2018. december 29. szombat

dec. 29
15:15
CR duplájával verte a Juve a Sampdoriát (HírTV)
A portugál sztár szombati két találatával átvette a vezetést a góllövőlistán.
dec. 29
15:21
Ronaldo duplájával nyert a Juventus (444.hu)
A címvédő, listavezető 2:1-re győzte le a vendég Sampdoriát.
dec. 29
15:21
CR duplázott, a Samp ásza folytatta a sorozatát (m4sport.hu)
A Juve győzelme mindennapos, de amit Quagliarella tett, arra 13 éve nem volt példa.
dec. 29
15:24
Nagy mozgások a Forma-1-ben (Infostart)
Csak két csapatnál nem változik a pilótapáros az új idényre. Máshol folytatja Kimi Räikönen és Daniel Ricciardo is, míg Robert Kubica hosszú idő után tér vissza a Forma-1-be.
dec. 29
15:24
Berecz Zsombor: A sportkarrieremnek ez volt a csúcsa! Eddig… (She)
Erőssége, hogy sohasem adja fel, hogy vert helyzetből is képes felállni, gyengéje, hogy alapvetően biztonsági játékos, de az utóbbi időben ezen is tudott változtatni. A vitorlázó Berecz Zsombort magabiztosabbá tette a finn osztályban szerzett világbajnoki cím – s nem csupán a vízen, a magánéletben is. Ő szerezte a magyar küldöttség első tokiói
dec. 29
15:30
fájdalmas helyen találták telibe a Celtic kapitányát (She)
Szombaton a skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában igazi rangadót láthattunk, hiszen a Rangers a Celticet fogadta, és győzte le 1–0-ra. Ahogy az ilyen összecsapásoknál megszokhattuk, feszült volt a hangulat, ami egy igen fájdalmasnak tűnő szabálytalanságban is megmutatkozott.
dec. 29
15:39
Déli-sarki expedíció: Fogytán az élelem Rakonczayéknál (BorsOnline)
Jól halad az An­tarktiszon Rakonczay Gábor, aki három társával együtt gyalog akarja elérni a Déli-sarkot. A jó tempót azonban a sebesen fo­gyó élelmiszerkészlet biztosítja – számolt be az InfoRádiónak Szalay Balázs, az expedíció me­nedzsere. Túl 570 kilométeren még 380 van hátra Rakonczay­éknak, az új év tizedik napjára várható, hogy beérnek. Bá
dec. 29
16:00
Gyász: eltemették Vajna Rezsőt, a MOB korábbi munkatársát (She)
Pénteken az Új Köztemetőben végső nyugalomra helyezték az életének 80. évében elhunyt Vajna Rezsőt, aki hosszú évtizedeken keresztül szolgálta a Magyar Olimpiai Bizottságot.
dec. 29
16:06
NFL: őrült végjáték jöhet – még a Ravens és a Titans is lehet 2. kiemelt! (She)
Az utolsó fordulójához érkezett a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2018-as idényének alapszakasza, hétfő hajnalra kialakul a rájátszás mezőnye. Eddig kilenc csapat harcolta ki a helyét az utószezonban, már csak három hely kiadó, de még hat gárda reménykedhet – és akkor még nem is szóltunk a pihenőkről és az első kiemelésekről! A r
dec. 29
16:08
FFT: A horvát csoda még tart – Ivan Perisic (She)
Mozgalmas éven van túl Ivan Perisic. Nem elég, hogy az Internazionaléval újra indulhatott a Bajnokok Ligájában, Horvátországgal is döntőig menetelt a vb-n. A játékos mesélt a FourFourTwo-nak a vb-döntőről, Luka Modricról és a Manchester Unitedről – meg persze sok minden másról is.
dec. 29
16:09
Szavazzon az év magyar sportpillanatára (3.rész) (m4sport.hu)
Szerencsére 2018 sem volt mentes a jelentős magyar sportsikerektől. Önnek melyik maradt a legemlékezetesebb?
dec. 29
16:12
tablettel próbálta meggyőzni a bírót a Detroit ásza (She)
A technológiai újítások manapság már mindenhova elérnek – ahogy az éjszakai Indiana Pacers–Detroit Pistons (125–88) mérkőzésen láttuk, az NBA-be is. A Detroit játékosa, Blake Griffin ugyanis mindent bevetett annak érdekében, hogy meggyőzze T.J. Orr játékvezetőt az igazáról: egy tablet segítségével próbálta elmagyarázni neki, hogy rosszul döntött.
