2018. december 10. hétfő

dec. 10
0:06
Történelmi magyar sportsiker a világkupán (Blikk)
Jászapáti Petra arany-, Liu Shaoang ezüstérmes lett 500 méteren a rövidpályás gyorskorcsolyázók idénybeli harmadik, kazahsztáni világkupa-állomásán.
dec. 10
0:09
Egy hónap és egy hosszabbítás után a River Plate nyerte az elképzelhető legnagyobb meccset (444.hu)
A végtelenségig húzott Libertadores-döntőben balhé nem volt, de azon kívül szinte minden. 0:1-ről lett 3:1 a vége.
dec. 10
0:10
Így értékelte a kapitány a magyar kézis lányok szenzációs győzelmét (Blikk)
Kim Rasmussen szövetségi kapitány szerint a magyar női kézilabda-válogatott jól teljesített és szerencséje is volt, ennek köszönheti, hogy 26-25-re legyőzte Németországot a franciaországi Európa-bajnokság középdöntőjének második fordulójában, vasárnap Nancyban.
dec. 10
0:14
Füstbe ment a Vidi-főpróba (Blikk)
- A szezon talán legfontosabb hete vár a Mol Vidi futballcsapatára, ennek főpróbája azonban borzalmasra sikeredett. Az angol Chelsea elleni sorsdöntő, csütörtöki Európa-liga-összecsapás és a Ferencvárossal szembeni, vasárnapi NB I-es "aranyrangadó" előtti utolsó fellépésükön a székesfehérváriak ötlettelenül és gyengén játszottak. Ennek me
dec. 10
3:06
Módosítaná a kormány a sporttörvényt: a pénzükért harcolnak az edzőlegendák (Blikk)
Módosítaná a kormány a sporttörvényt: ezentúl a sportolók és trénereik minden ötkarikás érmük után megkapnák az olimpiai járadékot. Az edzőlegendák mégsem boldogok. A sporttörvény módosítása szerint ugyanis csak a versenyzők járadéka örökölhető. Laurencz László (84) kézilabda-mesteredző és számos elismert kollégája meglepődve értesült arról, hogy a
dec. 10
5:24
Kétmilliárd forintból jön ki a budapesti asztalitenisz-vb (Infostart)
Bő fél milliárd néző követheti majd az eseményt Nátrán Roland, az InfoRádiónak nyilatkozó sportági szövetségi vezető szerint. A rendezési költségek a MOATSZ büdzséjének többszörösét teszik ki.
dec. 10
6:30
Hosszabbítás után dőlt el a botrányos kupadöntő a Real Madrid otthonában (Infostart)
A River Plate hosszabbítás után 3-1-re legyőzte a szintén Buenos Aires-i Boca Juniorst a labdarúgó Libertadores Kupa döntőjének madridi visszavágóján, így 5-3-as összesítéssel megnyerte a sorozatot, fennállása során negyedszer.
dec. 10
6:48
Már az úszó-vb előtt meglett az első magyar siker (Ripost)
A magyar stand viszi a prímet a FINA-világkiállításon. Kínában fontos szerep hárul az olimpiai bajnok Gyurta Dánielre is.
dec. 10
6:54
NBA: hazai pályán kapott ki nagy riválisától a ligaelső (She)
Egymás után másodszor is veszített a keleti első Toronto Raptors az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA): a liga legjobb mutatójával álló kanadai csapat az egyik legnagyobb keleti riválisától, a remekül hajrázó Milwaukee Buckstól kapott ki 104–99-re hazai pályán a vasárnapi játéknapon.
dec. 10
7:09
A 14 éves korában írt twitjei miatt tehetik tönkre a fiatal amerikai sportzseni karrierjét (444.hu)
Kyler Murray az év egyetemi amerikaifocistája lett, de már előtte leigazolta egy profi baseballcsapat, de most azért támadják, mert gyerekként kitiwittelte, hogy “mind homárok vagytok”.
dec. 10
7:21
47 női induló között blöffölgetett: Balázs Klári fölvette a pókerarcot (BorsOnline)
Balázs Klári miatt soha nem látott nagyságú mezőny gyűlt össze a Ladies Open elnevezésű női pókertornán. Korda György­ felesége maga toborzott indulókat.
