2019. február 3. vasárnap

febr. 3
0:06
Kiszolgáltatva: Hosszú Katinkáék miatt kerülhetnek nehéz helyzetbe a vb-re készülő magyar úszók? (Blikk)
Egyre jobb nevekből áll a még mindig csak 31 éves úszóedző Molnár Ákos csapata a Fradinál, hiszen Verrasztó Dávid és Biczó Bence mellé nemrég csatlakozott Szilágyi Liliána és Verrasztó Evelyn. Az országos bajnokságra és a vb-re készülő úszóknak azonban idén nem várt nehézségekkel is meg kell küzdeniük.
febr. 3
0:10
Visszatérnek a régi szép idők: újra lehet kártya nélkül NB I-es meccsre menni (Blikk)
Visszatérnek a régi szép idők, ismét bárki betérhet a legközelebbi stadionba megnézni egy NB I-es labdarúgó-mérkőzést. Az elmúlt években a szigorítások miatt személyazonosságot igazoló okmányokra, klubkártyakiváltásra volt szükség, ha valaki meccset akart nézni. Az ezzel járó macera többeket visszatartott a jegyvásárlástól, s ez is közrejátszott az
febr. 3
0:14
Szörnyű tragédia érte halála előtt az olimpiai bajnok magyar focilegendát (Blikk)
A Ripost információi szerint felesége halála után romlott meg a legendás magyar futballista állapota.
febr. 3
0:18
Múltidéző: íme a legkedvesebb emlékei - 13. Super Bowlját közvetíti a helyszínről Faragó Richárd (Blikk)
A Sport Tv kommentátora, Faragó Richard (51) tizenötödik Super Bowlját közvetíti hétfő hajnalban, a tizenharmadikat a helyszínről jelentkezve.
febr. 3
0:22
Michael Schumacher fiának vallomása az édesapjáról: „Csodálom őt emiatt” (Blikk)
Bár sokan úgy vélik, Mick Schumachernek azért van könnyebb dolga, mint másnak, mert a legendás Forma-1-es pilóta az édesapja. Mick azonban azt vallja, időnként nem könnyű örökség Michael Schumacher fiának lenni.
febr. 3
0:26
A Cardiff első hazai meccse Emiliano Sala eltűnése óta: megható gesztussal búcsúztak a focistától szurkolók és játékosok (Blikk)
Wales - Gyásszünettel és megható gesztussal rótták le tiszteletüket a több mint tíz napja eltűnt Emiliano Sala előtt a Cardiff City szurkolói és futballistái. Ez ugyanis a csapat első hazai mérkőzése a focista eltűnése óta.
febr. 3
0:30
Hatalmas dobásra készül Brady: összejön a hatodik Super Bowl-győzelem az örökifjú irányítónak? (Blikk)
Lassan szinte elképzelhetetlen a Super Bowl, azaz a tengerentúli amerikaifutball-liga (NFL) döntője a New England Patriots csapata és az örökifjú irányító, Tom Brady (41) nélkül.
febr. 3
0:30
Rebrov 0–0 után is elégedett lenne; Nikolics nem tudja, mi hiányzik (m4sport.hu)
Az OTP Bank Liga 19. fordulójának edzői értékelései egy helyen.
febr. 3
0:34
Brutális összeg: több mint 1 milliárdért indulhat a Forma-1-ben a Mercedes (Blikk)
Minimum 546 133 dollár (150,14 millió forint) a nevezési díj a csapatoknak, hogy a 2019-es Forma–1-es világbajnoki küzdelemben részt vehessenek. Ez az alapösszeg, ehhez jön még hozzá az előző idényben szerzett pontok utáni „adó”: minél eredményesebb volt egy alakulat, annál több pénzt kénytelen átutalni.
febr. 3
1:24
NFL: nincs dráma – Mahomes az MVP, Donald az Év védője (She)
Kihirdették a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2018-as idényének díjazottjait: ahogyan az nagyjából borítékolható volt, Patrick Mahomes és Aaron Donald volt az este sztárja.
febr. 3
6:30
Felfoghatatlan, meghalt a fiatal magyar sztársportoló (Ripost)
Mindössze 46 éves volt.
febr. 3
7:18
FTC: „Ez nem Böde győzelme, hanem a csapaté, miért csak róla kérdeznek?” (She)
A labdarúgó NB I 19. fordulójának rangadóján a Ferencváros hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Honvédot. A mérkőzés után a két vezetőedző Szerhij Rebrov és Supka Attila értékelt.
febr. 3
7:30
FTC: „Ez nem Böde győzelme, hanem a csapaté, miért csak róla kérdeznek?” (She)
A labdarúgó NB I 19. fordulójának rangadóján a Ferencváros hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Honvédot. A mérkőzés után a két vezetőedző, Szerhij Rebrov és Supka Attila értékelt.
