2018. december 7. péntek

dec. 7
0:06
Hatalmas megtiszteltetés érte a Ferrari egykori vezérét: Michael Schumacherrel nézhette a Brazil Nagydíjat (Blikk)
A Forma-1-es világbajnok egykori főnökének, Jean Todtnak lehetősége adódott, hogy az agysérüléséből lábadozó Michael Schumacherrel nézze végig a Brazil Nagydíjat.
dec. 7
0:10
Csoda a kézi Eb-n: két bravúros győzelemmel a középdöntőbe menetelt a női válogatott (Blikk)
Montbéliard/Nancy – Bravúrosan szerepel a női kézilabda-válogatott a franciaországi Európa-bajnokságon, lehet bízni a sikeres folytatásban! A nemzeti csapat a Horvátország (24-18) elleni diadalt követően az előzetesen jóval esélyesebbnek tartott spanyolokat is legyőzte (32-26) a kontinenstorna csoportkörében.
dec. 7
0:14
Horrorsérülés: kapusa rúgta fejbe a védőt - ömlött a fejéből a vér (Blikk)
Horrorsérülést szenvedett, és mentő vitte el Neven Szuboticsot (29), a francia élvonalbeli Saint-Étienne focistáját. A szerb középhátvédet a szerdai, Bordeaux elleni bajnokin csapattársa, a kapus Stéphane Ruffier (32) véletlenül térddel fejbe rúgta, miközben menteni igyekezett. Ijesztő jelenet volt, a korábban a német Borussia Dortmundban alapember
dec. 7
0:18
Új információk: Hosszú Katinkának osztoznia kell majd az új cséllebérci edzőközponton (Blikk)
Nemcsak az úszók, az öttusázók számára is új sportközpont épülhet Csillebércen.
dec. 7
0:22
Elképesztő: volt csapataikat ejtették ki a Magyar Kupából az alacsonyabb osztályú együttesek vezetőedzői (Blikk)
A nyolcaddöntőbe jutásért vívott fordulóban több NB I-es gárda elvérzett, köztük a címvédő Újpest, amely a második ligás Kaposvár otthonában szenvedett vereséget (0-1) a hosszabbításban kapott góllal.
dec. 7
0:26
Drágán fizetett a Hibernian Bogdán hibájáért (Blikk)
Bogdán Ádám (képünkön) nem tud szabadulni a potya góloktól. A skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hibernian magyar válogatott kapusa félpályás találatot kapott a St. Mirren játékosától, Adam Hammilltől. Ráadásul Bogdán azért is bosszankodhat, mert a hibája pontokba került klubjának, a találkozó ugyanis 2-2-es döntetlennel ért véget. A
dec. 7
0:30
Döbbenet: kiselejtezik a magyar focit az Európa-ligából (Blikk)
Száműzik a magyar klubokat az Európa-ligából! Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) bejelentette, 2021-től indul egy új, 32 csapatos kupasorozat, amelyet egyelőre El2. néven emlegetnek.
dec. 7
0:34
Eb: nehéz csoportba került az U19-es fociválogatott (Blikk)
A magyar U19-es válogatott Németországgal, Norvégiával és Horvátországgal került egy kvartettbe a 2019-es Európa-bajnokság elitkörében. A csapatokat hét négyes csoportba osztották, ezekből csak az első helyezettek csatlakozhatnak majd a rendező Örményországhoz a júliusi döntőben. A mérkőzéseken 2000. január 1. után született játékosok szerepelhetne
dec. 7
0:38
Neymar hamarosan a Premier League-ben köthet ki? (Blikk)
A brazil sztárfocista nem tartja elképzelhetetlennek, hogy pár éven belül a Premier League-ben is játszon.
dec. 7
6:36
Megváltozott edzője véleménye Hosszú Katinkáról (Infostart)
Távolból egy nagyon erős, nagyon lendületes nőnek látta Petrov Árpád Hosszú Katinkát. Amióta átvette a szakmai munkájának az irányítását - vagyis négy hónapja -, már nem csak így tekint az Iron Ladyre, "észleli a finom vonásokat. Például azt, hogy Katinka nem egy gép, nem robot, nem lélektelen személy, sokan ezt észlelhették 2017 végéig".
