2019. január 23. szerda

jan. 23
0:00
Az olimpiai bajnok rövidtávfutó még sem lesz profi labdarúgó (Blikk)
Úgy tűnik, hogy Usain Bolt végleg letett arról, hogy profi labdarúgó legyen: a nyolcszoros olimpiai bajnok korábbi rövidtávfutó legutóbbi nyilatkozata legalábbis erről árulkodik.
jan. 23
0:04
Nagyon nehéz, de nem lehetetlen feladat előtt a magyar férfi kézilabda-válogatott (Blikk)
Herning − Borzalmasan nehéz, de nem lehetetlen feladat előtt áll a magyar férfikézilabda-válogatott, mely a még biztosan olimpiai selejtezőtornát érő 7. hely megszerzéséért küzd a német–dán közös rendezésű világbajnokságon.
jan. 23
0:08
Új sportágban bizonyítana az Iron Swim: pólócsapata is lesz Hosszú úszóklubjának (Blikk)
− A háromszoros olimpiai bajnok úszónő, Hosszú Katinka (29) egyesülete ugyanis hamarosan vízilabda-szakosztállyal bővül – értesült a promotions.hu weboldal.
jan. 23
0:12
Hihetetlen: Messi még csereként is csúcsjátékos (Blikk)
Barcelona − Lionel Messi (31) még csereként is rekorder! A spanyol Barcelona labdarúgócsapatának argentin klasszisa a hét végi Leganés elleni bajnoki mérkőzésen (3-1) a 64. percben állt be, de ez is elég volt ahhoz, hogy eredményes legyen, ezzel végleg eldöntve a találkozót.
jan. 23
0:16
Elképesztő dobóteljesítmény az NBA-ben: a Golden State sztárja 10 hármast pörkölt be (Blikk)
Los Angeles − Hihetetlen dobóteljesítménnyel rukkolt elő Klay Thompson (28) az NBA-ben: a Golden State Warriors kosárlabdázója első tíz hárompontos kísérletét nem hibázta el a Los Angeles Lakers otthonában megnyert mérkőzésen (111-130).
jan. 23
0:20
Mesés összegek: egy kertes ház árát kereste meg eddig Babos Ausztráliában (Blikk)
Egy budapesti kertes házat is tudna venni Babos Tímea (25) abból a 41 millió forintból, amelyet már megkeresett néhány nap alatt az ausztrál nemzetközi teniszbajnokságon. Az év első Grand Slam-tornáján a magyarok között a legelőkelőbb, egyéniben a női világranglista 66. helyén jegyzett játékos három versenyben is megmérette magát.
jan. 23
0:24
Alaposan megerősödött az NB I a téli átigazolásoknak köszönhetően (Blikk)
Alaposan megerősödött a labdarúgó-NB I a téli átigazolási időszak alatt. A csapatokhoz számtalan új játékos érkezett, köztük jó néhány jelentős nemzetközi tapasztalattal. A hazai élvonal így a tavaszi szezon kezdete előtt összesen 1116 válogatottsággal büszkélkedhet, ami komoly előrelépés az idény rajtjához képest, hiszen nyáron ez a szám 983 volt.
jan. 23
0:28
A rutinos irányítónak hála bebiztosította Super Bowl-részvételét a New England Patriots (Blikk)
Elképesztő statisztikát tudhat magáénak Tom Brady (41), a tengerentúli profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő New England Patriots sztárja: a rutinos irányító csapatával hétfőn hajnalban kilencedik Super Bowl-részvételét biztosította be, ez pedig több, mint amennyivel bármely NFL-csapat büszkélkedhet, „sajátján” kívül.
jan. 23
0:32
Felfüggesztették az argentin focista eltűnt gépének keresését (Blikk)
A sötétedés miatt felfüggesztették a keresést azon gép után, amelyen az argentin sztárcsatár is utazott.
jan. 23
0:36
Dráma: műteni kell a Telekom Veszprém játékosát (Blikk)
Megműtik a Telekom Veszprém kézilabdázóját.
jan. 23
2:42
Aus. Open: döbbenet, S. Williams 5:1-ről és 4 meccslabdáról bukott (She)
Oszaka Naomi könnyedén jutott be az Ausztrál nemzetközi teniszbajnokság női egyes versenyének elődöntőjébe, mivel a negyeddöntőben egy szorosabb és egy sima szettben megverte az ukrán Elina Szvitolinát.
