2018. november 7. szerda

nov. 7
0:03
Férfi kézi: a megoldás küszöbén a kapitánykérdés (She)
A Nemzeti Sport információja szerint szerdán megoldódhat a kapitánykérdés a férfi kézilabda-válogatottnál – Csoknyai István és Vladan Matics kaphat bizalmat.
nov. 7
0:03
Megégett a Pool Belgrádban, ismét ikszelt a Napoli és a PSG – BL-gólok (m4sport.hu)
Az Atlético visszavágott a Dortmundnak, Harry Kane tartotta életben a Spurs reményeit.
nov. 7
3:03
Elképesztő történet: Dzsudzsák Balázs segítségével kapott állást Marco Rossi (Blikk)
Dzsudzsák Balázs (31) közbenjárásával kapta meg a szlovák élvonalbeli DAC csapatának vezetőedzői állását az olasz Marco Rossi (54).
nov. 7
6:09
Gyász: tragikus hirtelenséggel halt meg az NFL-játékos (Blikk)
38 éves korában elhunyt az egykori NFL-játékos, Vince Manuwai.
nov. 7
6:51
NBA: 40 pontos produkció döntött a játéknap rangadóján (She)
A Portland Trail Blazers hazai pályán 118–103-ra legyőzte a Milwaukee Bucks legénységét az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) keddi játéknapjának rangadóján. CJ McCollum 40 ponttal vezette győzelemre a Blazerst (19-et a döntő fontosságú harmadik negyedben szerzett), 65 százalékos dobóteljesítményét többek között hat assziszt és nég
nov. 7
7:06
Komoly vitát szült Dzsudzsák Balázs meghívása (Ripost)
Szövetségi kapitányi beiktatása óta Marco Rossi először küldött meghívót Dzsudzsák Balázsnak, aki így öt hónap után visszatér a magyar labdarúgó-válogatottba.
nov. 7
7:09
NB II: rutinos védővel erősített a Monor, egy támadó távozott (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Monor vezetősége megállapodott Póti Krisztiánnal, a szabadon igazolható védő már csatlakozott is a kerethez, Balogh Milán azonban távozott – számolt be róla a klub honlapja.
nov. 7
7:09
Franciaveréssel kezdődött a hosszú menetelés (Azenpenzem)
Kedden megkezdte jövő májusig, sőt, ha minden jól megy, azon túl is tartó menetelését a magyar női vízilabda-válogatott.
nov. 7
7:21
Óriási meglepetések: kikapott a Liverpool Belgrádban, döntetlent játszott a Barcelona (ATV)
A Barcelona 1-1-es döntetlent játszott kedden az Internazionale vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában, így matematikailag még nem biztosította helyét a nyolcaddöntőben.
nov. 7
7:39
NB II: öten biztosan hiányoznak a Szpariból a Vác ellen (She)
Nincs könnyű helyzetben Lengyel Roland, a labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője, hiszen a Vác elleni, szerdai bajnokin öt játékosára biztosan nem számíthat.
nov. 7
7:51
NHL: ligatörténeti ritkaság, csak négyszer történt ilyen korábban (She)
Korábban négyszer fordult elő az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) történetében, hogy egy legalább kilencmérkőzéses játéknapon kizárólag hazai győzelmek születtek. Kedden megtörtént ötödször is: nyert például a Keleti főcsoport első két helyén álló Tampa Bay Lightning és Toronto Maple Leafs, valamint az Anaheim Ducks elleni derbin a
nov. 7
8:03
A BL-ben is győzelemmel debütálna a Real ideiglenes mestere (m4sport.hu)
Solari úgy véli, dupla téttel bír a Plzen elleni összecsapás.
nov. 7
8:15
BL: senki sem kezdett gólerősebben, mint Harry Kane (She)
Harry Kane megszerezte 12. és 13. gólját a Bajnokok Ligájában, mivel kedden a Tottenham az angol csatár duplájával 2–1-re legyőzte a PSV-t. A tizenhárom BL-gólhoz Kane-nek csupán tizennégy találkozóra volt szüksége.
