2019. január 2. szerda

jan. 2
0:03
Meglepő vereséggel kezdte az évet Babos Tímea (Blikk)
Babos Tímea már az első fordulóban búcsúzott a 250 ezer dollár (70 millió forint) összdíjazású aucklandi keménypályás női tenisztornán, mivel a keddi játéknapon két szettben kikapott a kanadai Bianca Andreescutól.
jan. 2
0:07
Elképesztő hír érkezett Szalai Ádámról (Blikk)
Török sztárcsapathoz, a 21-szeres bajnok Galatasarayhoz igazolhat januárban Szalai Ádám. A magyar válogatott labdarúgó távozása elé a német Bild információi szerint nem gördít akadályt jelenlegi klubja, a bundesligás Hoffenheim.
jan. 2
0:11
Könnyű pénz: 25 milliárdot keresett két percért Mayweather (Blikk)
Komolytalan meccsel keresett 2 perc alatt 88 millió dollárt (25 milliárd forintot) Floyd Mayweather (41). A már visszavonult amerikai világbajnok profi bunyóst „Money-nak”, vagyis „Pénznek” nevezik, azaz van orra a jó üzlethez, márpedig a japánokkal jó bizniszt csinált.
jan. 2
0:15
Kiderült: óriási pénzt fizet a Fradi az új ukrán focistájának (Blikk)
Újból Ukrajnából igazolt a Ferencváros labdarúgócsapata.
jan. 2
0:19
Modric újabb hatalmas elismerést zsebelt be (Blikk)
Újabb egyéni elismerést zsebelt be Luka Modric. A spanyol Real Madrid és a horvát válogatott focistája nyerte a Nemzetközi Sportújságíró-szövetség (AIPS) Év férfi sportolója szavazását.
jan. 2
0:21
Új hősökre várva – Ballai Attila publicisztikája (She)
A magyar sport szereplői, hívei, krónikásai gyakran és lendületesen lépnek ki a jelenből, akár a dicső vagy emlékeikben ilyennek megőrzött múlt,...
jan. 2
0:23
Nyolcaddöntős Fucsovics Dohában: Djokovic lesz az ellenfele (Blikk)
Fucsovics Márton magabiztos játékkal legyőzte a román Marius Copilt az 1,3 millió dollár (365 millió forint) összdíjazású keménypályás dohai férfi tenisztorna első fordulójában.
jan. 2
0:27
Ünnepek ünnepe – Bodnár Zalán jegyzete (She)
„Ne kerülgessük tovább a forró kását: ha igazán felhőtlenül vidám szilveszteri visszatekintést szeretnénk olvasni az egy év múlva megjelenő Nemz...
jan. 2
0:27
Rendelőjében őrzi a vízilabdás olimpiai ereklyéket Pavlik doktor (Blikk)
Történelmi sikerek részese volt dr. Pavlik Gábor (76), s ezeket a felejthetetlen emlékeket máig őrzi rendelője falán. A magyar férfivízilabda-válogatott csapatorvosaként 2000-ben, 2004-ben és 2008-ban is olimpia aranyérmet ünnepelhetett a professzor, aki a Sydney-ben, az Athénban és a Pekingben aratott diadalra is elmondhatatlanul büszke.
jan. 2
0:31
A nagy halak rabja Kis Gábor (Blikk)
A horgászbotokat lóbálja a legeldugottabb vízpartokon az olimpiai bajnok vízilabdázó, Kis Gábor (36), amikor éppen nem a labdát lövi az ellenfelek kapujába. A Bajnokok Ligája-győztes Szolnok játékosa imád pecázni, de a halakat csak lefotózza, nem eszi meg.
jan. 2
0:35
A kutyáival edz Nagy László (Blikk)
Kutyái teszik teljessé Nagy László (37) családjának az életét. A Telekom Veszprém világklasszis kézilabdázója lapunk érdeklődésére elmondta, gyermekkora óta óriási állatbarát, kedvencei nélkül nem is tudná elképzelni a mindennapjait.
jan. 2
7:06
Chelsea: Fabregas egyetlen lépésre az AS Monacótól – sajtóhír (She)
Korábbi csapattársa, Thierry Henry Monacóba csábíthatja a Chelsea-nél mellőzött Cesc Fabregast írja a nemzetközi sajtó. A lehetséges átigazolásról a goal.com is beszámolt, a lap szerint ugyan az AC Milan is érdeklődik a londoni szerződése utolsó fél évébe lépő spanyol középpályás iránt, a fizetését nem tudnák fedezni.