febr. 3
7:36
A csontját tört Liu már itthon – műtétre vár az olimpiai bajnok (BorsOnline)
Balszerencsésen bukott pénteken Drezdában az olimpiai bajnok rövid pályás gyorskorcsolyázó, Liu Shaoang. Azóta hazatérhetett, és kézfejcsonttörését hamarosan műtik.
febr. 3
7:42
Még nagyobb megbecsülésben részesülnek, akikre büszkék vagyunk (HírTV)
2019-től többen kaphatnak olimpiai járadékot.
febr. 3
7:48
Honvéd: meglepő hír – egész tavaszra kieshet a grúz gólzsák (She)
Meglepő hírről számolt be Supka Attila, a Budapest Honvéd labdarúgócsapatának vezetőedzője a Ferencvárostól elszenvedett 1–0-s vereség után. A szakember elmondta, a csapat új szerzeménye, Zakaria Beglarisvili – aki az éllovas Lionel Messi mögött az első tízben van az Aranycipő-versenyben – sérülés miatt hiányzott a találkozóról, és a teljes tavaszi
febr. 3
7:54
NB I: Böde góljával győzött a Fradi (Azenpenzem)
A listavezető Ferencváros a cserejátékos Böde Dániel találatával 1-0-ra legyőzte a vendég Budapest Honvédot a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójának rangadóján szombaton. Eredmények.
febr. 3
8:18
Bujkáló sportolók, eltört mintavételi üvegek - esetek a magyar doppingellenőrök munkájából (Infostart)
Több sportolónál felmerült már a bujkálás gyanúja, és vannak impulzívan viselkedő versenyzők is - mondta az InfoRádióban Tiszeker Ágnes, a Magyar Antidopping Csoport vezetője. A vizsgálatok nehézségei azután kerültek előtérbe, hogy úgy tudni, egy háromszoros olimpiai bajnok kínai úszó kalapáccsal verte szét a leadott mintákat.
febr. 3
8:36
Rákos fiatalasszony temetésére adott 2,5 milliót a pofonosztó exvilágbajnok Fury (BorsOnline)
Naomi Knighton még él, orvosai szerint azonban már nincs sok hátra neki, tudniillik vérrákkal küszködik. Kissé morbid ugyan a tény, de a hozzátartozói máris a temetésére gyűjtenek, és – mások mellett – az exvilágbajnok öklöző is a zsebébe nyúlt.
febr. 3
8:54
NHL: győzött a Tampa Bay, 9 gólt ütött a Winnipeg (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján idegenben, a New York Rangers vendégeként győzött a ligaelső Tampa Bay, míg a Nyugati főcsoportban 2. helyen álló Winnipeg 9–3-ra nyert az Anaheim ellen, Jack Roslovic három góllal vette ki a részét a győzelemből.
febr. 3
9:12
A Super Bowl zárja a vasárnapi meccsdömpinget - közvetítések (Infostart)
Fogyaszthatatlanul gazdag a vasárnapi közvetítés-kínálat, a meccseken kívül rövid pályás gyorskorcsolyázóinknak is szurkolhatunk - szerencsére az ő programjuk nem ütközik mással.
febr. 3
9:18
Nem találta az ellenszert Póta Georgina (Infostart)
Póta Georgina öt szettben kikapott szombaton este a lengyel Natalia Partykától, így a negyeddöntőben búcsúzott az asztaliteniszezők Európa Top 16-bajnokságán a svájci Montreux-ben.
febr. 3
9:24
Ázsia-kupa: a japánok megint mindenkit lenyűgöztek az öltözővel (She)
A pénteki Ázsia-kupa döntőjében Japán 3–1-re kikapott Katartól. A mérkőzés után a japánok (csakúgy, mint a 2018-as oroszországi világbajnokságon) teljesen rendbe rakták maguk után az öltözőt, úgy távoztak. „Köszönjük” – írták arabul, japánul és angolul.
