2018. november 11. vasárnap

nov. 11
0:24
Szusi – Malonyai Péter jegyzete (She)
Hosszú Katinka a világ idei legjobb idejével győzött Tokióban 400 vegyesen, pénteken is nyert két számot – ami engem, az érdeklődő kívülállót il...
nov. 11
0:36
Miért, és miért akkor? – N. Pál József publicisztikája (She)
Varga Zoltán a magyar futballtörténelem egyik legjobb képességekkel megáldott és a legtöbb érzelmet, vitát előhívó játékosa volt. Beszédes, hogy...
nov. 11
1:42
Liu Shaolin Sándor aranyérmes 1000 méteren Salt Lake Cityben (m4sport.hu)
Liu Shaoang nagy csatában volt a dobogóért, de a futam után kizárták.
nov. 11
3:00
Rp. gyorskorcsolya: magyar arany 1000-en, két váltónk is döntős (She)
Calgary után ezen a hétvégén az egyesült államokbeli Salt Lake Cityben rendezik a rövid pályás gyorskorcsolyázók 2018–2019-es világkupa idényének második versenyét. A szombati döntők során a férfiak 1000 méteres versenyszámában Liu Shaolin Sándor végzett az első helyen. Emellett bejutott a vasárnapi döntőbe az 5000 méteres férfi, illetve a 2000 mét
nov. 11
3:36
Dokumentum film készült Lara Gutról (Síelők)
November elején került a mozikba az egyik legtehetségesebb svájci síelőről szóló dokumentumfilm. A film lassan két éve készült, eredetileg tavaly jelent volna meg, de a síelő sajnálatos sérülése miatt csak most került a svájci mozikban.
nov. 11
4:33
Ez nem volt szép látvány, a pályán hányt a magyar sportoló (Ripost)
A Szeged kézilabdacsapata Vecsésen lépett pályára. Hiába lett rosszul a magyar játékos, folytatta a játékot és további négy gólt szerzett.
nov. 11
6:18
Megbüntették Vettelt, de olcsón megúszta (Infostart)
25 ezer eurós (mintegy 8 millió forint) bírságot kell fizetnie Sebastian Vettelnek az interlagosi időmérőn történt mérlegelési incidens miatt.
nov. 11
6:39
Erikába szerelmes az Aranylabda-jelölt futballsztár (Ripost)
A világbajnok francia klasszis, Antoine Griezmann a feleségéről vallott.
nov. 11
6:48
NBA: egyre mélyebben a Rockets és a James nélküli Cavs (She)
Az NBA legutóbbi játéknapján megszerezte szezonbeli 12. sikerét a Toronto Raptors, de nyert a címvédő Golden State is, amely így 11–2-es mérleggel áll. A New Orleans a Sunsot, a Los Angeles Lakers pedig a Sacramentót győzte le, kikapott viszont a Houston Rockets, amely továbbra sem találja előző idénybeli formáját: James Hardenéknek négy diadal mel
nov. 11
7:18
NB III: portugál tréner lett a Szeged-GA új vezetőedzője (She)
A labdarúgó NB III Közép-csoportjában szereplő Szeged-Grosics Akadémiát a SZEOL elleni vasárnapi rangadón már a portugál Joao Pedro de Oliveira Janeiro irányítja – számolt be róla a klub honlapja.
nov. 11
7:36
Barca: Messi zöld utat kapott, játszhat a Betis ellen (She)
A Barcelona labdarúgócsapata a hivatalos honlapján tudatta, hogy Lionel Messit a gránátvörös-kékek orvosi stábja hivatalosan is játékra alkalmasnak nyilvánította.
nov. 11
7:36
Floridában edzősködik az újpesti tréner - interjú (BorsOnline)
Polyák Attila tapasztalatot gyűjteni szerződött külföldre.
nov. 11
7:42
Itt a bizonyíték, Hosszú Katinka beillene Baywatch-sztárnak is (Ripost)
Nem akármilyen bókokat kapott. Dús hajzuhatag, egyberészes piros fürdőruha: ismerős, ugye?
nov. 11
8:06
NHL: 5 meccs után nyert újra a Pens, Crosby ismét varázsolt (She)
A Pittsburgh Penguins 4–0-ra legyőzte az Arizona Coyotest az NHL legutóbbi játéknapján, ezzel ötmérkőzéses nyeretlenségi szériáját szakította meg.
