2018. november 3. szombat

nov. 3
14:24
FFT: a Premier League történetének tíz legjobb középpályása (She)
A mérkőzéseket sokszor a középpályán nyerik meg, vagy éppen veszítik el, ami jól mutatja, mennyire kiemelkedő ez a csapatrész, és az itt játszó futballisták mennyire kitüntetett helyzetben vannak. A FourFourTwo munkatársa összegyűjtötte a tíz legjobbat a Premier League történetéből.
nov. 3
14:30
Először nyert a BL-ben az Eger (Infostart)
Az Eger végig szoros küzdelemben, 12-10-re nyert a vendég Dinamo Moszkva ellen a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek második fordulójában.
nov. 3
14:30
A Bayern tagadja a Szuperliga-vádakat (m4sport.hu)
A Spiegel tényként közölte, a klub azonnal cáfolta.
nov. 3
14:36
Nagy küzdelemben nyert az Eger a vízilabda BL-ben (m4sport.hu)
A hevesiek első hazai csoportmeccsükön két góllal nyertek.
nov. 3
14:42
Az 1998-as szivárványnemzedéktől a 2018-as Bataclan-nemzedékig (She)
A francia világbajnoki győzelem hátterét, tanulságait vizsgáló cikksorozatunk utolsó részében a sportsiker társadalmi vonatkozásaira fókuszálunk. Frédéric Rasera francia szociológussal, a lyoni egyetem tanárával készített interjúnk során szó esik az 1998-as szivárványnemzedékről, a bevándorlás pályán mutatkozó hatásairól és a 2018-as eredmény afrik
nov. 3
14:54
Férfi vízilabda BL: nagy csatában nyert az Eger (She)
Az Eger végig szoros küzdelemben, 12–10-re nyert a vendég Dinamo Moszkva ellen a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek második fordulójában. A hevesiek ezzel az első sikerüket aratták a sorozat mostani kiírásában.
nov. 3
14:54
Hosszú Katinka folytatta dobogós menetelését Pekingben (ATV)
Hosszú Katinka egy arany- és egy ezüstéremmel folytatta szereplését szombaton az úszók világkupa-sorozatának rövidpályás pekingi állomásán.
nov. 3
14:54
Súlyos depressziójáról vallott a közkedvelt magyar sportoló (Ripost)
Vay Ádám rettenetesen rosszul érezte magát Kazahsztánban. A lelki egyensúlya akkor jött rendbe, amikor hazatért Magyarországra.
nov. 3
15:00
Hosszú Katinka nem tud leállni: itt vannak az újabb érmek (Blikk)
Hosszú Katinka egy arany- és egy ezüstéremmel folytatta szereplését szombaton az úszók világkupa-sorozatának rövidpályás pekingi állomásán.
nov. 3
15:00
La Liga: Griezmann óriási góljára volt válasza a Leganésnek (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 11. fordulójának első mérkőzésén az Atlético Madrid a Leganés otthonában lépett pályára, és bár Antoine Griezmann gyönyörű szabadrúgásával megszerezte a vezetést, be kellett érnie a döntetlennel.
nov. 3
15:06
Hosszú röviden is aranyat ér (BorsOnline)
Újabb aranyéremmel folytatta diadalmenetét az úszók világkupa-sorozatának rövidpályás pekingi állomásán Hosszú Katinka. A háromszoros olimpiai bajnok, aki pénteken 100 méter vegyesen és 200 méter pillangón nem talált legyőzőre, ezúttal 400 méter vegyesen is a legjobb lett 4:25.68 perces idővel, míg 100 méter háton óriási hajrá után, 56.53 másodper
nov. 3
15:18
Nem bírt az Atlético a Leganésszel (m4sport.hu)
A házigazdák a 82. percben egyenlítettek.
