2018. november 23. péntek

nov. 23
5:48
Több pénzt hozhatnak az érmek: komoly életjáradék ütheti az olimpiai bajnok sportolók markát, ha elfogadják a törvényjavaslatot (Blikk)
Komolyabb anyagi megbecsülés járhat többszörös olimpiai érmes sportolóinknak! Egy november 20-án benyújtott törvényjavaslat szerint az egykori és jelenlegi klasszisok minden ötkarikás aranyérem után ugyanakkora összeget kapnak életjáradékként.
nov. 23
6:54
NB II: Kell egy kis idő, de az most nincs – Tóth András (She)
Mint beszámoltunk róla, Tóth András, a korábbi válogatott labdarúgó veszi át az NB II-ben szereplő Mosonmagyaróvári TE  irányítását. A vezetőedző a Szigetköz Sportnak beszélt a kialakult helyzetről és a folytatásról.
nov. 23
7:00
NHL: megsérült a kétszeres Stanley-kupa-győztes kapus (She)
Lábsérülés miatt nem számíthat első számú kapusára, Matt Murrayre az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) érdekelt Pittsburgh Penguins.
nov. 23
7:24
Alpesi sí: visszavonul a kétszeres világbajnok síelő (She)
A 37 éves Eric Guay tavaly szuper-óriásműlesiklásban nyert világbajnoki címet, s a harmadik helyen akkor éppen a szerdán súlyos sérülést szenvedő Manuel Osborne-Paradis végzett, akinek szomorú esete miatt a 37 éves kanadai a visszavonulás mellett döntött.
nov. 23
7:24
WADA-teszten át Tokióba (Azenpenzem)
Nem tétlenkedett 2018-ban sem a Magyar Antidopping Csoport (MACS): a szervezet tegnapi sajtótájékoztatóján elhangzott, összesen 4430 mintavételt csináltak.
nov. 23
7:24
Csúnya sérülés a BL-meccsen: Csoknyai kapitány fél irányítója elvesztésétől (BorsOnline)
Maga a csoda az eddig bukdácsoló veszprémi férfi kézilabdacsapat BL-diadala, a bakonyiak Mannheimben 29-25-re verték a né­meteket. Az örömbe sajnos üröm vegyült, ugyanis a hatalmasat eső Lékai Máté lehet, hogy eltörte a csuklóját.  – Csúnyán ráesett a bal kézfejére, és ha komolyabb a sérülése, nem tudom, honnan vegyek a januári világbajnokságra ir
nov. 23
7:54
NFL: a Saints sorozatban tíz sikernél tart; kiszenvedte a Cowboys (She)
A Dallas Cowboys 31–23-ra legyőzte a Washington Redskinst az NFL 12. fordulójában, a hálaadásnapi meccsmaraton második mérkőzésén. A éjjeli program utolsó felvonásán aztán a New Orleans Saints 31–17-re nyert az Atlanta Falcons ellen.
nov. 23
8:00
250 nap múlva rajtol a Maccabi Európa Játékok (ATV)
250 nap múlva rajtol Budapesten a 15.-ik Maccabi Európa Játékok, az egyik legnagyobb zsidó multisport rendezvény. Az eseményre több mint 30 ország 2716 sportolója már benevezett, de a szervezők azt remélik, a résztvevő országok száma eléri majd a 40-et.
nov. 23
8:06
Megsérült a Pingvinek Stanley-kupa győztes kapusa (m4sport.hu)
Elhúzódik a klasszis kapus sérülése.
nov. 23
8:27
Robog a Vidi, már csak a Bajnokok Ligája hiányzik (Ripost)
Csapat, erős szakvezetés, szurkolótábor eddig is volt Fehérváron a minőségi futballhoz. Már ingáznia sem kell a csapatnak.
nov. 23
8:30
Chile: Alexis Sánchez valóra váltotta egy fiatal szurkoló álmát (She)
Hatalmas élményben lehetett része annak a fiatal szurkolónak, aki a Chile–Honduras felkészülési mérkőzésen rohant be a pályára a gólt szerző Alexis Sánchezhez. A hármas sípszó után a mezével ajándékozta meg a chilei drukkert a Manchester United szélsője.