dec. 10
7:33
A Ferencváros telelhet az élen (Azenpenzem)
A Ferencvárosnak „csak” győznie kellett a labdarúgó NB I 17., utolsó előtti őszi fordulójában ahhoz, hogy a tabella élén töltse a telet, és meg is tette magának ezt a szívességet.
dec. 10
7:33
A River ünnepelhetett az őrült Libertadores Kupa-döntőben (m4sport.hu)
Kolumbiai gól döntött a hosszabbításban a Madridban rendezett argentin belharc visszavágóján.
dec. 10
7:36
NFL: a Chicago elkapta a Ramst, a Dallas megverte a bajnokot (She)
A Chicago Bears remek védőmunkával 15–6-ra legyőzte vendégét, a Los Angeles Rams legénységét a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) hétfő hajnali rangadóján. Továbbra sem találja az elejtett fonalat a Pittsburgh Steelers, amely sorozatban harmadszor veszített – ezúttal a nem túl acélos Oakland Raiders otthonában.
dec. 10
7:48
NB II: „A Győr belekerült egy negatív spirálba, rossz döntéseket hozunk” (She)
November 7-én nyert legutóbb mérkőzést az ETO FC Győr a labdarúgó NB II-ben, s a 20. forduló után a 13. helyen áll a tabellán. A jelenlegi szezonban már történt edzőváltás, a múlt hónap végén pedig öt, köztük korábbi válogatott labdarúgóval is szerződést bontott a klub. Király József vezetőedzővel a Budaörssel szemben 3–1-re elveszített meccs után
dec. 10
7:50
NB II – „A Győr belekerült egy negatív spirálba, rossz döntéseket hozunk” (She)
.
dec. 10
8:06
NHL: egygólos meccsen szakadt meg a nagy győzelmi széria (She)
Megszakadt a Nyugati főcsoportot vezető Calgary Flames győzelmi sorozata az észak-amerikai profi jégkorongbajnokságban (NHL): az ötös szériából érkező Flames 1–0-ra kikapott az Edmonton Oilers vendégeként hétfő hajnalban.
dec. 10
8:21
Kiderült a Fradi-edző Rebrov hobbija: rádióamatőr (BorsOnline)
Miután a Fradi nyert, a Vidi pedig kikapott a labdarúgó NB I. 17. fordulójában, eldőlt, hogy a zöld-fehérek a téli bajnokok. De a gárda edzője, Szergej Rebrov nem csak a focihoz ért.
dec. 10
8:48
elképesztő, 3D-s koreóval készültek a Basel drukkerei (She)
Egészen különleges meglepetéssel készültek az FC Basel szurkolói a Zürich elleni rangadóra a St. Jakob Parkban. A svájci drukkerek egy 3D-s grafikát készítettek, amelyet 3D-s szemüveggel lehetett látni, és amely más képet mutatott, mikor a szemüveg kék és piros lencséjén át nézték. A különleges koreográfia egyébként szerencsét hozott, a meccset meg
dec. 10
8:50
Kell az új európai kupa (She)
Megint kicsit úgy érzem, mintha kisebbségben lennék, ha leírom: nagyon is jónak tűnnek az UEFA tervei a harmadik európai kupasorozatról.
dec. 10
8:57
A görög szörny bekebelezte az NBA legjobbját (m4sport.hu)
A Toronto zsinórban a második vereségét szenvedte el.
dec. 10
9:12
Botrány: 15 évesen írt üzenetei miatt kellett bocsánatot kérnie a világhírű sportolónak (Blikk)
Kyler Murray, az év legjobb amerikaifocistája 14-15 évesen olyan dolgokat írt Twitteren, amelyek miatt akár karrierjét is kockára teheti.
dec. 10
9:15
Akár Mercedes-versenyző is lehet még Mick Schumacherből – Wolff (m4sport.hu)
Az ifjú német egy lépéssel közelebb az álmához – a Mercedes-főnök pedig sikeres F1-es pályafutást jósol neki.
dec. 10
9:18
Libertadores-kupa: ezreket kirúgtak a River–Boca meccs miatt (She)
Mint arról beszámoltunk, a Libertadores-kupa döntőjének korábban többször elhalasztott visszavágóján a River Plate hosszabbítás után 3–1-re legyőzte a Boca Juniorst a madridi Santiago Bernabéu Stadionban, ezzel megnyerte a sorozatot. A találkozót a helyszínen megtekintő szurkolók közül pedig sokan a munkájukat is feláldozták…
dec. 10
9:33
Csodát tett a Miami, lehetetlen játékkal verte Tom Bradyéket (m4sport.hu)
Videó!