nov. 3
15:24
Bajnokok Tornája: Vang Csiang és Barty jutott be a döntőbe (She)
A hazai közönség előtt szereplő Vang Csiang és az ausztrál Ashleigh Barty játszhatja a finálét a női teniszezők évzáró versenyén, a 2.2 millió dollár (636 millió forint) összdíjazású Bajnokok Tornáján, a kínai Csuhajban.
nov. 3
15:24
Hosszú Katinka tovább szaporítja az érmei számát (Azenpenzem)
A háromszoros olimpiai bajnok – aki pénteken 100 méter vegyesen és 200 méter pillangón nem talált legyőzőre – ezúttal 400 méter vegyesen lett a legjobb .
nov. 3
15:30
PL: Mourinho ismét fellélegezhet, az MU drámai végjátékban nyert (She)
A Manchester United 2–1-re legyőzte az AFC Bournemouth csapatát a Premier League 11. fordulójában.
nov. 3
15:36
A hosszabbításban menekült meg a Man United (Infostart)
A Manchester United hátrányból fordítva 2-1-re nyert a Bournemouth otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 11. fordulójának nyitómeccsén.
nov. 3
15:42
Női kézi BL: Ambros Martín csapata már a középdöntőben (She)
Az orosz Rosztov-Don hazai pályán 30–25-re nyert a dán Köbenhavn ellen a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében, ezzel biztosította helyét a középdöntőben.
nov. 3
15:42
A 92. percben dőlt el a Bournemouth–Manchester United meccs (m4sport.hu)
Rashford két MU-legendát is beért.
nov. 3
15:48
Rögbi: hatalmas bravúr, a válogatott legyőzte Moldovát (She)
A magyar rögbiválogatott 31–16-ra legyőzte Moldovát az Európai Nemzetek Kupája-sorozat szombati mérkőzésén. A győzelem nagy bravúrnak számít, hiszen Moldova tavaly még egy osztállyal feljebb játszott, s számos profit vonultatott fel ezen a találkozón is – tájékoztatta a Nemzeti Sportot Kiss Antal, a magyar szövetség elnöke.
nov. 3
15:48
Hóban, fagyban, viharban másztak meg egy Himalája-csúcsot – kitüntetést kapott Török Zsolt, magyar hegymászó Romániában (SzMo)
Az aradi hegymászó vezette 2013-ban azt a romániai expedíciót, amely feljutott a Himalájában a Nanga Parbat 8125 méter magas csúcsára. Idén két román társával kegyetlen körülmények közt érték el a 7161 méter magas Pumori-csúcsot.
nov. 3
15:57
Hosszú Katinka odacsapott az ellenfeleinek, ez lett az eredménye (Ripost)
Az Iron Lady már a harmadik aranyérménél tart Pekingben. Verrasztó Dávidnak is összejött egy dobogós helyezés.
nov. 3
16:00
Tenisz: Hacsanov lesz a csúcsmeccs győztesének ellenfele (She)
A két hete Moszkvában győztes Karen Hacsanov két szettben, 71 perc alatt nyert szombaton a hatodik helyen kiemelt osztrák Dominic Thiem ellen, s ezzel bejutott a döntőbe a párizsi férfi tenisztornán.
nov. 3
16:18
Ökölvívás: véglegesítették az ideiglenes elnököt az AIBA élén (She)
Az eddigi ideiglenes elnököt, Gafur Rahimovot választották meg a Nemzetközi Ökölvívó-szövetség (AIBA) vezetőjének.
nov. 3
16:30
Az imbolygó orosz lesz a Sporting edzője (m4sport.hu)
Vajon mennyire fog működni a Szluckij-féle vasfegyelem egy portugál csapatban?
nov. 3
16:36
Az Usa szerint Üzbegisztán egyik legnagyobb bűnözője a Nemzetközi Ökölvívó Szövetség új vezetője (444.hu)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság korábban nyomatékosan kérte, hogy ne Rahimov irányítsa a szövetséget.