dec. 7
7:00
NFL: a Titans elkalapálta a Jaguarst, félelmetes este a játékostól (She)
A Tennessee Titans 30–9-re legyőzte a Jacksonville Jaguarst az NFL 14. fordulójának nyitó összecsapásán, a Csütörtök esti rangadón.
dec. 7
7:12
NBA: újabb zakó a Rocketstől, egyre mélyebben a Suns (She)
Szezonbeli 13. vereségét szenvedte el a Houston Rockets, miután az NBA legutóbbi játéknapján 118–91-re kikapott a Utah Jazztől. Az idény előtt bajnokesélyes houstoniak mérlege így továbbra is negatív (11 siker mellett 13 zakó). Ismét kikapott a Phoenix Suns, amely az első negyedben mindössze kilenc (!) pontot szerzett a Portland ellen – a Suns már
dec. 7
7:15
Sepsi OSK, az „óriásölő” (Azenpenzem)
A Steaua-jogutód FCSB elleni 4-2-es győzelemmel a háromszéki együttes nagy lépést tett a román labdarúgó-bajnokság felsőházi rájátszásába kerülés felé.
dec. 7
7:21
Győri belháború lesz a norvég–magyar kézis összecsapás (BorsOnline)
Danyi, a zöldek edzője csípi a skandinávokat.
dec. 7
8:00
NHL: nyert a ligaelső; a Detroit megviccelte a Torontót (She)
Nem hibázott a ligaelső Tampa Bay Lightning az NHL legutóbbi játéknapján – a gárda 3–2-re legyőzte a Boston Bruinst. Kilencgólos meccsen kapott ki a második helyen álló Toronto Maple Leafs, amelyet a Detroit Red Wings tréfált meg hosszabbítás után.
dec. 7
8:18
Leicester: egy leváló alkatrész okozta a tragédiát (She)
Mint ismert, október végén a Leicester City stadionja melletti parkolóba zuhant az egyszeres angol bajnok klub tulajdonosát, Vichai Srivaddhanaprabhát szállító helikopter, és a klubvezető mellett a gép további két utasa, valamint a két pilóta is életét vesztette. Az eset kivizsgálását követően kiderült, hogy valóban a hátsó rotor problémája okozta
dec. 7
8:21
Szétverik az argentinok Madridot is? (BorsOnline)
Külföldön rendezik a Buenos Aires-i derbit.
dec. 7
8:27
Gyász, elhunyt a korábbi magyar bajnokcsapat játékosa (Ripost)
Világbajnokságon is képviselte Magyarországot.
dec. 7
8:30
Könyörtelen este lesz: magyar-norvég a női kézi-Eb-n - és a képernyőn (Infostart)
Rendkívül font mérkőzést játszik este a női kézilabda-Eb középdöntős szakaszában a magyar válogatott. A labdarúgás szerelmesei egy Juventus-Internazionale olasz topmeccset választhatnak. Sport a tévében.
dec. 7
8:45
NFL: a Titans szétfutotta az előző szezon meglepetéscsapatát (m4sport.hu)
A találkozó hőse Derrick Henry volt.
dec. 7
8:48
Televízió: sportreality olimpiai bajnokokkal és Palik Lászlóval (She)
Január 2-án indul a TV2 új extrém sportrealityje, az Exatlon Hungary. A Dominikai Köztársaságban készülő produkció műsorvezetője a nyolc év kihagyás után képernyőre visszatérő Palik László – tudatta közleményében a csatorna.
dec. 7
9:00
MMA: Nurmagomedov tanácsot adott a nőknek, óriási a balhé (She)
A Conor McGregort nemrég legyőző Habib Nurmagomedov kihasználja gyorsan jött népszerűségét, világ körüli turnét tart, és beszél mindenről, ami éppen eszébe jut. Most épp a nőknek adott tanácsot…
dec. 7
9:03
Mégsem a korábbi világelső lesz a francia teniszkapitány (m4sport.hu)
Mauresmo a világranglista 32. helyezettjének felkészülését irányítja majd.
