2018. december 9. vasárnap

dec. 9
18:30
Légiósok: kapásból a hosszúba, Csoboth góllal tért vissza (She)
Góllal és gólpasszal tért vissza tétmérkőzésen Csoboth Kevin, a Benfica U19-es labdarúgócsapatának magyar légiósa. A sérülés miatt két és fél hónapot kihagyó támadó kezdőként 80 percet töltött a pályán a Cova da Piedade ellen 5–0-ra megnyert bajnokin, és ő szerezte a lisszaboniak első találatát, méghozzá kapásból.
dec. 9
18:32
FFT: 500-asok klubja, aminek Lionel Messi is a tagja (She)
Nemcsak az FC Barcelonát juttatta győzelemhez Lionel Messi, amikor a Real Madrid elleni mérkőzés 92. percében gólt szerzett 2017-ben, hanem bekerült azoknak a játékosoknak az elit társaságába is, akik 500-nál több gólt jegyezhetnek ugyanannak a csapatnak a színeiben.
dec. 9
18:33
Nagyot küzdött és nyert a magyar női kéziválogatott (ATV)
Továbbra is van esélye a továbbjutásra.
dec. 9
18:42
Bale megtörte a gólcsendet (Infostart)
A Real Madrid 1-0-ra győzött a sereghajtó Huesca vendégeként a spanyol labdarúgó-bajnokság 15. fordulójának vasárnapi játéknapján.
dec. 9
18:42
Női kézi Eb: Rögtön eszembe jutott a bajnokság vége – Háfra Noémi (She)
Bizonyára sok kézilabdabarát emlékszik még a női NB I előző szezonjának drámai végkifejletére, amikor egy gólon múlt, hogy a Ferencváros elbukta az aranyérmet a Győri ETO-val szemben. Az utolsó meccs legvégén Háfra Noémi nem találta el a kaput, pedig ha az a lövése bemegy, bajnok az FTC. A 20 éves átlövő fél évvel később az Európa-bajnokság középdö
dec. 9
18:51
Kovacsics: Megcsináltuk ezt is, ugyanígy megyünk a következő meccsre (m4sport.hu)
Boldogan nyilatkoztak a válogatott játékosai a németek legyőzése után.
dec. 9
18:57
A DVTK nyerte az EK-csapatok meccsét (m4sport.hu)
A Győr hét ponttal nyert a PEAC vendégeként a női kosárlabda NB I-ben.
dec. 9
19:00
NB II: féltucat góllal küldte haza a Zete a Siófokot (She)
A labdarúgó NB II 20. fordulójának utolsó mérkőzésén a Zalaegerszeg hazai pályán kiütötte a Siófokot. A zalai együttes ezzel a diadallal átvette a vezetést a tabellán.
dec. 9
19:06
Ligue 1: a 95. percben mentette meg otthoni veretlenségét a Lille (She)
Majdnem elveszítette hazai veretlenségét a Lille a francia labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában, a második helyezett egy 95. percben belőtt büntetővel ért el 1–1-et a  Reims ellen. A Strasbourg kétszer is vezetett, de végül nem bírt a kiesés elől menekülő Caen csapatával.
dec. 9
19:12
PL: az utolsó percekben nyert a Wolves a Newcastle otthonában (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 16. fordulójában a Newcastle hazai pályán 2–1-es vereséget szenvedett a Wolverhampton ellen.
dec. 9
19:27
Hajrágóllal nyert Newcastle-ben a Wolverhampton (m4sport.hu)
A Szarkák az 57. perctől emberhátrányban játszottak.
dec. 9
19:36
NB II: kórházba szállították az eszméletét vesztő Szpari-játékost (She)
A Kazincbarcika elleni putnoki mérkőzést megnyerte a Nyíregyháza Spartacus 2–1-re, de Hornyák Marcellt elveszítette sérülés miatt. A szabolcsiak futballistája 1–1-es állásnál összecsúszott egy barcikaival, és mozdulatlanul a földön maradt. A helyszínre kiérkező mentők azonnal nyakmerevítőt raktak Hornyákra és kórházba szállították – számolt be róla
dec. 9
19:38
Női kézi Eb: az elődöntő közelébe kerültek a hollandok és az oroszok (She)
Negyedik mérkőzését is megnyerte a holland női kézilabda-válogatott a franciaországi Európa-bajnokságon, a középdöntőben esélyt sem adott az addig szintén hibátlan románoknak (29–24), pedig Nycke Groot már hamar kiszállt a játékból. A másik ágon nem bírt egymással Svédország és Franciaország (21–21), az Eb házigazdája egyszer sem vezetett az északi
dec. 9
19:39
Kiss Gergely: Nem mennék el műsorba bohóckodni (BorsOnline)
Ön mennyire követi a horoszkópokat? Mennyire hisz a csillagjegyekben? Kiss Gergely olimpiai bajnokot kérdeztük, ő miként viszonyul születési jegyéhez.
dec. 9
19:51
A válogatott szélső szerint kifizetődött a türelem a németek ellen (m4sport.hu)
Schatzl Nadine három góllal vette ki részét a győzelemből.
