2019. január 20. vasárnap

jan. 20
0:03
Férfi kézilabda-vb - Sterbik Árpádot becserélte a spanyol válogatott (Blikk)
Sterbik Árpádot, a Telekom Veszprém kapusát becserélte keretébe az Európa-bajnoki címvédő spanyol férfi kézilabda-válogatott a német-dán közös rendezésű világbajnokság középdöntőjének első, szombati játéknapja előtt.
jan. 20
0:07
Szalayék legyőzték a dűnéket – Mutatjuk a helyezéseket (Blikk)
Tizennégy indulás, kilenc célba érés – ez Szalay Balázs (53) mérlege a Dakar-ralikon.
jan. 20
0:11
Csak Dárdai Pálnak sikerült a ranglétrán feljebb lépnie a magyar futballválogatott kispadja után – galéria (Blikk)
Alighanem minden futballedző álma, hogy egyszer hazája válogatottját irányítsa.
jan. 20
0:15
Újabb siker: Hosszú és Szilágyi is begyűjtött egy-egy aranyérmet Antwerpenben (Blikk)
Hosszú Katinka és Szilágyi Liliána is nyert egy-egy aranyérmet az Antwerpenben zajló nagymedencés úszóverseny szombati napján.
jan. 20
0:15
Férfi röplabda: Debrecenben nyert a címvédő Kazincbarcika (She)
A férfi röplabdabajnokságban címvédő Vegyész RC Kazincbarcika is győzelemmel kezdte az Extraligát, magabiztosan nyert Debrecenben.
jan. 20
0:27
A csónakos igazsága – Ballai Attila publicisztikája (She)
Valamikor, igazából mindegy is, mikor, egy fizikus és egy filozófus közös vándorlása során megérkezett egy nagy folyóhoz. Át akartak kelni rajt...
jan. 20
0:33
Ketten a világ ellen – Malonyai Péter jegyzete (She)
Magyar magyar oldalán – ritkaság, örömteli kuriózum tenisz Grand Slam-tornán, s persze az is szívmelengető, hogy győzelemmel tették meg közös t...
jan. 20
7:39
Sokatmondó üzenet: Tusup már nyilvánosan sem vállalja a tetkóit (Ripost)
Az amerikai hosszú idő után mutatta meg magát a nagyvilágnak, a Hosszú Katinkára emlékeztető testvarrásai viszont rejtve maradtak.
jan. 20
7:45
NBA: óriási meccs és Harden 48 pontja Houstonban (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) a ligaelső Milwaukee tíz ponttal győzött az Orlando Magic vendégeként, sorozatban ez volt a Bucks negyedik sikere. Végletekig kiélezett, pontgazdag meccset vívott egymással a Houston és a Los Angeles Lakers, az otthon játszó Rockets hosszabbítás után nyert 138–134-re. A hazaiaknál James Harden e
jan. 20
8:12
Brady 67 meccse nem készült így meccsre, pedig az ellenfél '70 óta vágja a centit (m4sport.hu)
Az alapszakasz alapján pontzuhatag várható az NFL konferenciadöntőiben.
jan. 20
8:12
Fazekas László minden második tétmeccsén gólt lőtt (BorsOnline)
Olimpiai bajnok, európai ezüstcipős futballistánk, Fazekas László nevét máig félve emlegetik a Fradi-szurkolók, miután 1976. májusában egy ötöst vágott a zöldeknek.
jan. 20
8:15
Boksz: bromarcúnak nezevte Pacquiaót, majd simán kikapott (She)
A 40 éves, Fülöp-szigeteki Manny Pacquiao (61 győzelem–7 vereség–2 döntetlen,39 KO/TKO)  egyhangú pontozással védte meg a WBA-nél váltósúlyú, profi világbajnoki címét Las Vegasban az amerikai Adrien Broner (33–4–1 –1 no con., 24 KO/TKO) ellen, aki a meccs előtt meglehetősen tiszteletlen volt  a címvédővel szemben.
jan. 20
8:42
Nagy a baj Zakopanéban, balhéba torkollt a súlyos sérülés (Ripost)
Nagyot esett a győztes síugró. Edzője szerint nem csak ő, de a verseny szervezői is nagyot hibáztak.