dec. 7
9:09
Pókerben szigorú Klárikával Korda Gyuri bá (BorsOnline)
Keményen bánik Balázs Klárival a férje, Korda György, ha pókerezésről van szó. Az énekespár hölgy tagja nem viseli nehezen, ha kioktatja a párja, hiszen tudja, szeretetből teszi, ráadásul Gyuri bácsinál jobban  kevesen értenek a kártyajátékhoz. – Csak tanítani próbálom. Klárika nagyon jó játékos lenne, de nem mindig figyel arra, milyen lapokkal ny
dec. 7
9:18
NBA: újabb Rockets-zakó; egyre mélyebben a Suns (She)
Szezonbeli 13. vereségét szenvedte el a Houston Rockets, miután az NBA legutóbbi játéknapján 118–91-re kikapott a Utah Jazztől. Az idény előtt bajnokesélyes houstoniak mérlege így továbbra is negatív (11 siker mellett 13 zakó). Ismét kikapott a Phoenix Suns, amely az első negyedben mindössze kilenc (!) pontot szerzett a Portland ellen – a Suns már
dec. 7
9:20
A Jazz is földbe döngölte a teljesen széteső Houstont (She)
Három sima meccset hozott az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszának ma hajnali játéknapja, a Boston, a Utah és a Portland is nagy különbségű győzelmet aratott a Knicks, a Rockets és a Suns ellen – a vesztesek mindegyik találkozón nagyon gyenge teljesítményt nyújtottak.
dec. 7
9:21
Wolff: Volt némi visszaesés a motorfejlesztés során (m4sport.hu)
Nem alakult minden a terv szerint a 2019-es felkészülés alatt.
dec. 7
9:27
Megint cserélt Kim Rasmussen - Lakatos Rita visszakerült a csapatba (m4sport.hu)
Újra lehetőséget kap a junior világbajnok kézis.
dec. 7
9:30
Négy éve nem volt ilyen. Elkaphatjuk az Európa-bajnokot (Ripost)
Norvégia ellen folytatja ma este az Európa-bajnokságot a magyar női kézilabda-válogatott. Négy éve nem győzte le a világ legjobbjainak tartott skandinávokat a nemzeti csapat, most itt az esély a javításra.
dec. 7
9:36
Újabb csere a kézilabda-válogatottnál (Infostart)
Kim Rasmussen, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitány kihasználta a magyar válogatott újabb cserelehetőségét az Európa-bajnokság középdöntőjének első, norvégok elleni találkozója előtt.
dec. 7
9:54
Női kézi Eb: ismét cserélt a magyar kapitány (She)
A Magyar Kézilabda-szövetség a Facebook-oldalán közölte, hogy Kim Rasmussen, a női válogatott szövetségi kapitánya kihasználta újabb cserelehetőségét a norvégok elleni Európa-bajnoki mérkőzés előtt. Szalai Babett helyett Lakatos Rita került vissza a csapatba.
dec. 7
9:56
PSG: 75 millió euróért érkezik az Ajax tehetsége – sajtóhír (She)
A holland De Telegraaf értesülése szerint az Ajax tehetsége, Frenkie de Jong a Paris Saint-Germaint választotta – a hírek szerint a francia klub 75 millió euróért szerződteti őt a nyáron.
dec. 7
9:57
Brown: A következetlen csapatvezetés eredménye volt a rossz autó (m4sport.hu)
Az ügyvezető úgy érzi, a McLaren idén érte el a mélypontot.
dec. 7
9:58
Jégkorong-vb: változik a lebonyolítás, már jövőre is (She)
A Nemzetközi Jégkorongszövetség (IIHF) döntése értelmében a jövőben megváltozik a hosszabbítások formája a világbajnokságon, a módosítás már a májusi, szlovákiai tornán érvényben lesz.
dec. 7
10:12
DAC: a szurkolók szavaztak, Kalmár lett az ősz legjobbja (She)
A szurkolói szavazáson Kalmár Zsolt lett az ősz legjobbja a DAC labdarúgócsapatánál.
