2018. november 10. szombat

nov. 10
0:00
Cicipasz világbajnok lehet (444.hu)
A görög teniszező az orosz Rubljovot győzte le a férfi teniszezők U21-es világbajnokságának elődöntőjében.
nov. 10
0:06
Felejtsd el örökre a mágnestáblát, az üvöltöző segédedzőnél nincs jobb sportelemző a világon (444.hu)
Edző B-t, vagyis John Doe-t még azok is értékelni fogják, akik nem értenek az amerikai focihoz, vagy még angolul se beszélnek. Everybody eat!
nov. 10
0:18
Sakk: hétórás csata után döntetlen a vb-döntő első partija (She)
Nem bírtak egymással a felek az első partiban az egymillió dollár összdíjazású londoni sakkvilágbajnoki döntőben.
nov. 10
6:06
Wolff: Rosberg nélkül, Bottasszal? Mint Alice Csodaországban! (m4sport.hu)
A Mercedes főnöke szerint nem véletlenül nevezte a legjobb csapattársnak Valtteri Bottast Lewis Hamilton.
nov. 10
6:30
Botrány a hokimeccsen, elmaradt az összecsapás (Infostart)
A magyar jégkorong-válogatott jéghiba miatt nem tudta lejátszani a dél-koreaiak elleni összecsapását a budapesti Négy Nemzet Tornán. Kártérítési kér a szövetség az illetékesektől.
nov. 10
6:36
„Hamilton Schumachert, Alonsót és Vettelt is legyőzné csapattársként” (m4sport.hu)
Ha egy csapatba kerülne Lewis Hamilton Michael Schumacherrel, Sebastian Vettellel és Fernando Alonsóval, hosszú távon valamennyiüket legyőzné a mind a négy bajnokkal együtt dolgozó James Allison szerint.
nov. 10
7:12
Libertadores-kupa: esküvő vagy meccs? A Boca-drukker vőlegény közölte, rá ne várjanak (She)
A Boca Juniors labdarúgócsapatának elkötelezett szurkolója, José Acosta (30) november 24-én feleségül veszi szerelmét, a nála három évvel fiatalabb Solange Gómezt (27). Hogy ennek a hírnek mi a sportvonatkozása? Az, hogy Acosta kedvencei aznap játsszák a River Plate elleni párharc visszavágóját a legrangosabb dél-amerikai kupasorozat, a Libertadore
nov. 10
7:24
Rp. gyorskorcsolya: mindhárom váltónk elődöntős Calgaryban (She)
Nagyszerűen indították a mieink a világkupa-sorozat második állomását Calgaryban: rövid pályás gyorskorcsolyázóink formájáról és teljesítményéről talán az mond el a legtöbbet, hogy mindhárom váltónk bejutott a szombat esti elődöntőbe.
nov. 10
7:36
Hiába fenyegeti a FINA Katinkáékat (BorsOnline)
Kétéves eltiltással fenyegeti azon sportolókat a Nemzetközi Úszószövetség (FINA), akik rajthoz állnak a szervezet által el nem ismert International Swimming League (ISL) decemberi nyitó versenyén. A sorozat ötlete az ukrán milliárdos Konstantin Grigorishin fejéből pattant ki, hogy az atlétikában jól ismert Gyémánt Liga mintájára az úszósportban ren
nov. 10
7:42
NBA: Embiid remekelt, tovább tart a remek hazai sorozat (She)
Hetedik otthoni meccsét is megnyerte a Philadelphia 76ers, amely hosszabbításban 133–132-re diadalmaskodott a Charlotte Hornets ellen az észak-amerikai profi kosárligában (NBA). A hazaiaknál Joel Embiid nagyszerűen játszott, 42 pontja mellett 18 lepattanót és négy asszisztot jegyzett.
nov. 10
7:48
Verstappen: Nem hazudunk a Hondáról! (m4sport.hu)
Egyre nagyobb hanggal dicséri a Red Bull jövő évi motorpartnerét, a Hondát, ám Max Verstappen garantálja, ez jóval több reklámszerű hurráoptimizmusnál.
nov. 10
7:54
Milák Kristóf a Duna Arénába költözik (Infostart)
A 18 éves tárnoki úszófenomén Érdről eligazolva a Honvédban folytatja úszópályafutását. Mestere követi őt: Selmeci Attila az InfoRádiónak beszélt a nem kis változás részleteiről.