nov. 11
8:12
Ezúttal nem a zsidók jártak jól (444.hu)
Szombatról vasárnapra virradóra a földkerekség legpechesebb embere egy csapat argentin zsidó volt, aki cselből Európában nézett volna focimeccset.
nov. 11
8:36
Profi boksz: a vitathatatlan bajnok brutális KO-val védte meg címeit (She)
Olekszandr Uszik, négy nemzetközi ökölvívó-világszervezet cirkálósúlyú ukrán bajnoka megvédte világbajnoki címeit a brit Tony Bellew elleni mérkőzésen a Manchesterben szombat este rendezett profiboksz-gálán.
nov. 11
8:42
NB I: A katicát már megelőztük, neki hét pontja van, nekünk nyolc – Horváth F. (She)
Elszenvedte idénybeli második vereségét a Ferencváros, a Haladás pedig megszerezte a második győzelmét a labdarúgó NB I-ben. Az 1–0-s szombathelyi sikerrel zárult találkozó után a két vezetőedző, Horváth Ferenc és Szerhij Rebrov értékelt.
nov. 11
8:48
Riválisai mellett a mellrákot is legyőzte Navratilova (BorsOnline)
Képtelen volt elviselni szülőhazájában, Csehszlovákiá­ban a szovjet terrort, ezért disszidált 1975-ben az Egyesült Államokba, ahol csodálatos teniszkarriert épített fel. A 62 éves Martina Navratilova életének ismeretlenebb oldalairól lebbentjük fel a fátylat.
nov. 11
9:06
NBA: nincs megaüzlet a Rocketstől, a sztár a Phillyhez megy (She)
Az ESPN információi szerint az NBA-ben szereplő Minnesota Timberwolves a Philadelphia 76ershez cseréli sztárját, Jimmy Butlert.
nov. 11
9:08
Vízilabda: rendhagyó meccs olimpiai bajnokokkal – galéria (She)
Rendhagyó vízilabda-mérkőzést rendeztek a Hajós Alfréd uszodában, a sportág legendái közül többen saját unokájuk ellen szálltak vízbe. Az 1976-os olimpiai bajnokok közül Horkai György, Kenéz György, Cservenyák Tibor és Molnár Endre, továbbá Kásás Zoltán, Kuncz László és Kis István fogott labdát és vívott barátságos, ám annál keményebb meccset a
nov. 11
9:18
Úszás: 5 új tag a Hírsségek Csarnokában, 9 díjazott „Jövő Bajnoka” (She)
A szombati nap a magyar úszósport ünnepe volt. Százhalombattán, a felnőtt rövid pályás országos bajnokság utolsó napján számos egyéni és korosztályos csúcs dőlt meg, miközben öt újabb taggal (dr. Sós Csaba, id. Knézy Jenő, Gyenge Valéria, Pásztory Dóra, Risztov Éva) bővült a Hírességek Csarnoka. Emellett a Jövő Bajnokai-program 2018-as díjazottjait
nov. 11
9:24
Videó: kívül-belül El-főtábláshoz méltó lett az új fehérvári stadion (She)
Bár hivatalosan csak november 21-én avatják fel a székesfehérvári Sóstói Stadiont az NB I 6. fordulójából elhalasztott Mol Vidi FC–Újpest FC mérkőzéssel, szombaton betekinthettek új arénájukba a szurkolók. Piros-kékbe öltözött kívülről a Vidi leendő otthona, és még a reflektorokat is felkapcsolták bent. Természetesem ott járt az NSO Tv stábja is: S
nov. 11
9:48
Kép: hűha! Agüero festett hajjal hangol az MU elleni derbire (She)
A Manchester United elleni városi rangadó előtti napon Sergio Agüero, a Manchester City támadója fodrásznál járt. A fotón az argentin támadó új, festett frizurájával látható.
nov. 11
9:48
Elfogytak a szavak, szenzációs dolgot tett Liu Shaolin Sándor (Ripost)
Úgy tűnik, az olimpiai bajnok klasszis formája egy cseppet sem romlott február óta.
nov. 11
10:00
Liu Shaolin Sándor újabb sikert aratott (Infostart)
Liu Shaolin Sándor nyerte az első 1000 méteres versenyt a rövidpályás gyorskorcsolyázók második, Salt Lake Cityben zajló világkupa-állomásának szombati napján.