dec. 29
16:30
Tour de Ski: Klaebo és Nilsson is az élre sprintelt (She)
A férfiaknál Johannes Hösflot Klaebo, a nőknél Stina Nilsson nyerte meg a Tour de Ski sífutóverseny-sorozat első állomását Toblachban.
dec. 29
16:36
parádés tekerés, remek góllal szerzett vezetést Kane (She)
Harry Kane óriási góllal szerezte meg a vezetést a Tottenham Wolverhampton elleni bajnoki mérkőzésén. Az angol válogatott támadó egyedül vezetgette a labdát, majd megunta a tétlenséget, és ballal gyönyörűen a jobb felső sarokba lőtt. Ám hiába a remekbe szabott találat, a Wolves fordított, és megnyerte az összecsapást.
dec. 29
16:45
Ennek a 218 millió forintos állami sporttámogatásnak tényleg mi értelme van? (444.hu)
A kormány kifizette egy rosszul gazdálkodó, gyenge eredményeket felmutató, az utánpótlásban cseppet sem sikeres csapat tartozását. Innentől kezdve eladósodhat bárki?
dec. 29
16:48
Darts-vb: Smith követte a négy közé a ranglista 73. helyezettjét (She)
Az újonc Nathan Aspinall megnyerte a nem kiemeltek csatáját, így bejutott a PDC darts-világbajnokság elődöntőjébe a londoni Alexandra Palace-ban. A délutáni szakaszból a Dave Chisnallt legyőző Gary Anderson jutott még be a vasárnap esti elődöntőbe. Az esti programban Michael Smith 5:1-re legyőzte Luke Humphriest.
dec. 29
17:06
Serie A: idegenben nyert az Inter és a Roma (She)
Az Internazionale az Empoli, a Roma a Parma vendégeként nyert az olasz Serie A 19. fordulójában. A Lazio hazai pályán mentett pontot a Torino ellen, míg az Atalanta az utolsó fél órára beálló szlovén Josip Ilicic mesterhármasának is köszönhetően győzte le 6–2-re a Sassuolót.
dec. 29
17:12
Emlékezés: négy Dárdai egy csapatban a véméndi tornán (She)
Dárdai Pál többek között három fiával alkotott közös csapata nyerte meg Véménden a tavaly december 8-án elhunyt idősebb Dárdai Pál emlékére megrendezett futballtornát.
dec. 29
17:15
Ha több a hó, Michael Schumacher megússza a balesetét (BorsOnline)
Először beszélt a francia hegyi mentőcsapat vezetője Michael Schumacher öt évvel ezelőtti balesetéről.
dec. 29
17:42
Labdarúgás: elhunyt futballistákra emlékeznek tornákkal (She)
Csütörtökön Zavadszky Gáborra, pénteken Lázár Bencére emlékezve játszottak, január 26-án pedig negyedik alkalommal rendezik meg a Bánka-Rakaczki emléktornát.
dec. 29
18:00
Szilveszter-rali: magyar siker a jubileumi versenyen (She)
Az eredetileg győztes cseh Ondrej Bisaha, Petr Tesinsky páros időbüntetése révén a Velenczei Ádám, Szedő Csaba kettős nyerte a jubileumi, 20. alkalommal megrendezett és szombaton befejeződött Szilveszter-ralit.
dec. 29
18:02
PL: az „óriásölő” újonc ellen ért véget a Spurs szárnyalása (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 20. fordulójában a Tottenham óriási meglepetésre 3–1-re kikapott a Wolverhampton Wandererstől. Bár, ha az előzményeket nézzük, talán nem is akkora sokk az újonc csapat újabb skalpja!
dec. 29
18:03
Elképesztő, Ronaldo Olaszországban is felért a csúcsra (Ripost)
Cristiano Ronaldo a Juventus játékosaként is remek teljesítményt nyújt.
