2018. november 25. vasárnap

nov. 25
7:06
NB II: kulcsjátékosok térhetnek vissza a Szpariba (She)
Jól jött a válogatott mérkőzések miatti szünet a labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyházának, hiszen Pekár László, Rezes László és Jova Levente is felépült ezen időszak alatt, rájuk így számíthat Lengyel Roland vezetőedző a vasárnapi, Soroksár elleni bajnokin – számolt be róla a szabolcsi klub honlapja.
nov. 25
7:08
Lipcse: Egy topcsapat nem kaphat ilyen gólt – Gulácsi (She)
Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, Gulácsi Péter és Willi Orbán csapata, az RB Leipzig a Wolfsburg otthonában egygólos vereséget szenvedett a Bundesligában. A mérkőzést követően a magyar válogatott kapusa csalódottan értékelt.
nov. 25
7:12
Honvéd – Ebben különbözik az idei gárda Marco Rossi bajnokcsapatától (She)
Hiába vezetett a házigazda Budapest Honvéd a Mezőkövesd ellen, a csereként beálló Sztefan Drazsics négy helyzete közül egyet gólra váltva egyenlíteni tudott a labdarúgó NB I 15. fordulójában rendezett mérkőzésen. A találkozó után a kispesti csapatból Hidi Patrikkal és Djordje Kamberrel beszélgetett az NSO Tv stábja.
nov. 25
7:36
NBA: Durant szezoncsúcsával nyert a GSW, kikapott az OKC (She)
Kevin Durant szezoncsúcsot jelentő 44 pontot dobott (és szedett 13 lepattanót 7 asszisztja mellett), amire alapozva a Golden State Warriors legyőzte a Sacramento Kingst. A meccset eldöntő kosarat Klay Thompson dobta, aki 31 pontig jutott a mérkőzésen. Hiába Russell Westbrook tripla duplája (16 pont, 12 assziszt, 10 lepattanó), az Oklahoma kikapott
nov. 25
7:42
Ennyire még nem várta a hétvégét Hosszú Katinka (Ripost)
Az Iron Lady-t vasárnap a Duna Arénában csodálhatják meg a szurkolók, a Vizesgálán.
nov. 25
7:48
NB II: korábban kezdődik a Siófok őszi szezonzárója (She)
A Siófok másodosztályú labdarúgócsapata a tavaszról előre hozott 21. fordulóban, 2018. december 16-án, vasárnap korábban fogadja az újonc Monort – számolt be róla a Balaton-parti klub honlapja.
nov. 25
8:06
Rab Tibor szíve máig fáj a légiósélet után (BorsOnline)
Ősfradisták állítják: Bálint László középhátvédként akkor futballozott kiegyensúlyozottan, ha védőtársa, Rab Tibor nem helyezkedett tőle tíz méternél távolabb. – Ez igaz – ismeri el a 63 éves Rab, aki a hetvenes évek ki­emelkedő zöld-fehér együttesével például KEK-ezüstérmet is szerzett. – Bálint Báró egy az egyben nem szívesen vállalt harcot, azt
nov. 25
8:18
Férfi kézi BL: Történelmi siker, jobbat nem is kívánhatnék – Balogh (She)
Hatalmas küzdelemben, végig vezetve 33–32-re győzött a Szeged a férfi kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjában a Paris Saint-Germain ellen. A diadal után az NSO Tv-stábja a három találatig jutó Balogh Zsolttal beszélgetett. A Szeged jobbátlövője értékelte a találkozót, elárulta, miben látja a történelmi siker kulcsát, illetve mit jelenthet a jövőre
nov. 25
8:30
A Szeged elvette a PSG veretlenségét (Azenpenzem)
A MOL-Pick Szeged házigazdaként 33-32-re legyőzte az addig veretlen francia Paris Saint-Germaint a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében.
nov. 25
8:36
Hajdu János: Hiányoznak a nagyágyúk a női kéziből (BorsOnline)
A november 29-én Franciaországban rajtoló női kézilabda Európa-bajnokságon egy közép­erős csoport vár a magyar válogatottra, a kvartettben a szak­emberek szerint illene minimum a harmadik helyet megszerezni, majd folytatni a menetelést. Igaz – tetszik, nem tetszik –, Kim Rasmussen kapitány több nagyágyút sem tud harcba  vetni Montbéliard-ban. Pers
nov. 25
8:42
NHL: Fleury lehúzta a rolót; megszakadt egy nagy sorozat (She)
A Vegas Golden Knights hazai jégen 6–0-ra kiütötte a San Jose Sharksot az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) alapszakaszának szombati játéknapján. A legutóbbi idény döntősének kapusa, Marc-André Fleury sorozatban másodszor nem kapott gólt – ezúttal 33 védést mutatott be –, erre legutóbb a 2014–2015-ös idényben volt példa. A 33 éves kapuvédőne
nov. 25
8:48
Fergeteges utolsó tánc – így búcsúzott Kemény Dénes a pólóválogatott éléről (She)
A hősi eposzok jelentős része hősi halállal ér véget; Kemény Dénesről írt sorozatunk szerencsére nem. Sőt, a kapitány – és a londoni olimpia – utolsó „aktív” mérkőzése a magyar válogatott élén önmagában méltó volt bármely korábbi diadalhoz, csak éppen egészen szokatlan tétért, az 5. helyért zajlott. Mint a Kemény-éra előtti években és napjainkban.