nov. 11
10:12
Egyre mélyebben a Rockets és a James nélküli Cavs (She)
Értékes győzelmet szerzett a Lakers az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszában, LeBron Jamesék ma hajnalban az eddig remekül teljesítő Sacramento otthonában tudtak nyerni. A Memphis a Phillyt, a Clippers pedig a Milwaukee-t nyomta le hosszabbításban, nem hibázott a Toronto és a GSW, míg a Dallas megszakította a Thunder nagy szériáj
nov. 11
10:14
NB I: Nevetni fogtok, de már az előző este tudtam, hogy... – Gaál (She)
A Haladás egy nap híján három hónapja ünnepelhetett utoljára győzelmet a labdarúgó NB I-ben. Az elmúlt mérkőzéseken a tizenegyesekkel is hadilábon álltak, Gaál Bálint azonban a Ferencváros ellen nem hibázott, ellenben Lanzafame büntetőjét Rózsa Dániel védte. A szombathelyiek 1–0-s sikere után a két főszereplő nyilatkozott az NSO Tv-nek.
nov. 11
10:16
Gaál Bálint – Nevetni fogtok, de már az előző este tudtam, hogy... (She)
.
nov. 11
10:24
MTK: a csapat is csatlakozott a jótékonysági csokigyűjtéshez (She)
A labdarúgó NB I-es MTK is csatlakozott a jótékonysági csokigyűjtéshez.
nov. 11
10:30
Bánhidi: Ha az előzményeket nem nézzük, valóban helyes ítélet volt Shaoang kizárása, ám… (She)
Forgott az oktatófilm Salt Lake Cityben is: a világkupa-sorozat második állomásán Liu Shaolin Sándor aranyérmet szerzett 1000 méteren, és döntőbe jutott a Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang, Burján Csaba, Krueger Cole összetételű férfi-, valamint a Jászapáti Petra, Bácskai Sándor Luca, Burján Csaba, Krueger Cole összeállítású vegyes váltó is.
nov. 11
10:36
PL: „Ez egy vicc! Ha ez a világ legjobb ligája...” – kifakadt a csatár (She)
Nem bírt egymással a Southampton és a Watford (1–1) az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában. A döntetlennel a hazaiak lehetnek elégedetlenebbek, egy vitatható bírói döntés ugyanis két ponttól fosztotta meg őket – legalábbis a látszólag szabályos gólt szerző Charlie Austin szerint.
nov. 11
10:51
Döbbenetes dolgot művelt a medencében Milák Kristóf (Ripost)
A magyar úszóbajnok 50 perc alatt nyert három aranyérmet az országos bajnokság zárónapján. Új becenevet is kapott.
nov. 11
11:00
Zseniális körrel parádézott Leclerc, a végén mégis Ericsson nevetett (m4sport.hu)
Már a boxba hívták volna a monacóit a Q2-es esőben, ám ő megcsinálta a lehetetlent!
nov. 11
11:06
Videó: sérült társán segített a csatár, de közben gólt rúgott (She)
Ritkán látható gól született a minap az izraeli bajnokságban. A Netanya–Maccabi Petah Tikva bajnoki mérkőzés egyetlen gólját a vendégek játékosa, Habib Habibu szerezte, aki gólja előtti és utáni pillanatokban sérült csapattársának próbált segíteni, ám közben azért a játékra is figyelt…
nov. 11
11:12
Pécs – Régen pörkölt mellett fröccsöztek, most már méltó módon ünneplik a labdarúgást (She)
.
nov. 11
11:14
Pécs: régen pörkölt mellett fröccsöztek, ma már méltó módon ünneplik a futballt (She)
A dicsőséges pécsi futballpercekre, pillanatokra emlékeztek ismét a helyi labdarúgás jeles személyiségei, korábbi játékosok, edzők, vezetők az immár harmadik alkalommal megrendezett Pécsi Labdarúgás Napján. A közel ötven éve elért csodálatos siker (a Pécsi Dózsa 1970. november 4-én 2–0-ra legyőzte a Newcastle Unitedet az Európai Városok Kupájában)
nov. 11
11:30
Rövidpályás gyorskorcsolya vk: Liu Shaolin nyert, öccsét kizárták (Blikk)
Salt Lake City - Liu Shaolin Sándor nyerte az első 1000 méteres versenyt a rövidpályás gyorskorcsolyázók második, Salt Lake Cityben zajló világkupa-állomásának szombati napján.