jan. 23
3:18
Australian Open: Brady, Riske–Babos, Mladenovic a döntőért (She)
Babos Tímea a francia Kristina Mladenovic oldalán szerdán hajnali 4 óra magasságában azért lép pályára az Ausztrál nemzetközi teniszbajnokságon, hogy címvédő kettősük bejusson a párosok fináléjába. Kövesse a Jennifer Brady, Alison Riske amerikai duó elleni mérkőzést élő tudósításunk segítségével!
jan. 23
3:36
Összeomlott a költségvetés - kikapcsolták a bokszszövetség telefonjait (BorsOnline)
Mint ismert, a Magyar Ökölvívó Szövetség költségvetése összeomlott, a hiány 348 millió forint. Most kiderült, a telefonszolgáltató a kimenő hívásokat letiltotta.
jan. 23
6:06
Aus. Open: Babos Tímeáék ismét bejutottak a fináléba! (She)
Babos Tímea a francia Kristina Mladenovic oldalán bejutott az Ausztrál nemzetközi teniszbajnokság női párosversenyének döntőjébe, mivel az elődöntőben egy szorosabb és egy sima szettben legyőzte az amerikai Jennifer Brady, Alison Riske kettőst. A címvédő ellenfele a Stosur, Csang Suaj (ausztrál, kínai)–Strycová, Vondrousová (cseh) meccs győztese le
jan. 23
6:18
1. Ötscher Attack - a Keleti-Alpok túrasí versenye (Síelők)
2019. március 16-án először kerül megrendezésre az alsó-ausztriai Lackenhof síterepén az Ötscher Attack, ahol a legjobb túrasízők és hegyi futók három különböző versenyben mérhetik össze tudásukat. Méghozzá mindez a gyönyörű Ötscher esti fényeiben!
jan. 23
6:48
Babos Tímea és Kristina Mladenovic döntőbe jutott Ausztráliában (BorsOnline)
Babos Tímea és francia partnere, Kristina Mladenovic győzött a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokság női páros versenyének elődöntőjében, ezzel a magyar teniszezőnő pályafutása 7. Grand Slam-döntőjét játszhatja pénteken az Australian Openen. A női párosban ez lesz az ötödik GS-fiáléja. A címvédő, 2. kiemelt Babos Tímea és Kristina Mladenovi
jan. 23
7:03
Kikapcsolták a telefonokat, Erdei Zsolt csípős választ adott (Ripost)
A szövetség szerződéses szolgáltatója a kimenő hívásokat blokkolta.
jan. 23
7:06
Babosék a döntőbe jutottak (Infostart)
Babos Tímea és francia partnere, Kristina Mladenovic győzött a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokság női páros versenyének elődöntőjében.
jan. 23
7:12
NBA: Westbrook újabb tripla duplája nagy győzelmet ért (She)
Paul George 36 ponttal, Russell Westbrook az idénye 14. tripla duplájával (29 pont, 10 lepattanó, 14 assziszt) vezette sikerre az Oklahoma City Thundert az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) keddi játéknapján. A Portland ellen hazai pályán rangadót nyerő, a Nyugati főcsoport harmadik helyén álló Thundernek ez volt sorozatban a harm
jan. 23
7:18
Szomorú hírek Emiliano Saláról (Infostart)
A mentőosztagok úgy vélik, nincs remény arra, hogy megtalálják az argentin futballistát, Emiliano Salát szállító kisrepülőgépet.
jan. 23
7:24
Barcelona: Boateng kerettag a Sevilla ellen, Messi nem (She)
Lionel Messi és Sergio Busquets pihenőt kap Ernesto Valverde vezetőedzőtől, Kevin-Prince Boateng azonban bekerült az FC Barcelona labdarúgócsapatának keretébe a sevillai Király-kupa-mérkőzésre.
jan. 23
7:24
Drogelterelésre küldik Pars Krisztiánt (BorsOnline)
Nyomozás indult az olimpiai bajnok ügyében.
jan. 23
7:30
Nehéz feladat előtt a férfi kézisek a vébén - sportműsor a tévében (Infostart)
A még biztosan olimpiai selejtezőtornát érő 7. hely megszerzéséért küzd a német-dán közös rendezésű világbajnokságon a magyar férfi kézilabda-válogatott. Élőben láthatunk még vízilabdát, teniszt, műkorcsolyát, röplabdát, jégkorongot és Ligakupa, valamint francia bajnoki focimeccset.
