2018. november 18. vasárnap

nov. 18
0:06
Kis Máté egyhangú pontozással lett a WBO interkontinentális bajnoka (m4sport.hu)
A magyar ökölvívó ezzel bekerült a top 15-be a világon.
nov. 18
0:24
NL: csak történelmi vereséggel eshet ki a magyar válogatott (She)
A magyar labdarúgó-válogatott még lehet második is a négyesében, de ha csoportharmadikként végez, elméletileg ki is eshet a Nemzetek Ligája C-divíziójából. Nos, ez utóbbi szomorú forgatókönyv aligha kel életre – legalábbis az albánok szombat esti súlyos hazai veresége (Skócia, 0–4) erre enged következtetni.
nov. 18
2:06
WTCR: Vervisch nyert, Michelisz és Tarquini nullázott a 2. versenyen (She)
Nagy bajba került Gabriele Tarquini a túraautó-világkupa (WTCR) makaói szezonzárójának utolsó futama előtt. A bajnoki éllovas pilóta rajtbalesetbe keveredett, és hamar feladta a második versenyt, amelyet Frédéric Vervisch nyert meg, miután a negyedik körben átvette a vezetést a pole pozícióból rajtoló Timo Sheidertől. Yvan Muller a harmadik helyen
nov. 18
5:00
WTCR: Guerrieri nyerte az utolsó versenyt, Tarquini a bajnok! (She)
Az első versenyhez hasonlóan a zárófutamon sem sikerült győzelemre váltania Rob Huffnak a pole pozícióját a túraautó-világkupa (WTCR) makaó hétvégéjén. A győzelem végül Esteban Guerrierié lett Huff előtt, a dobogó harmadik fokára Michelisz Norbert állhatott fel, aki így a vk-összetett negyedik helyén zárta a szezont. A bajnoki cím csapattársáé, Gab
nov. 18
6:48
Férfi kézi EHF-kupa: Füreden és Tatabányán is óvatosak az esélyekkel (She)
A férfi kézilabda EHF-kupában a Balatonfüred és a Tatabánya dolga nem egyszerű, mégis mindkettőnek a 16 között a helye: előbbire a cseh Karvina, míg utóbbira a holland Limburg vár.
nov. 18
7:06
Bemutatták mit tudnak a terrorelhárítók (HírTV)
Hatalmas részvételi rekord a TEK budo- és küzdősportgálán.
nov. 18
7:24
Húsz góllal verte a Győr a Podravkát (HírTV)
Maximális pontszámmal jutott tovább a Győr.
nov. 18
7:36
Kiprich József unja a tétlenséget - interjú (BorsOnline)
A korábbi magyar és ciprusi gólkirály, Feyenoord-gólvágó, 70-szeres magyar válogatott Kiprich József jelenleg otthon ül, és várja az új munkalehetőséget.
nov. 18
7:54
NHL: a Flyers 1–5-ről egyenlített, de a ráadásban kikapott (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga legutóbbi játéknapján 11 meccset rendeztek. Az egyik legjobb mérkőzést a Tampa Bay philadelphiai vendégjátéka hozta. A Lightning már 5–1-re is vezetett a harmadik harmadban, ám a Flyers egyenlíteni tudott, és végül csak hosszabbításban győztek a vendégek 6–5-re, ezzel vezetik a Keleti főcsoportot. Nyugaton a Lo
nov. 18
8:06
Kimondja, amit gondol (Azenpenzem)
A szöuli olimpia öttusabajnoka, Mizsér Attila a Sportháromság című könyvvel jelentkezett a héten. Eleve nem túl gyakori, hogy korábbi élsportoló interaktív tréningeket akar tartani.
nov. 18
8:06
30 éve nem látott pozitív sorozatot hozna a finnek legyőzése (m4sport.hu)
Tudja, mikor volt legutóbb három veretlen meccse a válogatottnak? Közel van, mégis oly távol...
