2019. január 7. hétfő

jan. 7
0:06
Barátja és egykori főnöke beszélt Michael Schumacher állapotáról (Blikk)
Michael Schumacher barátja és egykori főnöke, Ross Brawn még mindig reménykedik, hogy a Forma-1 legendájának javul az egészségügyi állapota.
jan. 7
0:10
Ismét kórházba került Niki Lauda (Blikk)
Öt hónappal sikeres tüdőátültetését követően ismét kórházban ápolják a háromszoros Forma-1-es világbajnok Niki Laudát.
jan. 7
0:14
Ronaldonak nincs szüksége a focira, hogy milliárdokat keressen (Blikk)
Foci nélkül is milliárdokat keres Cristiano Ronaldo (33).
jan. 7
0:18
Gareth Bale ismét megsérült: heteket kell kihagynia (Blikk)
Heteket kell kihagynia Gareth Bale-nek, a spanyol Real Madrid walesi focistájának.
jan. 7
0:22
Nem Pars az egyetlen: ezek a sztársportolóink nyúltak kokainhoz, majd buktak le azzal (Blikk)
Szombathely − Immáron hivatalossá vált, amit eddig csak sejteni lehetett: az olimpiai aranyérmes kalapácsvetőt, Pars Krisztiánt (36) kokainfogyasztás miatt sújtották másfél éves eltiltással 2018 elején.
jan. 7
0:26
Pokoli hőség vár a Dakar-versenyzőkre (Blikk)
Az ünnepélyes rajtceremóniával tegnap elkezdődött a 2019-es Dakar-rali, a világ legkeményebb terepversenye. A mezőny tagjai mától már élesben csatáznak – az idei viadal össztávja 5000 kilométer, kizárólag Peruban zajlik a küzdelem, az útvonal hetven százaléka dűnék között vezet majd.
jan. 7
0:30
Hat mérkőzést játszik a Fradi tizenkét nap alatt (Blikk)
Tizenkét nap alatt hat edzőmeccset játszik majd Törökországban az NB I-ben listavezető Ferencváros labdarúgócsapata.
jan. 7
0:34
Egy másik olasz csapat is feni a fogát Nagy Dominikra (Blikk)
Újabb olasz csapat érdeklődik Nagy Dominik (23), a lengyel Legia Warszawa magyar válogatott labdarúgója iránt. A fiatal szélső kapcsán korábban a Fiorentina együttesét emlegették, most az olasz calciomercato.it honlap hozta hírbe a Genoa gárdájával.
jan. 7
0:38
Mindössze 10 éves, de máris profikat megszégyenyítően játszik ez a kislány (Blikk)
Nakamura Szumire másfél évvel előzte meg az egykori rekordert.
jan. 7
0:42
Van ok az aggodalomra: ismét veszélyben van a Forma-1 legendájának élete (Blikk)
Újra van ok az aggodalomra: a háromszoros Forma–1-es világbajnok osztrák pilóta, Niki Lauda (69) ismét kórházba került. Az egykori autóversenyző influenzás lett, emiatt kellett egy bécsi klinikára szállítani, és az elmúlt hónapok kemény harcát követően ez nem túl jó jel az állapotát tekintve.
jan. 7
2:00
NFL: ilyen nincs! Dupla kapufa a végén, az Eagles örülhet! (She)
A címvédő Philadelphia Eagles egészen döbbenetes végjátékban jutott tovább az NFL rájátszásában: a Chicago Bears otthonában az utolsó percben fordított, de a házigazdának volt még egy esélye fordítani, és az utolsó másodpercekben Cody Parkey 43 yardos mezőnygólt rúghatott. Elsőre be is rúgta, de az időkérés miatt újráznia kellett, másodjára pedig k
jan. 7
2:06
Ilyen végjáték egyszerűen nincs! Két kapufa mentette meg az Eaglest! (She)
Ugyan pár hete idegenben, Los Angelesben nyert a Baltimore Ravens, mégis az esélyesebbnek tartott Chargers jutott tovább az NFL 2018-as idényének rájátszásában. A vendégek 23–17-re győztek, és készülhetnek a New England Patriots elleni konferencia-elődöntőre. A
jan. 7
2:18
Ilyen végjáték egyszerűen nincs! Dupla kapufa mentette meg a címvédő Eaglest! (She)
Ugyan pár hete idegenben, Los Angelesben nyert a Baltimore Ravens, mégis az esélyesebbnek tartott Chargers jutott tovább az NFL 2018-as idényének rájátszásában. A vendégek 23–17-re győztek, és készülhetnek a New England Patriots elleni konferencia-elődöntőre. A Nemzeti Főcsoport utolsó wild card meccsére igazából nincsenek szavak: a Philadelphia
jan. 7
3:36
Kokainnal bukott meg Pars Krisztián (BorsOnline)
Az atlétikai szövetség nevezte meg a drogot.
