2019. január 9. szerda

jan. 9
0:00
Francia Ligakupa: Fekir büntetőt hibázott, búcsúzott a Lyon (She)
A labdarúgó francia Ligakupa negyeddöntőjében a Lyon otthon 2–1-re kikapott a Strasbourgtól, így búcsúzott a sorozattól. A hazaiak világbajnok francia támadója, Nabil Fekir az első félidő ráadásában, egygólos vendégelőnynél tizenegyest hibázott.
jan. 9
0:06
Győzelemmel kezdett Ausztráliában Fucsovics Márton (Blikk)
Hétfőn a világranglista 35. helyén „találta magát” legmagasabban jegyzett férfi teniszezőnk, Fucsovics Márton (26), nem sokkal később pedig győzelemmel ünnepelte a karriercsúcsot jelentő pozíciót.
jan. 9
0:10
Búcsúzott a Forma-1-től, mégis Magyarországra jön versenyezni Fernando Alonso (Blikk)
Magyarországra jön versenyezni a kétszeres Forma–1-es világbajnok Fernando Alonso (kisképen)!
jan. 9
0:14
Ennyit pénzt érne a férfi kéziseknek a vb-arany - kilenc számjegyű az összeg (Blikk)
Az olimpiai selejtezőt érő helyek (2-7.) egyikének megszerzését várja a kézilabda-szövetség a német–dán közös rendezésű világbajnokságra készülő férfiválogatottól.
jan. 9
0:18
Fájdalmasran rövidre sikeredett Saghmeisternek az idei Dakar (Blikk)
Ez nem volt hosszú menet. Sőt fájdalmasan rövid. Mindössze huszonkilenc kilométer. Eddig tartott Saghmeister Gábor (47) számára a 2019-es Dakar-rali, a szerb színekben indult vajdasági versenyző alatt megállt a motor az első szakasz elején.
jan. 9
0:22
Nem tud leállni: 77 gólt gyártott egyetlen év alatt Lionel Messi (Blikk)
Valaki nem változik: Lionel Messi (31) továbbra is a létező legmagasabb szinten futballozik. A Barcelona klasszisa hiába lett „csak” ötödik a tavalyi Aranylabda-szavazáson, a gólokat, gólpasszokat 2018-ban is termelte.
jan. 9
0:26
Döntöttek: mégsem lesz zárt kapus az Újpest–Fradi – Erre kötelezték cserébe a lila-fehéreket (Blikk)
Mégsem lesz zárt kapus a magyar futball legnagyobb derbije, a február 9-én sorra kerülő Újpest–Ferencváros NB I-es mérkőzés.
jan. 9
0:30
Örömhír: nagy bejelentést tett párjával a Ferencváros kézilabdázója, Szucsánszki Zita (Blikk)
A Fradi kézilabdázója, Szucsánszki Zita és az első csapat edzője, Elek Ferenc hamarosan igazi család lesznek: már úton van első gyermekük.
jan. 9
0:34
Hét év után visszatért a Vidihez Elek Ákos (Blikk)
A 48-szoros válogatott Elek Ákos hét év után visszatért a labdarúgó OTP Bank Ligában címvédő MOL Vidi FC-hez.
jan. 9
0:38
Szenzációs: fagyott arccal jutott el első magyarként a Déli-sarkig Rakonczay Gábor (Blikk)
Antarktisz − Első magyarként, az Antarktisz partjáról indulva érte el a Déli-sarkot Rakonczay Gábor (37) extrém sportoló.
jan. 9
0:42
Rövidpályás gyorskorcsolya Eb: Liu Shaolin megsérült edzésen (Blikk)
Az olimpiai bajnok Liu Shaolin Sándor elesett edzés közben, de szerdán a társai után indul Hollandiába, ahol péntektől vasárnapig kerül sor a rövidpályás gyorskorcsolya Európa-bajnokságra.
jan. 9
2:48
Tenisz: Stollár Fanny bravúros fordítása az Australian Openen (She)
Megnyerte első mérkőzését a melbourne-i Australian Open selejtezőjében Stollár Fanny. A világranglista 124. helyén álló magyar versenyző három játszmában győzte le a kínai Csang Ju-hszüant.
