2018. november 22. csütörtök

nov. 22
5:09
Eb-selejtezők: halálcsoport vagy álomsorsolás jön? (Ripost)
Jövő vasárnap sorsolják az csoportokat az Eb-selejtezőre. Bármi megtörténhet a legjobbtól a pokoli kemény ellenfelekig.
nov. 22
6:36
Nagy döntést hozott Didier Drogba (Infostart)
"Ez a legjobb befejezés, amivel segíthetek néhány fiatal tehetséget is a fejlődésben" - mondta a 40 éves csatár, aki Franciaországban lett profi játékos.
nov. 22
7:12
Visszavonult Didier Drogba (m4sport.hu)
Az elefántcsontparti sztárfocista a Chelsea-vel négyszer lett bajnok, 2012-ben pedig BL-t nyert.
nov. 22
7:18
Megszórta korábbi csapatát LeBron James (m4sport.hu)
A Lakers négy ponttal győzött Clevelandben.
nov. 22
7:20
Menetel a Buffalo és a Rangers (m4sport.hu)
A buffalóiak megszakítás nélkül hetedszer nyertek, míg a Rangers sorozatban hetedik alkalommal diadalmaskodott hazai jégen.
nov. 22
7:24
NBA: LeBron James győzelemmel tért vissza Clevelandbe (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) a Los Angeles Lakers hozta a kötelezőt, és 109–105-re legyőzte a ligautolsó Cleveland Cavalierst.
nov. 22
7:24
2019-es EB-selejtezők: Jöhetnek a franciák és a németek (BorsOnline)
Eldőlt, hogy a 31. helyen végzett a Nemzetek Ligája első kiírásának alapszakaszában a magyar válogatott, amely így a negyedik kalapból várja a de­cember 2-ai Európa-bajnoki selejtező sorsolását. Marco Rossi szövetségi kapitány a részben hazai rendezésű – a készülő új Puskás Arénában négy Eb-meccset rendeznek – kontinenstornára való kijutást tűzte k
nov. 22
7:26
Videó: Miben tér el az új stadionunk a Groupamától? – Kovácsik (She)
A Mol Vidi az Újpest elleni 1–0-s győzelemmel avatta fel az új stadionját, amelyben az első gólt stílusosan Juhász Roland szerezte. A fehérváriak csapatkapitánya mellett Kovácsik Ádám és Kovács István, valamint a vendégektől Nagy Dániel is elmondta a véleményét az NSO Tv-nek a Mol Aréna Sóstóról.
nov. 22
7:30
Kovácsik – Miben tér el az új stadionunk a Groupamától? (She)
.
nov. 22
7:42
NHL: a liga történetében másodszor fordult elő, hogy… (She)
Folytatta remek sorozatát a Buffalo Sabres és a New York Rangers az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) szerdai játéknapján.
nov. 22
7:48
Játékossors: újabb fordulat, Drogba mégis visszavonul (She)
Bár korábban úgy tűnt, hogy az előzetes tervekkel ellentétben mégsem vonul vissza Didier Drogba, az elefántcsontparti klasszis végül mégis úgy döntött, hogy szögre akasztja a stoplist.
nov. 22
7:48
Visszavonul minden idők egyik legjobb afrikai játékosa (HírTV)
Bajnokok Ligáját és négy Premier League-t nyert.
nov. 22
8:06
Marko: Baromság, hogy Vettel már túl van a zenitjén (m4sport.hu)
Nem érti a Sebastian Vettelt idei kisiklásai miatt kritizálókat korábbi főnöke, Helmut Marko, aki védelmébe vette a németet a hibák kapcsán.
nov. 22
8:18
Versenyzőként, de vezetőként is visszatérhet Alonso a McLarenhez (m4sport.hu)
Zak Brown versenyzőként biztos tartaléktervként tekint a spanyolra, de új szerepkört is adhat neki az F1-es csapatnál.
nov. 22
8:24
Man. City: Guardiolának Kloppék miatt nincs ideje könyveket olvasni (She)
Pep Guardiola, a Premier League-ben címvédő és éllovas Manchester City spanyol menedzsere vendégelőadó volt egy liverpooli egyetemen. A beszélgetés során a kétszeres Bajnokok Ligája-győztes tréner politikáról, utazásról, Katalóniáról és persze a futballról is szót ejtett.
nov. 22
8:36
Győzelemmel avatott stadiont a Vidi (BorsOnline)
Szerda este hét után három perccel végezték el a kezdőrúgást a székesfehérvári MOL Aréna Sóstó stadionban, amivel nem csak az NB I. 6 fordulójából elhalasztott Vidi-Újpest meccs vette kezdetét, de tulajdonképpen a pálya felavatása is megtörtént. A Vidi három év után tért vissza Fehérvárra, így érthető, hogy igyekeztek a legjobb formájukat hozni az
nov. 22
8:42
Vizes Gála: Cseh Lászlónak is élmény az esemény (She)
Nagyszerű kedvcsináló a sportoláshoz, neki pedig különleges élménnyel töri meg a hétköznapi edzések monotóniáját – vallja a vasárnap rendezendő Vizes Gáláról Cseh László olimpiai ezüstérmes, világ- és Európa-bajnok úszó, aki klasszis sportolótársaival együtt részt vesz az eseményen.