jan. 20
8:45
Aus. Open: a meglepetésember vár Nadlra; Kerber kiesett (She)
Az amerikai meglepetésemberek napja a mai az év első Grand Slam-tornáján, az Australian Openen, ugyanis a férfiaknál a 21 éves, születésnapos Frances Tiafoe legyőzte négy szettben a bolgár Grigor Dimitrovot, és immár biztos, hogy ő lesz az egyetlen nem kiemelt teniszező a legjobb nyolc között, ahol majd Tomás Berdychet simán legyőző, 2. helyen kiem
jan. 20
8:47
NHL: Lundqvist előrébb lépett a kapusrangsorban (She)
Megszerezte pályafutása 446. NHL-győzelmét Henrik Lundqvist, ezzel a New York Rangers svéd jégkorongkapusa poszttársai örökrangsorában feljött a hatodik helyre.
jan. 20
9:03
Csupasport: heti hetven kilométer – ez a minimum! (She)
Takács Krisztián, azaz Csipi, a Kör hétszeres teljesítője legutóbb karácsonykor vágott neki a 152 kilométernek. Évek óta nem hagyott ki egy hetet sem sérülés miatt, és imádja a csendet, a magányt.
jan. 20
9:33
Aus. Open: a születésnapján jutott tovább, úgy ünnepelt, mint LeBron James (She)
Mint arról beszámoltunk, az Australian Openen a születésnapos Frances Tiafoe meglepetésre négy szettben legyőzte a 20. kiemelt bolgár Grigor Dimitrovot, és immár biztos, hogy ő lesz az egyetlen nem kiemelt teniszező a férfiaknál a legjobb nyolc között. A 21 éves amerikai nem akárhogy ünnepelte meg az óriási sikert, a pályán a kiváló kosárlabdázó, L
jan. 20
9:45
Gyász: két nappal a születésnapja előtt halt meg az Újpest legendája (Blikk)
57 éves korában elhunyt az Újpest egykori legendás labdarúgója, Rostás Sándor.
jan. 20
9:54
Így kell örülni egy kilencgólos vereségnek (m4sport.hu)
A PSG kiütötte a Guingampot, akik nem igazán törtek meg a vereségtől.
jan. 20
9:57
Hardennek most volt segítsége, túlórában verte a Lakerst a Houston (She)
Hiába vezetett sokáig a Lonzo Ballt is elveszítő Lakers Houstonban, a 48 pontos James Harden mellé felnőtt Eric Gordon is, a Rockets pedig végül hosszabbításban kiharcolta a győzelmet az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) legutóbbi játéknapján. A Thunder Paul George nagy dobásával nyert Philadelphiában, a Kingsnél Buddy Hield dobott dudaszós
jan. 20
10:09
Fejbe rúgták, elájult a kispadon a váci focista (ATV)
Zajlik a felkészülési szezon a magyar másodosztályú labdarúgó klubok között is, több csapat is pályára lépett szombaton. Történt egy brutális sérülés is.
jan. 20
10:15
Neymar háttal is passzolt a Guingamp ellen (She)
Mint arról beszámoltunk, a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 21. fordulójában a listavezető Paris Saint-Germain 9–0-ra kiütötte a sereghajtó Guingampot. A párizsiak brazil sztárja, Neymar két gólt szerzett, valamint egy különleges passzt is bemutatott: egy felívelés után háttal készítette le a labdát a csapattársának.
jan. 20
10:33
Dárdai Pál: Olykor kicsit szenvedni kell (She)
A vasárnapi, Nürnberg elleni idegenbeli bajnoki előtt az elmúlt négy év legszebb pillanatairól, a berlini öltöző takarításáról, a stresszről, valamint gyerekei jövőjéről is beszélt lapunknak a Hertha BSC vezetőedzője, Dárdai Pál.
jan. 20
10:35
Újpest: elhunyt az egykori középpályás, Rostás Sándor (She)
Az Újpesti Torna Egylet a hivatalos Facebook-oldalán adta hírül, hogy 57. életévében elhunyt az Újpesti Dózsa egykori középpályása, az egyszeres válogatott, a lilákkal 1987-ben Magyar Kupát nyerő Rostás Sándor.
