2018. december 31. hétfő

dec. 31
1:48
NFL: első kiemelt a Chiefs, bejutott az Eagles! (She)
A rájátszásba jutás szempontjából a 22.25-kor kezdődő mérkőzek kapcsán volt a legbonyolultabb a képlet az NFL alapszakaszának 17. fordulójában. A Philadelphia Eagles győzelmével és a Minnesota Vikings Chicago Bears elleni vereségével a Nick Foles vezette Sasok ismét a playoffba jutottak!
dec. 31
5:36
NFL: az Indianapolis jutott utolsóként a rájátszásba (She)
Elkelt az utolsó szabad hely is a 2018-as NFL-idény rájátszásában: tizenkettedik csapatként az Indianapolis Colts jutott be a playoffba.
dec. 31
7:27
Nem zavarta a tomboló közönség a sast, simán leszállt egy szurkoló karjára (444.hu)
Clark nem ijedős madár.
dec. 31
7:30
Tnisz: Babosék rövidítés után jutottak tovább Aucklandben (She)
Babos Tímea a német Julia Görgesszel az oldalán a chilei Alexa Guarachi, és új-zélandi Erin Routliffe alkotta páros ellen 4:6, 6:1, 10-5-re győzve jutott az aucklandi kemény pályás női tenisztorna párosversenyének második fordulójába.
dec. 31
7:42
Tenisz: Babosék rövidítés után jutottak tovább Aucklandben (She)
Babos Tímea a német Julia Görgesszel az oldalán a chilei Alexa Guarachi és új-zélandi Erin Routliffe alkotta duó ellen 4:6, 6:1, 10–5-re győzve jutott az aucklandi kemény pályás női tenisztorna párosversenyének második fordulójába.
dec. 31
7:44
NHL: sorozatban harmadik meccsét is megnyerte a Vegas (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokságban (NHL) hétfőre virradóra egyetlen mérkőzést játszottak, ezen a Vegas Golden Knights 5–1-es győzelmet aratott az Arizona Coyotes otthonában, s ezzel egymást követő harmadik bajnokiját is megnyerte.
dec. 31
7:51
Röhögésre felkészülni! Ezeken a videókon nevettünk a legtöbbet idén (Ripost)
2018-ban is volt miért fogni a hasunkat a kacagástól. Szubjektív válogatásunkban öt emlékezetes pillanatot emeltünk ki.
dec. 31
8:09
Nálunk ez volt 2018 legnagyobb tűzijátéka (m4sport.hu)
„Ezt nincs az a Barkasz, aki kivédi. Két Barkas, ha ott állna, akkor is elmenne.”
dec. 31
8:18
NBA: James nélkül vágott vissza a Kingsnek a Lakers (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) hétfőre virradóra lejátszott meccsein a Los Angeles Lakers visszavágott a Sacramento Kingsnek, amely három napja egy a végső dudaszó pillanatában bedobott triplával győzött, de most a Lakers – vezérei, LeBron James és Rajon Rondo nélkül – hét ponttal, 121–114-re nyert.
dec. 31
8:27
Alakul a ’Pool első PL-aranya (Azenpenzem)
Sorozatban kilencedik Premier League-mérkőzését nyerte meg szombaton a Liverpool, és ezzel egy napra kilencpontosra növelte előnyét a tabellán.
dec. 31
8:42
MU: látni kell, hogy küldött el két embert Rashford! (She)
Mint arról beszámoltunk, a 2018-as esztendő utolsó Premier League-mérkőzésén a Manchester United 4–1-re legyőzte a Bournemoutht. A meccs leginkább talán Paul Pogbáról szólt, aki José Mourinho távozása óta megtáltosodott, de kár lenne megfeledkezni a találkozón egy gólt szerző Marcus Rasfordról is, aki bemutatott egy elképesztő cselkombinációt…
dec. 31
8:44
Kosárlabda: visszatér a magyar válogatott irányító a Falcóhoz (She)
A férfi kosárlabda NB I-ben szereplő Falco KC Szombathely hivatalos honlapján vasárnap este megjelent közlemény szerint újra a csapat játékosa lett a magyar válogatott irányító, Govens Darrin, aki az elmúlt hónapokat a Nyizsnyij Novgorodnál töltötte.