jan. 2
7:21
Egérke ad tanácsokat Ajnának (BorsOnline)
Egyre több magyar úszó rajtol a jól fizető Világkupákon, ám az egyik legtöbbet ígérő tehetség, Késely Ajna nincs közöttük. Edzője elárulta, miért.
jan. 2
7:27
Felkészülni: páratlan év (Azenpenzem)
A sport körforgásában megszokhattuk, hogy a páratlan esztendők a felkészülést szolgálják: olimpiára, labdarúgó-világ-, illetve Európa-bajnokságra. Nincs ez másként idén sem.
jan. 2
7:42
Man. City: Ha kikapunk, oda a bajnokság – B. Silva (She)
A Manchester City hátránya tíz pontra nőhet, amennyiben hazai pályán kikap az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság éllovasától, a Liverpooltól a Premier League 21. fordulójának csütörtöki rangadóján. Bernardo Silva, a manchesteriek portugál középpályása szerint a klubnál érzik is a nyomást, de hisz abban, hogy képesek legyőzni a listavezetőt.
jan. 2
8:00
Serie A: gólt lőtt a Megyeri úton, most a Fiorentinába igazolt (She)
A Fiorentina hivatalos honlapján jelentette be, hogy az idény végéig kölcsönvette a Sevilla kolumbiai válogatott támadóját, Luis Murielt. A megállapodás értelmében a firenzeieknek opciós joguk is lesz a csatár megvásárlására.
jan. 2
8:02
NBA: Leonard karriercsúcsot ért el, a Toronto megverte a Utah-t (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapján Kawhi Leonard karriercsúcsot jelentő 45 ponttal segítette 122–116-os győzelemhez a Toronto Raptorst a Utah Jazz ellen. Csapattársai közül megdöntötte az egyéni legjobbját Pascal Siakam is, aki 28 pontot szórt a magyar idő szerint szerda hajnalban rendezett mérk
jan. 2
8:06
NBA: Leonard karriercsúcsot ért el, a Toronto megverte a Utah-t (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapján Kawhi Leonard karriercsúcsot jelentő 45 ponttal segítette 122–116-os győzelemhez a Toronto Raptorst a Utah Jazz ellen. Csapattársai közül megdöntötte az egyéni legjobbját Pascal Siakam is, aki 28 pontot szórt a magyar idő szerint szerda hajnalban rendezett mérk
jan. 2
8:09
Meglepetés, Hosszú Katinka nem pihenni ment Hawaiira (Ripost)
Másnak talán eszébe sem jutna dolgozni a paradicsomi szigeten. Katinkát azonban más fából faragták.
jan. 2
8:21
Nincs ellenfele a 70 éves magyar testépítőnek (BorsOnline)
Egyedül lett volna kategóriájában a thaiföldi testépítő-világbajnokságon, ezért inkább el sem utazott a 70 évesen is bomba formában lévő Zimmermann Ferenc.
jan. 2
8:24
„Tönkreteszik ezt a gyönyörű játékot” – Elege van a játékvezetőkből a Fradi elnökének, keményen beleállt Kassaiba is (Blikk)
Nem kertelt Kubatov Gábor, a Fradi elnöke, amikor kibökte, véleménye szerint miért nem nyerte meg klubja tavaly a magyar bajnoki címet.
jan. 2
8:36
Harmadszor is Van Gerwen: így ért véget a 2019-es darts-vb (Blikk)
A holland Michael van Gerwen nyerte a darts-világbajnokságot.
jan. 2
8:39
Harmadszorra is darts-világbajnok lett Michael van Gerwen (444.hu)
A döntőben 7-3-ra győzte le a brit Michael Smitht
jan. 2
8:39
Michael van Gerwen nyerte a darts-világbajnokságot (HírTV)
A holland klasszis március 8-án Budapestre látogat.