jan. 7
6:51
Letartóztatták Wayne Rooney-t (ATV)
Káromkodott és alkoholt is fogyasztott.
jan. 7
7:12
Felfrissültek és visszavágtak (Azenpenzem)
Odensében feltámadt a magyar férfi-kézilabdaválogatott, s a múlt csütörtöki súlyos vereség után időnként látványos, szórakoztató játékkal vett revansot az olimpiai bajnok ellen.
jan. 7
7:18
NBA: simán legyőzték a Lakerst, majd kirúgták az edzőjüket (She)
Furcsa játéknapon van túl a Minnesota Timberwolves: a minneapolisi csapat 108–86-ra legyőzte a Los Angeles Lakerst az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) vasárnap, majd mintegy óra elteltével a vezetőség bejelentette – menesztették a szakmai elnöki posztot is betöltő vezetőedzőt, Tom Thibodeau-t.
jan. 7
7:24
Súlyos agysérülést szenvedett a szánkós (BorsOnline)
Brutálisat bukott az orosz szánkós Viktorija Gyemcsenko a königssee-i Világkupán. A háromszoros olimpiai és kétszeres vb-ezüstérmes Albert Gyemcsenko lánya a pálya leggyorsabb szakaszán esett le a szánkóról, és kétszer is beverte a fejét az oldalfalba, ennek kö­vetkeztében pedig elvesztette az eszméletét. A 23 éves szánkós súlyos agysérülést sze
jan. 7
7:42
Real Madrid: „Felháborító. Nem értem” – Ramos a videobírót hiányolja (She)
Nagyon érdekes eset játszódott le a baszkok 2–0-s győzelmét hozó Real Madrid–Real Sociedad mérkőzésen vasárnap a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 18. fordulójában. A hazaiak 0–1-es állásnál, emberhátrányban nem kaptak meg egy jogosnak tűnő tizenegyest, ráadásul a José Luis Munuera vezette bírói csapat vissza sem nézte a szituációt
jan. 7
7:45
Szereti a téli sportokat? Több millió forintjába is kerülhet egy rossz mozdulat (ATV)
Több millió forintba is kerülhet egy rossz mozdulat. A magyar amatőr síelőknek csupán fele köt biztosítást, amikor külföldre utazik sportolni. A speciális helyszín miatt pedig előfordulhat, hogy helikopteres vagy motoros-szános mentésre van szükség, emellett sokszor a legközelebbi magánkórházba szállítják a sérülteket, ami nem olcsó dolog. És, pers
jan. 7
7:54
Kiengedik a hatalmasat bukó orosz sportolónőt (HírTV)
Orvosai szerint sem a gerince sem a csigolyája nem sérült, csak agyrázkodása volt.
jan. 7
8:12
Mélyen a zsebébe kell nyúlnia Ribérynek szitkozódása miatt (HírTV)
A francia labdarúgó közösségi oldalán becsmérelte trágár szavakkal a hozzászólókat.
jan. 7
8:24
Kiakadt a rajongóira Ribéry (BorsOnline)
Csúnyán kiosztotta a rajongóit a Bayern München focistája, Franck Ribéry. A francia középpályás egy videót töltött fel Instagram-oldalára, amelyen épp egy aranybevonattal tálalt steaket fogyaszt, aminek ára 1000 font, azaz 350 ezer forint. A szurkolóknak nem tetszett, hogy ezzel kérkedik a sztár, ám azzal nem számoltak, hogy a negatív kommentek hat
jan. 7
8:36
NB I: a fővárosban folytatná a klub nélküli, válogatott védő (She)
A Mezőkövesd Zsóry csapatával történt nyári szakítás után több együttes is érdeklődött a hatszoros válogatott védő, Lázár Pál iránt, akinek egyelőre nincs csapata, de ez a helyzet a téli szünetben változhat.
