2019. január 3. csütörtök

jan. 3
0:06
Több mint fél év után újra nemzeti színekben: Ronaldo visszatér a válogatottba (Blikk)
Visszatérhet a portugál válogatottba Cristiano Ronaldo.
jan. 3
0:10
Az év legjobb kötöttfogású birkózójának választotta Bácsi Pétert a nemzetközi szövetség (Blikk)
A 2018-as budapesti világbajnokságon 35 évesen legidősebb aranyérmes Ferencváros-sportoló az előző évben elért pontszámai (82 pont) alapján diadalmaskodott.
jan. 3
0:14
Világklasszis átigazolások lehetnek az Inter és a Real Madrid között (Blikk)
Több játékost is átvenne az Inter a Real Madridtól.
jan. 3
0:18
Harmadszor világbajnok: brutális pénzt keresett eddig a dartsszal van Gerwen (Blikk)
Pályafutása harmadik PDC-dartsvilágbajnoki címét nyerte meg kedd este a holland Michael van Gerwen (29), aki a kocsmai szórakozásból kifejlődött sportággal már mesés vagyont keresett.
jan. 3
0:22
Dupla áron adják a sört a katari vébén (Blikk)
Doha – Katar százszázalékos adót vetett ki az alkoholra, így a 2022-es ottani labdarúgó-világbajnokságon csak magas áron juthatnak italhoz a szurkolók.
jan. 3
0:26
Fucsovics megizzasztotta Djokovicsot, de ez sem volt elég a bravúrhoz (Blikk)
Doha – Ezúttal is szettet rabolt Novak Djokovicstól (31) Fucsovics Márton (26), aki ezzel is jelezte: komolyan gondolja, hogy 2019-ben megcélozza a férfiak tenisz-világranglistáján a top 30-at.
jan. 3
0:30
Diadal: a Győr hat góllal győzte le a Ferencvárost (Blikk)
A címvédő Győri Audi ETO KC házigazdaként 39-33-ra legyőzte a Ferencváros csapatát a női kézilabda NB I szerda esti rangadóján.
jan. 3
3:45
Fucsovics Marci vendégül látta Liluékat Dohában (BorsOnline)
Nagyszerűen kezd­te az évet Fucsovics Márton: miután megszerezte az első győzelmét Marius Copil ellen az 1,3 millió dollár (365 millió Ft) összdíjazású, kemény pályás dohai tenisztorna 1. fordulójában, a másodikban a világelső Novak Djokoviccsal játszott nagyon szoros meccset, de kikapott.  Ráadásul mindkét partin különleges szurkolói voltak a l
jan. 3
3:48
Hatalmas áldozatokat kell hoznia Hosszú Katinkának (Blikk)
Hosszú Katinka (29) szótárában valószínűleg nem szerepel a „pihenés” kifejezés... A háromszoros olimpiai bajnok úszóklasszis ugyanis rengeteget, ép ésszel felfoghatatlanul sokat tréningezik azért, hogy sportágában a legjobb legyen.
jan. 3
4:57
50 éves Michael Schumacher - videók az elképesztő karrierről (Infostart)
Ötvenéves lett Michael Schumacher, a Formula-1 hétszeres világbajnoka. Az egykori versenyző öt éve él hermetikusan elzárva a külvilágtól, miután 2013 decemberében komoly agyi sérüléssel járó síbalesete volt. Állapotáról azóta sem tudni semmi biztosat.
jan. 3
6:12
Gyászol a Forma-1, elhunyt a motorsport legendája (Ripost)
Motorversenyzőként és az autósportban is sokra vitte.
jan. 3
7:15
NHL: gálázott a Pens, zsinórban hat zakónál az Avalanche (She)
Kiütötte a Pittsburgh Penguins a New York Rangerst az NHL legutóbbi játéknapján, Sidney Crosbyék hetet vágtak ellenfelüknek. Kilencgólos összecsapáson nyert a San Jose Sharks a Colorado Avalanche otthonában, ezzel az Avalanche sorozatban a hatodik meccsén kapott ki.
