2018. november 4. vasárnap

nov. 4
0:36
Ökrök – Deák Zsigmond jegyzete (She)
Vajon miért van sokszor az az érzése az embernek a nagy hatalmú sportszervezetek (NOB, FIFA, UEFA, IAAF és társai) kisstílű ügyei kapcsán, hogy...
nov. 4
0:40
Tisztelet a hősöknek – Thury Gábor publicisztikája (She)
Ilyenkor, az 1956-os forradalom évfordulójának tájékán gyakran gondolok rá, hogyan is készültek sportolóink a melbourne-i játékokra. Az edzéseke...
nov. 4
0:54
Rp. gyorskorcsolya: Liu Shaoang reményfutamból vk-ezüstérmes (She)
Liu Shaoang a pénteki esése nyomán 500 méteren reményfutamra kényszerült, szombaton onnan küzdötte el magát egészen a döntőig, ahol ezüstérmes lett a rövid pályás gyorskorcsolyázók Calgaryban zajló világkupa-idénynyitóján.
nov. 4
6:51
NBA: Harden visszatért, nyert a Rockets (She)
25 ponttal tért vissza a Houston Rocketsbe James Harden, aki nagyszerű játékkal 96–88-as győzelemre vezette csapatát a Chicago Bulls ellen az NBA legutóbbi játéknapján. James Ennis III 15 ponttal, Clint Capela 12 ponttal és 12 lepattanóval járult hozzá sikerhez.
nov. 4
6:57
A Kecskék és az unikornis – a meccs, amit Michael Jordan vezet fel! (She)
Vasárnap este, magyar idő szerint már hétfő hajnali 2.20-kor összecsap egymással a NFL történetének két kiemelkedő irányítója, a New England Patriotsot vezető Tom Brady és a Green Bay Packers irányítója, Aaron Rodgers. A hangulat már az egekben, persze ez aligha meglepő, csak a példa kedvéért: az összecsapás felvezetéséhez készülő videóhoz Michael
nov. 4
7:03
NB I: Soha! Egyáltalán nem gondolkozom a lemondáson – Fernando Fernández (She)
A labdarúgó NB I 13. fordulójában a Puskás Akadémia hazai pályán 2–1-re legyőzte a Diósgyőrt. Gól nélküli első félidőt követően a második játékrész végén egy gyors gólváltás következett, végül a meccset – akárcsak a Ferencváros ellen – most is Hegedűs János szabadrúgásgólja döntötte el. A meccs utáni sajtótájékoztatón a két vezetőedző, Fernando Fer
nov. 4
7:05
NB I: A legrosszabb, hogy minden meccs után azt kell nézni, hogy… – Márkvárt (She)
A labdarúgó NB I 13. fordulójában a Puskás Akadémia hazai pályán 2–1-re legyőzte a Diósgyőrt. A mérkőzés után az NSO Tv stábjának a PAFC győztes gólját szerző Hegedűs János és a DVTK középpályása, Márkvárt Dávid értékelt. A felcsútiak védője felidézte a szabadrúgásból szerzett találatát, illetve kiemelte, hogy külön öröm számára hogy a csapat vezet
nov. 4
7:33
Moto3: MARTÍNator lett a világbajnok (She)
Nem véletlen a becenév, hiszen Jorge Martín valóban Terminátorként küzdött egész évben, gondoljunk csak a brnói csuklótörésére és arra, hogy alig egy héttel később nem csupán rajthoz állt, de harmadik lett Ausztriában. Vasárnap világbajnokhoz méltóan motorozva, három és fél másodpercet verve a mezőnyre, megnyerte a Malajziai Nagydíjat és ezzel
nov. 4
7:42
Leesik az állad: fürdőruhában pózol a dögös magyar sportolónő (Ripost)
A női vízilabda-válogatott klasszisáról, Gurisatti Grétáról a tengerparton készült fotó.
nov. 4
7:57
Moto2: Bagnaia legnagyobb riválisa mögött célba érve nyert vébét (She)
Valentino Rossi akadémiája egy bajnoki címet elveszített (Marco Bezzecchi is a kilencszeres világbajnok és csapata kezei közül készül versenyről versenyre), de egy másikat megnyert, és nem ez volt az egyetlen oka az ünneplésre a Moto2-es futamot követően.
nov. 4
8:09
Ellenállt a dollárezreknek is (Azenpenzem)
Gedó György a mai napig üde színfoltja a magyar sportéletnek. Ő az egyetlen magyar ökölvívó, aki négy olimpián képviselte színeinket.
nov. 4
8:21
Liu Shaoang ezüstérmes lett a rövidpályás gyorskorcsolya vk-n (m4sport.hu)
A magyar korcsolyázó a reményfutamból indulva ért el kiváló eredményt.