jan. 7
8:42
Jégkorong, darts, foci és tenisz az étlapon - sport a tévében (Infostart)
A labdarúgás rajongói a portugál és a spanyol bajnokságból kaphatnak ízelítőt.
jan. 7
8:42
Atlétika: kiderült, melyik szer használata miatt tiltották el Pars Krisztiánt (She)
Napvilágot látott az utolsó információ is, amit az esettel kapcsolatban még nem tudtunk: az olimpiai bajnok kalapácsvető Pars Krisztián kokainnal bukott meg tavaly áprilisban egy doppingellenőrzésen.
jan. 7
8:48
Ázsia-kupa: az első meccs után kirúgták a thaiföldi kapitányt (She)
Miután Thaiföld labdarúgó-válogatottja az Ázsia-kupa első csoportmérkőzésén súlyos, 4–1-es vereséget szenvedett, a szövetség menesztette Milovan Rajevac szövetségi kapitányt.
jan. 7
8:54
Legyőzték a Lakerst, majd kirúgták az edzőt (m4sport.hu)
LeBron nélkül továbbra sem megy a Lakersnek.
jan. 7
8:57
Kiürül az ország, lelép szinte a teljes NB I (Ripost)
A napokban minden együttes megkezdi a felkészülést a labdarúgó NB I február 2-án induló tavaszi idényére. Nyolc együttes is Törökországba utazik majd edzőtáborba.
jan. 7
9:00
A Ferrarinak is előtesztelnek új autójukkal Räikkönenék? (m4sport.hu)
Még a Ferrari előtt bemutatkozhat a 2019-es Sauber. A bejáratás az olaszok számára is hasznos lehet.
jan. 7
9:18
Két nagy rangadót nyert a Raptors, újra vezeti a ligát (She)
Egy nappal a Milwaukee elleni siker után az Indianát is legyőzte a Toronto az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszában, így a két legnagyobb rivális elleni siker után visszavette listavezető helyét a tabellán. Történelmi bravúrgyőzelmet aratott a Washington Oklahoma Cityben, megégett a Miami és a Lakers, folytatta remek szériáját a
jan. 7
9:18
Kifelé pattanó dupla kapufával jutott tovább a címvédő Eagles az NFL-ben (m4sport.hu)
Ha van őrült végjáték, akkor ez az.
jan. 7
9:20
Légiósok: Erősnek kell maradni – Sallai Roland (She)
Az ágyéksérüléssel bajlódó Sallai Roland egyre jobb állapotban van, ám nem utazott el csapatával, a Freiburggal a spanyolországi edzőtáborba.
jan. 7
9:21
Bécsben ápolják a háromszoros Forma-1-es világbajnokot (ATV)
Niki Lauda megfigyelés alatt lesz az intenzíven.
jan. 7
9:24
Szalay Balázs a dűnék megszállottja (BorsOnline)
Szalay Balázs huszonhárom éve indult először a Dakaron, s ez a 14. rajtja a világ legnehezebbnek tartott tereprali versenyén. S ugyan idén a korábbiakkal ellentétben csak egyetlen országban, Peruban teljesíti a mezőny a távot, ettől még nem lesz könnyebb a célba érés. – Az eddigi legjobbunkon, a 20. helyen szeretnénk javítani – mondta a rajt elő
jan. 7
9:30
Légiósok: Nagy Dominik elutazott Portugáliába (She)
Bár az utóbbi napokban több hír is megjelent a nemzetközi sajtóban arról, hogy a Legia Warszawa magyar válogatott középpályása, Nagy Dominik a télen klubot válthat, a futballista is tagja a lengyel bajnok Portugáliában edzőtáborozó keretének.
jan. 7
9:48
NB II: szerződésbontást kért a ZTE rutinos labdarúgója (She)
Kulcsár Kornél a kevés játéklehetőség miatt kérte szerződése felbontását, amit a vezetőség elfogadott, és a mai nap közös megegyezéssel elváltak útjaink – tette közzé hétfőn hivatalos Facebook-csatornáján a labdarúgó NB II második helyén telelő Zalaegerszegi TE.
