2019. január 16. szerda

jan. 16
0:03
Megsérült a csapat átlövője: Balogh bokaszalag-sérülése miatt hazautazott a kézilabdavébéről (Blikk)
Érzékeny veszteség érte a magyar férfikézilabda-válogatottat a dán–német közös rendezésű világbajnokságon. A Katar elleni hétfői győztes csoportmérkőzésen (32-26) ugyanis megsérült a csapat átlövője, Balogh Zsolt (29). A Mol-Pick Szeged játékosa a találkozó első félidejének végén egy felugrás után rosszul fogott talajt, amitől aláfordult a bokája.
jan. 16
0:07
Gólerős játékossal erősítene a Budapest Honvéd labdarúgócsapata (Blikk)
A legeredményesebb Európában játszó focistának járó Aranycipőért zajló versenyben jelenleg harmadik helyezett grúz Zakaria Beglarisvili (28) a Nemzeti Sport Online értesülései szerint a kispestiekkel készül.
jan. 16
0:11
Elképesztő formában az NBA játékosa: csak úgy ontja a kosarakat James Harden (Blikk)
Nem lehet megállítani James Hardent (29)! Az észak-amerikai bajnokság (NBA) elmúlt szezonjának legértékesebb játékosa (MVP) hetek óta elképesztő formában kosárlabdázik. A nagy szakálláról is ismert sportoló zsinórban a 17. mérkőzésén jutott el legalább 30 pontig – erre legutóbb Wilt Chamberlain (†63) volt képes, még 1964-ben. Harden a Memphis Grizz
jan. 16
0:15
Felháborító: az utcán maszturbált a válogatott labdarúgó - videó (Blikk)
Nyomozást indítottak az északír labdarúgó-válogatott focistája ellen, mert a nyílt utcán maszturbált egy másik férfival.
jan. 16
0:19
A világbajnoki címre hajt a rövidpályás gyorskorcsolya-válogatott (Blikk)
A Pjongcsangban tavaly Magyarország első téli olimpiai aranyát elérő négyesből Liu Shaolin Sándor (23), Liu Shaoang (20) és Burján Csaba (24) folytatja a versenyzést, s a csapat továbbra is eredményes, a Világkupákról és a hét végi Európa-bajnokságról is aranyéremmel tért haza.
jan. 16
0:23
Sikerrel vette az első akadályt Fucsovics Márton az ausztrál nemzetközi teniszbajnokságon (Blikk)
Legmagasabban jegyzett férfi játékosunknak nem volt könnyű dolga, de az elképesztő hőség, 35 fokos meleg és tűző napsütés ellenére viszonylag simán, négy játszmában (6:3, 6:4, 6:7, 6:3) verte meg a spanyol Albert Ramos-Vinolast (30) a torna első fordulójában.
jan. 16
0:27
Összejön a nagy dobás? A szambósok az álmukért harcolnak (Blikk)
Hosszú és egyben a legmozgalmasabb évét zárta 2018-ban a hazai szambó szakszövetség, de az idén még többet remél...
jan. 16
0:31
Felkartörése után is hősiesen küzd a Dakaron Gyenes Emanuel (Blikk)
Nyolc héttel a felkartörése és műtétje után hősiesen küzd a Dakar-ralin az erdélyi Gyenes Emanuel (34). A szatmárnémeti motoros fájós kézzel is a mezőny első felében halad, a lapzártánk után befejeződött tegnapi, 360 kilométeres szakasznak a 40. helyről vágott neki.
jan. 16
0:33
Ex-digis belháborúkkal indul a harc a kupáért - Motson-kupa, csoportkör, első forduló (444.hu)
Baumstark vagy Monoki? Faragó vagy Somos? Hajdú B. vagy Fülöp László? Rangadókkal indul a Motson-kupa, mától lehet szavazni.