nov. 10
8:00
Rp. gyorskorcsolya: mindhárom váltónk elődöntős Salt Lake Cityben (She)
Nagyszerűen indították a mieink a világkupa-sorozat második állomását Salt Lake Cityben: rövid pályás gyorskorcsolyázóink formájáról és teljesítményéről talán az mond el a legtöbbet, hogy mindhárom váltónk bejutott a szombat esti elődöntőbe.
nov. 10
8:02
NHL: hatan is betaláltak, megvan a 600. gólpassz (She)
A Toronto Maple Leafs 6–1-re kiütötte a New Jersey Devilst az észak-amerikai profi jégkorongbajnokságban (NHL).
nov. 10
8:06
NB I.: A zsinórban hat bajnokit bukó DVTK, Haladás kettősre is nehéz meccs vár (m4sport.hu)
Kérdés, Horváth Ferenc 6. meccsén megszerzi-e első pontjait a Haladással.
nov. 10
8:30
Elismerés: Késely Ajna lett Európa második legjobbja (She)
Az Európai Olimpiai Bizottság tagjainak szavazata alapján egy osztrák kerékpáros, a mountain bike ifjúsági Európa- és világbajnok Laura Stigger lett 2018 legjobb ifjúsági korú sportolónője, mögötte – egy szlovén szlalom-kajakozóval holtversenyben – a 17 esztendős Késely Ajna érdemelte ki a megosztott második helyet.
nov. 10
8:36
F1: Vettel vicces akart lenni; Ricciardo a pályabírók miatt bűnhődik (She)
Eddig rendkívül szoros csata zajlik az élcsapatok között Brazíliában, hiszen mindkét szabadedzésen egy tizeden belül volt egymáshoz képest az első hármas. Ráadásul jelenleg egyik F1-es élgárdánál sem teljes az elégedettség: a Red Bullnál Daniel Ricciardóra büntetés vár, a Mercedes még nem jutott túl a mexikói problémákon, míg a Ferrari a vasárnapi
nov. 10
8:36
Három ok, ezért csodálja Európa a Vidit (Ripost)
A továbbjutás küszöbén áll a MOL Vidi FC a labdarúgó Európa-ligában. A PAOK-ot csütörtökön ismét legyőző (1-0) fehérváriak már 200 perce nem kaptak gólt a nemzetközi porondon.
nov. 10
9:06
Saját kezükben a sorsuk (Azenpenzem)
A szó klasszikus értelmében Kovácsiknak nem volt védenivalója: a Vidi kapujára nem ment lövés a PAOK elleni 1-0-ra megnyert Európa-liga-csoportmérkőzésen.
nov. 10
9:06
Páratlan műkincseket árverezhet el a Fradi-legenda családja (BorsOnline)
.
nov. 10
9:12
Superclásico! Őrült hangulat, kitiltott vendégszurkolók, jön a nagy finálé! (She)
Egészen biztos, hogy a 2018-as labdarúgó Libertadores-kupa döntőjét jóval nagyobb érdeklődés kíséri majd, mint megszokott: az, hogy a sorozat fináléjának történetében először Boca Juniors–River Plate argentin szuperklasszikust rendeznek, különleges csemegévé teszi a döntőt. A trófea sorsa oda-vissza vágós rendszerben dől el, először a Boca, aztán a
nov. 10
9:18
A Netstől is kikapott a Denver, lenyomta a Bostont a Jazz (She)
Sorozatban másodszor is kikapott a Nuggets az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszában, ma hajnalban a Brooklyn tudta legyőzni Nikola Jokicsékat, ráadásul idegenben. A Boston is vereséget szenvedett, ezúttal Salt Lake Cityben, a Philadelphia túlórában verte meg a Charlotte-ot, nyerni tudott a Pacers és a Pistons, nem szakadt meg a Wolve
nov. 10
9:24
Belgium: profi szerződést kötöttek a magyar csatárral (She)
A belga élvonalbeli Genk labdarúgócsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy profi szerződést kötött Németh Andrással, a 16. életévét november 9-én betöltő magyar csatárával.