dec. 29
18:24
A Liverpool ötöt vágott az Arsenalnak, 9 pontra növelte előnyét! (She)
A 2018-as esztendő utolsó fordulóját rendezik meg szombaton és vasárnap az angol labdarúgó Premier League-ben: a 20. forduló slágermérkőzése a listavezető Liverpool és az 5. helyen álló Arsenal összecsapása volt az Anfielden. Bár a londoniak hamar vezetést szereztek, a Liverpool lehengerlő játékkal fordított, már az első félidő után 4–1-es előnyben
dec. 29
18:27
Farkasok verték fel egyre szebb álmából a Tottenhamet (m4sport.hu)
A Leicesternek a bravúrok jobban mentek, mint a kötelező.
dec. 29
19:00
Tenisz: Djokovics tornát nyert, Nadal visszalépett Abu-Dzabiban (She)
A világelső Novak Djokovics nyerte meg az Abu-Dzabiban rendezett bemutató tenisztornát. A szerb játékos a szombati döntőben 4:6, 7:5, 7:5-re verte a dél-afrikai Kevin Andersont.
dec. 29
19:06
két percen belül két gólt lőtt Firmino az Arsenalnak! (She)
Hiába szerzett vezetést Ainsley Maitland-Niles a Liverpool–Arsenal mérkőzésen, a „vörösök” támadója, Roberto Firmino két perc alatt megfordította a mérkőzés állását. Az első találatnál egy ide-oda pattogó labdára csapott le, nem sokkal később pedig egy remek szóló után zörgette meg a hálót.
dec. 29
19:06
Elképesztő kép, Rooneyt elkapta a biztonsági őr (Ripost)
Hiába számít legendának Manchesterben Wayne Rooney, neki sem szabad mindent.
dec. 29
19:08
Tini titánok – avagy a 2018-ban berobbant futballtehetségek (She)
Az angolok és a franciák nem csak a 2018-as labdarúgó-világbajnokságon látottak miatt reménykedhetnek fényes jövőben. Európa-szerte árasztják tehetséges labdarúgóikat, közülük pedig több is meghatározó játékossá vált a naptári évben, mindezt tizenévesen. Dan-Axel Zagadoutól, Mattéo Guendouzin át Jadon Sanchóig – avagy jöjjenek a 2018-ban berobb
dec. 29
19:12
Djokovic tornát nyert, Nadal visszalépett (Infostart)
A világelső Novak Djokovic nyerte meg az Abu-Dzabiban rendezett bemutató tenisztornát.
dec. 29
19:12
Női kézi NB I: háromgólos érdi siker Kisvárdán, gálázott a Vác (She)
A női kézilabda NB I 10. fordulójában az Érd az egyaránt hat gólig jutó Katarina Krpezs-Slezak, Tóth Gabriella duó vezérletével idegenben 26–23-ra legyőzte a hajrában kozmetikázó Kisvárdát.
dec. 29
19:21
Djokovic hozta a kötelezőt, Nadal visszalépett (HírTV)
A világelső Novak Djokovic nyerte meg az Abu-Dzabiban rendezett bemutató tenisztornát.
dec. 29
19:36
PL: Aubameyang labdaérintés-térképe egészen döbbenetes – kép (She)
Nem mondhatni, hogy jó félideje lett volna az Arsenal labdarúgócsapatának a Liverpool elleni rangadón: a londoniak félidőben már 4–1-es hátrányban voltak, első számú támadójuk, Pierre-Emerick Aubameyang pedig alig-alig találkozott a labdával. A gaboni csatár a Whoscored statisztikája szerint csak hétszer ért labdába – négyszer középkezdést végzett
dec. 29
19:42
Premier League: durva meglepetés (Infostart)
A második helyezett Tottenham meglepetésre kikapott a vendég Wolverhamptontól az angol labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának szombati játéknapján.
dec. 29
19:42
PL: Meg akartam ölni. Nem normális, amit tett – Ranieri (She)
Bár a Fulham Alekszandar Mitrovics 91. percben szerzett góljával legyőzte a Huddersfield Townt a Premier League szombati játéknapján, Claudio Ranieri nagyon mérges volt egyik játékosára, Aboubakar Kamarára, aki szerinte tiszteletlen volt a klubbal szemben.
dec. 29
19:44
Kajak-kenu: félórás portréfilm a csúcsra visszatérő Kozákról (She)
Az M4 Sport szokatlanul személyes portréfilmet készített a szülés után rögtön a csúcsra visszatérő kajakos Kozák Danutáról és edző-férjéről, Somogyi Béláról, akik elképesztő sikereik ellenére mindig is kerülték a nyilvánosságot, ezúttal azonban jobban megnyíltak, mint eddig bármikor.