febr. 3
9:24
Shane Tusup: Itt az ideje újra edzeni! (BorsOnline)
Magyarországi látogatása után Shane Tusup most visszatér új szenvedélyéhez, a golfhoz. Hosszú Katinka volt férje és edzője egyre aktívabb az Instagramon, ahol most arról írt, hogy most, miután minden szükséges tárgyalás lezárult, itt az ideje, hogy visszatérjen az edzéshez. „Minden üzleti megbeszélés sikeresen lezárult, most pedig jöhet egy nagy
febr. 3
9:26
Női kézi BL: Abszolút megvan az esély, hogy idén bejussunk a final fourba – Háfra Noémi (She)
Az FTC-Rail Cargo Hungaria Érden 32–32-es döntetlent játszott a címvédő Győri Audi ETO KC-val a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjében. A mérkőzés után az NSO Tv stábja Tomori Zsuzsannával és a hat gólt dobó Háfra Noémivel beszélgetett. Tomori szerint dekoncentráltan játszottak ma, különösen a védekezéssel nem volt elégedett a győriek átlövő
febr. 3
9:30
NBA: James Harden 43 pontot és 12 lepattanót jegyzett (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) legutóbbi játéknapján folytatta remeklését a Houston Rockets sztárja James Harden, aki a Utah Jazz otthonában 43 ponttal és 12 lepattanóval vezette győzelemre csapatát. A ligaelső Milwaukee 16 ponttal nyert Washingtonban, a nyugati főcsoportot vezető Denver 107–106-ra győzött a Minnesota vendégeként, míg
febr. 3
9:30
Zico: Messi nincs egy szinten Pelével vagy Maradonával (m4sport.hu)
A brazil ikon szerint Messit a klubjában és a válogatottban is több klasszis veszi körül, mint korábban Maradonát.
febr. 3
9:36
NHL: győzött a Tampa Bay, 9 gólt ütött a Winnipeg (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján idegenben, a New York Rangers vendégeként győzött a ligaelső Tampa Bay, míg a Nyugati főcsoportban 2. helyen álló Winnipeg 9–3-ra nyert az Anaheim ellen, Jack Roslovic három góllal vette ki a részét a győzelemből.
febr. 3
9:42
PAFC: „Maradjon a mi titkunk, Radoki János mit változtatott meg” (She)
A Puskás Akadémia 3–0-s győzelemmel távozott a Mol Vidi otthonából a labdarúgó NB I tavaszi szezonjának nyitányán. A felcsúti csapatból Varga József és az élvonalban most debütáló, 18 éves Tamás Nándor beszélt a mérkőzésről az NSO Tv-nek.
febr. 3
9:44
Varga József – Maradjon a mi titkunk, Radoki János mit változtatott meg (She)
.
febr. 3
9:46
sosem felejti el a srác, mit kapott David Luiztól (She)
David Luiz szerezte a Chelsea utolsó gólját a Huddersfield elleni szombati angol bajnoki mérkőzésen. A brazil védő a találkozó után egy beteg kisgyerekkel találkozott, akinek aláírta a pólóját, sőt, a mezét is odaadta neki. Egy biztos, ezt a pillanatot sosem fogja elfelejteni a kissrác.
febr. 3
9:48
FTC: Gróf ellen nehéz, de nekünk van egy Böde Danink – Lovrencsics (She)
A csereként beálló Böde Dániel okos találatával nyert odahaza a Ferencváros a Budapest Honvéd ellen a labdarúgó NB I tavaszi nyitányán. A mérkőzés után az FTC játékosa, Lovrencsics Gergő Gróf Dávid és Böde teljesítményét is méltatta az NSO Tv kamerája előtt. Sigér Dávid pedig elmondta, nagy szükségük volt erre a sikerre azután, hogy a felkészülés
febr. 3
9:48
Újabb fontos bajnokság folytatódik a hétvégén (888.hu)
Szombaton elrajtolt az NB I., vasárnap pedig az NB II. tavaszi szezonja kezdődik el.
febr. 3
9:54
Gróf kapuját nehéz bevenni, de nekünk van egy Böde Danink – Lovrencsics (She)
.
febr. 3
10:06
Super Bowl: Bradyék hatodszor vagy a Kosok másodszor? Ma este kiderül! (She)
Elérkezett a nap, amelyre egész Amerika, na meg persze picit mi is vártunk, ma – magyar idő szerint már hétfő 0.30-kor – kezdetét veszi a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2018–2019-es idényének nagydöntője, az 53. Super Bowl. A hatodik Super Bowl-győzelmére készülő New England Patriots vagy a másodikra hajtó Los Angeles Rams örülh
febr. 3
10:12
Hazatért és műtétre vár a magyar olimpiai bajnok (Infostart)
Balszerencsésen bukott pénteken Drezdában az olimpiai bajnok rövid pályás gyorskorcsolyázó, Liu Shaoang.
febr. 3
10:12
Gyász: 47 évesen elhunyt a Fradival bajnokságot nyerő kapus (She)
47 éves korában elhunyt Vámos János, a Ferencváros labdarúgócsapatával 2001-ben bajnoki címet nyerő, egykori kapus.