nov. 7
8:15
A BL-nap legnagyobb bakiját hozta össze az uruguayi válogatott kapusa (m4sport.hu)
A Schalke osztrák csatárának nagy napja volt.
nov. 7
8:33
NB II: a súlyos sérülés után véget ért a siófoki játékos ősze (She)
Súlyos sérülést szenvedett Horváth Attila, a labdarúgó NB II-ben szereplő Siófok középpályása a Gyirmót FC Győr elleni vasárnapi bajnoki mérkőzésen. A találkozó 52. percében egy fejpárbaj során az egyik gyirmóti játékos eltalálta az arcát, így az arccsontja eltörött – számolt be róla a klub honlapja.
nov. 7
8:57
McCollum alaposan megszórta a Milwaukee-t (m4sport.hu)
A Portland nyolc győzelemmel és három vereséggel áll az NBA-ben.
nov. 7
9:03
Győzelemmel debütált a Kings új edzője (m4sport.hu)
Willie Desjardins csapata három góllal nyert a az Anaheim ellen az NHL-ben.
nov. 7
9:09
McCollum remekelt, a Blazers megállította a Milwaukee-t (She)
CJ McCollum negyven pontot dobott, a Portland pedig remek játékkal le győzte az eddig egyetlen vereséget szenvedő Milwaukee-t az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszának szerda hajnali rangadóján. Nyerni tudott a Charlotte, a Brooklyn és hat vereség után a Dallas is.
nov. 7
9:15
Videó: úgy elfektette a kapus a PSV támadóját, hogy azt sosem felejti el (She)
A Tottenham 2–1-re legyőzte kedden a PSV-t a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének 4. fordulójában. A londoniak fordítottak, ám 0–1-nél Paulo Gazzaniga a szívbajt hozta a Suprs-szurkolókra – higgadt csele végül bejött, szépen elfektette Hirving Lozanót.
nov. 7
9:21
Hirtelen szívhalál: Merkely professzor szerint megelőzhető (She)
Legutóbb egy tizenegyszer újjáélesztett, végül sikerrel meggyógyított tizenhét éves dabasi labdarúgó esetével hallatott magáról Dr. Merkely Béla professzor, a Semmelweis Egyetem rektora, a városmajori szívklinika igazgatója, aki nagy tapasztalatú szívgyógyászként az életmentő műveletekből is folyamatosan kiveszi a részét, miközben szakértő csapatáv
nov. 7
9:27
Hivatalos: 2020-ban debütál az F1-es Vietnámi Nagydíj! (m4sport.hu)
A Forma–1 szerdán hivatalosan megerősítette, hogy két év múlva Vietnámmal bővül a sorozat versenynaptára.
nov. 7
9:33
El: Hihetetlen egység és összetartás jellemez minket – Hadzic (She)
A PAOK ellen újabb sikerben reménykedő középpályás egy nyári ígéretről, a hideg fej fontosságáról és a fehér mez előnyéről is beszélt a Nemzeti Sportnak.
nov. 7
9:45
Jégen a hokiválogatott, C. Ronaldo pedig régi csapata ellen játszik - sportműsor a tévében (Infostart)
A múlt heti, igen unalmas Manchester-Juventus (0-1) labdarúgó Bajnokok Ligája-mérkőzés kvázi visszavágója jön szerdán, de csak a magyar-kazah hokimeccs után.
nov. 7
9:45
Juve: Varane jó, de Ronaldo érdemli meg idén az Aranylabdát – Bonucci (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Juventus középhátvédje, Leonardo Bonucci nemrégiben egy interjúban elmondta: szerinte portugál csapattársának, Cristiano Ronaldónak kell nyernie az idei Aranylabdát.
nov. 7
10:09
Elképesztő, mit nyilatkozott az NB I-es magyar focista: ezt üzeni az őt utálóknak (Blikk)
Elképesztő választ adott az Újpest csatárja arra a kérdésre, hogyan kezeli az őt érő negatív kommenteket.
nov. 7
10:09
A mentális tényező, helyesebben annak a hiánya (Azenpenzem)
Az MTK ellen rúgott bombagólja után azok is felfigyeltek a Ferencváros mosolygós, hirtelenszőke középpályására, akik netán eddig legyintettek.