jan. 3
7:21
Honvéd: külföldre mehet a középpályás; újabb távozó (She)
Beindult az élet Kispesten, a negyedik helyen álló együttes tagjainak szerdán orvosi vizsgálatokra kellett jelentkezniük.
jan. 3
7:21
Boldog születésnapot, Michael Schumacher! (HírTV)
Öt évvel ezelőtti síbalesete óta a külvilágtól elzárva lábadozik svájci otthonában
jan. 3
7:21
Penge Pál: Van Gerwenből nem lesz Taylor (BorsOnline)
Harmadik vi­lágbajnoki címét szerez­te meg a 29 éves holland dartsos, Michael van Gerwen, miután a döntőben könnyedén legyőzte a világranglista 10. helyén álló Michael Smitht. A 28 éves brit játékos siralmas teljesítményt nyújtott, sem a triplák, sem a kiszállók nem jöttek össze neki.  Négy nullánál nem kételkedtem abban, hogy nyerek – mondta
jan. 3
7:27
NBA: nem hibázott a Celtics és a 76ers, otthon bukott a Lakers (She)
A Boston Celtics és a Philadelphia 76ers is nyerni tudott az NBA legutóbbi játéknapján – előbbi a Minnesotát, utóbbi a Phoenixet győzte le. A Phillynél ráadásul remekelt a center Joel Embiid, aki már a nagyszünetben 30 pontnál és 10 lepattanónál járt, hasonlóra pedig 2000 decembere óta nem volt példa a ligában. Az Oklahoma City Thunder idegenben ve
jan. 3
7:57
Tenisz: Babos párosban is búcsúzott Aucklandben (She)
Babos Tímea a német Julia Görgesszel az oldalán két játszmában, 6:2, 6:4-re kikapott a viadal 4. kiemeltjétől, a kínai Han Hszin-jin, és a horvát Darija Jurak alkotta duótól az aucklandi kemény pályás női tenisztorna párosversenyének második fordulójában.
jan. 3
7:57
Remekelt a „világválogatott” (Azenpenzem)
Az örökzöld klasszikust magának tette kissé nehezebbé a címvédő Győri Audi ETO, de összességében nagyon simán hozta az FTC elleni meccset.
jan. 3
8:18
Hihetetlen program, így telik Hosszú Katinka egy napja (Ripost)
A háromszoros olimpiai bajnok úszónő reggel fél ötkor kezdi a napot.
jan. 3
8:21
Jégre vitték lányai Balzsay Károlyt (BorsOnline)
Bár az óévben riasztó híreket kaptunk a korábban rákkal kezelt egykori profi ökölvívó-vi­lágbajnok Balzsay Károlyról, a magyar férfiválogatott jelenlegi kapitányáról, reméljük, nem olyan komoly a mostani baja (noha olykor a László kórházba látogat az orvosához). Az egykori bunyós az új évet két kislányával, Hannával és Jázminnal köszöntötte egy
jan. 3
8:27
NB II: hiányzik az összhang az edző és a játékosok között – váltás jöhet (She)
A másodosztályú Balmazújváros labdarúgócsapata várakozáson aluli szereplése a szeptember végén érkező vezetőedző, Bekő Balázs állásába kerülhet.
jan. 3
8:27
Solskjaer egy meccsre a történelmi tettől (m4sport.hu)
Már most jelezte, szívesen folytatná a nyártól is a munkát a csapat kispadján.
jan. 3
8:39
NB I: bajnok lett a Honvéddal, most zöld-fehérbe öltözhet (She)
Mint már jeleztük, Bobál Dávid Pakson folytathatja a pályafutását – az NSO legfrissebb értesülései szerint a védő hamarosan orvosi vizsgálaton vesz részt a tolnai zöld-fehéreknél.