nov. 18
8:24
NBA: 60 pontos karriercsúcs vereséggel, elbukott a GSW is (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján elszenvedte szezonbeli ötödik vereségét a bajnoki címvédő és a Nyugati főcsoportot jelenleg is vezető Golden State Warriors, amely Dallasban kapott ki 112–109-re. A Charlotte Hornetsben Kemba Walker karriercsúcsot és franchise rekordot jelentő 60 pontot dobott a  Philadelphia
nov. 18
8:36
Légiósok: Még mindig többet nézem a Vasas honlapját, mint bármi mást – Vida M. (She)
Vida Máté a nyáron szerződött az NB I-ből kiesett Vasastól a DAC csapatához, s eddig a dunaszerdahelyiek mind a tizennégy szlovák bajnoki mérkőzésén pályára lépett, emellett a kupában és az Európa-ligában is számított rá Peter Hyballa vezetőedző. Mint azt a Sepsi OSK elleni gálameccs után az NSO Tv-nek elmondta, nem gondolta volna, hogy ilyen gyors
nov. 18
8:48
Vida Máté – Még mindig többet nézem a Vasas honlapját, mint bármi mást (She)
.
nov. 18
8:48
Finnország ellen játszanak tétmeccset a magyarok (HírTV)
Finnország ellen játssza idei utolsó mérkőzését a magyar labdarúgó-válogatott 20.45-kor a Groupamában.
nov. 18
9:12
FIFA: Infantino riasztó terveivel foglalkozik a német sajtó (She)
A német Süddeutsche Zeitung és a WDR csatorna szerint nagyszabású és tulajdonképpen riasztó  terveket szövöget Gianni Infantino FIFA-elnök, aki minden értékes jogot befektetők kezébe adna.
nov. 18
9:12
Korántsem tét nélküli az esti magyar-finn (Infostart)
Utoljára lép pályára a Nemzetek Ligája első kiírásában a magyar labdarúgó-válogatott, a finnek elleni meccs 20.45-kor kezdődik (közvetítés 20.30-tól); a NL-közvetítések sorát az angol-horvát nyitja. A kézilabda-kedvelőket a Sport 1 ragaszthatja ma a tévé elé.
nov. 18
9:30
MotoGP: Márquez bukott, és ismét kiugrott a válla (She)
Eső, eső és még több eső. Ez a válasz, ha össze akarjuk foglalni a MotoGP-depóban leggyakrabban felmerülő témát a hétvégi szezonzáró helyszínén, Valenciában, ahol ez egyáltalán nem megszokott.
nov. 18
9:36
Zöld-fehér katonaládával vonult be - hét érdekesség Albert Flóriánról (BorsOnline)
A 2011. októberében elhunyt magyar aranylabdás futballista, Albert Flórián hihetetlen sportolói karriert futott be. Most hét, kevésbé ismert tényt idézünk föl.
nov. 18
9:48
Videó: Thierry Henry elárulta, melyik a kedvenc Messi-gólja (She)
A jelenleg az AS Monaco labdarúgócsapatának vezetőedzőjeként dolgozó Thierry Henry elárulta, melyik a kedvenc gólja korábbi csapattársától, Lionek Messitől. A világbajnok francia csatár választása az argentin klasszis Málaga ellen, még 2009-ben szerzett góljára esett.
nov. 18
9:48
Marco Rossi elárulta, ez vár Dzsudzsák Balázsra a finnek ellen (Ripost)
Az észtek ellen csereként jutott szóhoz Dzsudzsák Balázs, a finnek ellen viszont már a kezdőcsapatba jelölheti Marco Rossi.
nov. 18
9:50
Ennél cukibb fotót még nem láttál Jakabos Zsuzsannáról (Ripost)
Az Európa-bajnok úszónő a győri állatkertben járt, elbűvölő kép készült róla.
nov. 18
9:54
Hiába Walker 60 pontja, Butler meccset nyert a Sixersnek (She)
Hiába dobott idei NBA-csúcsot Kemba Walker, Jimmy Butler triplájával mégis a Philadelphia nyerte a Charlotte elleni hosszabbításos meccset ma hajnalban az észak-amerikai profi kosárliga alapszakaszában. A Dallas megverte a bajnok Warriorst, magára talált a Houston, kikapott a Los Angeles Lakers és a Boston Celtics.
nov. 18
10:12
Vidi: látványos videóval hangolnak a stadionavatóra (She)
Mint ismert, november 21-én szerdán, 19 órától a Mol Vidi FC–Újpest FC bajnoki mérkőzéssel avatják fel az új székesfehérvári stadiont. A hazatérésre látványos, drónfelvételeket is tartalmazó videóval hangol a Vidi. Íme!