nov. 22
8:54
Maradona lehet Usain Bolt edzője (m4sport.hu)
A két legenda egy mexikói másodosztályú csapatban írhat együtt történelmet.
nov. 22
9:00
Megvannak a magyar kosárcsapatok ellenfelei az Európa Kupában (m4sport.hu)
A Szolnok és a Fehérvár december 12-én folytatja szereplését a csoportkör második fordulójában.
nov. 22
9:18
PSG: 2–7–2-es formáció – Thiago Motta új elképzelése (She)
A Paris Saint-Germain U19-es csapatának edzője, Thiago Motta (volt Barcelona-, Inter- és PSG-középpályás) az igazán különleges, újonnan kitalált 2–7–2-es felállásáról, és José Mourinhóról is beszélt a Gazzetta dello Sportnak.
nov. 22
9:18
Ha nem vagy benga állat, nincs itt keresnivalód (444.hu)
Ľubomír Šatka kipróbálta az angliai kalandot, de végül nem futott be Newcastle-ben. Most Dunaszerdahelyen játszik, nem fogadta el a Vidi ajánlatát, viszont Skrtel mellett játszik a szlovák válogatottban. Vele interjúztunk.
nov. 22
9:18
Győzelemmel avatta fel új stadionját a Vidi (HírTV)
Juhász Roland fejese döntött.
nov. 22
9:21
Odaszúrtak Messinek, nem hiányzik senkinek (Ripost)
Lionel Messi aligha fog örülni annak, amit argentin honfitársa mondott.
nov. 22
9:30
Videó: mi van? Elképesztően bizarr poszttal jelentkezett Evra (She)
A Patrice Evra karrierjét és hétköznapjait követő szurkolók már régóta tudhatják, hogy a legutóbb a West Ham Unitedben futballozó játékos szereti finoman szólva is meglepő dolgokkal felhívni magára a figyelmet. Azonban mostani videójának indítékát egyelőre nem tudtuk megfejteni…
nov. 22
9:42
MTK: 16 percet játszott az NB I-ben, szerződést bontott (She)
A labdarúgó NB I-ben negyedik helyen álló MTK bejelentette, Takács Ronald közös megegyezéssel távozik a fővárosi klubtól.
nov. 22
9:42
Percekkel a kezdés után kivonultak a Vidi-ultrák az új stadionból (SzMo)
A csoport azóta nem jár meccsre, hogy MOL Vidi lett a csapat neve. A székesfehérvári stadion avatóünnepségén azonban ők is megjelentek.
nov. 22
9:44
NB I: Mire gondolok? Hagyjuk ezt... – Nebojsa Vignjevics (She)
A labdarúgó NB I hatodik fordulójából elhalasztott mérkőzésen – egyúttal az újonnan átadott Mol Aréna Sóstó stadionavatóján – a Mol Vidi FC 1–0-ra legyőzte az Újpestet. A lefújás után a két vezetőedző értékelte a találkozót.
nov. 22
10:06
Válogatott: emléknapot kaphat az Aranycsapat (She)
A legendás 6:3 után a másik, világraszóló dicsőséget jelentő eredmény, az 1954. május 23-án lejátszott magyar–angol 7:1 is hivatalos, ünnepi megemlékezésre méltó esemény lehet.
nov. 22
10:12
F1: Kubica a Williams versenyzőjeként tér vissza – hivatalos (She)
A Williams az előzetes várakozásoknak megfelelően hivatalosan is bejelentette Robert Kubica szerződtetését Abu-Dzabiban, így az is biztossá vált, Szergej Szirotkin számára nem maradt hely a patinás istállóban, hiszen a legutóbb nyolc éve rajthoz álló lengyel az újonc George Russell csapattársa lesz jövőre.
nov. 22
10:12
Hivatalos: Kubica 8 év után újra az F1-ben versenyez! (m4sport.hu)
A Williams csütörtökön Abu-Dzabiban megerősítette, hogy Robert Kubica 8 szezon kihagyás után 2019-től ismét a Forma–1-es mezőny teljes értékű tagja lesz.
nov. 22
10:24
Meglepő titkot árult el a Vidi hőse (Ripost)
Ismét az élet írta a legjobb forgatókönyvet, a piros-kékek legrutinosabb tagja szerezte szerezte az új stadion első gólját.
nov. 22
10:30
NB II: az Óvárról távozó Várhidi ügyvédhez fordult (She)
Ügyvédhez fordult Várhidi Péter, a Credobus Mosonmagyaróvártól októberben távozó vezetőedző.
nov. 22
10:48
F1: utolsó versenyén egyedi festést kap Alonso autója (She)
A hétvégi Abu-dzabi Nagydíj után búcsút int Fernando Alonso a Formula–1-nek, utolsó versenye alkalmából pedig a McLaren különleges autófestéssel kedveskedik a kétszeres világbajnoknak.