jan. 23
7:36
Babos Tímea párosban a fináléba jutott az Australian Openen (m4sport.hu)
Karnyújtásra a címvédés a magyar-francia páros számára.
jan. 23
8:00
Férfi kézilabda: hosszabbított a Balatonfüred kapusa (She)
Két évvel meghosszabbította a nyáron lejáró szerződését Bősz Dániel, a Balatonfüredi KSE férfi kézilabdacsapatának 28 éves kapusa, aki így 2021 nyaráig jelenlegi klubját erősíti.
jan. 23
8:00
Mladenoviccsal megy, Fucsoviccsal nem (Azenpenzem)
Babos Tímea és a francia Kristina Mladenovic nem véletlenül a második kiemelt az ausztrál nyílt teniszbajnokság női páros versenyszámában.
jan. 23
8:12
NHL: felülírták Ovecskin tripláját, újra kikapott a Washington (She)
Hiába vezetett két góllal a harmadik harmad derekán, sorozatban hatodszor is kikapott a Washington Capitals az észak-amerikai profi jégkorongbajnokságban (NHL): a San Jose Sharks hosszabbítást követően 7–6-ra nyert a fővárosiak otthonában a keddi játéknapon.
jan. 23
8:18
Duplán örülhet a férfi kéziválogatott a szerdai nagy meccs előtt (Infostart)
A szerdai meccsen Norvégia ellen ismét pályára lép Balogh Zsolt.
jan. 23
8:18
Paks: a tolnaiak a tavaszra elveszítették egyik legjobbjukat (She)
Szerdán hazatér Törökországból a Paksi FC labdarúgócsapata, amely a tavaszra elveszítette egyik legjobbját, Haraszti Zsoltot.
jan. 23
8:24
Aus. Open: Ha a döntő után szögre akasztanám az ütőmet... – Babos Tímea (She)
A hetedik Grand Slam-döntőjére készülő Babos Tímea szerint magas színvonalú mérkőzésen jutottak tovább a francia Kristina Mladenoviccsal. Mint beszámoltunk róla, a magyar, francia duó egy szorosabb és egy sima szettben legyőzte az amerikai Jennifer Brady, Alison Riske kettőst az Ausztrál nemzetközi teniszbajnokság női párosversenyének szerdai el
jan. 23
8:24
Australian Open - Van jövője a Babos-Fucsovics párosnak? (BorsOnline)
47 perc alatt kiestek a magyarok a 2. körben.
jan. 23
8:30
Megdöbbentő, miket mondott Sala az utolsó telefonhívásában (Infostart)
Kedd késő este felfüggesztették annak a La Manche-csatorna fölött hétfőn eltűnt gépnek a keresését, amelyen Emiliano Sala argentin futballista is utazott. A játékos pár napja igazolt a Premier League-ben szereplő Cardiff Cityhez és épp új csapatához tartott Franciaországból. A mentést szerdán folytatják a brit és a francia brigádok.
jan. 23
8:36
A szolgáltató blokkolja kimenő hívásokat a bokszszövetségnél (444.hu)
Összeomlott a költségvetés.
jan. 23
8:42
Átigazolások: a Lech mellett a Fradit is hírbe hozták a szlovén védővel (She)
Olaszországi médiaértesülés szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros egyik kiszemeltje a szlovén Ziga Lipuscek, az ND Gorica 22 esztendős középhátvédje.
jan. 23
8:48
Westbrook és George is remekelt, az OKC lenyomta a Portlandet (She)
Nagyszerűen játszott a Thunder két szupersztárja, a Trail Blazers végig futott az eredmény után az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) ma hajnali rangadóján – a Toronto közben újabb győzelmet aratott Kawhi Leonard nélkül, a Mavericks megverte a Clipperst, míg a Minnesota ezúttal nem adott esélyt a Phoenixnek.
jan. 23
8:48
Ha fiú születik (Azenpenzem)
Lékai Máté, a magyar férfikézilabda-válogatott irányítója vasárnap hajnalok hajnalán repülőre szállt a dániai Billundban, reggelre itthon volt a kedvese mellett, aki csak őt várta.
jan. 23
8:48
Sala megrázó üzenete nem sokkal eltűnése előtt (m4sport.hu)
"Apa, rettegek."
