2018. november 17. szombat

nov. 17
13:12
Hosszú Katinka győzelemmel ünnepelte 500. világkupa-döntőjét (m4sport.hu)
Ahogy megszokhattuk, a szingapúri vk-n is mindennap szerzet aranyérmet.
nov. 17
13:14
DAC: Talán ha rúgok még négy-öt gólt, Rossi meghív – Vida K. (She)
Tizennégy mérkőzésen hét gól, négy gólpassz – ez a mérlege az idei szlovák bajnokságban a DAC labdarúgójának, Vida Kristophernek. A középpályással a dunaszerdahelyiek Sepsi OSK elleni felkészülési mérkőzése után beszélgetett az NSO TV, többek között arról, csalódott-e amiatt, hogy Marco Rossi eddig nem küldött neki meghívót a válogatottba.
nov. 17
13:24
F1: „Be akarom bizonyítani a csapat számára, hogy hiányozni fogok" (She)
Marcus Ericsson a szezon végén elhagyja a Formula–1-et, ám nem úgy szeretne távozni, hogy nem kapja meg a Saubertől az elismerést az istálló hatalmas fejlődéséért.
nov. 17
13:36
MU: Ekkor döntöttem el, hogy távoznom kell – Rooney (She)
Az angol válogatottól csütörtök este elköszönő Wayne Rooney a Sky Sportsnak adott interjúban elmondta, melyik volt az a pillanat, amikor eldöntötte, elhagyja a Manchester Unitedet.
nov. 17
13:51
Boldog pillanat, ezzel lepték meg a magyar sztárt (Ripost)
Babos Tímea idén is győzött párosban a WTA-világbajnokságon, ezúttal Kristina Mladenovic oldalán. Erre emlékeztette az ajándék.
nov. 17
14:00
Hosszú Katinka ismét nagyot úszott Szingapúrban (ATV)
Hosszú Katinka nyerte a 200 méter vegyes döntőjét szombaton az úszó világkupa-sorozat utolsó, szingapúri rövidpályás állomásának harmadik, befejező napján. Ezzel együtt a háromszoros olimpiai bajnok maradt a második helyen a vk összetett pontversenyében a címét megvédő svéd Sarah Sjöström mögött.
nov. 17
14:06
Úszó-vk: Hosszú 200 vegyesen nyert, összetettben 2. lett (She)
Hosszú Katinka nyerte a 200 méter vegyes döntőjét szombaton az úszó világkupa-sorozat szingapúri rövid pályás állomásának harmadik, befejező napján. Ezzel együtt a háromszoros olimpiai bajnok maradt a második helyen a vk összetett pontversenyében a címét megvédő svéd Sarah Sjöström mögött.
nov. 17
14:06
Rettegtek az F1-es csapatok a brazil versenypályától, ami a szegénynegyed mellé épült (Blikk)
A Forma–1-es világbajnoki sorozat egyik legrégebbi és legnépszerűbb helyszíne egyben a legveszélyesebb is. Nem túlzás, a csapatok tagjai az életüket kockáztatják, hogy eljussanak a szálláshelyükről a Brazil Nagydíj pályájára.
nov. 17
14:12
Sikert sikerre halmoz Hosszú Katinka (Blikk)
Szingapúr - Hosszú Katinka nyerte a 200 méter vegyes döntőjét szombaton az úszó világkupa-sorozat utolsó, szingapúri rövidpályás állomásának harmadik, befejező napján. Ezzel együtt a háromszoros olimpiai bajnok maradt a második helyen a vk összetett pontversenyében a címét megvédő svéd Sarah Sjöström mögött.
nov. 17
14:12
Hazard egy franciának adná az Aranylabdát (m4sport.hu)
A belga játékos úgy érzi, ő idén nincs az esélyesek között.
nov. 17
14:18
Hosszú Katinka győzelemmel búcsúzott Szingapúrtól (Infostart)
Hosszú Katinka nyerte a 200 méter vegyes döntőjét szombaton az úszó világkupa-sorozat utolsó, szingapúri rövidpályás állomásának harmadik, befejező napján. Ezzel együtt a háromszoros olimpiai bajnok maradt a második helyen a vk összetett pontversenyében a címét megvédő svéd Sarah Sjöström mögött.