nov. 10
9:39
Tökéletes páros, Babos Timi a partneréről vallott (Ripost)
A tavalyi évhez hasonlóan idén is megnyerte a WTA-világbajnokságot párosban Babos Tímea. Ezúttal azonban a francia Kristina Mladenovic oldalán, akivel kiválóan sikerült a 2018-as évük.
nov. 10
9:42
A bőség zavara - sport a tévében (Infostart)
Nagyüzem van ezen a szombaton a sportvilágban, rendkívül gazdag kínálatból választhatnak a műfaj kedvelő.
nov. 10
10:00
MLB: még mindig az 1927-es Yankees minden idők leglehengerlőbb bajnoka (She)
Minden idők egyik legjobb teljesítményével lett bajnok a Boston Red Sox, amely a Los Angeles Dodgerst győzte le a World Seriesben. Ők ünnepelnek, mások újjáépítenek.
nov. 10
10:00
Az F1-es fejesek beállítottak a versenyzők tanácskozására (m4sport.hu)
Kíváncsiak voltak a véleményükre a jövőt firtató kérdésekben.
nov. 10
10:02
Kiemelt segítséget kap a Ferrarinál Leclerc (m4sport.hu)
Jacques Villeneuve és Michael Schumacher korábbi mérnöke segíti a monacóit.
nov. 10
10:18
Ha feltámad a Haladás, klubtörténelmet írhat a Fradi ellen (She)
A labdarúgó NB I 14. fordulóját bonyolítják le a hétvégén, öt mérkőzésre szombaton kerül sor, az Európa-ligában szereplő Mol Vidi FC pedig szokás szerint vasárnapi meccset játszik. A listavezető Ferencváros a sereghajtó Haladás vendége, a második Bp. Honvéd Paksra, a Vidi pedig Mezőkövesdre látogat. Diósgyőrben a DVTK és a DVSC játszik kelet-magyar
nov. 10
10:30
Európa-liga: Helyünk van ezen a szinten – Vinícius (She)
A PAOK ellen a pályafutása legszebb gólpasszát adó Vinícius a különös felfutásáról, az önfeláldozó védekezésről és a szurkolókkal szembeni tartozás rendezéséről is beszélt.
nov. 10
10:32
Rögbi: különleges busszal utazik a válogatott – kép, videó (She)
A Magyar Rögbiszövetség a hivatalos Facebook-oldalán mutatta be új buszát, amellyel először a szombati, Ukrajna elleni Európai Nemzetek Kupája-selejtezőmérkőzésre utazik a magyar válogatott. Az összecsapást 14 órától, Százhalombattán rendezik meg.
nov. 10
10:42
Súlyemelő-vb: Nagy Péter bizonyult a legjobbnak a B-csoportban (She)
Az asgabati súlyemelő-világbajnokság utolsó napján Nagy Péter (+109 kg) is dobogóra lépett, és 413 kilós teljesítménnyel az első helyen végzett a B-csoportban. Végeredményt a legerősebbeket felvonultató A-csoport délután fél kettőkor kezdődő versenye után hirdetnek.
nov. 10
10:42
Úszóháború újratöltve: Hosszú Katinka üzent, megszólalt Gyárfás is (Ripost)
Megint áll a bál a sportágban. A magyar világsztár nem hátrál meg, bárhogy is kapálózik a nemzetközi szövetség.
nov. 10
10:54
Linkin Parkban mondjuk el - preview, Day 12 (444.hu)
Az angol bajnokság eheti összes meccsének beharangozójához az amerikai banda egy-egy illeszkedő számával készülünk. Hangolás.
nov. 10
11:06
Hatékonyabb Neuernél: Gulácsi a BL-be vágyik a Leipziggel (She)
Az RB Leipzig első számú kapusa, Gulácsi Péter elárulta, milyen a kapcsolata Willi Orbánnal, minek köszönheti szenzációs formáját, és hogy mit mutatnak meg a számok.
nov. 10
11:12
F1: Williams vagy Ferrari? – Kubica néhány napon belül dönthet (She)
Elmondása szerint kényelmes helyzetben van Robert Kubica, akinek több lehetősége is akad a következő szezont tekintve. Az Autosport szerint jelenlegi csapata, a Williams versenyzői szerződést ajánlott neki 2019-re, de akár az is előfordulhat, hogy a Ferrarinál köt ki.