jan. 9
5:57
Megható titkot árult el a magyar világklasszis (Infostart)
Gyermeket vár Szucsánszki Zita, a Ferencváros női kézilabdacsapatának válogatott irányítója.
jan. 9
7:15
Csatát nyert, háborúról írt (Azenpenzem)
Fucsovics Márton a múlt héten begyűjtött néhány szakmai bókot a világelső Novak Djokovicstól, s kedden újfent igazolta, hogy jó formában várja a jövő héten kezdődő Australian Opent.
jan. 9
7:27
NBA: újabb tripla duplájával legendák nyomában jár a szerb (She)
A ligaelső Toronto Raptors, a Nyugati főcsoportot vezető Denver Nuggets és a címvédő Golden State Warriors is győzött az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) keddi játéknapján. Kawhi Leonard 31 ponttal és hat labdaszerzéssel vezette a Raptorst, Klay Thompson 43 pontot szórt a Warriorsban, míg a denveri Nikola Jokics (29 pont, 11 lepa
jan. 9
7:33
Nagyot fordítva hozta első mérkőzését Stollár Fanny az Australian Openen (m4sport.hu)
Montenegrói teniszező vár rá a következő összecsapáson.
jan. 9
7:45
Hosszú Katinka Kozák Danutával, Liu Shaolin Sándor Rasovszky Kristóffal csap össze (Infostart)
Az Év Sportolójára számos kategóriában februárig lehet szavazni - persze csak a sportújságíróknak. A szurkolók az év góljára voksolhatnak. A gálát Valentin-napon rendezik.
jan. 9
7:57
Dárdai Pál vendégül látta Királyékat (BorsOnline)
Tizennégy és fél év után újra a Hertha kapuját védte nyolcezer néző előtt Király Gábor, aki korábban hét évig volt a német csapat játékosa. A Haladás kapusa legendáknak kijáró köszöntésben részesült a berlini teremfocitornán, az AOK Traditionmastersen, ahol egy-egy védést követően egy emberként skandálták a nevét a német fociszurkolók. – A család i
jan. 9
8:12
Megsérült a magyar sport világsztárja (Ripost)
A lehető legrosszabbkor ütött be a krach Liu Shaolin Sándornál. Történelmi tettre készült, így is sikerül?
jan. 9
8:33
Angol Ligakupa: Sarri saját felvétellel bizonyította, Kane lesen volt a gól előtt (She)
Maurizio Sarri, a Chelsea olasz menedzsere szerint Harry Kane, a Tottenham válogatott csatára lesről indult, mielőtt Kepa Arrizabalaga kapus tizenegyest érően buktatta kedden az angol Ligakupa elődöntőjének első mérkőzésén.
jan. 9
8:35
Mezőkövesd: 2022-ig hosszabbítottak a védővel (She)
Három évvel, 2022 nyaráig meghosszabbította szerződését Mezőkövesden Farkas Dániel.
jan. 9
8:45
A csapatsportoké a főszerep - sport a tévében (Infostart)
A vízilabda Bajnokok Ligája csoportkörében a Szolnoki Dózsa csap össze a Waspo Hannoverrel. Lesz női kézilabda és férfi kosárlabda is. Az angol ligakupában a Manchester City a Burtont fogadja.
jan. 9
8:45
Nem hibáztak a nagymenők az NBA legutóbbi játéknapján (m4sport.hu)
A Toronto, a Golden State és a Denver is győzött.
jan. 9
8:51
NHL: a svéd pontgyáros nem lankad, már számolni is nehéz (She)
Tartja jó formáját a Vegas Golden Knights: a kaszinóváros csapata hazai jégen 4–2-re verte a New York Rangerst az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) keddi játéknapján, sorozatban a hetedik sikerét elkönyvelve. Eközben San Joséban tovább működött az „Erik Karlsson Pontgyár”.
jan. 9
8:51
Snowboard: Riegler 45 évesen nyert világkupát (Síelők)
Tegnap az ausztriai Bad Gastein síterepén megrendezett snowboard parallel szlalom világkupa futamon az osztrák Claudia Riegler győzött. Riegler ezzel a teljesítményével minden idők legidősebb versenyzőjének számít, aki snowboard világkupa futamot tudott nyerni.