nov. 17
14:24
Hosszú 200 m vegyesen első, összetettben második lett Szingapúrban (ATV)
Hosszú Katinka nyerte a 200 méter vegyes döntőjét szombaton az úszó világkupa-sorozat utolsó, szingapúri rövidpályás állomásának harmadik, befejező napján. Ezzel együtt a háromszoros olimpiai bajnok maradt a második helyen a vk összetett pontversenyében a címét megvédő svéd Sarah Sjöström mögött.
nov. 17
14:30
Torna ob: Kardos Botond újabb három érmet nyert (She)
Kardos Botond az egyéni összetett megnyerése után újabb három érmet szerzett a tornászok mesterfokú országos bajnokságán, Győrben.
nov. 17
14:42
Meghalt a férfi, aki a brazil válogatott legendás sárga mezét tervezte (m4sport.hu)
Pedig világ életében Uruguaynak szurkolt, azon a döntőn is, ami a máig ismert szereléshez vezetett.
nov. 17
14:48
Női kézilabda: kulcsembere nélkül várja a Ladát a Siófok (She)
A szezon legfontosabb mérkőzése vár a Siófok KC-re, amely egy héttel ezelőtt a női kézilabda EHF-kupa selejtezőjének harmadik fordulójában 30–26-os vereséget szenvedett az orosz Lada Togliatti otthonában. A vasárnapi visszavágón az a tét, hogy a párharc győztese bejut a csoportkörbe, míg a vesztes búcsúzik a nemzetközi kupaküzdelmektől.
nov. 17
14:54
Videó: Pogba Messivel futott össze egy dubai étteremben (She)
Péntek este összefutott Dubaiban Lionel Messi és Paul Pogba. Az argentin labdarúgó a világbajnokság óta nem szerepelt a nemzeti csapatban, míg a Manchester United játékosa sérülés miatt került ki a franciák Hollandia és Uruguay elleni meccskeretéből – így mindkettejüknek volt ideje arra, hogy kicsit kieresszék a gőzt.
nov. 17
14:54
Marco Rossinak üzent a mellőzött magyar focista (Ripost)
Vida Kristopher szenzációs formában játszik a szlovák bajnokságban, a magyar válogatott meghívó azonban még várat magára.
nov. 17
14:54
Kilenc határon túli fociakadémia építését támogatja a magyar kormány (SzMo)
Az elmúlt két évben 20 milliárd forintot költöttek a határon túli focira, és további fejlesztések várhatók.
nov. 17
15:00
Gólok, gének, generációk – Sallói István és Sallói Dániel (She)
Sallói Dániel két góllal segítette hozzá a Sporting Kansas Cityt, hogy bejusson az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) Nyugati főcsoportdöntőjébe. Őt édesapja, Sallói István segítette hozzá, hogy idáig eljusson. Mekkora előnyt és hátrányt jelent az ismert és szakmabeli édesapa?
nov. 17
15:06
Válogatottsági csúcsra tör Dzsudzsák: már 97-szer szerepelt a nemzeti csapatban (Blikk)
Közel fél év szünet után ismét pályára lépett a magyar labdarúgó-válogatottban Dzsudzsák Balázs (31). A ballábas szélsőnek megvolt a 97. fellépése a nemzeti csapatban, így pedig beérte a jelenleg a szakmai stábot erősítő Gera Zoltánt (39), és már harmadik az örökranglistán.
nov. 17
15:06
Kék-sárga futballparadicsom a Felvidéken (Azenpenzem)
Pénteken Dunaszerdahelyen – Orbán Viktor miniszterelnök jelenlétében – átadták a Mol-akadémiát, Szlovákia legszebb, legmodernebb labdarúgó-edzőközpontját.
nov. 17
15:24
Nem hagyott esélyt a halvány FTC-nek a Kristiansand (She)
Utolsó csoportmeccsén végig csak futott az eredmény után, és összességében tükörsima vereséget szenvedett az FTC-Rail Cargo Hungaria a norvég Vipers Kristiansand otthonában, így igen nehéz helyzetből kezdi meg a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjét jövő év elején.
nov. 17
15:36
FFT: hogyan küzdötte le magát Adriano a csúcsról a mélybe? (She)
Annak idején egy egész nemzedék vallotta: Adriano mérhetetlen tehetségével méltó utódja lesz Ronaldónak, ám a Császár pályafutását derékba törte egy tragédia, egy sérülés és egy színarany Kalasnyikov. A FourFourTwo utánajárt, miért alakulhatott így a brazil csatár sorsa.