nov. 3
16:36
Vicces bajuszt növesztenek a sportolók is (BorsOnline)
Évek óta egyre több férfi növeszt NDK-s pornóbajuszt novemberben, és a mókából a sportolók sem akarnak kimaradni. De nem szimplán divatból teszik! Hanem hogy csatlakozzanak az úgynevezett Movember-kampányhoz. – Az idén sem nyúlok az arcszőrzetemhez! – mondta lapunknak Litauszki Róbert, az Újpest focistája. – Már néhány éve is csatlakoztam a kampán
nov. 3
16:48
Leicester: gyász, könnyek, taps – győzelemmel búcsúztak a tulajdonostól (She)
A Leicester City 1–0-ra legyőzte a Cardiff Cityt a Premier League 11. fordulójában. Mint ismert, a „rókák” tulajdonosa, Vichai Srivaddhanaprabha helikoptere az egy héttel ezelőtti, West Ham United elleni összecsapás után zuhant le, és a fedélzeten tartózkodók közül mind az öten életüket vesztették. Ahogy az várható volt, Jamie Vardyék a tragédiát k
nov. 3
16:48
Az üzbég Gafur Rahimov lett az AIBA elnöke (m4sport.hu)
Hiába kérte a NOB, hogy ne őt válasszák, elsöprő fölénnyel nyert.
nov. 3
16:54
NB I: Paks–Mol Vidi – élőben az NSO-n (She)
A labdarúgó NB I 13. fordulójában a Paksi FC a Mol Vidit fogadja. Kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
nov. 3
16:56
NB I: Újpest–Haladás – élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó NB I 13. fordulójában az Újpest FC a legutóbbi nyolc bajnokiján mindössze egy pontot szerző Haladást fogadja. Kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
nov. 3
16:58
NB I: Puskás Akadémia–DVTK – élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó NB I 13. fordulójában a 9. helyen álló Puskás Akadémia a 11. helyezett Diósgyőrt fogadja, vagyis Benczés Miklós vezetőedző volt klubja ellen szerepel a felcsútiakkal. Kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a vélemé
nov. 3
17:18
Menetel az Inter (Infostart)
Az Internazionale sorozatban hetedik győzelmét aratta az olasz labdarúgó-bajnokságban.
nov. 3
17:18
Serie A: a Napoli után az Inter is öt gólt lőtt, újra második (She)
Az Inter 5–0-ra legyőzte a Genoát a Serie A 11. fordulójában, ezzel visszaelőzte a pénteken az Empolinak szintén öt gólt lövő Napolit.
nov. 3
17:18
A szünet után döntött a magyar rögbiválogatott (m4sport.hu)
Moldovát Moldovában fektették két vállra.
nov. 3
17:20
Xavi: Neymarnak több esélye van elérni Messi szintjét, mint Mbappénak (m4sport.hu)
A katalánok ikonja úgy véli, a francia tininek még nagyon sokat fejlődnie.
nov. 3
17:24
Férfi kézilabda BL: Veszprém–Löwen – ÉLŐ (She)
A Telekom Veszprém a Rhein-Neckar Löwent fogadja a férfi kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának 6. fordulójában. Kövesse figyelemmel a mérkőzés alakulását élő, szöveges tudósításunk segítségével!
nov. 3
17:30
Bundesliga: a Bayern nem bírt a Sallait nélkülöző Freiburggal (She)
A Bundesliga 10. fordulójának délutáni meccsén a címvédő Bayern München az ágyéksérülés miatt Sallai Rolandot nélkülöző Freiburgot fogadva meglepetésre 1–1-es döntetlent játszott – a vendégek a 89. percben egyenlítettek. A Hoffenheim a betegsége miatt hiányzó Szalai Ádám nélkül már a szünetben vezetett 2–1-re a Leverkusen otthonában, végül 4–1-re g
nov. 3
17:36
Bundesliga: a Bayern nem bírt a Sallait nélkülöző Freiburggal (She)
A Bundesliga 10. fordulójának délutáni meccsein a címvédő Bayern München az ágyéksérülés miatt Sallai Rolandot nélkülöző Freiburgot fogadva meglepetésre 1–1-es döntetlent játszott – a vendégek a 89. percben egyenlítettek. A Hoffenheim, a betegsége miatt hiányzó Szalai Ádám nélkül, már a szünetben vezetett 2–1-re Leverkusenben, végül 4–1-re győzött.