dec. 10
9:42
A Bucks nyerte a keleti csúcsrangadót Torontóban (She)
Száz pont alatt tartotta a Raptorst és kulcspillanatban elsüllyesztett dobásaival meg is nyerte az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) legutóbbi játéknapjának kiemelt mérkőzését a Milwaukee, Giannis Antetokounmpóék idén másodszor is elkapták a listavezetőt. A Pelicans Anthony Davis sérülése ellenére győzni tudott Detroitban, a Spurs remek véd
dec. 10
9:48
Női kézi Eb: ezekre a számokra ropják a magyar játékosok az öltözőben (She)
Lukács Viktória remek teljesítménnyel vette ki a részét Németország legyőzéséből a franciaországi női kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjében. A magyar válogatott jobbszélsőjének azonban a pályán kívül is fontos szerepe van, ő ugyanis a társaság zenefelelőse. Lukács arról is beszélt nekünk Nancyban, milyen számokkal szoktak ünnepelni az öltözőbe
dec. 10
9:51
Hosszú Katinka már a vb első napján megkezdheti az éremgyűjtést (m4sport.hu)
A rövidpályás világbajnokság minden döntőjét élőben láthatja az M4 Sporton és az m4sport.hu-n.
dec. 10
9:54
Milan: „Fabregas? Megvizsgáljuk az átigazolás feltételeit” (She)
Az AC Milan labdarúgócsapatának sportigazgatója, Leonardo nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy az olasz klub a téli átigazolási időszakban lecsap a Chelsea lejáró szerződésű középpályására, Cesc Fabregasra, azt viszont határozottan kijelentette, hogy Zlatan Ibrahimovic nem tér vissza Milánóba, hanem marad a Los Angeles Galaxy játékosa.
dec. 10
10:03
A FINA elfogadta a vízilabda szabálymódosításait (m4sport.hu)
Az új szabályoknak köszönhetően felgyorsulhat a játék.
dec. 10
10:15
Háfráé volt az utolsó szó (Azenpenzem)
A magyar női kézilabda-válogatott a véghajrában egy elképesztően pontos átlövéssel 26-25-re győzött Németország ellen a franciaországi Európa-bajnokságon.
dec. 10
10:18
A máltai csapattal küzd a medencében a magyar válogatott – sportműsor (Infostart)
Világliga-selejtező a vízilabdásoknál, női Európa-bajnokság a kéziseknél. Premier League, La Liga és török bajnokság várja a futball-rajongókat.
dec. 10
10:18
Vízilabda: a FINA elfogadta az új szabályokat (She)
A vizes sportokat tömörítő nemzetközi szervezet (FINA) elfogadta a vízilabdára vonatkozó szabálymódosító -csomagot, amelynek célja leginkább a játék felgyorsítása.
dec. 10
10:20
Sakk: Polgár Judit a Nemzetközi Sakkszövetség tiszteletbeli alelnöke lett (She)
A Nemzetközi Sakkszövetség (FIDE) elnökének javaslatára a szervezet tiszteletbeli alelnökévé nevezték ki Polgár Juditot. A nemzetközi nagymester feladatai a sakk világszerte történő fejlesztéséhez kapcsolódnak majd: a játék iskolai népszerűsítésétől kezdve a versenyszervezés korszerűsítéséig.
dec. 10
10:33
Bűntudata lett volna Kubicának, ha igent mond a Ferrarinak (m4sport.hu)
A lengyel elárulta, mikor tudatosult benne, hogy újra F1-es versenyzővé válhat, és az idei szerepköréről is mesélt.
dec. 10
10:35
A Chicago gyászos sorozatot épít (m4sport.hu)
Hét vereség zsinórban.
dec. 10
10:39
Vagy a papíron tulajdonos Mészáros Lőrinc, vagy „valaki más” rúgta ki a Felcsút edzőjét (444.hu)
Vajon ki lehet az, akit csak úgy említenek, mint „a tulajdonos”?
dec. 10
10:42
NB I: Izraelbe hívják a Honvéd válogatott védőjét – sajtóhír (She)
Az izraeli élvonalbeli bajnokság ötödik helyen álló Maccabi Netanya helyei sajtóhírek szerint a téli átigazolási időszakban szerződtetheti a Budapest Honvéd válogatott védőjét, Baráth Botondot.
