2018. november 17. szombat

nov. 17
0:00
Ne utoljára – Deák Zsigmond jegyzete (She)
Utoljára Dárdai Pál volt ilyen jó edző – mondta egy futballszurkoló Marco Rossiról honlapunknak, az nso.hu-nak nyilatkozva, ami ugyan pongyola...
nov. 17
0:04
Drukkerretró – Malonyai Péter publicisztikája (She)
Világhálóról még szó sem volt, aki hozzászólt volna ehhez-ahhoz, levelet írhatott, telefonálhatott (ha kapott vonalat, kicsöngött a hívás, és f...
nov. 17
3:06
Mi lett vele? Ezzel telnek a napjai, egészségi állapotáról is beszélt a legendás magyar edző (Blikk)
Garami József (79) közel a nyolcvanhoz is a labdarúgás megszállottja.
nov. 17
4:24
Bácsi Péter a fiait is lebirkózta (Ripost)
Bácsi Péter október végén megszerezte második világbajnoki aranyérmét, családja a Papp László Budapest Sportarénában szurkolt neki. A 35 éves sportoló ezt követően egyiptomi nyaralásra vitte szeretteit.
nov. 17
7:12
Felkészülés: Argentína védekezésből jeles, Costa Rica legyőzte Chilét (She)
Argentína 2–0-ra legyőzte Mexikót, míg Chile hazai pályán 3–2-es vereséget szenvedett Costa Ricától felkészülési mérkőzésen.
nov. 17
7:24
Georgina igent mondott Cristiano Ronaldónak (BorsOnline)
Már esküvői ruhákat próbál Georgina Rodriguez, Cristiano Ronaldo szerelme. A Juventus támadója jövőre viszi oltár elé párját.
nov. 17
7:30
NBA: Jimmy Butler győzelemmel debütált hazai pályán (She)
A Boston Celtics a 43 pontot szerző és 11 gólpasszt jegyző Kyrie Irving vezérletével hosszabbítás után legyőzte a Toronto Raptorst az NBA legutóbbi játéknapján. Jimmy Butler győzelemmel debütált hazai pályán a Philadelphia 76ersben.
nov. 17
7:32
Válogatott: állítsa össze a Finnország elleni kezdőnket! (She)
Finnország ellen fejezi be Nemzetek Ligája-szereplését a magyar labdarúgó-válogatott. Visszatér a kispadra Marco Rossi szövetségi kapitány. Ön az olasz szakember helyében milyen összeállításban küldené pályára a nemzeti tizenegyet? Az észtek elleni győztes mérkőzést (2–0) végigjátszó Pátkai Máté eltiltása miatt nincs a keretben.
nov. 17
7:33
Lejáratta magát, keményen leszólták a Real Madrid sztárját (Ripost)
Marco Asensio, a Real Madrid labdarúgója szerint nem neki kell húzni a csapat szekerét a nehezebb időkben.
nov. 17
7:42
NHL: hét meccsből ötön túlórára volt szükség (She)
Az NHL legutóbbi játéknapján hét mérkőzésből csak kettő ért véget 60 percnyi játékidő után, a Toronto San Joséban kettő-, a St. Louis Las Vegasban háromgólos különbséggel győzött. A többi meccsen hosszabbításra volt szükség, és a Bostont Jason Dickinson góljával 1–0-ra legyőző Dallas kivételével az összes házigazda szurkolói szomorúan mehettek haza
nov. 17
8:06
Hazai pályán még sosem kaptunk ki tétmeccsen a finnektől (m4sport.hu)
Az egyetlen hazai fiaskó egy barátságos találkozón esett.
nov. 17
8:24
NL: Joachim Löw megszólalt a németek kiesése után (She)
Joachim Löw szerint a német labdarúgó-válogatottnak a Nemzetek Ligája A-divíziójából történő búcsú helyett a 2020-as Európa-bajnokságra kell koncentrálnia.