nov. 7
10:09
„Azt mondták, agyon kéne lőni” – Glock és 2008-as interlagosi dráma (m4sport.hu)
Timo Glock tíz év távlatából mesélt a 2008-as szezonfináló történéseiről és a durva indulatokról, melyek céltáblájává vált.
nov. 7
10:11
Újvidéki csatár vágta haza pillanatok alatt Kloppék belgrádi estéjét (m4sport.hu)
Hét perc leforgása alatt nagyot fordult a világ a 24 éves támadóval.
nov. 7
10:15
Rossi kitálalt Dzsudzsákról, elárulta kettejük kapcsolatának titkát (Ripost)
Elképesztő sztorira derült fény! Nemrég a focista segítette munkához az edzőt, aki aztán kihagyta a válogatott keretből...
nov. 7
10:15
215 milliót nyert a magyar pókeres (BorsOnline)
Hatalmas sikert aratott a magyar pókeres, Bujtás László, aki Európa legnagyobb versenyén, a WSOPE Main Event tornáján lett második a csehországi Rozvadovban. A viadalra 534 játékos nevezett, a döntőt (heads-up) pedig az élről kezdhette Bujtás, ám végül a brit Jack Sinclair nyerte a tornát, és a több mint egymillió eurós fődíjat, valamint az értékes
nov. 7
10:21
Birkózás: „Rengeteget jelentett az országnak a budapesti vébé” (She)
Németh Szilárd, a Magyar Birkózószövetség elnöke az idei budapesti  világbajnokság értékelésében szakmai, sportdiplomáciai, rendezési, turisztikai és népszerűségi sikerről is boldogan beszámolhatott. (x)
nov. 7
10:23
Kép: Hosszú és Verrasztó D. azonos dresszben (She)
Az úszók világkupa-sorozatának újabb állomásán, Tokióban ugrik vízbe Hosszú Katinka. A háromszoros olimpiai bajnok mellett ott lesz többek között Verrasztó Dávid is, aki éppen ugyanolyan dresszben (és nyilván azonos célért, a győzelemért) versenyez majd.
nov. 7
10:27
F1: Vettel több hibát követett el idén, mint a Ferrari – Massa (She)
Hiába lépett nagyot előre a Ferrari a Formula–1 2018-as szezonjára, a versenyzői és stratégiai hibák következtében Sebastian Vettel már Mexikóban elvesztette az egyéni címért vívott harcot, míg a csapat a soron következő Brazil Nagydíjon azért fog küzdeni, hogy elhalassza a Mercedes újabb címvédését a konstruktőri bajnokságban. A maranellóiak k
nov. 7
10:27
Minden idők legjobbja volt a budapesti birkózó-vb (m4sport.hu)
A nemzetközi szövetség elnöke szerint minden szinten kiemelkedő volt az októberi világverseny.
nov. 7
10:33
Megszállott edzők klubja – exkluzív interjú Marco Rossival és Märcz Tamással (She)
A magyar labdarúgók és a férfi vízilabdázók szövetségi kapitánya a nápolyi uszodában találkozott először, az olasz mester édesapaként figyelte, amint a fiával felálló Posillipo az olimpiai bajnok pólós csapata ellen küzd – a két szakember egy asztalhoz ült, hogy beszéljenek Bud Spencerről, a rájuk nehezedő terhekről, a tradíciókról, az emberi kapcs
nov. 7
10:39
BL: minden csapat ilyen szurkolókról álmodik (She)
Több ezer holland szurkoló kísérte el kedden a PSV-t Londonba, csapatuk Tottenham elleni mérkőzésére a Bajnokok Ligájában. A vendégdrukkerek már 40 perccel a mérkőzés előtt remek hangulatot varázsoltak a saját szektorukban.
nov. 7
10:51
Bayern: Jamesnek elege van, visszatérne Madridba – sajtóhír (She)
Spanyol sajtóhírek szerint a Real Madridtól a Bayern Münchenben kölcsönben szereplő James Rodríguez tárgyalásra buzdítja menedzserét, Jorge Mendest, hogy már télen visszatérhessen madridi klubhoz, mivel nem érzi jól magát a bajoroknál.