nov. 23
8:36
Kubica: Nem lesz gond a nyolc év kihagyás! (m4sport.hu)
Volt, hogy még hajnali kettőkor is a Williams rendbe hozásán agyalt, elhivatottsága és tartalékos szerepe volt a visszatérés kulcsa.
nov. 23
8:36
Marko Nikolics: Sóstóra akarjuk hozni Európát (BorsOnline)
Juhász Roland góljával legyőzte a Vidi új stadionja avatóján az Újpestet. A fehérváriak jövôre szeretnének EL-meccset is játszani Sóstón.
nov. 23
8:48
NBA: balhé a GSW-nél, a két sztár összekapott egymással (She)
Nem minden fenékig tejfel az NBA-ben szereplő Golden State Warriors háza táján, és hogy valóban nyugvópontra jutott-e a gárda két sztárja közti nézeteltérés, az a következő néhány hétben kiderül.
nov. 23
8:54
Az F1-es versenyzők is megvitatják az F3-as horrorbalesetet (m4sport.hu)
Romain Grosjean a magasított kerékvetők használata ellen érvelt; az FIA a rejtélyes sárga zászlós jelzés nyomában.
nov. 23
9:06
edzésen is megtöltötték a stadiont a Boca-szurkolók (She)
Mint ismert, a Libertadores-kupa döntőjének első felvonásán a Boca Juniors hiába vezetett kétszer is, a River Plate 2–2-es döntetlent harcolt ki idegenben. A visszavágót magyar idő szerint szombaton 21 órától rendezik meg, és egy nappal a Superclásico előtt nem akármilyen buzdításban részesült a Boca Juniors.
nov. 23
9:18
Liverpool: szerződést hosszabbítottak egyik legjobbjukkal (She)
A Premier League-ben szereplő Liverpool labdarúgócsapata meghoszabbította Sadio Mané szerződését.
nov. 23
9:24
Tőzsér: A futball mellett nem a PlayStation az egyedüli időtöltés (She)
A cégéről, a futball utáni életről, a helyes iránymutatásról, saját pályafutásának tiszteletéről, valamint a külföldi tapasztalat fontosságáról is beszélt a Tőzsér Dániel, a DVSC középpályása.
nov. 23
9:36
Hosszú Katinka extrém pózban mutatja meg magát (Infostart)
Az úszónő nem szokta ennyire várni a hétvégét, mint most.
nov. 23
9:36
Egyesült Államok: A touchdown négy pontot ér – Rooney (She)
Az amerikaiak ellen búcsúzott el az angol futballválogatottól Wayne Rooney, ennek kapcsán Gary Neville játszott vidám kérdezz-feleleket volt játékostársával.
nov. 23
9:42
A Red Bull párosa kezdett a legjobban a nyitóedzésen Abu-Dzabiban (She)
A Red Bull jó formában nyitott Abu-Dzabiban, hiszen Max Verstappen, Daniel Ricciardo sorrendben az első két helyen zárt a pénteki első szabadedzésen. A „vörös bikák" mögött a két Mercedes Valtteri Bottas, Lewis Hamiilton felállásban következett, míg kisebb meglepetésre Esteban Ocon a Force Indiával az ötödik, Kevin Magnussen a Haasszal pedig a
nov. 23
9:48
Kézilabda: valódi világszám Mikler Roland 22 védése (She)
Szerdán a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában a Veszprém 29–25-re diadalmaskodott a Rhein-Neckar Löwen otthonában, s a bakonyiaknál a győzelem letéteményese a világklasszis teljesítményt, 22 védést bemutató Mikler Roland volt. A magyar válogatott kapus a sikert követően elárulta: a győzelemben a csapat védelmének is nagy része volt.
nov. 23
9:50
PL: a Chelsea hosszabbított világbajnok játékosával (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea a hivatalos oldalán jelentette be, hogy 2023-ig meghosszabbította NGolo Kanté szerződését.
nov. 23
9:54
Síugrás, curling, műkorcsolya - itt a tél a képernyőn is (Infostart)
Már tét nélkül jön az Abu-Dzabi Nagydíj (Forma-1) is.
nov. 23
9:54
Mané hosszabbított a Vörösökkel (m4sport.hu)
A Mersey-parti klubnál még jó ideig tapsolhatnak a félelmetes támadótriónak.