jan. 16
0:35
Az apja nyomdokain: Ferrari-pilóta lesz a kis Schumi? (Blikk)
Hamarosan tényleg az apja nyomdokaiba léphet a német Mick Schumacher (képünkön). A hétszeres Forma–1-es világbajnok, Michael Schumacher fia nagyon közel áll ahhoz, hogy a Ferrari Versenyzői Akadémiáján folytassa pályafutását, így pedig rendszeresen lehetősége legyen arra, hogy az aktuális F1-es autóval teszteljen. A 19 esztendős tehetség a tavalyi
jan. 16
0:39
Babos Tímea bátran játszott, de nem volt esélye a továbbjutásra (She)
Egyetlen női főtáblásunk, Babos Tímea két játszmában kikapott az ötödik kiemelt amerikai Sloane Stephenstől a Rod Laver Arena szerdai nyitómérkőzésén.
jan. 16
0:39
Harry Kane lesérült: márciusig kidőlt a játékos (Blikk)
Hosszú kihagyás vár Harry Kane-re, a Tottenham Hotspur labdarúgójára, aki vasárnap a Manchester United elleni bajnoki mérkőzésen sérült meg.
jan. 16
1:45
Dakar 2019: hullámvasutazó toppilóták – Szalay 18. a szakaszon (She)
Hatalmas, emberpróbáló dűnék, s ha ez nem lenne elég, erős szél. Sébastien Loeb volt a leggyorsabb a Dakar keddi szakaszán, Szalay Balázs eddigi legjobb eredményét produkálva a 18. helyen ért célba.
jan. 16
3:03
Aus. Open: Babos két szettben kikapott az 5. kiemelt amerikaitól (She)
Babos Tímea két játszmában, 6:3, 6:1-re kikapott az amerikai Sloane Stephenstől az ausztrál nyílt teniszbajnokság második fordulójában. A mérkőzés 1 óra 35 percig tartott.
jan. 16
3:09
Aus. Open: Babos két szettben kikapott amerikai ellenfelétől (She)
Babos Tímea két játszmában, 6:3, 6:1-re kikapott az amerikai Sloane Stephenstől az ausztrál nyílt teniszbajnokság második fordulójában. A mérkőzés 1 óra 35 percig tartott.
jan. 16
3:09
Óriási pénzekért igazolhat haza Elek és Futács (Blikk)
Nem sajnálja a pénzt keretének megerősítésekor a Mol Vidi focicsapata: a bajnoki címvédő többéves légióskarrier után a 48-szoros válogatott Elek Ákost (30) és a nemzeti csapatban háromszor szereplő Futács Márkót (28) is hazacsábította.
jan. 16
5:00
Énekesnőbe szerelmes Liu Shaolin Sándor, már nem is cáfolnak semmit (Ripost)
Péterffy Lili el is kísérte olimpiai bajnok kedvesét a hollandiai Eb-re. Úgy látszik, tökéletes az összhang.
jan. 16
5:15
Aus. Open: Ki látja azt az egy fokot? Senki – Babos Tímea (She)
Bár az eredmény nem azt mutatja, Babos Tímea remek meccset játszott az Australian Open női egyesének második fordulójában Sloane Stephens ellen. A 6:3, 6:1-re elvesztett mérkőzést követően Babos elárulta, a célját elérte, hiszen élvezte a játékot.
jan. 16
6:33
Kiesett Babos Tímea (Infostart)
Babos Tímea vereséget szenvedett a Melbourne-ben zajló ausztrál nyílt teniszbajnokság második fordulójában.
jan. 16
7:06
Elege lett: Olimpiai bajnokunkat felemésztette a fájdalom (Ripost)
Dusev-Janics Natasa egy nyaki sérv miatt sokszor sírva ébredt. Tíz százalék esélyt lát arra, hogy újra lapátot ragadjon.
jan. 16
7:09
Aus. Open: Fucsovicsék súlyos vereséget szenvedtek párosban (She)
Fucsovics Márton és a román Marius Copil 50 perc alatt 6:3, 6:1-re kikaptak a Luke Bambridge, Jonny OMara brit duótól az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság (Australian Open) páros versenyének első fordulójában.
jan. 16
7:09
A második forduló a végállomást jelentette egyesben Babos Tímeának (m4sport.hu)
Nem bírt amerikai ellenfelével.
jan. 16
7:15
Márton Anita szombaton visszatér (Azenpenzem)
Combizomsérülése és fél év kihagyás után újra a dobókörbe lép Márton Anita, a magyar atlétika első világbajnoka, aki tavaly a birmin­ghami fedett pályás vb-n megnyerte a női súlylökést.