nov. 25
9:06
Videó: ilyen volt a szurkolói támadás a Boca buszáról nézve (She)
Mint beszámoltunk róla, a Libertadores-kupa-döntő magyar idő szerint szombaton 21 órára kiírt River Plate–Boca Juniors visszavágóját el kellett halasztani, mivel a vendégcsapat buszát megtámadták, több játékos pedig rosszul lett, illetve megsérült. Az esetről előkerült egy felvétel, amely a buszon készült a szurkolói támadás alatt.
nov. 25
9:06
Alonso „legjei”: nála Schumacher maradt az etalon (m4sport.hu)
Az utolsó F1-es versenyére készülő Fernando Alonso megnevezte legnagyobb ellenfelét, legjobb versenyeitt, 18 szezonja legszebb mozzanatait, és a hátrahagyott örökségéről is beszélt.
nov. 25
9:30
Növelte előnyét az éllovas Ferencváros (HírTV)
A zöld-fehérek verték a Kisvárdát, míg a második helyezett Honvéd döntetlenig jutott.
nov. 25
9:36
Gosztonyi – Nemzetközi csapat vagyunk, valóban nehéz a kommunikáció (She)
.
nov. 25
9:36
Rabb Krisztián edzőtáborban leplezi a mestervágásait (BorsOnline)
Ha a 17 éves Rabb Krisztián egykor nem hagy fel az atlétikával, most kevesebbek lennénk egy ifjúsági kardvívó olimpiai bajnokkal. A Vasas sportolójának Buenos Airesben került a nyakába az aranyérem.
nov. 25
9:38
NB I: Nemzetközi csapat vagyunk, valóban nehéz a kommunikáció – Gosztonyi (She)
A Kisvárdának szinte helyzete sem akadt, így a győzelem esélyétől is messze volt a Ferenváros elleni mérkőzésen. A 2–0-s zöld-fehér sikerrel végződő találkozó után a vendégek részéről Gosztonyi András reagált az NSO Tv-nek a Dajka László által felvetett kommunikációs problémákra. A Fradiból a két gólszerző, Abraham Frimpong és Miha Blazic állt a ka
nov. 25
9:48
MLS: Sallói esetlen kiscsikóból lett a Sporting házi gólkirálya – lapszemle (She)
Magyar idő szerint hétfő hajnalban főcsoportdöntőt játszik a Sporting Kansas Cirty labdarúgócsapata az MLS-ben, az ellenfél a Portland Timbers lesz. Az idegenbeli első mérkőzés előtt a legeredményesebb játékost, Sallói Dánielt a Kansas City Star mutatta be olvasóinak.
nov. 25
9:48
A 6:3 titkai, hatvanöt éves a londoni futballcsoda (Ripost)
Napra pontosan ma 65 éve a magyar labdarúgó-válogatott világszenzációt okozott azzal, hogy 6:3-ra verte Angliát Londonban. A Ripost hat érdekességgel tekint vissza az évszázad mérkőzésére.
nov. 25
9:54
Videó: káosz a városban, a River-drukkerek összecsaptak a rendőrökkel (She)
Mint beszámoltunk róla, a Libertadores-kupa-döntő magyar idő szerint szombaton 21 órára kiírt River Plate–Boca Juniors visszavágóját el kellett halasztani, mivel a vendégcsapat buszát megtámadták, több játékos pedig rosszul lett, illetve megsérült. A kedélyek ezt követően sem nyugodtak meg, Buenos Airesben több helyen is összecsaptak a River Plate-
nov. 25
9:54
Kijátszhatják-e újra az ellenfeleket Verstappenék? (m4sport.hu)
A Mercedes szerint mindenkinél jobban bánik a gumikkal a Red Bull. De elég lesz-e ez az interlagosihoz hasonló fordításra?
nov. 25
9:54
Megtámadták a Boca Juniors buszát a River-drukkerek (HírTV)
Elhalasztották a Libertadores-kupa döntőjének visszavágóját.