jan. 3
8:39
Babos nem jutott elődöntőbe párosban (Infostart)
Babos Tímea a német Julia Görgesszel az oldalán kikapott a negyeddöntőben a 250 ezer dollár (70 millió forint) összdíjazású aucklandi keménypályás tenisztornán.
jan. 3
8:39
Babos párosban is búcsúzott az aucklandi tenisztornán (m4sport.hu)
Német párjával sima vereséget szenvedtek, így nem jutottak be az elődöntőbe.
jan. 3
8:51
F1: fél évszázad – Michael Schumacher 50 éves lett (She)
Minden idők legeredményesebb F1-es versenyzője, Michael Schumacher ötvenéves lett. A születésnap apropóján felelevenítjük a hétszeres világbajnok lenyűgöző pályafutását.
jan. 3
8:57
Mihez kezdünk a dánokkal? - sport a tévében (Infostart)
Felkészülési mérkőzést játszik a magyar férfi kézilabda-válogatott Dánia csapatával, de lesz tenisz, kosárlabda, jégkorong, síugrás és labdarúgás is.
jan. 3
9:03
Kézilabda: a Barcelona is itt lesz a Balaton-kupán (She)
Európai topklubok utánpótlás-együtteseinek sora érkezik a Balaton-kupa elnevezésű nemzetközi fiú kézilabdatornára Veszprémbe. A Barcelona, a Füchse Berlin, a Kielce és a MOL-Pick Szeged fiataljait is vendégül látják a bakonyiak; az eseményen a magyar fiatalok lemérhetik, hol tartanak az európai elithez képest.
jan. 3
9:09
Kézi: Klujber a bemelegítésig izgult; Pintea is beszélt a debütálásról (She)
A címvédő Győri Audi ETO KC hazai pályán 39–33-ra nyert a trónkövetelő FTC-Rail Cargo Hungaria ellen a női kézilabda NB I rangadóján. A találkozó után az új csapatában egyaránt debütáló Klujber Katrin és Crina Pintea is arról beszélt, milyen érzés volt pályára lépni egy ilyen hangulatú mérkőzésen.
jan. 3
9:09
Alázat és emberség: így tette csapatsporttá Schumacher az F1-et (m4sport.hu)
A részletekre való odafigyelésből és apró emberi gesztusokból felépített megtörhetetlen, mindent elsöprő szövetség jelentette sikerei titkát.
jan. 3
9:11
Kézi – Klujber a bemelegítésig izgult; Pintea: Mindenki ilyen meccsen akar játszani (She)
.
jan. 3
9:15
Bácsi Péter lett az év legjobb kötöttfogású birkózója (SzMo)
A nemzetközi szövetség választotta meg.
jan. 3
9:21
Megvan a döntés? Ez vár a magyar válogatott sztárjára (Ripost)
Nagy László nélkül kezdte meg a felkészülést a férfi kézilabda-válogatott a januári világbajnokságra. Mikler Rolandék ma az olimpiai bajnoki címvédő dánokkal játszanak felkészülési mérkőzést Aarhusban.
jan. 3
9:21
Győzelem nélkül zárta a Hopman Kupát az Egyesült Államok (m4sport.hu)
Három meccs, három vereség a mérlegük.
jan. 3
9:21
Apja miatt dobta el családnevét Virgil Van Dijk (BorsOnline)
A világ legdrágább védője, a liverpooli Virgil van Dijk egy családi viszály miatt nem hordja mezén a vezetéknevét. Tizenkét éves volt, amikor az édesapja elhagyta őket.
jan. 3
9:27
Hopman-kupa: harmadszor is hiába nyert Serena Williams (She)
A görögök és a címvédő svájciak után a britektől is vereséget szenvedett az amerikai kettős a Hopman-kupán, a teniszezők Perthben zajló nem hivatalos vegyescsapat-világbajnokságán.