nov. 3
17:36
Botlott a Bayern München (Infostart)
A címvédő Bayern München döntetlent játszott a Freiburggal a német labdarúgó-bajnokság 10. fordulójában.
nov. 3
17:48
Légiósok: remek és fontos Ugrai-gól a rangadón (She)
Ugrai Roland góljával egyenlített és harcolt ki 1–1-es döntetlent az Atromitosz a PAOK ellen a görög élvonalbeli labdarúgó-bajnokság szombati rangadóján.
nov. 3
17:48
A Bayern botlott, növelte előnyét a Dortmund (m4sport.hu)
Münchenben kevés volt a 80. percben szerzett előny.
nov. 3
17:54
Torna-vb: kínai űrgyakorlat; holland és észak-koreai arany (She)
Két kínai, egy észak-koreai, egy amerikai, illetve egy holland sikert hozott a dohai torna-világbajnokság utolsó, szombati versenynapja. Simone Biles megnyerte dohai negyedik (összességében tizennegyedik) aranyérmét is, a férfiaknál korláton a kínai Cou Csing-jüan pedig az egész világbajnokság legmagasabbra értékelt gyakorlatát mutatta be.
nov. 3
18:00
MLS: Ez az idény csak a bajnoki címmel érhet véget – Sallói (She)
Magyar idő szerint hétfő hajnali négy órakor Salt Lake Cityben kezdi meg playoffszereplését az MLS záró szakaszában a Sporting Kansas City. Az MLSsoccer.com az oda-visszavágós negyeddöntő előtt Sallói Dániellel beszélgetett.
nov. 3
18:03
Forró kép: átszúrta a mellbimbója a szépséges sztár fürdőruháját (Ripost)
Dominika Cibulkováról a Maldív-szigeteken készült a nem mindennapi fotó. A szexi teniszező eddig sem szégyellte a testét.
nov. 3
18:06
Női NB I: elégtelen támadójáték, a címvédő MTK kikapott Üllőn (She)
A címvédő MTK meglepetésre 1–0-s vereséget szenvedett Üllőn az Astrától a női labdarúgó NB I 9. fordulójában.
nov. 3
18:06
Simone Biles újabb győzelmével már 14-szeres világbajnok (m4sport.hu)
Ugrásban és talajon sem volt nála jobb.
nov. 3
18:12
La Liga: drámai hajrá – hibátlan maradt a Lopetegui nélküli Real (She)
A Real Madrid 2–0-ra legyőzte a Real Valladolidot a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 11. fordulójában.
nov. 3
18:14
Női kosár NB I: könnyed pécsi siker a BEAC otthonában (She)
A PEAC-Pécs fölényes, 83–56-os győzelmet aratott az ELTE BEAC Újbuda vendégeként a női kosárlabda NB I szombati játéknapján. A pécsiek nigériai légiósa, Sarah Imovbioh volt a mérkőzés legeredményesebbje, 22 pontot dobott, míg a hazaiaknál Mérész Beatrix szállította a legtöbb pontot 17-tel.
nov. 3
18:24
Győzelemmel gyászolt a Leicester (Infostart)
Megszerezte idénybeli első győzelmét a Newcastle United csapata, amely a vendég Watfordnál bizonyult jobbnak az angol labdarúgó-bajnokság 11. fordulójának szombati játéknapján.
nov. 3
18:24
Vízilabda ob I: Szentesen nyert a BVSC (She)
A BVSC három góllal nyert Szentesen a férfi vízilabda ob I szombati játéknapján.

Keresés