dec. 31
8:54
NHL: sorozatban harmadik meccsét is megnyerte a Vegas (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokságban (NHL) hétfőre virradóra egyetlen mérkőzést játszottak, ezen a Vegas Golden Knights 5–1-es győzelmet aratott az Arizona Coyotes otthonában, s ezzel egymást követő harmadik bajnokiját is megnyerte.
dec. 31
9:00
Babos Tímea és Fucsovics Márton még többre vágyik 2019-ben (She)
A világ egyik legnépszerűbb és legkeményebb sportágában ért el fantasztikus eredményeket 2018-ban Fucsovics Márton és Babos Tímea: előbbi egyesben a legjobb 40 közé lépett a világranglistán, utóbbi párosban Grand Slam-trófeát és világbajnoki címet szerzett.
dec. 31
9:06
Darts: Így találjam el a bullt? Gyorsan tanulok... – Torghelle (She)
Bárki lehet dartsversenyző – állítja Székely „Penge” Pál, akinek hihetünk is, hiszen ő Magyarország első profi nyíldobálója. De mégis hogyan? Például az NSO Tv videosorozatának segítségével! Székely kalauzol minket a dartsvilágbajnoksággal egy időben a sportág rejtelmeibe, amihez segítőtársai is akadnak. Sorozatunk következő
dec. 31
9:08
Így találjam el a bullt? Gyorsan tanulok... – Torghelle Sándor (She)
.
dec. 31
9:24
MU: Mourinho távozása az oka? Pogba elárulta a siker titkát (She)
Mint arról beszámoltunk, a 2018-as esztendő utolsó Premier League-mérkőzésén a Manchester United 4–1-re legyőzte a Bournemoutht. Az MU zsinórban a harmadik meccsét nyerte meg José Mourinho távozása óta, és ezalatt 12 gólt szerzett. A szintén szárnyaló Paul Pogba szerint azonban nem csak a menedzserváltás miatt megy ilyen jól a csapatnak.
dec. 31
9:30
Elbukott a Thunder Dallasban, szétszedte a Phillyt a Portland (She)
Egylabdás végjátékot veszített el az OKC Dallasban, a Portland viszont több mint harminc pontot vert a Joel Embiidet nélkülöző Philadelphiára az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapján. A Lakers visszavágott a Sacramentónak, dudaszós kosár döntött a Magic–Pistonson, nagy csatában gyűrte le a Chicagót a Raptors
dec. 31
9:39
Lőw Zsolt remekül kijön Neymarékkal (BorsOnline)
Apja félti a most Svájcban síelő edzőt
dec. 31
9:54
Edzősors: Sosem toltam magam előre – Kondás Elemér (She)
Egyedüli edzőként ebben az évtizedben kétszer nyert bajnoki címet az NB I-ben Kondás Elemér, és bár jelenleg nincs csapata, derűsen tekint a jövőbe.
dec. 31
9:57
Babosék negyeddöntősök Aucklandben (m4sport.hu)
A magyar teniszező Julia Görgesszel indult a keménypályás tornán.
dec. 31
10:06
Jégkorong: beatboxba fulladt a hokisokkal készített interjú (She)
A női kézilabda Európa-bajnokság alatt Lukács Viktória árulta el a Nemzeti Sport Online-nak, hogy a válogatott DJ-jeként milyen zenéket rak be a meccsek előtt és után. A magyar jégkorong-válogatott karácsony előtti, norvégiai tornáján az aktuális zenefelelősöket, Somogyi Balázst és Terbócs Istvánt kérdeztük meg arról, hogy milyen slágerekkel hangol
dec. 31
10:08
Jégkorong – Beatboxba fulladt a hokisokkal készített interjú (She)
.
dec. 31
10:15
Bejutott a címvédő az NFL rájátszásába (m4sport.hu)
Az Eagles a Bearsnek is köszönheti a playoffba jutást.
dec. 31
10:17
Sorozatban harmadszor nyert a Vegas (m4sport.hu)
Paul Stastny és Brandon Pirri egyformán lőtt egy gólt és adott egy gólpasszt az Arizona otthonában.