jan. 9
8:57
Edzősors: Szélesi Zoltán a PFLA U17-es csapatát irányítja (She)
A Puskás Akadémia U17-es csapatának edzőjeként dolgozik tovább Szélesi Zoltán, aki 2017 őszén, Bernd Storck távozása után két mérkőzésen megbízott szövetségi kapitányként irányította a magyar felnőttválogatottat.
jan. 9
8:57
Gólt sem tudott szerezni a Colombus az éllovas ellen (m4sport.hu)
Az NHL pontlistáját vezető Nyikita Kucserov egyszer lőtt a kapuba és egy gólpasszt adott.
jan. 9
8:57
Meggyűlik a baja Supkának a fiatalokkal (BorsOnline)
Befagy az ember minden lika odakint, a Honvéd focistái mégis izzasztó edzéseket tartanak ezekben a napokban. A gárda megkezdte a téli felkészülés második hetét, tegnap előbb konditeremben dolgoztatta meg játékosait Supka Attila vezetőedző, majd kivezényelte őket a pályára, focizzanak is, ha már ez a foglalkozásuk. Sapkában, sálban, totál beburkolóz
jan. 9
9:03
Átigazolás: az NB II egyik legértékesebb játékosa osztályt válthat (She)
A 25 éves Pekár László a télen távozik az NB II-es Nyíregyháza labdarúgócsapatától.
jan. 9
9:09
Fagyási sérülésekkel tér haza Rakonczay Gábor (BorsOnline)
A magyar extrém sportoló 44 nap és 4 óra alatt teljesítette a 917 kilométeres távot egy 94 kilós szánt húzva maga után. Rakonczay Gábor a testsúlya tíz százalékát elégette, az arcán fagyási sérüléseket szenvedett, de boldogabb, mint valaha.
jan. 9
9:15
Real Madrid: zseniális kép került elő az új szerzeményről (She)
Mint arról beszámoltunk, a Real Madrid szerződtette a Manchester City labdarúgócsapatánál az egyik legnagyobb tehetségként számon tartott Brahim Díazt. Az átigazolása után pedig körbejárta az internetet egy fotó, amelyet néhány évvel ezelőtt posztolt az Instagramra a fiatal spanyol középpályás.
jan. 9
9:15
Kiderült, ezt a magyar válogatott focistát igazolná le a Ferencváros (Ripost)
Az utánpótlás-válogatott Szerető Krisztofer neve a közelmúltban a Fradi kapcsán merült fel, reagált a menedzserre a pletykákra.
jan. 9
9:21
Mercedes: Sokan a bukásunkat akarják, mi meg Schumiék rekordjait! (m4sport.hu)
A Mercedes megérti, ha sokan az uralmuk végét kívánják, ám úgy vélik, Michael Schumacherék rekordjainak üldözése is teheti izgalmassá 2019-et.
jan. 9
9:27
Németország: Doll nem akar a Hansa Rostock edzője lenni (She)
Thomas Doll lehúzta magát a német harmadosztályú Hansa Rostock edzői posztjára pályázók listájáról.
jan. 9
9:33
NB II: vezetőedző nélkül készül a Vác; Gulyás irányít (She)
Továbbra is vezetőedző nélkül készül a tavaszi szezonra a Vác FC NB II-es labdarúgócsapata, mert a vezérkar még nem találta meg a Nyíregyházára távozó Zoran Szpisljak utódját.
jan. 9
9:39
Simázott a Warriors és a Sixers, megizzadt a Toronto (She)
Klay Thompson 43 pontos estét produkált, a címvédő Warriors pedig könnyedén érvényesítette a papírformát a Knicks ellen az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszában. Keleten szintén simán nyert a Philadelphia, a Pacers saját magának tette izgalmassá a mérkőzése végét, míg a Toronto nagyon megszenvedett az Atlantával. Nyugaton győzött
jan. 9
9:45
Newcastle: óriási trollok voltak a drukkerek a Sunderlanddel (She)
Ha finoman akarunk fogalmazni, kijelenthetjük, hogy a Newcastle és a Sunderland futballcsapatának drukkerei nem kifejezetten kedvelik egymást. És annak ellenére, hogy a két csapat közt jelenleg két osztálynyi a különbség, így is megoldják a szurkolók, hogy tudassák riválisaikkal, mennyire utálják őket.