jan. 2
8:42
Vardy egy az egyben „lemásolta” Gera gólörömét (She)
Mint arról beszámoltunk, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) első idei mérkőzésén a Leicester City idegenben 1–0-ra legyőzte az Evertont. A találkozó egyetlen találatát Jamie Vardy szerezte, és az angol válogatott támadó bemutatott egy új gólörömöt, ami a magyar szurkolóknak nagyon ismerős lehet, ugyanis egy az egyben így ünne
jan. 2
8:51
Szenzációs rekord az NBA 2019-es első játéknapján (m4sport.hu)
A pályára lépő 10 csapatból csak a Detroit Pistons nem tudta megdobni a 100 pontot.
jan. 2
8:57
Bostoni győzelem a Winter Classicon (m4sport.hu)
Az összecsapás minden idők második legnézettebb NHL-mérkőzése lett.
jan. 2
9:03
Üzent Schumacher családja a bajnok 50. születésnapja előtt (m4sport.hu)
Egy nappal Michael Schumacher 50. születésnapja előtt hivatalos közleményt adott a rekordbajnok családja.
jan. 2
9:06
Bácsi Péter: Nincs túl nagy realitása, hogy ott legyek Tokióban (She)
Ahogy a világbajnoksága, ez az éve is lassan indult be Bácsi Péternek. De minden jó, ha jó a vége: az FTC klasszisa hazai közönség és szerettei előtt ért fel a csúcsra Budapesten, ez mindennél többet jelent. Jövőre már új szerepkörben is csilloghat, miután „játékos-edzőként” ő lett a kötöttfogású válogatott szövetségi kapitánya, az olimpiai bajnok
jan. 2
9:12
Nice: „Inkább gondolkodjon″ – Balotellinek nem kellett edzésre jelentkeznie (She)
A Nice vezetőedzője, Patrick Vieira egy hét extra szabadságot adott Mario Balotellinek, hogy az átgondolhassa a jövőjét. Az olasz válogatott támadó 2018 nyarán egy éves szerződést kötött a francia klubbal, ahol az előző két idényét is töltötte, ám – karrierjét ismerve egyáltalán nem szokatlanul – motivációs gondokkal küzd, tíz mérkőzésen pedig egye
jan. 2
9:12
Micsoda évkezdés, Fucsovics a világelső Djokovics ellen lép pályára (Ripost)
A világranglista 36. helyén álló Fucsovics Márton két szettben legyőzte Marius Copilt a dohai tenisztornán.
jan. 2
9:14
őrült! Diego Costa így keltette január 1-jén a testvérét (She)
Ha Diego Costáról van szó, pontosan tudjuk, az Atlético Madrid futballistájának nem kell messzire mennie egy kis őrültségért. Erre tökéletes példa az alábbi videó is, a brazilból lett spanyol támadó ugyanis Instagram-oldalán mutatta meg a világnak, hogy ébresztette január elsején a testvérét: petárdával egy lábasban…
jan. 2
9:21
Mikler: Mindig csak a következő meccsre koncentrálunk (m4sport.hu)
A válogatott kapus szerint komoly céljaink lehetnek a januári világbajnokságon.
jan. 2
9:21
92 milliós órával villog Luís Figo (BorsOnline)
.
jan. 2
9:24
Barcelona: Valverde nem tudja, mit hoz számára a jövő (She)
A spanyol fél távhoz közeledve három pont előnnyel vezeti a Barcelona, s a klub vezetőedzője, Ernesto Valverde a Celta Vigo hétvégi, 2–0-s legyőzése után elárulta, nem biztos benne, hogy a következő idényben is ő vezeti majd a csapatot.
jan. 2
9:30
Ezt a pofátlanságot: ennél rosszabb helyre nem is parkolhatott volna a Manchester United sztárja (Blikk)
Paul Pogba francia labdarúgó a mozgássérülteknek fenntartott helyen parkolt luxus kocsijával.
jan. 2
9:36
Gera, Weidenfeller, Kuyt, Figueroa és a két Berezuckij is elbúcsúzott (She)
Nincs is elegánsabb kitérés a karácsonyi őrület és készülődés napjaiban annál, hogy „Drágám, nem érek rá, a visszavonultakat keresgélem!”, de aztán a 15–20 órás kutakodás közben erősen csökken a lelkesedés – nem, nem a futball szeretete, hanem mert ilyenkor az ember nemcsak a sztároktól, régi virtuális ismerősöktől és a zöld gyep jó munkásembereitő
jan. 2
9:48
Autósport: Keszthelyi Vivien a Formula–3-ban folytatja (She)
A Formula–3-as ázsiai bajnokságban szereplő BlackArts Racing hivatalos pilótájaként jelentette be Keszthelyi Vivient. A debreceni születésű versenyző az első a magyar autósport történetében, aki ilyen fiatalon az autóversenyzés egyik legnívósabb kategóriájában képviseli hazáját nemzetközi viszonylatban.