jan. 20
10:39
Kleinheisler bombagóllal mutatkozott be az NK Osijekben (She)
Kleinheisler László góllal mutatkozott be az új csapatában: a magyar válogatott középpályás a második félidőben lépett pályára a horvát élvonalbeli NK Osijekben (Eszék), majd a 76. percben ő állította be a 6–0-s végeredményt a szlovén első osztályú ND Gorica elleni felkészülési mérkőzésen.
jan. 20
10:48
Rejtélyes fertőzés támadta meg, elhunyt a magyar válogatott focista (Ripost)
Felfoghatatlan tragédia, két nappal a születésnapja előtt elhunyt Rostás Sándor.
jan. 20
10:57
Férfi kézi-vb: a középdöntő legfontosabb meccse jön a magyar válogatottnak (She)
A végső helyezésünk szempontjából Tunézia ellen a középdöntő legfontosabb mérkőzése jön a magyar férfi kézilabda-válogatott számára a dán–német közös rendezésű világbajnokságon (kezdés: 18.00, Tv: M4 Sport, élőben az NSO-n). Mindkét csapat tudott spórolni a kulcsjátékosaival szombaton, így nyílt összecsapásra van kilátás, amelyen nagy szükségünk le
jan. 20
10:57
Madridi csapat ellen játszik a Barca hazai pályán - sport a tévében (Infostart)
A Leganés csapatát fogadja vasárnap este a Barcelona - a várakozások szerint sok gólt láthatnak a nézők. Napközben kézilabda, tenisz és sí uralja a terepet.
jan. 20
11:00
Elhunyt az Újpest legendás középpályása (m4sport.hu)
Rostás Sándor 56 évesen távozott.
jan. 20
11:36
Az elégedett vert sereg (Azenpenzem)
Az ezer sebből vérző, sérülésekkel sújtott magyar válogatott elérte a célját szombat este Dánia ellen. Ugyan vereséget szenvedett, de csak szűken, három góllal kapott ki 25-22-re.
jan. 20
11:42
Ezeket biztos nem tudta Serena Williamsről: gyorsabb a szervája, mint az autója (BorsOnline)
A női tenisz egyik legnagyobb sztárja, az amerikai Serena Williams 37 évesen is sorra gyűjti a Grand Slam-győzelmeket. Néhány kevésbé ismert érdekességet gyűjtöttük össze róla.
jan. 20
11:51
Rejtélyes üzenetet tett közzé Hosszú Katinka: mi lehet a háttérben? (Ripost)
A magyar bajnoknő érdekes szöveget osztott meg az Instagramon. Csak találgatni lehet, hogy mire utalt ezzel.
jan. 20
12:15
Férfi kézi-vb: Balogh és Bodó pályára léphet Tunézia ellen (She)
Kedvező hírek érkeztek a magyar férfi kézilabda-válogatott háza tájáról a fontos, Tunézia elleni középdöntős világbajnoki mérkőzés előtt: mindkét bokasérüléssel bajlódó szegedi átlövő, Bodó Richárd és Balogh Zsolt is pályára léphet.
jan. 20
12:17
UFC: az olimpiai bajnok 32 mp-es TKO-val írt újra történelmet (She)
A 2008-ban birkózásban olimpiai bajnok, de immár az MMA-ban, azon belül is a szakág vezető, amerikai szervezeténél, a UFC-nél vitézkedő amerikai Henry Cejudo ismét történelmet írt.
jan. 20
12:18
Döntött az orvosi stáb - Balogh és Bodó is játszhat Tunézia ellen (m4sport.hu)
Legerősebb összeállításában léphet pályára a magyar válogatott.
jan. 20
12:36
Marca: Eden Hazard lesz a Real Madrid következő ikonja (m4sport.hu)
A spanyol lap már tudja, hogy mikor és mennyiért vált klubot a Chelsea belga sztárja.