nov. 18
10:24
Kiderült a szomorú tény: ezért nem játszhatott az AC Milán játékosa, a világbajnoki ezüstérmes horvát futballista (Blikk)
Szívizomproblámák miatt nem léphetett pályára három hónapig Ivan Strinic, horvát válogatott labdarúgó.
nov. 18
10:36
Nemzetek Ligája: Portugáliában lesz az első döntő (She)
Azok után, hogy a portugál labdarúgó-válogatott megnyerte a csoportját a Nemzetek Ligája A-divíziójában, az európai szövetség (UEFA) bejelentette, Portugália adhat otthont jövő júniusban a sorozat négyes döntőjének.
nov. 18
10:36
Szász Emese nehezen lép tovább - Kulcsár Győzőt képtelenség pótolni (BorsOnline)
Bár erőnléti edzéseket már végez, januárig nem fog pengét versenyen a riói olimpia párbajtőr bajnoka, Szász Emese, aki még mindig nem talált magának új edzőt.
nov. 18
11:00
PL: irány a McDonalds! Így motiválja a játkosait Ranieri (She)
Mint arról beszámoltunk, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban utolsó helyen álló Fulham Claudio Ranierit nevezte ki menedzsernek, Szlavisa Jokanovicsnak pedig megköszönte az eddigi munkáját. Az olasz szakember kinevezése után különleges felajánlást tett: azokat a meccseket követően, amelyeken nem kap gólt a csapata, elviszi a játékosait hamb
nov. 18
11:06
PL: irány a McDonalds! Így motiválja a játékosait Ranieri (She)
Mint arról beszámoltunk, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban utolsó helyen álló Fulham Claudio Ranierit nevezte ki menedzsernek, Szlavisa Jokanovicsnak pedig megköszönte az eddigi munkáját. Az olasz szakember kinevezése után különleges felajánlást tett: azokat a meccseket követően, amelyeken nem kap gólt a csapata, elviszi a játékosait hamb
nov. 18
11:30
F3: szörnyű baleset Makaóban, kirepült a pályáról a 17 éves női pilóta (She)
Hatalmas baleset szakította félbe a negyedik körben a Formula–3-as világkupa Makaói Nagydíját. Sophia Flörsch egy biztonsági autós újraindítás után ütközött az egyik versenytársával, autója pedig gyakorlatilag kirepült a pályáról a Lisszabon-kanyarban.
nov. 18
11:36
Válogatott: Dzsudzsák Balázs olvasóinknál is kezdene (She)
Az észtek elleni csütörtöki mérkőzéshez hasonlóan a finnek elleni Nemzetek Ligája-mérkőzés előtt is arra kértük olvasóinkat, állítsák össze a magyar labdarúgó-válogatott kezdőcsapatát. Lássuk a végeredményt!
nov. 18
11:42
Nemzetek Ligája-meccsen káromkodott a magyar tévériporter (Blikk)
Jókorát káromkodott egy magyar riporter egy Nemzetek Ligája futballmeccs közvetítése alatt.
nov. 18
11:42
Most mi lesz? Kanada sem akar olimpiát rendezni (Síelők)
A kanadai Calgary városa a héten szavazott, és a szavazók 56%-a úgy gondolta, hogy nem akarnak téli olimpiát rendezni 2026-ban. Újabb visszalépés, újabb pofon a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak (NOB). Lassan már lasszóval kell fogni azokat a városokat, amelyek hajlandóak (téli) olimpiát rendezni.
nov. 18
11:42
Portugália csoportja megnyerésével az NL-döntőt is vitte (m4sport.hu)
Az aktuális Európa-bajnok otthonában avatják az NL első győztesét.
nov. 18
11:54
Fantasztikus látvány, zseniális videó készült a Vidi stadionjáról (Ripost)
A játékosok a napokban már birtokba vették a Sóstói Stadiont, tétmérkőzésen azonban jövő héten debütál az impozáns létesítmény.
nov. 18
12:06
Női kézi BL: Nem tehetek szemrehányást a csapatomnak – Elek Gábor (She)
Két pontot visz magával a Bajnokok Ligája középdöntőjébe az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata, ami egyrészt nem sok, másrészt viszont az előzmények és a körülmények ismeretében ennél sokkal több már bravúr lett volna.