nov. 17
15:36
Hosszú Katinka megint nyert, most Szingapúrban (444.hu)
De összetettben így is csak második az összesített pontversenyben.
nov. 17
15:48
MotoGP: spanyol pole pozíció az évad utolsó versenyén (She)
A spanyol Maverick Vinales indulhat az élről a királykategóriában (MotoGP) a gyorsaságimotoros-világbajnokság idei szezonjának utolsó versenyén, a Valenciai Nagydíjon.
nov. 17
15:50
Videó: ezért szeretik az Arsenalnál Lucas Torreirát (She)
Pénteken felkészülési mérkőzést játszott egymással Brazília és Uruguay, amelyen az Arsenal középpályása, Lucas Torreira nagyjából két másodperc alatt bemutatta, hogy miért is szerződtették nyáron a londoniak, és miért kedvelik annyian. A 22 éves uruguayi először Neymart, majd Roberto Firminót szerelte kőkeményen, de szabályosan – ez a megalkuvást n
nov. 17
15:54
Gulácsi Péter készen áll a finnek elleni mérkőzésre (m4sport.hu)
A Leipzig kapusa Instagram-oldalán közölte az örömhírt.
nov. 17
15:57
Hosszú Katinka újabb aranyat nyert, mégsem lehet teljesen boldog (Ripost)
Az Iron Lady nyerte a 200 vegyes döntőjét az úszó világkupa-sorozat szingapúri állomásán.
nov. 17
16:06
Bácsi a gyerekei szuperhőse – Otthonában látogattuk meg a világbajnokot (Blikk)
Bácsi Péter (35) bizonyította, hogy a családi szőnyegen is úr, nemcsak a Papp László Arénában, ahol októberben aranyérmet szerzett a birkózó-világbajnokságon, a kötöttfogásúak 82 kilogrammos mezőnyében. Bizonyította, még „elbánik” a gyermekeivel, hiába rontanak rá ketten – a sportolót gyáli otthonában látogatta meg a Vasárnapi Blikk.
nov. 17
16:06
NB I: milyen eredményt hoz a Vidi–Újpest a stadionavatón? (She)
Szerdán a Mol Vidi FC–Újpest FC bajnoki mérkőzéssel avatják fel az új székesfehérvári stadiont. Ön szerint milyen eredménnyel zárul a labdarúgó NB I 6. fordulójából elhalasztott találkozó?
nov. 17
16:18
Hihetetlen: arról ment a vita egy dartsversenyen, hogy ki fingott (Blikk)
Gary Anderson 10-2-re megverte Wesley Harms-ot a Wolverhamptonban megrendezett Grand Slam of Darts versenyen. Harmsnak pedig jó indoka van arra, miért kapott ki ilyen csúnyán: szerinte a förtelmes fingszag tehet róla.
nov. 17
16:36
Ajánló: amit a futóedző nyújt – előnyök és hátrányok (She)
Hogy az élsportolók edzővel készülnek, az természetes, manapság viszont a hobbisportolók is egyre többen kérnek szakmai segítséget. A Csupasport cikkének szerzője aktív futó, saját tapasztalataiból merítve írt edző és tanítványa viszonyáról.
nov. 17
16:38
Prosser Dániel: Az edző nem indokolja meg, miért nem játszom a román bajnokságban (She)
Prosser Dániel a nyáron került kölcsönbe a Puskás Akadémia FC-től a Sepsi OSK-hoz. A 24 éves labdarúgó az első két bajnokin még játszott, azóta azonban Eugen Neagoe vezetőedző csak a Román Kupa mérkőzésein küldte pályára. A középpályással a DAC elleni felkészülési meccs – amelyen góllal vette ki részét a sepsiszentgyörgyiek 3–2-es győzeleméből – ut
nov. 17
16:42
Prosser Dániel – Az edző nem indokolja, miért nem játszom a román bajnokságban (She)
.
nov. 17
16:44
Milan: így reagált Donnarumma, mikor meglátta élőben CR-t (She)
Mint ismert, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 12. fordulójában az AC Milan 2–0-s vereséget szenvedett a Juventustól. Gianluigi Donnarumma, a milánóiak kapusa életében először lépett pályára Cristiano Ronaldo ellen, és a találkozás nem pont úgy sült el, ahogy az olasz játékos tervezte…
nov. 17
16:48
Alpesisí-vk: Shiffrin győzött Leviben (She)
A finnországi Leviben folytatódott a 2018–2019-es alpesisí-világkupa, ezúttal női műlesiklófutamot rendeztek. A győzelmet az összetett címvédő Mikaela Shiffrin szerezte meg.