nov. 4
8:27
MotoGP: Valentino Rossi az élről bukott Malajziában (She)
Valentino Rossi négy körrel a Malajziai Nagydíj befejezése előtt az élről kicsúszott, így Marc Márquez nyerte meg a sepangi gyorsaságimotoros-világbajnokság MotoGP-versenyét.
nov. 4
8:39
Fernando: Sosem mondok le! – NB I-es edzői nyilatkozatok a 13. forduló után (m4sport.hu)
A spanyol mester úgy érzi, rengeteget fejlődött a csapata.
nov. 4
8:57
Óriási bravúrral ezüstérmes Liu Shaoang a világkupán (Blikk)
Liu Shaoang a pénteki esése nyomán 500 méteren reményfutamra kényszerült, szombaton onnan küzdötte el magát egészen a döntőig, ahol ezüstérmes lett a rövidpályás gyorskorcsolyázók Calgaryban zajló világkupa-idénynyitóján.
nov. 4
9:03
NHL: születésnapi bravúrok Nashville-ben (She)
A 36. születésnapján aláírta új, kétéves szerződését Pekka Rinne, a Nashville Predators finn kapusa, majd este 26 védést bemutatva megőrizte kapuját gól nélkül a Boston Bruins ellen az NHL legutóbbi játéknapján. A címvédő Washington hazai pályán szétlövéssel kapott ki a Dallas Starstól.
nov. 4
9:21
NB I: Berkesi Juditnak üzentek a Fradi-szurkolók – galéria (She)
Mint ismert, a labdarúgó NB I 13. fordulójában rendezték meg a 214. örökrangadót, amelyen a Ferencváros 2–0-ra legyőzte az MTK-t. A mérkőzésre látványos élőképpel készültek a Fradi-szurkolók, akik Berkesi Juditnak, az M4 Sport riporterének is üzentek egy molinón. A forduló legjobb felvételeiből válogattunk.
nov. 4
9:39
Megtévesztette Maradonát a magyar focista, sárga lapot kapott cserébe (BorsOnline)
Vincze István korábban szuperklasszisok ellen futballozott az olasz bajnokikon. Most viszont azzal lenne elégedett, ha végre edzőként is kapna egy jó lehetőséget, hogy bizonyíthasson.
nov. 4
9:45
Rövidpályás gyorskorcsolya vk: Liu Shaoang ezüstérmet szerzett (Azenpenzem)
Liu Shaoang a pénteki esése nyomán 500 méteren reményfutamra kényszerült, szombaton onnan küzdötte el magát egészen a döntőig, ahol ezüstérmes lett a rövidpályás gyorskorcsolyázók Calgaryban zajló világkupa-idénynyitóján.
nov. 4
9:51
UFC: megverték a McGregor-gála meglepetésemberét (She)
Az októberi McGregor–Nurmagomedov meccs köré szerveződő MMA-gála meglepetésembere, Derrick Lewis a UFC 230-on már nem tudott újabb szenzációt kelteni, a nehézsúlyú vb-címért folyó mérkőzésen a 2. menetben vereséget szenvedett Daniel Cormiertől, aki ezzel a diadallal történelmet írt.
nov. 4
9:57
Férfi kézi BL: Ennél többet már tényleg nem tudunk edzeni – Nagy László (She)
A Telekom Veszprém hazai pályán 29–28-ra kikapott a Rhein-Neckar Löwentől a férfi kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának 6. fordulójában. A találkozó után az NSO Tv stábja Nagy Lászlóval és Jamali Imannal beszélgetett.
nov. 4
10:15
Hosszú Katinka ma valami nagy dologra készül (Infostart)
Vasárnap is versenyeznek az úszók Pekingben a rövidpályás világkupán, lesz kézilabda, tenisz, labdarúgás és ma van a New York Maraton!
nov. 4
10:15
Női foci: Marozsán pazar gólt szerzett a Lyonban (She)
A magyar származású, de német válogatott Marozsán Dzsenifer parádés góllal vette ki a részét az Olympique Lyon női labdarúgócsapatának újabb kiütéses győzelméből. A lyoniak a francia élvonalbeli bajnokság 9. fordulójában a Dijont győzték le 5–0-ra, így hibátlan mérleggel várják a második helyen álló Paris Saint-Germain elleni rangadót.
nov. 4
10:15
Tíz érdekesség, amit nem tudott Zinedine Zidane-ról (BorsOnline)
Ha Alain Delon népszerűségével nem is vetekszik, de egyike a legnépszerűbb franciáknak az algériai felmenőkkel bíró exfutballista és edző, Zinedine Zidane, akirôl találtunk 10 kevésbé ismert érdekességet.