dec. 10
10:44
NB II: pazar gól Egerszegen, Puskás-díjat követelnek érte (She)
Szenzációs gólt szerzett vasárnap Babati Benjamin, a ZTE FC támadója a Siófok ellen 6–1-re megnyert NB II-es labdarúgó-mérkőzésen. A 23 esztendős futballista a levegőben úszva, ollózós mozdulattal vágta a labdát a vendégek kapujába. A zalaegerszegi klub Facebook-oldala nem fukarkodott a jelzőkkel, Puskás-díjat követel a jelenlegi szezonban már nyol
dec. 10
10:46
Női kézi Eb: csak győzelemmel lehetnek elődöntősök a mieink (She)
A magyar női kézilabda-válogatott csak akkor juthat elődöntőbe a franciaországi Európa-bajnokságon, ha legyőzi Romániát a középdöntő harmadik fordulójában, szerdán Nancyban.
dec. 10
10:54
pazar gól az NB II-ben, Puskás-díjat követelnek érte (She)
Szenzációs gólt szerzett vasárnap Babati Benjamin, a ZTE FC támadója a Siófok ellen 6–1-re megnyert NB II-es labdarúgó-mérkőzésen. A 23 esztendős futballista a levegőben úszva, ollózós mozdulattal vágta a labdát a vendégek kapujába. A zalaegerszegi klub Facebook-oldala nem fukarkodott a jelzőkkel, Puskás-díjat követel a jelenlegi szezonban már nyol
dec. 10
10:56
a török bíró a nézésével rakta helyre a dühöngő játékost (She)
A török bajnokságban a legtöbb futballista már megtanulta, hogy Firat Aydinus játékvezetővel nem érdemes leállni veszekedni.
dec. 10
11:00
Meglepő titok: Furcsa hobbijáról mesélt a Fradi edzője (Ripost)
Szerhij Rebrov az apja miatt lett lelkes rádióamatőr. Az ukrán edző mostanában viszont csak a focira koncentrál.
dec. 10
11:03
Polgár Juditot a Nemzetközi Sakkszövetség alelnökévé választották (m4sport.hu)
Céljai között szerepel, hogy megtalálja és felkarolja a tehetségeket.
dec. 10
11:12
Úszás: Hosszú Katinka már kedden vb-aranyérmes lehet (She)
Sós Csaba minden versenyzőtől jó teljesítményt vár a kedden kezdődő rövid pályás világbajnokságon; a magyar úszó-válogatott szövetségi kapitánya kiemelte, a kínai Hangcsou városában sorra kerülő eseményen is Hosszú Katinka lesz majd az együttes „zászlóshajója”, aki már az első napon megkezdheti az éremgyűjtést.
dec. 10
11:15
Kubica helyett az elődjével is beéri a Ferrari? (m4sport.hu)
Két esélyes a szimulátorversenyzői szerepkörre.
dec. 10
11:24
Csodálta Beckenbauer is – Szűcs Lajos 75 éves (She)
Emberfeletti munkabírás, hatalmas lövőerő jellemezte, s azután sem vált közellenséggé, hogy eligazolt az FTC-ből, bár a szurkolók nehezen emésztették meg a távozását. Élete egyetlen fejes gólja juttatta a négy közé válogatottunkat az 1968-as mexikóvárosi olimpián. A torna legjobb játékosa, Szűcs Lajos december 10-én ünnepli 75. születésnapját.
dec. 10
11:39
Robben reálisnak tartja, hogy a Bayernből vonuljon vissza (m4sport.hu)
Márpedig a Bayernből a szezon végén távozik...
dec. 10
11:45
A románok elleni győzelemmel sem biztos az Eb-elődöntő (m4sport.hu)
Sajnos több eredménynek kell számunkra kedvezően alakulni ahhoz, hogy a legjobb négy közé jusson a csapat.
dec. 10
11:48
Légiósok: újra Európában futballozhat a válogatott védő (She)
Könnyen elképzelhető, hogy a téli átigazolási időszakban visszatér a kínai másodosztályból a lengyel élvonalba Guzmics Richárd. A zagranie.com értesülése szerint a 31 éves védőt a Jagiellonia Bialystok szeretné megszerezni, hogy vele pótolják a múlt héten súlyos térdsérülést szenvedő Ivan Runjét.

Keresés