nov. 7
10:51
Semmi rejtély nincs Hamilton gyorsaságában – Bottas (m4sport.hu)
Csapattársa pontosan tudja, hol és miért gyorsabb nála a címvédő.
nov. 7
10:57
A csapat „száműzte” Messit a kispadról a lelátóra (m4sport.hu)
A Barcelona edzője szerint az Inter elleni BL-meccs is bebizonyította, hogy semmi szükség a Szuperligára.
nov. 7
10:59
A legnagyobb vereség a biztos kiesést jelentette a Monaco számára (m4sport.hu)
15 meccs óta nyeretlen Thierry Henry csapata.
nov. 7
11:03
Visszavonult az elmúlt húsz év legeredményesebb magyar tekvondósa (m4sport.hu)
„Valami megtört” – fogalmazott Kotsis Edina.
nov. 7
11:09
Kajak-kenu: fakanállal versenyez az olimpiai ezüstérmes Pauman Dániel (She)
Pauman Dániel, aki korábban lapunk Sportkrém mellékletében és az NSO Tv kamerája előtt mutatta meg, milyen otthonosan mozog a konyhában, a szélesebb nyilvánosság elé lép a tudományával: az olimpiai ezüstérmes kajakos is versenyez az RTL Klub november 12-én induló, A Konyhafőnök VIP – A séfek csatája szériájában.
nov. 7
11:09
Komoly dicséretet kapott a Nemzetközi Birkózó Szövetség elnökétől a budapesti vb (Azenpenzem)
- Bátran mondhatom, hogy Budapest a valaha volt legjobb vb-t rendezte – jelentette ki Nenad Lalovic szerb sportvezető.
nov. 7
11:09
Összetákolva tér vissza Bartalis István (BorsOnline)
Ma délután négy órakor ismét jégre száll a felnőtt magyar férfi jégkorong-válogatott: Jarmo Tolvanen együttese a Négy Nemzet Tornáján a Tüskecsarnokban ma Kazahsztánnal mérkőzik. Míg Vay Ádám erről a tornáról lemarad, addig van egy nagy visszatérő a csapatkapitány, Bartalis István személyében, aki az áprilisi világbajnokságot sérülések miatt kénysz
nov. 7
11:11
F1: bemutatták a vietnámi pálya vonalvezetését (She)
Mint korábban megírtuk, 2020-ban bekerül a Formula–1-es versenysorozatának naptárába a Vietnámi Nagydíj. A pálya az ország fővárosa, Hanoi központjában lesz, azaz újabb utcai versennyel bővül a sorozat. Az 5565 méter hosszúságú vietnámi pálya vonalvezetését szerdán közzé is tette az F1 hivatalos oldala.
nov. 7
11:15
Klopp nem pánikol – még (m4sport.hu)
A Belgrádban megégő Liverpool nem hibázhat többet.
nov. 7
11:21
F1: visszatér a Red Bullhoz a korábbi magyar mérnöke (She)
A Red Bull nagy erőket mozgósít, hogy 2019-ben ismét a vb-címért harcoljon, ennek érdekében felkérte korábbi mérnökét, a magyar Kling Sándort, hogy novembertől a hajtós időszakban újra vegyen részt a munkában.
nov. 7
11:27
Tékvandó: visszavonul a vb-bronzérmes Kotsis Edina (She)
Bejelentette visszavonulását a világbajnoki bronz- és Európa-bajnoki ezüstérmes Kotsis Edina, az elmúlt két évtized legeredményesebb magyar tékvandósa.
nov. 7
11:27
Novothny Soma válaszolt: még most is ízlelgetjük szavait (m4sport.hu)
Prof. Novothny.
nov. 7
11:29
NB II, NB III: kettős meccs lesz vasárnap a gyirmóti stadionban (She)
November 11-én, vasárnap egymás után két mérkőzésre kerül sor Gyirmóton, az Alcufer Stadionban, hiszen a Gyirmót FC Győr városi rangadója előtt pályára lép a Ménfőcsanak is – tudtuk meg a gyirmóti klub honlapjáról.

Keresés