dec. 29
19:57
Az Érd csak 0-0-nál állt pontvesztésre Kisvárdán (m4sport.hu)
Onnan sima volt.
dec. 29
20:00
Ajánló: 24 órás rekorddöntés tacóval és sörrel (She)
Camille Herron decemberben 262.1 km-t teljesítve megdöntötte a 24 órás futás női világcsúcsát, s összetettben első lett az ultrafutóknak rendezett Desert Solstice meghívásos versenyen.
dec. 29
20:06
Serie A: Nagy Ádámék majdnem megtréfálták a Napolit, de jött Mertens (She)
A Napoli hazai pályán 3–2-re legyőzte a Bolognát az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában. A vendégcsapatban a 71. percben cserélték be Nagy Ádámot. A találkozó a hajrában, Dries Mertens találatával dőlt el.
dec. 29
20:15
Végül az a páros nyert a Hungaroringen, amelyiktől először elvették a győzelmet (m4sport.hu)
Valakik előre ittak a medve bőrére a Szilveszter-ralin.
dec. 29
20:30
Haladás: a Sepsivel is játszanak a szombathelyiek Törökországban (She)
Három edzőmérkőzést vív a törökországi edzőtáborban a Szombathelyi Haladás, az egyik az erdélyi Sepsi OSK elleni lesz – számolt be róla a klub honlapja.
dec. 29
20:33
Megint kikapott a Bologna (444.hu)
Nagy Ádám bő húsz percet kapott a végén az ötödik fordulója nyeretlen, már a kiesőzónába visszacsúszott csapatban.
dec. 29
20:36
Nagy Ádámék kikaptak Nápolyban (Infostart)
Nagy Ádám csapata, a Bologna 3-2-re kikapott a tabellán második Napoli vendégeként szombaton az olasz labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában.
dec. 29
20:36
PL: a Liverpool kiütötte az Arsenalt, 9 ponttal megugrott (She)
A 2018-as esztendő utolsó fordulóját rendezik meg szombaton és vasárnap az angol labdarúgó Premier League-ben: a 20. forduló slágermérkőzése a listavezető Liverpool és az 5. helyen álló Arsenal összecsapása volt az Anfielden. Bár a londoniak hamar vezetést szereztek, a Liverpool lehengerlő játékkal fordított, már az első félidő után 4–1-es előnyben
dec. 29
20:51
A Liverpool felmosta a pályát az Arsenallal (m4sport.hu)
Eddig megállíthatatlan a Klopp-csapat.
dec. 29
20:54
FTC: „Az idény előtt elfogadtuk volna az ötpontos előnyt, de…” (She)
Ha valaki a szezon előtt azt mondta volna, hogy öt ponttal vezetik a labdarúgó NB I-es bajnokságot a téli szünetben, elfogadta volna, de nyolc pont előnnyel mentek az utolsó mérkőzésre, és ott „sok minden történt” – mondta az FTC Zrt. vezérigazgatója szombaton az M1 aktuális csatornán.
dec. 29
21:03
Több millió forint értékben adakoztak a magyar szurkolók (888.hu)
Szebbé tették a rászorulók karácsonyát.
dec. 29
21:06
Real: hihetetlen – CR távozott, de övé a legtöbb gól (She)
Egészen hihetetlen, milyen magas szinten teljesít a Juventus játékosa, Cristiano Ronaldo. A portugál sztár júliusban otthagyta a Real Madridot, de így is ő szerezte a legtöbb gólt a királyi gárdánál a 2018-as naptári évben – a Juventusnál pedig a 2018–2019-es idény góllövőlistáját vezeti, az egész évet tekintve is csak egy torinói játékos előzi meg
dec. 29
21:15
Tönkreverte a Liverpool az Arsenalt (444.hu)
A góllövőlistát vezető Aubameyang 10 passzából hat a középkezdés után volt.
dec. 29
21:18
A Liverpool kiütötte az Arsenalt a szombati rangadón (Infostart)
Az éllovas Liverpool 5-1-re legyőzte hazai pályán az Arsenalt az angol labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának szombati rangadóján.

Keresés