nov. 17
17:00
Valaki fingott, két dartsos egymásra mutogat, az egyikük a gyerekei életére esküszik, hogy nem ő volt (444.hu)
Kedves Olvasó! Kérlek, tarts velem, és lépj be a szagok birodalmába, járjunk együtt a rejtély végére!
nov. 17
17:00
A finn kapitány szerint minőségi játékosokkal bővült a magyar keret (m4sport.hu)
Más összecsapásra számít, mint az első, tamperei meccs volt.
nov. 17
17:06
ATP-vb: nem lesz álomdöntő, Zverev kiejtette Federert (She)
A hatszoros bajnok Roger Federer két játszmában, 7:5, 7:6-ra kikapott a német Alexander Zverevtől a londoni ATP-világbajnokság elődöntőjében, így a 21 éves német teniszező jutott be a vasárnapi fináléba.
nov. 17
17:12
NL: Szerbia három perc alatt döntött Montenegró ellen (She)
A szerb válogatott 2–1-re legyőzte Montenegrót a labdarúgó Nemzetek Ligája C-divíziójában, a 4. csoportban.
nov. 17
17:14
Női kézi BL: a Ferencváros sima vereséget szenvedett Norvégiában (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 6. fordulójában a sérülésektől sújtott Ferencvárosnak nem sikerült nyernie Kristiansandban, így két ponttal jutott a középdöntőbe. A meccsen a hazaiak végig irányítottak, és a remeklő Katrine Lunde közreműködésével végül nyolc góllal nyertek.
nov. 17
17:18
Videó: elképesztő, mekkorát védett az ausztrálok kapusa (She)
Az ausztrál labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 1–1-es döntetlent játszott Dél-Koreával, ám ez a találkozó nem a gólok miatt marad emlékezetes. A meccs csúcspontja ugyanis egy védés volt, melyet egy tökéletes szabadrúgás után mutatott be a socceroos kapusa, Mathew Ryan!
nov. 17
17:20
NB III: botlott a Szentlőrinc, a Komáron legyőzte az Érdet (She)
A labdarúgó NB III Nyugati csoportjának rangadóján a tabellán harmadik Komáron 3–1-re legyőzte a második Érdet. A Közép-csoportban botlott az éllovas Szentlőrinc, amely hazai pályán kapott ki a Dabastól.
nov. 17
17:30
Ezúttal nem volt kérdés: a Veszprém elintézte a Kristianstadot (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének nyolcadik fordulójában a Telekom Veszprém hazai pályán 36–27-re legyőzte a svéd Kristianstadot.
nov. 17
17:30
Vereséggel zárta a csoportkört a Fradi (Infostart)
A Ferencváros 35-27-re kikapott a norvég Vipers Kristiansand otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó, hatodik fordulójában. A magyar csapat a D csoport harmadik helyén végzett, és csupán két pontot visz magával.
nov. 17
17:30
Vereséggel zárta a BL csoportkörét a Ferencváros (m4sport.hu)
A zöld-fehérek két pontot visznek magukkal a középdöntős csoportba.
nov. 17
17:32
Curling Eb: vereséggel rajtolt a női válogatott (She)
A magyar női curlingválogatott a török csapattól elszenvedett 7–4-es vereséggel kezdte a tallinni Európa-bajnokság B-divíziójának küzdelmeit.
nov. 17
17:32
Zverev elintézte: Federer nem döntőzik az ATP-vb-n (m4sport.hu)
A fiatal német a Djokovic-Anderson meccs győztesével mérkőzhet meg a vb-trófeáért.
nov. 17
17:42
Mitrovic hibája ellenére is a feljutás küszöbén Szerbia (m4sport.hu)
Ha a románok nem győznek, a szerbek zárnak az élen.
nov. 17
17:48
Magyar–finn: biztosan elsők, de győzni érkeztek a vendégek (She)
A finn labdarúgó-válogatott csütörtökön biztossá tette csoportelsőségét a Nemzetek Ligája C-osztályában, ennek ellenére győzni szeretne Magyarországon a vasárnapi zárófordulóban – jelentette ki Markku Kanerva szövetségi kapitány.

Keresés