nov. 18
12:08
Férfi kézi EHF-kupa: öttel is vezetett, eggyel nyert a Füred (She)
A férfi kézilabda EHF-kupa harmadik selejtezőkörében a Balatonfüred idegenben 34–33-ra legyőzte a cseh Karvinát a párharc első mérkőzésén, így fontos lépést tett a főtábla (azaz a legjobb 16 közé jutás) felé.
nov. 18
12:30
Légiósok: Otthon nincsenek rákényszerítve a futballisták a gyorsabb játékra – Bobál D. (She)
Még nem tudott bemutatkozni. Bobál Dávid a nyáron szerződött a Budapest Honvédtól a Dukla Prahához, de a cseh élvonalbeli együttesben még nem játszhatott. Hamarosan azonban változhat a helyzet.
nov. 18
12:30
Közel a Balatonfüred az EHF Kupa csoportköréhez (m4sport.hu)
Idegenben szereztek előny Fazekas Nándorék.
nov. 18
12:48
Óriási katasztrófa a Makaói Nagydíjon: eltörött a pilóta gerince, öt sérült a pályán - video (Blikk)
A német autóversenyzőnő, Sophia Floersch autója hatalmas sebességgel elszállt egy éles kanyarban verseny közben, az F3-as Makaói Nagydíjon.
nov. 18
12:48
Michelisz dobogón zárta az első WTCR-évadot (m4sport.hu)
Összetettben lecsúszott róla.
nov. 18
12:57
Jó hírt kapott a válogatott, ez a tétje a finnek elleni meccsnek (Ripost)
A magyar labdarúgó-válogatott vasárnap este Finnország ellen zárja a Nemzetek Ligája csoportkörét.
nov. 18
13:06
F3: gerinctörést szenvedett a fiatal versenyző (She)
A kórházi jelentés szerint gerinctörést szenvedett Sophia Flörsch, aki a Formula–3-as világkupa Makaói Nagydíján repült ki autójával a pályáról. A 17 éves német pilóta létfontosságú testi funkciói azonban stabilak.
nov. 18
13:18
Horror futam: magyar pilóta is bukott a Makaón (Blikk)
A szezon utolsó futamán nem sikerült elkerülnie a balesetet a magyar pilótának a túraautó-világkupán (WTCR)
nov. 18
13:36
Hatvanpontos játékos is kevés volt a Charlotte-nak (m4sport.hu)
A címvédőnek meg Durant remeklése nem ért sokat.
nov. 18
13:42
Szenegál: Mané könnyek között vetette magát a földre (She)
A 2019-es Afrikai Nemzetek Kupájának selejtezőjében Szenegál idegenben 1–0-ra legyőzte Egyenlítői-Guineát. A találkozó lefújása után a szenegáli válogatott egyik legismertebb labdarúgója, a Liverpoolban szereplő Sadio Mané sírva terült el a földön, mivel a szurkolók kikezdték a nemzeti csapatban mutatott gyengébb teljesítménye miatt.
nov. 18
13:44
Női kézi EHF-kupa: a visszavágót legalább megnyerte az Újváros (She)
A Dunaújváros ugyan 23–22-re nyert a Bera Bera otthonában a női kézilabda EHF-kupa selejtezőjének 3. fordulójában, összesítésben nem forgott veszélyben a spanyol csapat továbbjutása.
nov. 18
13:54
MotoGP: Márquez bukott, Rossi hiába kapaszkodott, Pedrosa 5. hellyel búcsúzott (She)
Can Öncü sikerével ért véget a gyorsaságimotoros-világbajnokság idénye a Moto3-as kategóriában, a fiatal török történelmet írt.
nov. 18
14:00
Meglepő nyilatkozat, ezzel motiválná játékosait a sztáredző (Ripost)
Nem mindennapi felajánlást tett játékosainak a legendás olasz tréner. Ezért megéri küzdeni?
nov. 18
14:06
Ausztrál rali: Ogier sorozatban hatodszor világbajnok (She)
Sébastien Ogier megvédte a címét, sorozatban hatodszor nyerte meg a rali-világbajnokságot. Az ausztráliai szezonzárón vasárnap a finn Jari-Matti Latvala győzött.

Keresés