dec. 31
10:18
Galéria: Doll és Oftedal grimasza, Neymar húzása – 2018 legjobb NS-fotói (She)
Női kézilabda Bajnokok Ligája, labdarúgó Európa-liga, F1-es Magyar Nagydíj – csak néhány nagyszabású sportesemény, ahol a Nemzeti Sport fotósai megörökítették a legjobb pillanatokat. Kollégáink 2018-as képtárából láthatják alább a legemlékezetesebb felvételeket!
dec. 31
10:21
Továbbra is szárnyal a Toronto az NBA-ben (m4sport.hu)
A kanadai csapat gyűjtötte be eddig a legtöbb győzelmet a ligában.
dec. 31
10:24
Babos párosban negyeddöntős Aucklandben (Infostart)
Döntő rövidítésben győztek.
dec. 31
10:36
Edersonból „előbújt a brazil”, a gólvonalon cselezett (She)
Mint arról beszámoltunk, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának vasárnap délutáni programjában a Manchester City simán győzött a Southampton otthonában. A manchesteriek szurkolóira azonban egy ponton szépen ráijesztett a City brazil kapusa, Ederson, aki a gólvonaltól néhány centire kezdett el cselezgetni.
dec. 31
10:45
Babosék bejutottak a negyeddöntőbe (HírTV)
A magyar teniszező egyesben a kanadai Bianca Andreescu ellen kezdi meg a tornát.
dec. 31
10:48
FTC: hosszú távú szerződést kötött az ukrán középpályás (She)
Ahogy arról beszámoltunk, a Ferencváros vasárnap este bejelentette a 23 éves védekező középpályás, Ihor Haratyin szerződtetését az ukrán élvonalban szereplő Zorja Luhanszk játékosát. Mára az is kiderült, hogy a magyar felmenőkkel is rendelkező munkácsi születésű Haratyin mennyi időre szóló szerződést kötött.
dec. 31
10:57
A görögök legyőzték Serena Williamséket a Hopman Kupán (m4sport.hu)
A 23-szoros egyéni Grand Slam-bajnok amerikai az első tétmeccsét játszotta a szeptemberi US Open-döntő óta.
dec. 31
11:00
Olyat kapnak az arcukba a teniszrajongók, hogy öröm lesz nézni (Ripost)
Roger Federer és Serena Williams egymás ellen fog játszani. Nem biztos, hogy valaha megismétlődik ez a csata.
dec. 31
11:03
A skót Hibernian sínyli meg a legjobban a szezon közbeni Ázsia-kupát (444.hu)
A január 5-én rajtoló kontinenstorna a futball globalizációjának köszönhetően komoly áldozatokat szed majd az angol és skót ligákban. Lássuk, hogy kiket!
dec. 31
11:06
Kézi: „A kézilabdavilágnak látnia kell, hogy ott van velünk Nagy László” (She)
Karácsony után, szilveszter előtt sem állhattak le az edzéssel a legjobb magyar férfi kézilabdázók, de ez egyben jó hír is számukra, hiszen azt jelenti, hogy a magyar együttes is ott lesz a januári világbajnokságon. A DIGI Sport híradójának nyilatkozó szövetségi kapitányok a csapathoz később csatlakozó Nagy László lehetséges szerepéről is beszéltek
dec. 31
11:08
Bale- és CR-olló, Szalah vs. Ramos, káosz Buenos Airesben: az év futballpillanatai! (She)
Gareth Bale vagy Cristiano Ronaldo ollózása? José Mourinho fintora? Mohamed Szalah és Sergio Ramos konfliktusa? Kylian Mbappé szélvészgyors megindulása? Netán a világbajnoki döntő elhíresült esernyője? A Libertadores-kupa fináléjának őskáosza? A 2018-as év nemzetközi futballélete telis-tele volt emlékezetes jelenetekkel – szubjektív válogatásunk kö
dec. 31
11:15
Ez ismét Hamilton éve volt (Azenpenzem)
A 2018-as év kiemelkedő sporteseménye a phjongcshangi téli olimpia volt, amely egyszersmind a két Korea majdani újraegyesítésének első állomásaként vonulhat be a történelembe.