jan. 23
8:54
Nem sikerült kiharcolnia vb-részvételt a női curlingcsapatnak (m4sport.hu)
A finnek másodikra végül túl nagy falatnak bizonyultak.
jan. 23
9:00
Curling: nem sikerült kiharcolni a történelmi vb-részvételt (She)
A magyar női curlingválogatottnak nem sikerült kiharcolnia a sporttörténelmi világbajnoki szereplés jogát, mivel a részvételről döntő mérkőzésen 8–1-re kikapott Finnország csapatától az új-zélandi Nasebyben rendezett kvalifikációs tornán.
jan. 23
9:09
Döbbenetes vallomás a legendától: Szétittam az agyamat! (Ripost)
Rio Ferdinand nem titkolja, hogy fiatalkora egy részére nem emlékszik, annyit piált. Aztán saját erőből lábalt ki a rossz helyzetből.
jan. 23
9:12
Ricciardo: Ha Verstappen idén bajnok lesz… (m4sport.hu)
A Red Bullt elhagyó ausztrál lélekben felkészült erre a lehetőségre is.
jan. 23
9:18
Autósport: sikeres volt a magyar szövetség tavalyi éve (She)
Oláh Gyárfás, a Magyar Nemzeti Autósport-szövetség (MNASZ) elnöke szerint tavaly kiemelkedően sikeres évet zárt a hazai autósport, amelynek történetében a 2019-es esztendő egy új időszak kezdetét jelentheti.
jan. 23
9:20
Két gólpassz a Fradi ellen, most klub nélkül – a fiatalszabály útvesztőjében (She)
Adva van egy futballista, aki 18 évesen debütált az NB I-ben, majd a következő idényben alapemberré vált és nem egész két esztendő alatt 41 élvonalbeli mérkőzésen szerepelt – viszont abban az évben, amikor betölti a 20. életévét, az új edző már nem számol vele. Nem csügged, osztályt vált, és a másodosztályban játszik. De közben kiöregszik a fiatals
jan. 23
9:24
Kézilabda-vb: 30 liter gulyástól kap erőre a csapat (BorsOnline)
Ha ma megverjük a norvégokat, az jobbára Szathmári János kapus­edzőnek lesz köszönhető: fantasz­tikus gulyáslevessel adott erőt Nagy Laciéknak.
jan. 23
9:30
Az utolsó szettben 5:1-re vezetett, de végül mégis kikapott Serena Williams az Australian Open (444.hu)
Meccs közben kifordult a bokája, de utólag nem ennek tulajdonította a vereséget.
jan. 23
9:36
Jégkorong: „Magyarországon én vagyok a legboldogabb edző” (She)
Izgalmas és színvonalas mérkőzésen nyerte meg a Magyar Kupát a Fehérvár AV19 jégkorongcsapata, amely a döntőben 6–3-ra legyőzte a nagyot küzdő MAC Újbudát. A meccs után a fehérváriak vezetőedzője, Hannu Järvenpää rendkívül boldogan nyilatkozott az NSO Tv-nek. Stipsicz Bence, valamint Rajna Miklós arról beszélt, milyen érzelmeket hozott elő belőlük,
jan. 23
9:36
Óriási előnyről bukta el az Aus. Open negyeddöntőjét Serena Williams (m4sport.hu)
„Mindent jól csináltam a mérkőzéslabdáknál, de Karolina élete teniszét játszotta.”
jan. 23
9:38
Jégkorong – „Magyarországon jelenleg én vagyok a legboldogabb edző” (She)
.
jan. 23
9:48
Aus. Open: Lucas Pouille már az elődöntőnél jár (She)
A férfiaknál Lucas Pouille bejutott az Australian Open elődöntőjébe, a 28. helyen kiemelt teniszező a kanadai Milos Raonicot győzte le négy szettben. A francia korábban meccset sem tudott nyerni Melbourne-ben, a legutóbbi öt alkalommal már az első fordulóban elbúcsúzott.
jan. 23
9:48
Emiliano Sala: Úgy tűnik a gép darabokra hullik, félek! (BorsOnline)
Amint a Borsban beszámoltunk róla, a 28 éves csatárt és még egy utast szállító Piper Malibu típusú gépnek hétfő este kilenc előtt kellett volna leszállnia Walesben, de fél kilenckor, a La Manche csatorna felett eltűnt a radarról. Félő, hogy a tengerbe zuhantak, és életüket vesztették. Emiliano Salának két nappal álmai szerződésének aláírása után v

Keresés