nov. 25
10:06
Büszkék lehetünk: 16 érmet szereztek a magyarok a kick-box Európa-bajnokságon (Blikk)
Öt arany-, öt ezüst- és hat bronzérmet nyertek a magyarok a Mariborban megrendezett kick-box Európa-bajnokságon.
nov. 25
10:12
Magyar éremesőt hozott a kick-box Európa-bajnokság (m4sport.hu)
Öt arany-, öt ezüst- és hat bronzérem a magyarok mérlege.
nov. 25
10:30
Az utolsó idei Forma-1 nagydíj - sport a tévében (Infostart)
Forma-1, tenisz, labdarúgás, sí.
nov. 25
10:30
Újabb clevelandi bravúr, Durant szezoncsúcsával nyert a GSW (She)
A Sixers után a Rockets ellen is remekelt a Cleveland, Collin Sextonék James Hardenék ellen is bravúrgyőzelmet arattak az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszában. Kevin Durant 44 pontjával és Klay Thompson kosarával verte meg a Sacramentót a GSW, pontzáporos meccsen győzte le a Spurst a Milwaukee, nyerni tudott Oklahoma Cityben a Denve
nov. 25
10:36
Mindennél többet jelentene Ricciardónak egy utolsó Red Bull-dobogó (m4sport.hu)
Stílusosan, egy minden eddiginél többet jelentő dobogóval köszönne el a Red Bulltól Daniel Ricciardo vasárnap Abu-Dzabiban.
nov. 25
10:42
NB I: „Vártam a külföldi lehetőségre, aztán a megye I-ben is játszottam” (She)
Hiába vezetett a házigazda Budapest Honvéd a Mezőkövesd ellen, a csereként beálló Sztefan Drazsics négy helyzete közül egyet gólra váltva egyenlíteni tudott a labdarúgó NB I 15. fordulójában rendezett mérkőzésen. A találkozó után a mezőkövesdi Koszta Márkkal beszélgetett az NSO Tv stábja.
nov. 25
10:44
NB I – „Vártam a külföldi lehetőségre, aztán a megye I-ben is játszottam” (She)
.
nov. 25
10:48
Hatvanöt éves az évszázad mérkőzése: nézze vissza a legendás 6:3-at (m4sport.hu)
Aki nem látta, annak kötelező, aki látta, úgyis megnézi még egyszer: Anglia–Magyarország 3:6.
nov. 25
10:51
Igazi sztárcsapatnál járt a magyar válogatott korábbi kapitánya (Ripost)
A svéd Ljubomir Vranjes kilátogatott a Manchester United labdarúgócsapatának a mérkőzésére. Nem örülhetett a lefújás után.
nov. 25
11:06
WTCR: Éreztem, kicsúszik az irányítás a kezeim közül – Michelisz (She)
Szeret későn fékezni – ezt emeli ki elsőként Michelisz Norbert, amikor a vezetési stílusáról kérdezik. Két futam között – főleg a gyengébben sikerültek után – krimikkel és thrillerekkel kapcsolódik ki, s egyértelmű csalódásként élte meg a negyedik hellyel végződő WTCR-szezont. De ez csak pluszerőt és motivációt ad neki a folytatáshoz.
nov. 25
11:06
Abu-dzabi Nagydíj – rajtrács (m4sport.hu)
Innen várja a mezőny a lámpák szabad jelzését!
nov. 25
11:24
Hivatalos: újabb négy évig lesz az F1 gumibeszállítója a Pirelli (m4sport.hu)
Kihirdette a 2020 és 2023 közötti időszakra vonatkozó gumibeszállítói pályázat eredményét az FIA: a Pirelli újra bizalmat kapott a sportágtól.
nov. 25
11:48
Milák Kristóf nem orvosi csoda, de úgy játszik a tempóval, ahogy senki (m4sport.hu)
Selmeci Attila mindent egy lapra tett fel, mikor követte tanítványát a Honvédba.
nov. 25
12:24
Szalah kigúnyolta Sergio Ramost a gólörömével? (She)
Mint beszámoltunk róla, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 13. fordulójában a Liverpool idegenben 3–0-ra legyőzte a Watfordot. A mérkőzés első találatát Mohamed Szalah szerezte, a közösségi médiában pedig futótűzként kezdett terjedni, hogy a gólörömével Sergio Ramost próbálta meg kigúnyolni.
nov. 25
12:36
FFT: a nagy összecsapás – futball vs. zene (She)
Minden, ami a futballt összeköti a zene világával! Brian Clough, a rapper; Mark Clattenburg, a játékvezető, aki majdnem lekésett egy meccset Ed Sheeran koncertje miatt; Frank Sinatra, Lukaku és a Volare; a valaha volt első FA-kupa-sláger, no meg persze Hevesi Tamás...