jan. 20
12:36
Nadal menetel, Kerber csak két játékot nyert (HírTV)
A nyolcaddöntőben sem vesztett szettet az ausztrál nyílt bajnokságon Rafael Nadal, a spanyolok 17-szeres Grand Slam-győztes teniszezője.
jan. 20
12:45
Férfi kézi-vb: Davis mérges a dánokra Toft Hansen sérülése miatt (She)
David Davis, az egyiptomi férfi kézilabda-válogatott mellett a Telekom Veszprémet is irányító szakember szerint a társházigazda dánok túl sokat játszatták René Toft Hansent, ezért sérülhetett meg, aminek következtében valószínűleg hosszú időre kénytelen lemondani a szolgálatairól.
jan. 20
12:48
Szalah 72 meccsen szerzett 50 gólja nem ér dobogót (m4sport.hu)
Ő lett a nyolcadik afrikai játékos aki elérte a félszáz gólt a PL-ben.
jan. 20
12:54
Meglepő, visszatérne a magyar válogatottba a rutinos focista (Ripost)
Vadócz Krisztián, a hongkongi Kitchee középpályása augusztus végén hagyta ott a Honvédot. Újra felhúzná a címeres mezt.
jan. 20
12:57
Férfi kézi-vb: Kim Rasmussen üzent a válogatottnak (She)
Kim Rasmussen, a magyar női kézilabda-válogatott dán szövetségi kapitánya az Instagramon üzent a dán–német közös rendezésű világbajnokságon szereplő magyar férfiválogatottnak, amely a középdöntő első fordulójában 25–22-re kikapott az olimpiai bajnok Dániától.
jan. 20
13:00
Itt találja a kézi-vb vasárnapi élő közvetítéseit (m4sport.hu)
A magyar válogatott sorsdöntő mérkőzéshez érkezett!
jan. 20
13:15
Aus. Open: Cicipasznak egy brék is elég volt, Federer kiesett (She)
Folytatódott a meglepetéssorozat az év első Grand Slam-tornáján: Frances Tiafoe és Daniele Collins továbbjutását követően a 14. helyen kiemelt görög Sztefanosz Cicipasz négy szettben legyőzte a címvédő Roger Federert.
jan. 20
13:17
Aus. Open: egy brék is elég volt, Federer kiesett (She)
Folytatódott a meglepetéssorozat az év első Grand Slam-tornáján: Frances Tiafoe és Daniele Collins továbbjutását követően a 14. helyen kiemelt görög Sztefanosz Cicipasz négy szettben legyőzte a címvédő Roger Federert.
jan. 20
13:30
Federer nem véd címet: 20 éves ellenfele kiejtette az Aus. Openről (m4sport.hu)
Sztefanosz Cicipasz közel négyórás meccsen győzte le a svájci klasszist.
jan. 20
13:45
Cicipasz kiverte Federert (444.hu)
A címvédő már a nyolcaddöntőben búcsúzni kényszerült az Austral Opentől.
jan. 20
13:51
A nyolcaddöntőben kiesett a címvédő Federer az Australian Openen (Infostart)
Az elmúlt két évben győztes Roger Federer kiesett a nyolcaddöntőben az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
jan. 20
13:57
PL: menedékszállót nyitottak a Crystal Palace stadionjában (She)
A Crystal Palace labdarúgóklub otthonában, a Selhurst Parkban jelen állás szerint tíz rászorulót tudnak fogadni azokon a napokon, amikor nulla fok alá csökken a hőmérséklet és nincs mérkőzés a stadionban.
jan. 20
13:57
Elképesztő: Közel 40 kilométert futott le mínusz 52 fokban egy rendőr Jakutföldön (ATV)
Csaknem 40 kilométert futott le mínusz 52 fokban Jakutföld északi részén Paolo Venturini olasz extrémsportoló - közölte az oroszországi régió külkapcsolatokért felelős hivatala vasárnap a TASZSZ hírügynökséggel.
jan. 20
13:57
Új információk érkeztek Törőcsik Andrásról (Ripost)
A magyar focilegendát eltiltották az édességtől. Jó barátja szerint az egykori új­pesti klasszis humora a régi.

Keresés