jan. 9
9:51
NB II: csatlakozott a Budafok keretéhez a ZTE-t elhagyó támadó (She)
A Nemzeti Sport információja szerint a ZTE-vel szerződést bontó Kulcsár Kornél és a Kaposvárt elhagyó Csiszer Balázs csatlakozott a labdarúgó NB II-ben szereplő Budafok keretéhez.
jan. 9
9:53
Berki Krisztián: Már látom a fényt az alagút végén (She)
Látja a fényt az alagút végén: a lólengés 2012-es olimpiai bajnoka, Berki Krisztián újra nekiveselkedik, immár vállfájdalom nélkül képesnek érzi magát arra, hogy az őszi vb-n megszerezze a kvótát Tokióra.
jan. 9
9:57
Csoknyai: nem lehetetlen a hétbe jutás, de nem lesz könnyű menet (m4sport.hu)
Vladan Matics szerint a regenerálódás lesz a kulcs a vb-n.
jan. 9
10:03
NS: a berni bűnbak – a bukott vb-döntő a Népsport első emberének állásába került (She)
Ott volt és dolgozott a magyar sport három legmeghatározóbb sporteseményén, a helsinki olimpián, a 6:3-on és a berni vb-döntőn, amit a kollégák közül rajta kívül egyedül Szepesi György mondhatott el magáról. A németek elleni vereség az állásába került, így viszont kényszerű háttérbe szorításának egyebek mellett egy káprázatos, több kötetes Napoleon
jan. 9
10:09
NB I: magyar klubokkal tárgyal a vb-t megjárt szlovákiai (She)
Magyar klubok is megkeresték a Slovan Bratislavától távozó Saláta Kornélt. A szlovák válogatottal a 2010-es labdarúgó-világbajnokságot is megjárt 33 éves garamkövesdi védő még nem tudja, hol folytatja.
jan. 9
10:09
Évekkel ezelőtt labdaszedőként csodálta jelenlegi csapattársát Brahim Díaz (m4sport.hu)
A Real új igazolása Iscóval szerepel együtt egy régi képen.
jan. 9
10:15
NB II: hárman távoztak Kaposvárról, Andorka is köztük van (She)
Három játékos távozott a labdarúgó NB II-ben szereplő Kaposvári Rákóczitól, a klub szerződést bontott Andorka Péterrel, Kollega Krisztiánnal és Csiszer Balázzsal is – adta hírül a klub honlapja.
jan. 9
10:17
Bayern: a sportigazgató bejelentette, világbajnok védő érkezik a nyáron (She)
Hasan Salihamidzic, a német élvonalbeli Bayern München sportigazgatója bejelentette, Benjamin Pavard, a VfB Stuttgart francia labdarúgója a nyáron csatlakozik a bajor együtteshez.
jan. 9
10:21
NFL: új edző Arizonában és Tampa Bayben, JMD marad a Patsnél (She)
Bejelentette új vezetőedzőjét a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Arizona Cardinals és a Tampa Bay Buccaneers is.
jan. 9
10:27
Férfi kézi-vb: Végre magyarul tartjuk az edzéseket – Bodó (She)
Azután, hogy a hazai szövetség (MKSZ) kedden bejelentette, Bodó Richárd lett a 2018-as esztendő legjobb férfi kézilabdázója Magyarországon, a Mol Pick Szeged átlövője menedzsmentje Facebook oldalának adott hosszabb interjút, melyben többek között a válogatottról és a héten kezdődő világbajnokságról is beszélt, mint ismeretes, a csapat ma utazik el
jan. 9
10:27
A tavalyi blama után ismét újraaszfaltozzák Silverstone-t (m4sport.hu)
Két éven belül másodszor aszfaltozza újra pályáját Silverstone azok után, hogy a legutóbbi felújításuk kicsit sem nyerte el az F1 mezőnyének tetszését.
jan. 9
10:29
Női kézi NB I: meg kellett operálni az FTC légiósát (She)
Németországban megoperálták Djurdjina Malovicsot, a Ferencváros női kézilabdacsapatának montenegrói játékosát – tudtuk meg a zöld-fehérek hivatalos honlapjáról.
jan. 9
10:33
NB II: Pekár László távozik Nyíregyházáról – hivatalos (She)
Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport korábbi értesülései, a labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza hivatalos honlapján megerősítette, hogy Pekár László távozik a klubtól.

Keresés