nov. 4
10:33
NB I: íme, Sigér bombagólja az örökrangadóról (She)
Mint ismert, a labdarúgó NB I 13. fordulójában a Ferencváros 2–0-ra legyőzte az MTK-t. A találkozó első találatát Bőle Lukács szerezte, majd Sigér Dávid bombagóljával alakult ki a végeredmény. Íme, az összecsapás góljai!
nov. 4
10:35
Rp. gyorskorcsolya: „Izomgörcsökkel és lázzal vittem kórházba csütörtökön Sanyit” (She)
Az első döntős napon megszületett az első magyar érem Calgaryban, a rövid pályás gyorskorcsolyázók világkupa-sorozatának első állomásán: Liu Shaoang 500 méteren a második helyen végzett.
nov. 4
10:45
Herczeg András a cserekirály? (m4sport.hu)
Az edző cseréi a megszerzett pontok 57 százalékát szerezték.
nov. 4
10:51
Portlandben nyert a Lakers, nagy meccset vesztett a Boston (She)
Sorozatban tizenhatszor kapott ki Portlandban a Lakers, mielőtt az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszának ma hajnali játéknapján megtörte a jeget – közben a Celtics Indianában szenvedett vereséget kiélezett végjátékban. A Philadelphia Joel Embiid parádéjával verte meg a Detroitot, a Spurs simán hozta a Pelicans elleni meccset, a
nov. 4
10:51
Sosem látott sikert ért el Cristiano Ronaldo (Ripost)
Nem csak a pályán remekel. A Juventus futballsztárja a showbiznisz legnépszerűbb hírességeit is maga mögött hagyta.
nov. 4
10:53
NB I: a DVTK ellen is elsült a Fradi rémének lába (She)
Mint ismert, a labdarúgó NB I 13. fordulójában a Puskás Akadémia Felcsúton 2–1-re legyőzte a DVTK-t. A mérkőzés hőse ezúttal is Hegedűs János volt, aki a Ferencváros elleni találkozó után a diósgyőri együttes ellen is három pontot érő szabadrúgásgólt szerzett. Íme!
nov. 4
11:21
Fallabda MK: címvédés a férfiaknál, új bajnok a nőknél (She)
A férfiaknál a címvédő Viktor BLE, a nőknél a tavaly második tatabányai Squashberek nyerte meg a 26. fallabda Magyar Kupát, amelyet a Marczibányi téri City Squash Clubban rendeztek meg a Decathlon támogatásával.
nov. 4
11:23
Videó: Handanovic a szívbajt hozta az Inter-szurkolókra (She)
Mint arról beszámoltunk, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 11. fordulójában az Inter könnyed, 5–0-s győzelmet aratott a Genoa ellen. A kiütéses siker ellenére a milánóiak kapusa, Samir Handanovic a szívbajt hozta csapatának szurkolóira: a 15. percben, 1–0-s Inter-vezetésnél kis híján a saját kapujába rúgta a labdát. Íme, a jelenet!
nov. 4
11:27
Nagyarányú focis fejlesztés Budapesten (Infostart)
A Magyar Labdarúgó Szövetség Budapest Programjának részeként több jelentős fejlesztés is zajlik a XVIII. kerületben.
nov. 4
11:57
Csak a nőknél történt trónfosztás a fallabda MK-n (m4sport.hu)
A Squashberek mindkét nemnél dobogóra lépett.
nov. 4
12:09
FTC: ezért ajánlotta Sigér Dávid a menyasszonyának a gólját (She)
A labdarúgó NB I örökrangadóján a Ferencváros 2–0-ra legyőzte az MTK Budapestet. A mérkőzést követően Torghelle Sándor, valamint a két gólszerző a Bőle Lukács és Sigér Dávid értékelt az NSO TV-nek.
nov. 4
12:11
Gyász: meghalt Vindisch Kálmán, kétszeres BEK-győztes vízilabdázó (She)
Gyászol a vízilabdavilág: vasárnapra virradóra 64 éves korában elhunyt Vindisch Kálmán. A hírt a szövetség hivatalos honlapja közölte.
nov. 4
12:33
Ritkán hallunk ilyet NB I-es edzőtől: „Megalázó vereséget szenvedtünk” (She)
Az NB I-es mestermérlegekben ritkán hallunk olyat, hogy egy „kiadós” vereség után a vesztes fél elismeri, megalázó vereséget szenvedtek. Csertői Aurél, a Paks mestere azonban nem kertelt a Vidi elleni 0–4 után. Lássuk a további értékeléseket is...