jan. 3
9:39
5-6 hét kihagyás várhat a Győr klasszisára (m4sport.hu)
Amorim a Fradi elleni meccs második percében szenvedett súlyos sérülést.
jan. 3
9:45
Női kézilabda: többhetes kihagyás vár Amorimra (She)
Nem kezdődött jól az év a Győri Audi ETO KC játékosa, Eduarda Amorim számára, a világbajnok balátlövő az FTC Rail-Cargo Hungária elleni rangadó második percében bokasérülést szenvedett.
jan. 3
9:47
Gordon Hayward a Bostont, Paul George az OKC-t vezette győzelemre (She)
Kyrie Irving nélkül Gordon Hayward szezoncsúcsára volt szüksége a Bostonnak ahhoz, hogy legyőzze a Minnesotát az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszának hajnali játéknapján – az OKC közben Paul George 37 pontjával nyert a Lakers otthonában. Joel Embiid a Sunsot is szétszedte, a Mavs egy negyed alatt tíz triplát dobott Charlotte-ban
jan. 3
9:51
Légiósok: kölcsönadta fiatal magyar kapusát a Stoke City (She)
Az angol hetedosztályban szereplő Hednesford Town FC hivatalos honlapján bejelentette, hogy május végéig kölcsönvette a Stoke City U23-as csapatának kapusát, a 18 éves Deczki Mátét.
jan. 3
10:03
Gyász: elhunyt az autósport egyik legendája (Blikk)
Karl Foitek 87 éves korában hunyt el.
jan. 3
10:03
Bevállalod 2019 legértékesebb fogadalmát? Támogasd napi 100 forinttal a fogyatékkal élők sportolását! (SzMo)
Te is segíthetsz a Suhanj! Alapítványnak, hogy még több sérült és fogyatékkal élő ember élvezhesse a mozgás örömét.
jan. 3
10:24
Tragikus hírt kaptunk: Meghalt a legendás sportriporter (Ripost)
76 éves volt a kiváló riporter, rengetegen gyászolják.
jan. 3
10:39
Boca Juniors: megvan a csapat új vezetőedzője (She)
Gustavo Alfarót nevezték ki a Boca Juniors labdarúgócsapatának vezetőedzőjének. Elődjét, Guillermo Barros Schelottót szerdán a Los Angeles Galaxy edzőjének választották.
jan. 3
10:39
Egy szettre jó volt Djokovics ellen (Azenpenzem)
Mivel Fucsovics Márton már a 35. helyen vitézkedik a férfi teniszezők világranglistáján, tőle nem számít eget rengető bravúrnak, ha játszmát vesz el a földkerekség ez idő szerinti legjobbjától.
jan. 3
10:39
Megvan a Boca Juniors új vezetőedzője (m4sport.hu)
Apjának tett ígérete miatt vállalta el a munkát.
jan. 3
10:45
Alapító atya, az F1 átformálója – a Mercedes is köszöntette Schumachert (m4sport.hu)
Ötvenedik születésnapján utolsó Forma–1-es csapata, a Mercedes is tiszteleg Michael Schumacher előtt.
jan. 3
10:51
Budapest Honvéd: csak egy pontra a dobogótól (She)
A kispesti hullámvasút az ősszel is üzemelt: a piros-feketék hol remekeltek, hol gyengébb játékot nyújtottak, s így rontottak az amúgy tisztességes teljesítményükön.
jan. 3
10:57
Hosszú hetekre kidőlt a Győr szupersztárja (Blikk)
A Győr női kézilabdacsapata több mint egy hónapig nem számíthat brazil–magyar átlövőjére, Eduarda Amorimra, aki szerda este, a Ferencváros elleni bajnoki rangadón sérült meg.
jan. 3
10:59
Balogh Norbert ismét parádézott az APOEL-ben, újabb gólt szerzett (Blikk)
Győztes gólt szerzett csapatának Balogh Nortbert a ciprusi APOEL színeiben.

Keresés