nov. 17
8:24
Orbán már énekli a magyar himnuszt (BorsOnline)
Villámgyorsan beilleszkedett, és a magyar válogatott húzóemberévé nőtte ki magát Willi Orbán. A honosított védő szép gólt fejelt, és már a Himnuszt is együtt énekli a többiekkel.
nov. 17
8:36
WTCR: Vernay nyerte az első versenyt, Tarquini a 4., Michelisz az 5. (She)
Nem sikerült a rajt-cél győzelem Rob Huff számára a túraautó-világkupa (WTCR) makaói hétvégéjének első versenyén. A győzelem ugyanis Jean-Karl Vernay-é lett, aki a biztonsági autós fázis után állt az élre. Másodikként végül Yvan Muller futott be, Huff pedig harmadikként látta meg a kockás zászlót. A bajnoki összetettet vezető Gabriele Tarquini a ne
nov. 17
8:42
Orbán Viktor: A dunaszerdahelyi akadémia az egész régió sikere (She)
Hivatalosan is megnyitotta kapuit a dunaszerdahelyi Mol Labdarúgó Akadémia. A pénteki megnyitóünnepségen Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke is részt vett, beszédében kiemelte, hogy határokon innen és túl is számos akadémiai fejlesztés zajlik.
nov. 17
8:48
WTCR: Vernay nyerte az első versenyt, Tarquini a 4., Michelisz az 5. (She)
Nem sikerült a rajt-cél győzelem Rob Huff számára a túraautó-világkupa (WTCR) makaói hétvégéjének első versenyén. A győzelem ugyanis Jean-Karl Vernay-é lett, aki a biztonsági autós fázis után állt az élre. Másodikként Yvan Muller futott be, Huff harmadikként látta meg a kockás zászlót. A bajnoki összetettet vezető Gabriele Tarquini a negyedik helye
nov. 17
8:54
Szombaton 500. világkupa döntőjében szerepel Hosszú Katinka (m4sport.hu)
Eddigi 498 futamán 420 érmet nyert!
nov. 17
9:00
Nemzetek Ligája: Franciaország kikapott, Németország kiesett (ATV)
A világbajnok francia válogatott 2-0-ra kikapott Hollandia vendégeként a labdarúgó Nemzetek Ligája pénteki játéknapján, ezzel eldőlt, hogy Németország kiesik az A osztályból.
nov. 17
9:06
Túlcsorduló érzelmek (Azenpenzem)
Az 5. forduló minden lényeges kérdést tisztázott a Nemzetek Ligája C osztályában, a 2. csoportban, a magyar válogatott szinte kirobbanthatatlan a harmadik helyről.
nov. 17
9:12
Foci- és kézilabda-maraton - sport a tévében (Infostart)
Rangadót játszanak a vízilabda Magyar Kupában, lesz tenisz, boksz és jégkorong is.
nov. 17
9:18
NHL: beiktatta magát a Hírességek Csarnokába a ligavezér (She)
Torontóban ünnepélyesen beiktatták a Hírességek Csarnoka hat új tagját, benne a lehető legmegosztóbb személlyel, a jelenlegi NHL-főkomisszárral, Gary Bettmannel, aki tulajdonképpen önmagát tüntette ki...
nov. 17
9:24
Kyrie Irving szezoncsúcsával, túlórában verte a Torontót a Boston (She)
Kyrie Irving parádézott, a Celtics visszavágott egyik legnagyobb riválisának az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) ma hajnali rangadóján – a Toronto sorozatban harmadszor szenvedett vereséget. Óriási fordulatok után nyert a Milwaukee, gyönyörű játékkal győzött Washingtonban a Brooklyn, Anthony Davis extrájával hozta a kötelezőt a Pelicans, m
nov. 17
9:24
Ölre ment a bíró a focistával egy Heves megyei meccsen (BorsOnline)
Fél évre eltiltották Bodó István Heves megyei játékvezetőt, amiért nem hagyta magát, amikor az Egercsehi kiállított focistája, Balázs Dénes nekiment.