jan. 2
10:00
Nyílt levelet adott ki Michael Schumacher családja (Blikk)
Megszólalt a család Michael Schumacher állapotával kapcsolatban.
jan. 2
10:00
A centerek játéknapja – Jokics, Embiid és Nurkic is oktatott (She)
Kawhi Leonard pályafutása eddigi legponterősebb meccsére volt szüksége a Torontónak ahhoz, hogy legyűrje a Jazzt az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) legutóbbi játéknapján, míg a Milwaukee könnyedén átgázolt aktuális ellenfelén és megőrizte listavezető pozícióját. A harmadik keleti nagycsapat, a Philadelphia fontos idegenbeli győzelmet aratott a
jan. 2
10:02
Bundesliga: óriási trollkodással kezdte az évet a Dortmund (She)
Ha január, akkor újévi fogadalmak. A Borussia Dortmund labdarúgócsapata a Twitteren tett fogadalmat, amivel odaszúrt a rivális Schalkénak nem is olyan visszafogott módon.
jan. 2
10:12
Darts – „Szerencse nem létezik”; „Az ellenem szurkolókat is tisztelem” (She)
.
jan. 2
10:14
Darts: „Szerencse nem létezik”; „Az ellenem szurkolókat is tisztelem” (She)
Bárki lehet dartsversenyző – állítja Székely „Penge” Pál, akinek hihetünk is, hiszen ő Magyarország első profi nyíldobálója. De mégis hogyan? Például az NSO Tv videosorozatának segítségével! Székely kalauzol minket a dartsvilágbajnoksággal egy időben a sportág rejtelmeibe, amihez segítőtársai is akadnak. Sorozatunk utols
jan. 2
10:15
Fantasztikus magyar sportsiker, díjazták a fradista kedvencet (Ripost)
A budapesti vébé legjobbja az év végén is tarolt.
jan. 2
10:21
Egy jobb főnökkel Vettel is jobb lenne? (m4sport.hu)
Michael Schumacher ferraris felettese többet kihozott volna Sebastian Vettelből 2018-ban a csapat korábbi tesztversenyzője szerint.
jan. 2
10:30
F1: Brawn szerint jó döntést hozott Schumacher családja (She)
Továbbra sem lehet sokat tudni Michael Schumacher állapotáról, de korábbi főnöke, Ross Brawn szerint a hétszeres világbajnok családja a lehető legjobb módon cselekszik azzal, hogy alig árul el valamit a korábbi versenyző felépüléséről.
jan. 2
10:32
MMA: McGregor egy mondattal reagált Mayweather japán haknijára (She)
Mint arról beszámoltunk, finoman szólva komolytalanra sikeredett Floyd Mayweather visszatérése, az amerikai ökölvívó ugyanis alig több mint két perc alatt kiütötte japán ellenfelét a Japánban rendezett gálameccsen. És ahogy az várható volt, Conor McGregor sem tudta szó nélkül hagyni ezt…
jan. 2
10:36
Hopman-kupa: újabb sima győzelmet arattak a németek (She)
Az előző kiírásban döntős német csapat második mérkőzésén is magabiztosan nyert a Hopman-kupán, a teniszezők Perth-ben zajló nem hivatalos vegyescsapat-világbajnokságán.
jan. 2
10:39
A szárnyaló Pogba autója a mozgássérülteknek kijelölt helyen állt (m4sport.hu)
Ejnye-bejnye!!!
jan. 2
10:48
Tenisz: már a nyolc között megismétlődik a 2017-es döntő (She)
A 2017-es döntő két résztvevője, az akkori győztes Grigor Dimitrov, valamint a japán Nisikori Kei is bejutott a nyolc közé a brisbane-i kemény pályás tenisztorna férfiversenyében. A második helyen kiemelt japán, illetve a hatodikként rangsorolt bolgár a negyeddöntőben egymással csatázik majd.

Keresés