dec. 31
11:18
Tenisz: simán győzött az olimpiai bajnok Aucklandben (She)
Monica Puig simán megverte amerikai ellenfelét a 250 ezer dollár (70 millió forint) összdíjazású aucklandi kemény pályás tenisztorna első fordulójában. A riói olimpia aranyérmese mindössze öt játékot veszített a Bethanie Mattek-Sands elleni hétfői mérkőzésén. Babos Tímea, aki a német Julia Görgesszel párosban bejutott a negyeddöntőbe, egyesben
dec. 31
11:39
Messi 2018 legjobb gólszerzője (BorsOnline)
Habár csak az ötödik legjobbnak látták az Aranylabda-szavazáson, és Pelé is beszólt Lionel Messinek, hogy meg sem közelíti az ő szintjét, de még Maradonáét sem, a Barcelona argentin támadója az idén is káprázatos formában volt. Ő lett a legeredményesebb focista. Segíti a videózás Messi valamennyi edzés után gyakorolja a szabadrúgást és a bünte
dec. 31
11:42
Hopman-kupa: görög siker az Egyesült Államok ellen (She)
A görög kettős hétfőn legyőzte az amerikaiakat a Hopman-kupán, a teniszezők Perthben zajló nem hivatalos vegyescsapat-világbajnokságán.
dec. 31
12:03
Bejelentették, hazatér a magyar válogatott sportoló (Ripost)
Govens Darrin újra a Falco játékosa lesz, a 40-es mezszámot is visszakapja. Már szombaton pályára léphet.
dec. 31
12:03
A Fradi edzőjét választották a világ legjobbjának (m4sport.hu)
A zöld-fehérek 2018-ban minden sorozatot megnyertek, amelyben elindultak.
dec. 31
12:15
Sarapova győzelemmel tért vissza (m4sport.hu)
A sencseni tornán három kiemeltnek már a nyitókör a végállomást jelentette.
dec. 31
12:24
Férfi vízi: a kollégák Varga Zsoltot választották meg 2018 legjobbjának (She)
A Vízilabdaedzők Világszervezete (WWPCA) az FTC férficsapatát irányító Varga Zsoltot választotta meg idén a világ legjobb edzőjének, miután együttesével öt trófeát nyert 2018-ban – számolt be róla a fradi.hu.
dec. 31
12:26
Csupasport: a hobbisportban a méréseké a jövő (She)
A csupasport.hu oldal Erdélyi Nándorral beszélgetett a hobbisportolók körében egyre népszerűbb állóképességi kihívásokról.
dec. 31
12:30
Heti program: Győr–FTC; Man. City–Liverpool; NFL-rájátszás (She)
A Premier League-ben, a La Ligában és a portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban sem áll meg az élet, a hét rangadója a Manchester City–Liverpool és a Sevilla–Atlético Madrid összecsapás. A női kézilabda NB I-ben egymással vív csúcsmeccset a Győr és a Ferencváros. Véget ér a PDC-dartsvilágbajnokság, ám utána sem kell sokáig unatkozniuk a sportág
dec. 31
12:39
Idén is repkedtek az aranyköpések (BorsOnline)
Mourinho egyre jobb edzônek hiszi magát. Csokorba kötöttük a sportvilág legjobb 2018-as „benyögéseit”.
dec. 31
12:54
Ökölvívás: elmaradhat a japán hakni, senki sem tudja, hol van Mayweather (She)
December 31-re, magyar idő szerint nagyjából délre volt meghirdetve Floyd Mayweather meccse Japánban, a fiatal japán kick-boxos, Naszukava Tensin ellen. Egy apró probléma van csupán: senki sem tudja, hol van az amerikai bokszoló…
dec. 31
13:06
Különös szilveszter, Fucsovics ezt választja a bulizás helyett (Ripost)
Szilveszteri bulizás helyett a teniszt választja ma Fucsovics Márton.
dec. 31
13:15
Olvasóink döntöttek: ez volt az őszi NB I-es szezon legszebb gólja (m4sport.hu)
Csaknem négyezer szavazat érkezett.

Keresés