nov. 17
9:36
DVTK: „Van még erő a diósgyőri futballcsapatban” (She)
Vita a sportcsaládon belül: Sántha Gergely ügyvezető lapunknak elmondta, mi a helyzet a DVTK klubcímerével, és milyen remény van arra, hogy sikeresebb legyen a diósgyőri futballcsapat.
nov. 17
9:39
Szomorú napra ébredtek szombat reggel a focirajongók... (Ripost)
November 17-e fekete nap a futball szerelmeseinek.
nov. 17
9:54
Emlékezés: már 12 éve nincs köztünk Puskás Ferenc (She)
Éppen tizenkét évvel ezelőtt, 2006. november 17-én hunyt el a magyar labdarúgás legendás alakja, Puskás Ferenc. A Budapest Honvéd, a Real Madrid és a magyar válogatott egykori nagyszerű labdarúgója évek óta tartó betegeskedés után 79 évesen távozott az élők sorából.
nov. 17
10:42
Pogba testvére már a Fradival edzett (Ripost)
Próbajátékon vesz részt a Ferencvárosnál a világbajnok francia sztár, Paul Pogba bátjya, Florentin Pogba.
nov. 17
10:42
Ön hogyan állítaná fel a válogatottat a finnek ellen? (m4sport.hu)
Kezdjen Dzsudzsák, vagy ismét csereként szálljon be?
nov. 17
10:48
NL: sikerre éhesen jönnek a finnek Budapestre (She)
A görögországi egygólos vereséggel Finnország már biztosan megnyerte csoportját a Nemzetek Ligájában, és feljutott a B-divízióba, ezért Lukás Hradecky kapus nagyon örül, hogy nem sorsdöntő meccsre, rettegve kell Magyarországra érkeznie. Markku Kanerva szövetségi kapitány szerint sikerre éhes a válogatott, és a vasárnapi, budapesti mérkőzésen s
nov. 17
10:48
Orbán Viktor a DAC labdarúgó akadémia avatásán (BorsOnline)
.
nov. 17
11:00
Fölényes győzelem kell Albániában az Eb-ért (Azenpenzem)
Fegyverneky Zsófia reaktiválása a válogatottban igazi szenzáció – lenne. A Sopron Basket 34 éves játékosa kétségkívül a legtapasztaltabb és alighanem legjobb magyar irányító.
nov. 17
11:24
Női kézi: Mindenkinek látnia kell, hol van a határ – González (She)
A Facebookra is feltette a vele szemben elkövetett szabálytalanságról készült videót Mireya González, a Siófok női kézilabdacsapatának spanyol légiósa, akit a szerdai Magyar-kupa mérkőzésen lökött fel Ferenczy Fruzsina. González a spanyol Marcának is beszélt a történtekről.
nov. 17
11:26
Darts: bizarr – egymásra mutogatnak Andersonék a bűz miatt (She)
Elég bizarr ok miatt mutogat egymásra az egyik wolverhamptoni Grand Slam of Darts-mérkőzés két résztvevője, a kétszeres világbajnok Gary Anderson és Wesley Harms – számolt be róla a The Guardian. Ugyanis igen kellemetlen bűz ütötte meg a játékosok orrát a színpadon…
nov. 17
11:30
Lovaggá ütötték a Liverpool legendáját (m4sport.hu)
Kenny Dalglish játékosként és edzőként is maradandót alkotott.
nov. 17
11:36
Női kosár: megszólalt a magyar himnusz a tiranai edzésen (She)
Még a himnusz is megszólalt a magyar női kosárlabda-válogatott edzése közben. 17 órától Albánia–Magyarország Európa-bajnoki selejtezőt rendeznek Tiranában.
nov. 17
11:42
Női kézi BL: Ha hibázunk, akkor „kivégeznek” bennünket – Elek Gábor (She)
Az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapatának győznie kell Kristiansandban, ha nagy terveket akar szövögetni tavasszal a Bajnokok Ligájában, csak hát csapás csapás hátán sújtja a társaságot: a meccs előtti napon épp a holland beálló, Danick Snelder dőlt ki ismét.