nov. 25
12:36
Megtámadták a Boca Junior csapatát, elhalasztották a mérkőzést (Blikk)
Nem indult zökkenőmentesen a Libertadores Kupa döntőjének második mérkőzése, a szurkolók vandalizmusa miatt egy nappal el is halasztották a mérkőzést.
nov. 25
12:42
Edzősors: Mutu veheti át az al-Vahda irányítását – sajtóhír (She)
Két nappal az al-Dzsazira ellen hazai 2–1-es vereség után menesztette edzőjét, Laurentiu Reghecampfot az arab emírségekbeli al-Vahda labdarúgócsapata. Az utód román források szerint Adrian Mutu lehet.
nov. 25
12:42
Durant szezoncsúcsot dobott, Westbrooknak a tripla dupla is kevés volt (m4sport.hu)
A játéknap legnagyobb meglepetését a Cleveland szerezte.
nov. 25
12:48
AranyPengék: dedikálás – Ön is találkozhat téli olimpiai bajnokainkkal (She)
Ön is találkozhat a Pjongcsangban idén februárban Magyarország első téli olimpiai aranyérmét szerző rövid pályás gyorskorcsolyaváltó tagjaival. Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang, Knoch Viktor és Burján Csaba november 27-én 17.30-kor a budapesti Allée bevásáróközpont Libri könyvesboltjában dedikálja a róluk készült könyvet.
nov. 25
12:57
Durva, így támadták meg a szurkolók a sztárcsapat buszát (Ripost)
Egy nappal elhalasztották a labdarúgó Libertadores-kupa-döntőjét. A River Plate fanatikusai nem bírtak magukkal.
nov. 25
13:00
NB II: a 18. forduló ÉLŐ eredménykövetése az NSO-n! (She)
A labdarúgó NB II-ben a 18. fordulót rendezik vasárnap. A játéknap rangadóját Békéscsabán játsszák, ahol a harmadik hazaiak a tabellát vezető Gyirmótot fogadják. A másfél hónapja nyeretlen Nyíregyháza otthon a Soroksár ellen tudott újra nyerni. Új szakvezető, Tóth András irányításával lép fel a sereghajtó Mosonmagyaróvár Csákváron. Kísérje figyelem
nov. 25
13:18
Bosznia: Prosineckit bélproblémák miatt megműtötték (She)
Két napja rosszul lett és hasi fájdalmakkal kórházba került Robert Prosinecki, a bosnyák labdarúgó-válogatott horvát szövetségi kapitánya, akin háromórás műtétet kellett végrehajtani.
nov. 25
13:42
Hamilton győzelemmel búcsúztatta a 2018-as szezont Abu-Dzabiban (She)
Lewis Hamilton győzelemre váltotta a pole pozícióját a szezonzáró Abu-dzabi Nagydíjon, míg mellette Sebastian Vettel és Max Verstappen állhatott fel a dobogóra. Bár Kimi Räikkönen utolsó ferraris versenye hamar véget ért, a finn megtartotta a harmadik helyét az egyéni összetettben, miközben a többször is hibázó Valtteri Bottas végül csak ötödikként
nov. 25
13:42
Hosszú Katinka fogyatékkal élő gyermekek sportolását segíti (Infostart)
Hosszú Katinka egyesülete, az Iron Swim együttműködési megállapodást írt alá a SUHANJ! Alapítvánnyal, amely így a jövőben a háromszoros olimpiai bajnok úszóklubjának szakmai partnerségével folytatja tevékenységét a fogyatékkal élő gyermekek sportolásának biztosításáért.
nov. 25
13:48
Real Madrid: Sergio Ramos reagált a doppingvádakra (She)
Mint beszámoltunk róla, a Spiegel pénteken újabb Football Leaks-szivárogtatással állt elő. A német lap beszámolója szerint Sergio Ramos doppingvétséget követett el a 2017-es Bajnokok Ligája döntőjében, valamint egy későbbi spanyol bajnokin is. Az esettel kapcsolatban a Real Madrid csapatkapitánya is megszólalt, és igyekezett tisztázni magát.
nov. 25
14:12
Atlétika: jutalmazták az év hazai sportolóit (She)
A Magyar Atlétikai Szövetség idén is megtartotta évzáró gáláját, amelyen jutalmazták az év hazai atlétáit, ezúttal Márton Anitát és Halász Bencét, továbbá edzőiket.
nov. 25
14:18
Tenisz: Djokovics különleges terápiával töltődik fel – kép (She)
Amíg a teniszezők többsége távoli szigeteken, homokos tengerpartokon piheni ki a hosszú szezon fáradalmait, addig Novak Djokovics szamurájnak öltözve, Watsu-terápiával töltődik fel.

Keresés