jan. 16
7:27
Elvonul a Honvéd - két új fogásával (Infostart)
Törökországi edzőtáborba utazik a Honvéd labdarúgócsapata - közölte az InfoRádióval a klub elnöke. George F. Hemingway hozzátette: tíz nap alatt négy európai klubbal játszanak felkészülési mérkőzést. Közben új utánpótlásközpontot is átadtak Kispesten.
jan. 16
7:27
NBA: új ligarekord, Curryék nagyon elkalapálták a Denvert (She)
„Kosáresőt” hozott az NBA alapszakaszának legutóbbi játéknapja: az Indiana Pacers 131, a Philadelphia 76ers 149, az Atlanta Hawks és a Golden State Warriors egyaránt 142 pontot rámolt be ellenfelének. A címvédő ráadásul rekordot döntött, az első negyedben ugyanis 51 pontot szerzett a Nuggets ellen, ilyen hatékony első etapra pedig még egyetlen csap
jan. 16
7:27
Felesége elárulta Mikler Roland titkát (BorsOnline)
Magyarország - Egyiptom,  Ma, 18.00 Tv: M4 Sport.
jan. 16
7:57
Aus. Open: a címvédő Roger Federer megküzdött a 3. fordulóért (She)
Az első és második játszmát rövidítésben, a harmadikat egyetlen brékkel húzta be Roger Federer a brit Daniel Evans ellen az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság második fordulójában.
jan. 16
7:57
Babos egyesben búcsúzott Melbourne-ben (HírTV)
A magyar teniszező két játszmában maradt alul az amerikai Stephensszel szemben.
jan. 16
8:09
Sok múlhat az Egyiptom elleni vb-összecsapáson (m4sport.hu)
Legeredményesebb játékosa nélkül kell helytálljon a csapat.
jan. 16
8:27
Honvéd: algériai próbajátékos is elutazott az edzőtáborba (She)
A labdarúgó NB I-re készülő Budapest Honvéd szerda reggel elutazott a törökországi edzőtáborába. Supka Attila 24 játékost visz magával Larába, a kispestiekkel tartott az új szerzemény Zakaria Beglarisvili, valamint egy algériai próbázó, Mohamed Mezgrani is.
jan. 16
8:27
SMS-ben irányítja edzője Fucsovicsot (BorsOnline)
Első Grand Slam-tornáján vesz részt edzője, Sávolt Attila nélkül Fucsovics Márton, aki sikerrel vette az első akadályt: az Australian Open első fordulójában négy játszmában (3:6, 4:6, 7:6 (7-5), 3:6) győzte le a spanyol Alberto Ramos Vinolast. Bár a győzelme után Marci kiemelte: hiányzott neki trénere, Sávolt úgy gondolja, játékosa profi, nélküle
jan. 16
8:45
Egyiptom csapatával küzd meg a magyar válogatott - sport a tévében (Infostart)
A férfi kézilabda-világbajnokság csoportmérkőzései mellett a Juventus a Milánnal csap össze a labdarúgó olasz szuperkupában, elődöntő lesz a jégkorong Bajnokok Ligájában, de nézhetünk teniszt és sznúkert is.
jan. 16
8:57
NBA-rekord és erődemonstráció a Golden State-től Denverben (She)
Kiütéses győzelmektől volt hangos az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszának ma hajnali játéknapja és végül ez lett a forgatókönyv a Denver-Golden State nyugati csúcsrangadón is: a címvédő 51 pontos első negyeddel szedte szét riválisát és átvette tőle a konferencia első helyét. A Sixers 42, a Bucks 38, a Pacers pedig 34 ponttal ny
jan. 16
8:57
Shane Tusup sportágat vált - világbajnok golfozó szeretne lenni (m4sport.hu)
180 fokos fordulat.
jan. 16
8:59
F1-es visszatérés helyett a 8. szezon a Red Bull kispadján (m4sport.hu)
Avagy ezért nem volt esélye a Toro Rosso 2019-es ülésére a tartalékosnak megtartott Sébastien Bueminek.