nov. 11
11:30
Ökölvívás: „Öntsünk tiszta vizet a pohárba” – MÖSZ-közlemény (She)
Amint arról már több ízben is beszámoltunk, a Magyar Ökölvívó-szakszövetség rendkívül súlyos pénzügyi helyzetbe sodorta magát, elsősorban az augusztus végi ifjúsági világbajnokság túlságosan is fejedelmi megrendezésével. A kialakult helyzettel kapcsolatban vasárnap délelőtt hivatalos közleményt adott ki a Magyar Ökölvívó-szakszövetség (MÖSZ),
nov. 11
11:36
Videó: piros-kék füst Sóstó felett – így hangolták be a Vidi-hívek az új stadiont (She)
Össznépi beéneklést vezényeltek a Vidi vezérszurkolói, az eseményen az NSO Tv stábja is jelen volt. Piros-kék füsttel és a legismertebb Vidi-indulókkal igazi meccshangulatot teremtettek az újonnan épült Sóstói Stadionban. Nézze meg az NSO Tv videójában, mennyire!
nov. 11
11:42
BL: az egykori válogatott játékos a védelmébe vette Kassait (She)
Az 56-szoros magyar válogatott labdarúgó, Kovács Kálmán a közösségi oldalán mondta el a véleményét Kassai Viktor hibájával kapcsolatban.
nov. 11
11:48
Disztl Péter: Senkinek sem kívánom ezt a pokoli évet! (BorsOnline)
Szerepelt az 1986-os labdarúgó-vb-n az UEFA-kupában ezüstérmes, 58 évesen mégis munkanélküli a korábbi válogatott futballkapus, Disztl Péter.
nov. 11
11:54
Itt a várva várt, nagy bejelentés a Viditől (Ripost)
Öröm, öröm hátán Fehérváron. Eljön végre a nagy nap az Európa-ligában remeklő magyar focicsapatnál.
nov. 11
12:06
Villeneuve büntette volna Hamiltont, Ricciardo Vettel mellé állt (m4sport.hu)
Míg az ausztrál mindkét vetélytársát megértette, az 1997-es világbajnok hiányolta a veszélyes címvédő elleni vizsgálatot.
nov. 11
12:12
NFL: 17 évesen a sportágat sem ismerte, ma már legenda (She)
Morten Andersen úgy érkezett meg 17 évesen az Egyesült Államokba, hogy azt sem tudta, létezik olyan foci, amelyben tojás alakú labdát rugdosnak és dobálnak, de harminc évvel később már minden idők legponterősebb amerikai futballistájának vallhatta magát – egészen Adam Vinatieri október végi csúcsdöntéséig.
nov. 11
12:30
Hosszú Katinka ismét aranyat nyert Tokióban (ATV)
Hosszú Katinka egy arany- és egy bronzérmet nyert vasárnap az úszó világkupa-sorozat tokiói, rövidpályás állomásának harmadik, befejező napján.
nov. 11
12:36
MU: abszurd – emiatt panaszkodik Sánchez az öltözőben (She)
Még nem telt el egy év azóta, hogy Alexis Sánchez az Arsenaltól a Manchester Unitedhoz szerződött, azonban kijelenthetjük, hogy a chilei támadó manchesteri kalandja eddig nem egészen úgy alakul, ahogyan ő vagy a szurkolók várhatták. A korábban az Udinesében és a Barcelonában futballozó Sánchez a United We Stand nevű MU-szurkolói magazin szerint mos
nov. 11
12:36
Minden magyar szerzett érmet a tokiói úszó vk zárónapán (m4sport.hu)
Hosszú Katinka arannyal nyitott és arannyal zárt az utolsó előtti világkupa állomáson.
nov. 11
12:42
Hosszú Katinka újabb aranyat nyert Tokióban (BorsOnline)
Hosszú Katinka egy arany- és egy bronzérmet nyert vasárnap az úszó világkupa-sorozat tokiói, rövidpályás állomásának harmadik, befejező napján.
nov. 11
12:48
Úszó-vk: Hosszú arany- és bronzérmet nyert a zárónapon (She)
Hosszú Katinka egy arany- és egy bronzérmet nyert vasárnap az úszó világkupa-sorozat tokiói, rövid pályás állomásának harmadik, befejező napján.
nov. 11
12:57
Óriási megtiszteltetés érte Knézy Jenőt és családját (Ripost)
A 2003-ban elhunyt legendás magyar sportriportert posztumusz iktatták be a Magyar Úszó Hírességek Csarnokába. A halhatatlanok szobrát a fia vette át.

Keresés