nov. 17
11:45
Csodálatos, így szólt a székely himnusz a dunaszerdahelyi stadionban (Ripost)
Első, történelmi találkozóját játszotta a két határon túli magyar csapat.
nov. 17
11:48
Ön hogyan állítaná fel a magyar válogatottat a finnek ellen? (m4sport.hu)
Kezdjen Dzsudzsák, vagy megint csak a kispadról szálljon be?
nov. 17
12:06
Kilenc határon túli fociakadémiát támogat a kormány (444.hu)
Orbán sorolta fel, amikor felavatta a dunaszerdahelyit. A szomszédos országok közül csak Ausztria maradt ki az akadémiaépítésből, de Mészáros Lőrinc Eszéke benne van.
nov. 17
12:06
Tagadja a világbajnok dartsjátékos, hogy miatta volt rothadó bűz (m4sport.hu)
Ellenfele szerint a skót gyomorbántalmai miatt szenvedett vereséget.
nov. 17
12:18
Cseh László kiakadt (Infostart)
A magyar világbajnok úszó sajnálja, hogy végül nem rendezik meg a torinói versenyt.
nov. 17
12:18
Nemzetek Ligája: A második hely is elérhető a magyaroknak, de a bennmaradás sem biztos (ATV)
A magyar labdarúgó-válogatott a második helyet is elérheti a Nemzetek Ligája-csoportjában, ha vasárnap este hazai pályán legyőzi a finn együttest, ám ha rossz eredményt ér el a zárófordulóban, még a bennmaradása sem biztos.
nov. 17
12:24
Videó: megint kezdik? Neymar összekapott Cavanival (She)
Heves indulatok törtek elő a PSG támadóiból a pénteki Brazília–Uruguay felkészülési mérkőzésen. A brazil válogatott sztárja, Neymar egy csel után a földre került, miközben párizsi csapattársa, az uruguayi Edinson Cavani megpróbálta szerelni őt. Cavani sárga lapot kapott a véleményes eset után, Neymar idegesen visszautasította bocsánatkérését.
nov. 17
12:26
F1: utolsó versenye előtt Alonso még odaszúrt a sorozatnak (She)
Fernando Alonso elárulta, miért döntött úgy, hogy a 2018-as szezon végén elhagyja a Formula–1-et, és máshol folytatja pályafutását. Az indok nem túl pozitív az autósport királykategóriájának tartott sorozat számára.
nov. 17
12:42
Fulham: Őrült vagyok, de nem hülye – Claudio Ranieri (She)
Claudio Ranieri szerint képes lesz benntartani az angol élvonalban a Fulham labdarúgócsapatát, akkor is, ha sokan őrült vállalkozásnak tartják, hogy leült a londoniak kispadjára.
nov. 17
12:48
Orbán Viktor beszélt a magyar labdarúgás újabb sikeréről (Ripost)
Pénteken adták át a Mol Labdarúgó Akadémiát. A megnyitóünnepségen Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke is részt vett.
nov. 17
12:54
Mi is a BL-ben játszunk – interjú Káel Csabával (She)
A Müpa vezérigazgatója, a Budapesti Tavaszi Fesztivált és a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivált szervező operatív testület elnöke az operacsillagok szeretetéhségéről, Bud Spencer lelkendezéséről és a Fradi-meccsre tartó Zsiguli-konvojról.
nov. 17
13:06
Mi is a BL-ben játszunk – interjú Káel Csabával (She)
A Müpa vezérigazgatója, a Budapesti Tavaszi Fesztivált és a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivált szervező operatív testület elnöke az operacsillagok szeretetéhségéről, Bud Spencer lelkendezéséről és a Fradi-meccsre tartó Zsiguli-konvojról.
nov. 17
13:12
Vida Kristopher – Talán ha rúgok még négy-öt gólt, Rossi küld meghívót (She)
.
nov. 17
13:12
Exgyőri kapus feni a fogát a Fradira (Azenpenzem)
Ismét nagyüzem lesz kézilabdában az európai kupákban. A női BL-ben a Ferencváros és a Győr is már továbbjutóként várja a 6., utolsó fordulót.

Keresés