jan. 16
9:09
Kép: Donald Trump kénytelen volt McDonalds-os menüvel fogadni a bajnokokat (She)
Gyorséttermekből rendelt menüvel volt kénytelen kínálni vendégeit Donald Trump amerikai elnök hétfőn, amikor a Fehér Házban banketten fogadta az amerikai főiskolai futball-bajnokság győztes csapatának, a Clemson Tigersnek a tagjait.
jan. 16
9:09
Fucsovics Márton búcsúzott párosban (m4sport.hu)
Simán kikaptak román társával.
jan. 16
9:12
Megszólalt Shane Tusup, elképesztő mire vállalkozik (Ripost)
Hosszú Katinka férje mindenkit megdöbbentett: új sportágban láthatjuk a jövőben.
jan. 16
9:14
Macsetével támadtak, kirabolták a kávézó vendégeit (Ripost)
Pénztárcákat, ékszereket és autókulcsokat zsákmányoltak a rablók egy manchesteri kávézóban.
jan. 16
9:15
PL: rendőrök vitték el a Spurs-védőt, ezért hagyta ki az MU-meccset – sajtóhír (She)
Brit lapértesülés szerint Serge Aurier-t, az angol élvonalbeli Tottenham elefántcsontparti futballistáját letartóztatták nem sokkal a vasárnapi, Manchester United elleni rangadó előtt.
jan. 16
9:17
Vadócz Krisztián: Válogatott akarok lenni! (She)
Vadócz Krisztián, a Kitchee középpályása beszélt Kispestről, egy új ország megismeréséről, és az idősek tanácsai is szóba kerültek.
jan. 16
9:21
Vénnek való vidék: taktikát váltott az Henry-féle Monaco (She)
Újra itt van a tél, hótakaróba bújik a rét, jégszelek falják a felhők tejét, lent műanyagra gyújt a mély, szemétfüstöt okád magából a szél – s a topligás labdarúgóklubok megkezdik az eurómilliók elfüstölését téli erősítések címén.
jan. 16
9:21
Nyaki sérve miatt befejezi Janics Natasa (BorsOnline)
Elege van a folyamatos fájdalmakból a háromszoros olimpiai bajnok Dusev-Janics Natasának. Döntött: befejezi a kajakozást.
jan. 16
9:27
Szalayék nagyszerűen teljesítettek a Dakar legnehezebb szakaszán (HírTV)
A magyar kettős az idei legjobb részeredményét érte el.
jan. 16
9:39
Fucsovics Márton kiesett párosban (Infostart)
A magyar éljátékos a román Marius Copil oldalán 51 perc alatt kétszettes vereséget szenvedett a párosspecialista brit Luke Bambridge-től és Jonny O'Marától a Melbourne-ben zajló ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
jan. 16
9:39
NHL: a Capitals és a Golden Knights is kikapott (She)
A címvédő Washington Capitals és a nyugati bajnok Vegas Golden Knights is vereséget szenvedett az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) keddi játéknapján.
jan. 16
9:45
Fucsovics párosban kiesett az Australian Openen (HírTV)
A magyar teniszező és román partnere egy párosspecialista brit duótól kapott ki.
jan. 16
9:51
Férfi kézi-vb: nem cseréltünk, 15 játékossal állunk ki Egyiptom ellen (She)
Amire már a tegnapi nap folyamán többen is utaltak a magyar férfi kézilabda-válogatott háza tájáról, az ma reggelre hivatalossá vált: egyelőre senkit nem cserélünk be a bokasérülését már otthon kezeltető Balogh Zsolt helyére, hanem 15 játékossal vesszük fel a harcot Egyiptom ellen a dán–német közös rendezésű világbajnokság csoportkörének utolsó elő
jan. 16
10:15
Nagy klasszis akasztja szögre nyáron végleg a fejvédőt (Infostart)
Bejelentette visszavonulását Petr Čech, az Arsenal kapusa. A 37 éves cseh hálóőr 2002 óta légiós, 2004 óta szerepel a Premier League-ben.
jan. 16
10:15
NB II: súlyosan megsérült a Vasas 20 éves alapembere (She)
Fáradásos lábközépcsonttörés miatt legalább hat hétig lesz harcképtelen Hinora Kristóf, az NB II-es Vasas labdarúgója.

Keresés