a világranglistán.
nov. 5
10:03
Ricciardo így végleg ki fog ábrándulni az F1-ből? (m4sport.hu)
Mark Webber attól tart, az idei nyomasztó pechszéria és a renault-nál rá váró sikertelenség hatására honfitársa ki fog égni.
nov. 5
10:09
Real: erre van pénz… Furcsa újítást találtak ki Madridban (She)
Bár a szurkolók továbbra is azon morgolódnak, hogy a Real Madrid labdarúgócsapatánál miért nem hoznak végre valakit a Juventushoz távozó Cristiano Ronaldo pótlására, a blancók vezetősége szerint másra kell költeni a pénzt…
nov. 5
10:11
Tenisz: Fucsovics ennél előrébb még nem volt – világranglisták (She)
Fucsovics Márton négy helyet javítva, egyben karriercsúcsot elérve a 38. helyen áll a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján, melynek élén Novak Djokovics leváltotta Rafael Nadalt.
nov. 5
10:15
Nem csak a fejlövésen múlt (Azenpenzem)
Az idei férfikézilabda BL-szezon legjobb mérkőzésén a hibátlan csapatok rangadóját a Paris St. Germain nyerte a Mol-Pick Szeged ellen.
nov. 5
10:21
Fucsovics-karriercsúcs a tenisz-világranglistán (Infostart)
Fucsovics Márton négy helyet javítva, egyben karriercsúcsot elérve a 38. helyen áll a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján, melynek élén Novak Djokovic leváltotta Rafael Nadalt. A nőknél Babos Tímea helyezései változatlanok, az évzáró torna győztese, Ashleigh Barty feljött a 15. pozícióba.
nov. 5
10:27
NB III: példátlan szurkolói összefogás Egerben a megbüntetett edzőért (She)
Két héttel ezelőtt játszották az NB III Keleti csoportjának 11. fordulójában a Cigánd SE–Eger SE (0–1) találkozót, amelyet követően a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága nyolc mérkőzésre tiltotta el a vendégek vezetőedzőjét, Vígh Ferencet, s mellékbüntetésként 100 000 forint pénzbüntetéssel sújtotta. Az egriek szurkolói össze
nov. 5
10:29
Serie A: a lehető legrosszabb döntést hozta, öngól lett (She)
Vergődik ebben a szezonban a Chievo az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A), a 11. fordulóban a Sassuolo vitte el a pontokat Veronából. A sereghajtó – amely pontlevonás miatt mínusz egy ponttal áll a tabella alján – játékosainak semmi sem jön össze mostanában, erre tökéletes példa a vasárnapi hazai bajnoki.
nov. 5
10:39
Liu Shaoang: Futam közben nem éreztem, hogy világrekord születhet (m4sport.hu)
Bánhidi Ákos szerint nem kell elszédülni az eredményektől.
nov. 5
10:57
Kézi BL: Mikleré a forduló védése; Kovacsics a legjobbak közt (She)
Az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata legyőzte a Bietigheimet a Bajnokok Ligájában, férficsapataink viszont nem tudtak nyerni a legrangosabb európai kupasorozatban. A Telekom Veszprém a Rhein-Neckar Löwentől, a Mol-Pick Szeged a PSG-től kapott ki. Ennek ellenére mindkét csapatból bekerült egy-egy játékos a hétvége legjobbjai közé.
nov. 5
11:00
Kassai Viktor ismét világsztárok mérkőzését vezetheti a BL-ben (Ripost)
Az idei szezonban már a második BL-mérkőzést bízzák a magyar sztárbíróra.
nov. 5
11:03
Legördült az egymilliomodik Nissan Juke a futószalagról (She)
Nyolc évvel azután, hogy életre hívta a kompakt crossover szegmenst, legördült az egymilliomodik Juke a Nissan sunderlandi gyárának futószalagjáról. Átlagosan minden 105. másodpercben elkészül egy vadonatúj Juke (x).
nov. 5
11:05
Golf: amerikai siker Vegasban, váltás a világranglista élén (She)
Az amerikai Bryson DeChambeau nyerte meg Las Vegasban a profi golfozók legrangosabb sorozatának vasárnap záruló múlt heti versenyét. Justin Rose is tornát nyert a hétvégén, és ezzel átvette a vezetést a világranglistán.
nov. 5
11:09
DVTK: Fernandónak sokkal rosszabb a mutatója, mint Bódognak volt (She)
Érdekes kérdés, meddig tart még a türelem a DVTK labdarúgócsapatánál Fernando Fernández vezetőedzővel szemben, miután a diósgyőriek az NB I-ben a hétvégén sorozatban a hatodik vereségüket szenvedték el, és a legutóbbi nyolc bajnoki meccsükön összesen csak két pontot szereztek. Így a spanyol szakembernek immár sokkal rosszabb a mérlege, mint elődjén
nov. 5
11:09
Mikler Rolandé lett a BL-forduló legszebb védése (m4sport.hu)
A Bodó-Sostaric összjáték dobogós lett a gólok között.
nov. 5
11:11
BL: Klopp nem kockáztat, Shaqiri nem utazik Belgrádba (She)
Bár sem sérülés, sem pedig eltiltás nem hátráltatja Xherdan Shaqirit, a Liverpool középpályása nem utazik el Belgrádba a Crvena zvezda elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésre.

Keresés