nov. 23
10:06
Belső feszültség: Hartleyt zavarja, hogy Gaslynak bármit lehet (m4sport.hu)
Nemcsak Max Verstappen és Esteban Ocon között támadt feszültség két hete a Brazil Nagydíjon, a Toro Rossón belül is egyfajta belviszály alakult ki. Brendon Hartley úgy érzi, csapattársa kiváltságos helyzetben.
nov. 23
10:18
Otthon Bozsikék utódainak (Azenpenzem)
Orbán Viktor miniszterelnök és George F. Hemingway klubtulajdonos csütörtökön átadta a Budapest Honvéd Magyar Futball Akadémiájának új utánpótlásközpontját.
nov. 23
10:18
Ilyen Európában nincs! Telt ház, 50 ezer néző a Boca edzésén (m4sport.hu)
Felemelően küldték harcba a Libertadores Kupa-döntőbe indulókat.
nov. 23
10:24
Teljesen kimerült: pihenőre van szüksége Hosszú Katinkának (Blikk)
Nagyon várta a hétvégét Hosszú Katinka.
nov. 23
10:30
2023-ig hosszabbított kulcsjátékosával a Chelsea (m4sport.hu)
A Kékek december 13-án a Groupama Arénában vendégeskednek.
nov. 23
10:33
Ibra újra vörösben? Európából hívják a svéd óriást (Ripost)
Egyre inkább úgy tűnik, a csatár visszatér korábbi csapatához. Eddig tartott az amerikai kaland?
nov. 23
10:42
Vidi: A sikeréhségem nem csökkent – Juhász Roland (She)
A Mol Aréna Sóstó stadionavató bajnokiján az egyetlen gólt a fehérvári csapatkapitány, Juhász Roland szerezte, aki a futball szeretetéről, a reggeli útnak indulásról, sőt a koráról is beszélt.
nov. 23
11:00
Könyvbemutató: bátor kísérlet, felemás eredménnyel (She)
A héten mutatta be a Helikon Kiadó Az Aranycsapat története című könyvet, a budai Béla bárban tartott eseményen Csepelyi Adrienn beszélgetett az íróval, David Baileyvel. Ezzel el is árultuk a több mint 500 oldalas, képekkel gazdagon illusztrált kiadvány legfőbb érdekességét: a szerző angol.
nov. 23
11:06
F1: Vandoorne állást kapott a Mercedesnél (She)
A Formula–1-es mezőnyből kiszoruló Stoffel Vandoorne lesz a Mercedes szimulátoros tesztpilótája a 2019-es szezonban.
nov. 23
11:12
Női kézi: „Sok tehetségünk van, de nem tudnak Győrben kiteljesedni” (She)
Róth Kálmán, a Győri Audi ETO KC utánpótlás szakmai igazgatója a klub fiatal kézilabdázóinak érvényesüléséről beszélt a Kisalföldnek. Az elmúlt időszakban ritkán fordult elő az, ami idén: a négyszeres Bajnokok Ligája-győztes győri együttes csak egy játékost ad a decemberi Európa-bajnokságra készülő válogatottba.
nov. 23
11:14
Békéscsaba: Pásztor Józsefék kifulladásig sztoriztak – kép (She)
A terem zsúfolásig megtelt. Békéscsaba városa három korábbi Előre-legendát ünnepelt: Pásztor József 1978-ban a Népsport osztályzatai alapján az év játékosa volt, Vágási Sándor ugyanabban az évben középső védőből lett csatárként a Diósgyőrnek lőtt mesterötöséért kapott tízes osztályzatot újságunktól, Árgyelán Jánost pedig 25 esztendővel ezelőtt vála
nov. 23
11:24
Lesen vagyunk: a FIFA-elnök Infantino a futball sírásója? (She)
Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) összegezte a Nemzetek Ligája tapasztalatait: a sorozat egészével és a magyarokkal elégedettek voltak, a hollandok előtt leborultak, a németek kapcsán azonban már kritikusabbak. A legnagyobb sallert viszont Gianni Infantino FIFA-elnöknek adják a sportág elárulásáért. Emellett válaszoltunk minde
nov. 23
11:26
Kép: ezúttal Olaszliszkán adtak át óvodai futballpályát (She)
Újabb óvodai futballpályát adtak át, hogy a gyerekek mielőbb megismerkedhessenek a sportág szépségeivel. Az Ovi-Foci Program keretében ezúttal Olaszliszkán avattak fel kisméretű multifunkcionális sportpályát.