febr. 3
10:24
NB I: ezzel a Böde-góllal nyert a Fradi a Honvéd ellen (She)
Mint tegnap beszámoltunk róla, a Ferencváros 1–0-ra nyert a Budapest Honvéd ellen a labdarúgó NB I-ben. A győztes találat a 76. percben csereként beálló Böde Dániel nevéhez fűződött, akinek még a földön fekvő csapattársát is ki kellett kerülnie a góljánál a tizenhatoson belül.
febr. 3
10:36
Újabb nagy dobást ígér Alonso (BorsOnline)
A kétszeres Forma–1-es világbajnok Fernando Alonso, aki a tavalyi idény végén intett búcsút a királykategóriának, a Daytone 24 órás győzelmet is kipipálhatta. Így már maximálisan az Indy 500-ra koncentrálhat, ahol ha összejön neki az elsőség, megszerzi az autósport legkülönlegesebb trófeáját, a tripla koronát. Ehhez ugyanis a F1-es Monacói Nagydíj
febr. 3
10:42
Ez a meseszép aktmodell tehet Ronaldo és a Juventus válságáról (Ripost)
Manuela elvarázsolta a futballsztárt. Csak az a kérdés, hogy melyikük nyomult rá a másikra.
febr. 3
11:06
Női kézi BL: ezt látni kell, háttal állva védett a kapus (She)
Ritkán látható bravúrt mutatott be a montenegrói Buducsnoszt Podgorica női kézilabdacsapatának spanyol kapusa, Darly Zoqbi de Paula a Rosztov-Don otthonában játszott szombati Bajnokok Ligája középdöntős mérkőzésen. Az első félidő hajrájában a kapust lehozva támadott a Buducsnoszt, de elvesztette a labdát, az pedig oroszok célba vették az üres kaput
febr. 3
11:06
Horváth József: Elüldöztek Magyarországról! (BorsOnline)
Hétszeres magyar bajnok, kupagyőztes, Horváth József pályafutása mégsem itthon ért a csúcsra.
febr. 3
11:08
Megint parádézott a Bucks, nyert a GSW, megégett a Sixers (She)
A Washingtonnak sem volt esélye a szárnyaló listavezetővel szemben az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) alapszakaszában, míg a címvédő Warriors ha kicsit akadozva is, de hozta a kötelezőt a LeBron Jamest megint nélkülöző Lakers ellen. Szoros találkozót nyert a Denver, megtörte rossz szériáját a Pacers, Luka Doncic 35 ponttal vezette sikerre
febr. 3
11:18
Birkózás: Veréb István megnyerte a Francia Nagydíjat (She)
Huszonegy ország birkózóinak részvételével került sor Nizzában a szabadfogású Francia Nagydíjra. A magyar küldöttség négy érmet szerzett, a dobogó tetejére állhatott a vb- és Eb-3. Veréb István (92 kg).
febr. 3
11:30
NB I: „Természetes, hogy összecsaptunk Lanzafaméval, ez teszi jobbá a meccset” (She)
A csereként beálló Böde Dániel okos találatával nyert odahaza a Ferencváros a Budapest Honvéd ellen a labdarúgó NB I tavaszi nyitányán. A kispesti csapatban először volt kezdő a 18 éves Szendrei Norbert, aki meglepő dolgot mondott arról, hogyan hatott rá a rangadó hangulata. Gazdag Dániel pedig a korábbi csapattársával, Davide Lanzafaméval való ös
febr. 3
11:32
NB I – „Természetes, hogy összecsaptunk Lanzafaméval, ez teszi jobbá a meccset” (She)
.
febr. 3
11:42
Profi boksz: Kovaljov visszavágott a vereségért – újra világbajnok (She)
Profi karrierje során harmadízben hódította el a WBO félnehézsúlyú világbajnoki címét az orosz Szergej Kovaljov (33–3–1, 29 KO), miután az orosz bunyós szombaton éjszaka visszavágott a kolumbiai Eleider Álvareznek (24–1, 12) a tavalyi vereségért.
febr. 3
11:42
47 évesen elhunyt a Fradi korábbi bajnok kapusa (m4sport.hu)
Halála oka egyelőre ismeretlen.
febr. 3
11:44
Super Bowl: minden a Pats–Rams csatáról egy helyen – infografika! (She)
Elérkezett a nap, amelyre egész Amerika, na meg persze picit mi is vártunk, ma – magyar idő szerint már hétfő 0.30-kor – kezdetét veszi a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2018–2019-es idényének nagydöntője, az 53. Super Bowl. A hatodik Super Bowl-győzelmére készülő New England Patriots vagy a másodikra hajtó Los Angeles Rams
febr. 3
11:45
Shane Tusup elhagyta Budapestet, ez vár rá (Ripost)
Hosszú Katinka korábbi férje/edzője több napot is Magyarországon töltött.

Keresés