nov. 10
11:36
Úszó-vk: Hosszú megint az év legjobbjával nyert (She)
A tokiói úszóvilágkupa második napjának döntőin összesen két számban volt magyar érdekeltség, Hosszú Katinka 400 vegyesen nyert, míg 100 háton a harmadik lett.
nov. 10
11:38
PL: Dani Alves reagált Guardiola szexes megjegyzésére (She)
Mint arról beszámoltunk, Pep Guardiola a Manchester City menedzser különleges kérdést kapott a városi rivális Manchester United elleni rangadót megelőző sajtótájékoztatón, a szakember azonban mindenkit megnevettetett. Az esettel kapcsolatban most a másik főszereplő, Dani Alves is megszólalt.
nov. 10
11:45
Kiderült, mi van Vettel lábai között: mindenki rajta röhögött (Ripost)
Hajmeresztő rádióüzenet a Forma-1-ben. Csak a vb-címet vesztette el a Ferrari német sztárja, a humorát nem.
nov. 10
11:48
NB I: november 21-én visszatér a Vidi Sóstóra – hivatalos (She)
November 21-én 19 órakor, az Újpest ellen lép pályára először a Mol Vidi FC az új Sóstói Stadionban – jelentette be a klub hivatalos honlapján.
nov. 10
11:54
Nagyszerű idők a battai ob-n és Tokióban (Azenpenzem)
A tegnapi slágerszám a 100 méter férfi gyors volt, amelyen a fenomenális Milák Kristóf majdnem „lenyomta” a szám specialistáját, Gyurta Gergelyt, de csak majdnem.
nov. 10
12:06
F1: nem csak Ricciardót sorolják hátra Interlagosban (She)
Daniel Ricciardo után Esteban Ocont is rajtbüntetéssel sújtják a brazíliai versenyre – a Force India pilótájának autójában sebességváltót kellett cserélni.
nov. 10
12:12
Az elképzelhető legnagyobb focimeccs (444.hu)
Vasárnap este a Libertadores-kupa döntőjében csap össze a Boca Juniors és a River Plate. A világ legszenvedélyesebb városi derbije ezzel a csúcsra ér.
nov. 10
12:18
Visszatérését tervezi a F1 legenda: Lauda csak azért sem adja fel (Blikk)
London – „Helló, Bernie! Felébresztettelek?” – a Forma–1 korábbi tulajdonosa, a brit Bernard Ecclestone (88) majd’ elejtette a telefonját, amikor meghallotta a háromszoros világbajnok pilótaikon, Niki Lauda (69) hangját.
nov. 10
12:24
Jégkorong: megrendezik a magyar–olasz meccset (She)
A Tüskecsarnok technikai személyzete kijavította a pénteki hibát, így a jég játékra alkalmas lesz szombat délután, ami azt jelenti, hogy megrendezik a 16 órára kiírt Magyarország–Olaszország mérkőzést a Négy nemzet tornáján.
nov. 10
12:42
Kempo: történelmi aranyak Amerikából (She)
A Magyar Kempo Szövetség fennállása során először vett részt az amerikai kenpo-világbajnokságon (W.A.K.C) november 8-án. A debütálás remekül sikerült, hiszen két magyar harcos is világbajnok lett.
nov. 10
12:42
Vidi-Újpest meccsel avatják a felújított fehérvári Sóstói Stadiont (m4sport.hu)
Hamarosan hazaköltözik a Vidi.
nov. 10
12:48
„Cristiano Ronaldo azt mondta, hogy gyönyörű vagyok” (She)
Manuela Ferrera egy magazinnak beszélt arról, hogy Cristiano Ronaldo felvette vele a kapcsolatot, miután a Juventus labdarúgója meglátta az olasz modell egyik 2019-es naptárfotózásához készült képeit.
nov. 10
12:48
Hatalmas fordulat történt a fiatal magyar focisztár életében (Ripost)
A Vasasnál nevelkedő csatár a 2018-as Puskás-Suzuki-kupán gólkirályi címet szerzett.
nov. 10
12:48
Nagy Péter a B csoport győztese a súlyemelő vb-n (m4sport.hu)
A szegedi Herkules már a tokiói olimpia lázában ég. Fontos pontokat szerzett a kvalifikációhoz a világbajnokságon.

Keresés