nov. 23
11:28
Női kézi NB I: a tv miatt változik a szuperrangadó időpontja (She)
A női kézilabda NB I-ben szereplő Győri Audi ETO KC hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint megváltozott a 10. fordulóban esedékes, Ferencváros elleni bajnoki mérkőzés időpontja, mert a rangadót az M4 Sport is műsorára tűzte. Az élő közvetítés miatt a találkozó új kezdési időpontja 2019. január 2., 19.00 óra lesz.
nov. 23
11:36
F1: Verstappen és a Red Bull nyitott az élen Abu-dzabiban (She)
Az első szabadedzéssel vette kezdetét a 2018-as szezon utolsó versenyhétvégéje. Az abu-dzabi tréninget a két Red Bull zárta az élen – a leggyorsabb Max Verstappen volt, Daniel Ricciardo hátránya közel fél másodpercet tett ki. Utánuk jött a két Mercedes-pilóta Valtteri Bottas, Lewis Hamilton sorrendben, majd Esteban Ocon és Kevin Magnussen. A ferrar
nov. 23
11:36
Mi ez a szám? Furcsa tortát kapott Fucsovics Márton (Ripost)
A szezont a csúcson befejező magyar teniszezőt menyasszonya lepte meg. Elsőre nagyot néztünk.
nov. 23
11:42
Verstappen hátát nézték: óriási Red Bull-fölény a nyitányon (m4sport.hu)
Ez történt az Abu-dzabi Nagydíj első szabadedzésén!
nov. 23
11:48
Férfi kosár NB I: a Falco ellen búcsúzik a Körmend edzője (She)
A férfi kosárlabda NB I-ben szereplő Körmend a hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy a szombat esti, Falco elleni bajnoki lesz az utolsó mérkőzése Antonisz Konsztantinidesz vezetőedzőnek a csapat kispadján, miután családi okokra hivatkozva kérte szerződése felbontását.
nov. 23
11:54
Törökország: Usain Bolt az egyik élvonalbeli klubnál köthet ki (She)
A nyolcszoros olimpiai bajnok sprinter, a 32 éves Usain Bolt a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Sivasspor játékosa lehet.
nov. 23
12:00
Serie A-s klubok figyelik a Vidi válogatott védőjét (m4sport.hu)
Az EL-ben hívta fel magára a figyelmet.
nov. 23
12:06
Serie A: a vártnál előbb távozhat Higuaín a Milantól – sajtóhír (She)
Olasz sajtóhírek szerint a Milan nem érvényesítené a kölcsönben szereplő argentin támadó, Gonzalo Higuaín opciós vételi jogát, így az argentin csatár a nyáron visszatérhet a Juventusba.
nov. 23
12:18
Férfi kézi BL: a horvát kapitány távozik a PPD Zagrebtől (She)
Lino Cervar az év végén távozik a PPD Zagreb férfi kézilabdacsapatától – jelentette be a horvát vezetőedző csapatának a Nantes elleni Bajnokok Ligája-meccse előtti sajtótájékoztatóján. A 68 éves szakember a francia együttes ellen irányítja utoljára hazai pályán a fővárosi együttest.
nov. 23
12:18
Megússza-e Hamilton a büntetést a szezonfinálén? (m4sport.hu)
Egyelőre az interlagosi problémás motort használja, és csapata bizakodó.
nov. 23
12:24
Juventus: CR ismét megvillantotta a zsenijét (She)
Cristiano Ronaldo, a Juventus klasszisa a csütörtöki edzés végén ismét megvillantotta a tudását, amikor néhány trükk erejéig elszórakozott a labdával.
nov. 23
12:24
Megolajozták Kubica 2019-es visszatérését (Azenpenzem)
A krakkói születésű Kubica 2006-ban mutatkozott be az F1-ben a BMW Sauber csapatánál, és éppen a Magyar Nagydíjon, a sérült Jacques Villeneuve helyére beugorva.

Keresés