dec. 7
10:33
Baji Balázs: Nehéz lett volna megismételni a tavalyi évet (m4sport.hu)
Összességében jónak tartja idényét, de le kell vonni a tanulságokat.
dec. 7
10:39
Honfitársa védelmébe vette Bottast (m4sport.hu)
Salo szerint sok balszerencsés apróság tette igazán nehézzé a finn évét.
dec. 7
10:41
Jövőre már nem lehet szétlövéssel jégkorong-vb-t nyerni (m4sport.hu)
Gyökeresen változik a hosszabbítás rendszere a világbajnokságokon.
dec. 7
10:45
Csak közel volt a bravúrhoz a Sopron (Azenpenzem)
Olimpiai és világbajnok amerikai légiósok sora vegyül klasszis orosz játékosokkal, szóval tényleg igazi sztárcsapat lépett pályára tegnap Sopronban.
dec. 7
10:48
Barcelona: nagy meglepetés, kiszivárgott az új mez – kép (She)
Bár a 2019–2020-as idény még messze van, a közösségi oldalakon most körbejárt két fotó, amelyeken a hírek szerint az FC Barcelona labdarúgócsapatának új hazai és idegenbeli meze látható.
dec. 7
10:50
Bundesliga: felesége teljesítményével „csalt” a korábbi gólkirály (She)
Stefan Kiessling, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 2012–2013-as szezonjának gólkirálya érdekes történetet osztott meg arról, hogyan ért el olyan eredményt egy felkészülés során, amit senki nem akart elhinni...
dec. 7
11:03
Hányadik helyen végez a középdöntőben a magyar válogatott? - Szavazzon! (m4sport.hu)
Kíváncsiak vagyunk a véleményére.
dec. 7
11:24
Küzdősport: újabb fordulat, Mayweather mégis bokszol Japánban (She)
Újabb fordulatot vett Floyd Mayweather visszatérése: a 41 éves profi ökölvívó bejelentette, hogy szorítóba lép december 31-én a a fiatal japán kick-boxos, Naszukava Tensin ellen.
dec. 7
11:27
Európa harmadik vonalába száműzik a magyar csapatokat (444.hu)
Úgy alakítják át a nemzetközi kupákat, hogy a magyar csapatok a leggyengébbek között labdázgathatnak.
dec. 7
11:30
NFL: egy éve járni sem tudott, most meghökkentő videót posztolt (She)
Szinte napra pontosan egy esztendővel a horrorsérülése után elképesztő videót posztolt a közösségi oldalán Ryan Shazier, az NFL-ben szereplő Pittsburgh Steelers játékosa.
dec. 7
11:32
Brazília: Nehéz megvédenem Neymart mindenért – Pelé (She)
A legendás brazil labdarúgó, Pelé nemrégiben Lionel Messiről fejtette ki véleményét, míg ezúttal a PSG támadójáról, Neymarról is beszélt, akiről elmondta, hogy nehéz megvédenie a viselkedése miatt, de jobb játékosnak tartja, mint világbajnok csapattársát, Kylian Mbappét.
dec. 7
11:33
Kim Rasmussen visszatette a csapatba korábban lecserélt játékosát (HírTV)
A magyar válogatott ma 21 órától a címvédő norvégokkal játszik az női kézilabda Eb középdöntőjében.
dec. 7
11:36
Keserű vallomás: ezért szakított szerelmével a magyar sztár (Ripost)
Elise Ch­ris­tie egyik pillanatról a másikra veszítette el Liu Shaolin Sándort. Olimpiai bajnokunk üzenetben vetett véget a kapcsolatnak.
dec. 7
11:42
Libertadores-kupa: Ez megalázó a szurkolók számára – Tévez (She)
A múlt héten jelentették be, hogy biztonsági okokból a labdarúgó Libertadores-kupa döntőjének visszavágóját a madridi Santiago Bernabéu Stadionban rendezik meg vasárnap. Carlos Tévez, a Boca Juniors támadója nem éppen a legjobb véleménnyel van erről.
dec. 7
11:45
Verstappen: Összevisszák voltak a büntetések (m4sport.hu)
Továbbra sincs megelégedve a bírák ítéleteivel.

Keresés