nov. 4
12:39
Molnár Gábor újjászületett Mezőkövesden (m4sport.hu)
Az elmúlt öt meccsen hatszor volt eredményes.
nov. 4
12:51
Videó: szánalmas műesés a Manchester United braziljától (She)
Mint beszámoltunk róla, a Manchester United 2–1-re nyert az AFC Bournemouth otthonában az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 11. fordulójában. A mérkőzésen az MU középpályása, Fred mutatott be egy meglehetősen „gyenge” műesést – Lewis Cook éppen csak hozzáért, a brazil futballista azonnal elterült a földön.
nov. 4
12:53
Aktív védekezés, passzív romantika – mesésen zárult a sydneyi olimpia (She)
A magyar férfi vízilabda 2000 első nyolc hónapjára egyéni sportággá is vált. A játékosok ugyanis egymással vetélkedtek a sydneyi kerettagságért, mert legkésőbb az 1999-es firenzei Eb erődemonstrációja után általános meggyőződéssé vált, hogy ebből a társaságból pótolhatatlan veszteség kimaradni. Soha ennyit, huszonnégy évet nem várt és vágyakoz
nov. 4
13:21
Gyász: szombaton elkezdődött a Leicester-tulajdonos temetése (She)
Mint ismert, október 27-én a Leicester City–West Ham United bajnoki mérkőzés után lezuhant a tulajdonos, Vichai Srivaddhanaprabha helikoptere a King Power Stadionnál – a fedélzeten tartózkodó öt személy életét vesztette. A sportvezető holttestét pénteken szállították Bangkokba, és szombaton kísérték utolsó útjára.
nov. 4
13:27
Női tenisz: Ashleigh Barty nyerte meg a Bajnokok Tornáját (She)
Az ausztrál Ashleigh Barty nyerte a női teniszezők évzáró versenyét, a 2.2 millió dollár (636 millió forint) összdíjazású Bajnokok Tornáját a kínai Csuhajban, mivel a vasárnapi döntőben legyőzte a hazai közönség előtt szereplő Vang Csiangot.
nov. 4
13:27
Rossi az élről bukott a Malajziai Nagydíjon (m4sport.hu)
A kilencszeres világbajnok komolyabb sérülés nélkül megúszta.
nov. 4
13:33
NB II: a 15. forduló ÉLŐ eredménykövetése az NSO-n! (She)
A 15. fordulót rendezik vasárnap a labdarúgó NB II-ben. A kora délutáni mérkőzéseken a Zalaegerszeg a Budaörssel szemben maradt alul Tatabányán, míg a Vasas a Kazincbarcika ideiglenes otthonában, Putnokon veszített. Az éllovas Gyirmót a kieséstől menekülő Siófokot fogadja, majd a forduló záró összecsapásán a Balmazújváros látja vendégül a Nyíregyhá
nov. 4
14:00
Egy perc alatt zavartak le egy tömegbunyót a magyar fociultrák (Ripost)
A Diósgyőr Hooligans a Ljubljana ellen nyert pillanatok alatt. A zalaegerszegi ultrák ellen elmaradt az ustawka.
nov. 4
14:09
La Liga: a ráadásban kapott ki az Alavés Eibarban (She)
Sorozatban aratott három győzelme után 2–1-es vereséget szenvedett a Deportivo Alavés az Eibar otthonában a spanyol  labdarúgó-bajnokság 11. fordulójának vasárnapi mérkőzésén.
nov. 4
14:21
Női kézilabda BL: Ferencváros–Bietigheim – ÉLŐ (She)
Az FTC-Rail Cargo Hungaria a német Bietigheimet fogadja Érden a női kézilabda Bajnokok Ligájában 14.30-tól. Ha Elek Gábor csapata győz és este a CSM Bucuresti is elintézi a Kristiansandot, akkor a Fradi továbbjut a középdöntőbe. Kövesse velünk élő, szöveges közvetítésünket!
nov. 4
14:21
Hosszú és Verrasztó is arannyal zárta a pekingi úszó vk-t (m4sport.hu)
Mindkét magyar versenyző meggyőző fölénnyel nyerte saját számát.
nov. 4
14:27
Tenisz: a csehek egyik klasszisa lemarad a Fed-kupa döntőjéről (She)
A világranglistán nyolcadik Karolína Plísková sérülés miatt nem szerepelhet a cseh teniszválogatottban a Fed-kupa jövő hétvégi döntőjében.
nov. 4
14:33
Hosszú Katinka és Verrasztó Dávid is aranyat nyert Pekingben (Blikk)
Peking - Hosszú Katinka és Verrasztó Dávid is szerzett egy aranyérmet vasárnap az úszó világkupa-sorozat rövidpályás pekingi állomásának zárónapján.

Keresés