jan. 7
9:54
Női kézi: zökkenőmentes lehet Tomori teljes visszatérése (She)
Kilenc hónap kihagyás után visszatért a pályára Tomori Zsuzsanna, a Győr válogatott átlövője, aki negyedórát kapott az Eger elleni bajnoki mérkőzésen.
jan. 7
10:00
Fucsovics Márton karriercsúcsot jelentő helyre lépett a világranglistán (m4sport.hu)
Babos Tímea viszont hat helyet rontott egyéniben.
jan. 7
10:00
Fucsovics karriercsúccsal a 35. a férfi teniszezők világranglistáján (BorsOnline)
Fucsovics Márton egy helyet javítva, egyben karriercsúcsot elérve a 35. helyen áll a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján. A férfi versenyeket szervező ATP honlapja szerint a nyíregyházi játékos eddigi legjobbja a novemberi 36. hely volt, és a múlt heti, dohai nyolcaddöntőjének köszönhetően lépett előre, ahol aztán szettelőnyről kapott k
jan. 7
10:02
Schumacher családja hiszi, hogy vár rájuk megoldás – Brawn (m4sport.hu)
„Hisszük, hogy eljön az idő, amikor Michael előrelépést érhet el.”
jan. 7
10:06
Bayern: Robben is szerepet játszhat Hudson-Odoi megszerzésében (She)
A Bayern München a Chelsea-t 30 millió fonttal, Callum Hudson-Odoit az Arjen Robben távozásával felszabaduló tízes mezzel próbálja meggyőzni a klubváltásról.
jan. 7
10:06
Peches napja volt a focistának: lesérült, majd a segítő kocsi is áthajtott a lábán (Blikk)
A Trindade–Flamengo U20-as kupameccsen lesérült brazil focista nem a szerencsenapját élte aznap.
jan. 7
10:08
horrorsérülés az NFL-ben, csak erős idegzetűeknek… (She)
Mint arról beszámoltunk, a Dallas Cowboys szoros végjátékban 24–22-re legyőzte a Seattle Seahawksot az NFL 2018-as idényének rájátszásban. A Cowboysnál azonban nem lehet felhőtlen az öröm, a találkozón ugyanis brutális bokasérülést szenvedett Allen Hurns.
jan. 7
10:24
Tenisz: Fucsovics karriercsúcsot ért el, Babos hat helyet rontott – világranglisták (She)
Fucsovics Márton egy helyet javítva, egyben karriercsúcsot elérve a 35. helyen áll a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján.
jan. 7
10:26
Kép: napfény, homok, feltöltődés – itt telel Hosszú Katinka (She)
Napfény, homok és feltöltődés – háromszoros olimpiai bajnok úszónk, Hosszú Katinka december vége óta Hawaiin tartózkodik, ahol a pihenés van fókuszban.
jan. 7
10:30
Gareth Bale a 78. percben, 0–1-nél távozott a Bernabéuból (m4sport.hu)
A sérült walesi nem várta meg, mire mennek a társak a Sociedad ellen.
jan. 7
10:36
Férfi kézi: a PSG-ből igazolt jobbátlövőt a Szeged – hivatalos (She)
Kétéves szerződést kötött Luka Stepanciccsal a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata, a 28 éves jobbátlövő a nyáron három év után hagyja el a PSG-t.
jan. 7
10:42
Tv: ezért kellett feladnia az Exatlon Hungaryt Vass Dórának (She)
Különleges kalanddal indult az új év több neves sportolónknak: a TV2-n látható az Exatlon Hungary című ügyességi vetélkedő, amelyben profi versenyzők mérkőznek meg amatőrökkel jelentős kihívásokat tartogató pályákon.
jan. 7
10:44
F1: Arrivabene helyett Binotto lesz a csapatfőnök – sajtóhír (She)
Hivatalosan meg nem erősített sajtóértesülések szerint a 2019-es Formula–1-es idényben az eddigi technikai igazgató, Mattia Binotto lesz a Ferrari Formula–1-es istállójának csapatfőnöke. A posztot eddig betöltő Maurizo Arrivabene szerződését nem újítják meg.

Keresés