nov. 22
10:54
Átgázolt a bajnokon az OKC, kiütötte a Portlandet a Bucks (She)
Újabb hatalmas pofont kapott a címvédő Golden State az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszában, hiszen az Oklahoma City közel harminc kerekedett felül nyert Kevin Duranték otthonában – a Memphis közben eggyel megverte a Spurst, így átvette a vezetést Nyugaton. A Rockets James Harden 43 egységével nyomta le a Detroitot, míg Keleten a Bu
nov. 22
11:00
2050-ig biztosítva van az AC Milan kapuja? (m4sport.hu)
Nem esett messze az alma a fájától.
nov. 22
11:06
Barca: távozhat Dembélé? Nem biztos, hogy megéri (She)
Mint ismert, az elmúlt időszakban kereszttűzbe került Barcelonában a klub fiatal játékosa, Ousmane Dembélé. Nem véletlenül röppentek fel olyan hírek, hogy a katalánok akár már januárban átadólistára tehetik a franciát, azonban nem biztos, hogy jól járnának ezzel – anyagilag biztosan nem.
nov. 22
11:06
Mikler lehúzta a rolót (Azenpenzem)
Magyar csapat tegnap a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 9. fordulójának nyitányán vendégként 29-25-re legyőzte a német Rhein-Neckar Löwent, s pozitívra javította a mérlegét.
nov. 22
11:08
Honvéd: átadták a Magyar Futball Akadémia utánpótlásközpontját (She)
Orbán Viktor miniszterelnök és George F. Hemingway klubtulajdonos csütörtökön átadta a Budapest Honvéd labdarúgócsapat Magyar Futball Akadémiájának új utánpótlásközpontját.
nov. 22
11:10
NB I: pazar stadionavató, Juhász Roland volt a hős – képgaléria (She)
Az NB I-ben címvédő Mol Vidi FC az Újpest elleni 1–0-s diadallal avatta fel új stadionját, a Mol Aréna Sóstót. Tekintse meg az emlékezetes estéről készült legjobb képeinket!
nov. 22
11:12
Pályán a női kézisek - sport a tévében (Infostart)
A kézi- és a kosárlabda napja lesz a csütörtöki az élő sportközvetítések szempontjából. Lesz még amerikafutball és curling és röplabda is.
nov. 22
11:12
Kajak-kenu: a Kolonics-alapítvány magánadományokból száguld (She)
A maratoni kenuzás tizenhétszeres világbajnoka, Csabai Edvin 14 éven át volt szobatársa a tíz esztendeje tragikus hirtelenséggel elhunyt olimpiai bajnok kenusnak, és ma már ő vezeti a Kolonics György Alapítványt, amely az irányításával dinamikus fejlődésnek indult az elmúlt években.
nov. 22
11:24
Átadták a Magyar Futball Akadémia utánpótlásközpontját (m4sport.hu)
A hét pályát az együttes korábbi legendáiról nevezték el.
nov. 22
11:26
A szponzor ejtette a Williamst, a Williams ejtette Szirotkint (m4sport.hu)
Az orosz már elköszönt az F1-től, támogatója pedig állítja, ők hátráltak ki a Williams mögül a halvány teljesítményük miatt.
nov. 22
11:27
Tankcsapda a stadionavatón, erre készültek hetekig a Vidi drukkerei (Ripost)
A piros-kékek tökéletes élőképpel köszöntötték a várva várt arénát.
nov. 22
11:36
Orbán Viktor: "minden nemzet olyan lesz, mint a fiataljai" (Infostart)
Orbán Viktor miniszterelnök és George F. Hemingway klubtulajdonos csütörtökön átadta a Budapest Honvéd labdarúgócsapat Magyar Futball Akadémiájának új utánpótlásközpontját.
nov. 22
11:36
Ökölvívás: egy svájci bank megszüntette az AIBA számláját (She)
Az insidethegames.biz információi szerint a Nemzetközi Ökölvívó-szövetség (AIBA) számlavezető bankja már év elején megszüntette a szervezet számláját és kiüríttette a széfjeit.
nov. 22
11:36
Kirúgta egy svájci bank a Nemzetközi Ökölvívó Szövetséget (m4sport.hu)
Az AIBA számláját egy szerb pénzintézet fogadta be.
nov. 22
11:36
Orbán Viktor bement a boltba, és ezt vette az unokáinak (SzMo)
A vásárlásról egy videó is kikerült a miniszterelnök Facebook-oldalára.
nov. 22
11:42
Itt az utolsó interjú: ezt gondolta magáról Schumacher a balesete előtt (Blikk)
Napvilágot látott a Forma-1-es legenda utolsó interjúja, amelyet pár hónappal a súlyos balesete előtt adott.
nov. 22
11:48
Eb 2020: minden, amit a tornáról tudni kell – videós kisokos (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) a napokban osztotta meg a hivatalos csatornáin a közelgő Eb-selejtezők kapcsán az UEFA magyar nyelvű kisfilmjét, amely összefoglalja a 2020-as Európa-bajnokság legfontosabb tudnivalóit. Mint ismert, a torna egyik házigazdája Budapest lesz.

Keresés