dec. 9
19:54
EBEL: a középső harmadban odalépett és győzött a Fehérvár (She)
Az osztrák jégkorongbajnokságban (EBEL) szereplő Fehérvár AV19 ebben a szezonban először nyert idegenben rendes játékidőn belül. Vasárnap este magabiztos győzelmet aratott a sereghajtó Villach otthonában, és feljött a tabella 8. helyére.
dec. 9
19:54
Kovacsics: Most már tényleg nincs veszítenivalónk (Infostart)
Kim Rasmussen szövetségi kapitány szerint a magyar női kézilabda-válogatott jól teljesített és szerencséje is volt, ennek köszönheti, hogy 26-25-re legyőzte Németországot a franciaországi Európa-bajnokság középdöntőjének második fordulójában Nancyban.
dec. 9
20:03
Románia legyőzésével továbbra is százszázalékos Hollandia (m4sport.hu)
A magyar válogatott a középdöntő harmadik fordulójában a románok ellen lép pályára.
dec. 9
20:06
Bundesliga: sima Gladbach-sikerrel zárult a forduló (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 14. fordulójának utolsó mérkőzésén a Borussia Mönchengladbach hazai pályán 3–0-ra legyőzte a VfB Stuttgartot.
dec. 9
20:09
Hátrányba került, de fordított és győzött a Fehérvár AV19 (m4sport.hu)
A villachi együttes már a második percben megszerezte a vezetést.
dec. 9
20:12
Férfi kézi NB I: hét góllal győzött otthon a Ferencváros (She)
Hetedig győzelmét aratta a férfi kézilabda NB I-ben a Ferencváros, amely 32–25-re megverte hazai pályán a Budakalászt.
dec. 9
20:15
A MAC és a Jegesmedvék is győzött a Tipsport Ligában (m4sport.hu)
A fővárosiak Zólyomban, a diósgyőriek hazai pályán nyertek.
dec. 9
20:24
Serie A: ezért kapott piros lapot az olasz válogatott védő (She)
Az olasz élvonalbeli bajnokság 15. fordulójában a Genoa 1–1-et játszott közvetlen riválisát, a SPAL-t fogadva. A találkozó krónikájához tartozik, hogy a hazaiaktól Domenico Criscito a 11. percben, még 0–0-s állásnál piros lapot kapott.
dec. 9
20:30
NB II: A Budaörsnek nincs meg a háttere az NB I-hez – Bognár Gy. (She)
Remek hetet zárt a Budaörs labdarúgócsapata, hiszen szerdán 5–3-ra legyőzte az NB I-es Diósgyőrt a Magyar Kupában, majd vasárnap 3–1-re nyert az ETO FC Győr ellen az NB II 20. fordulójában. A Tatabányán játszott bajnoki mérkőzés után Bognár György vezetőedzővel és Czvitkovics Péterrel beszélgetett az NSO Tv stábja.
dec. 9
20:32
Bognár György – A Budaörsnek nincs meg a háttere az NB I-hez (She)
.
dec. 9
20:33
Erste Liga: gáláztak Bécsben a ferencvárosi jégkorongozók (m4sport.hu)
A Brassó simán verte az Acélbikákat.
dec. 9
20:34
Barcelona: Dembélé megint „alkotott”, újra bajban a francia (She)
Ousmane Dembélé pályafutása az FC Barcelonánál finoman szólva felemás. A katalánok fiatalja a pályán rendre remekül teljesít, ám a francia teljesen megbízhatatlan, rendre elfelejt megjelenni az edzéseken, rengeteg a probléma vele a magánéletben. És a spanyol sajtó úgy tudja, Dembélé újra bajba került…
dec. 9
20:42
Ajánló: sérült futballistából lett a sztárok személyi edzője (She)
Az Instagramra feltöltött videóival kezdte, Bradley Simmonds azóta Anglia legkeresettebb személyi edzője, és számos híresség edzésprogramjáért felel.
dec. 9
20:44
Légiósok: Megyeri győzelemre vezette az Atromitoszt (She)
Már a második helyen áll a görög labdarúgó-bajnokságban az Atromitosz, amely Megyeri Balázzsal a kapuban 4–2-re verte az Ariszt, és egy ponttal megelőzte a Xanthi otthonában 1–1-es döntetlent elérő Olympiakoszt.
dec. 9
20:54
Tipsport Liga: a Jegesmedvék legyőzték a címvédőt! (She)
A szlovák jégkorongbajnokság (Tipsport Liga) alapszakaszának vasárnapi játéknapján a liga mindkét magyar csapata győzni tudott: a DVTK a címvédő Besztercebányát fogadva szerzett három pontot, míg a MAC Újbuda a zólyomiak otthonában győzött hat gólt szerezve.
dec. 9
21:00
Női kosár NB I: nehezen nyert a címvédő a fővárosban (She)
A címvédő Sopron a vártnál nehezebben, csak hat ponttal nyert a Vasas csarnokában a női kosárlabda NB I vasárnapi játéknapján. A találkozó legjobbja a fővárosiakat erősítő Dombai Réka volt 19 ponttal.
dec. 9
21:06
Erste Liga: gólgazdag ferencvárosi siker Bécsben (She)
A magyar jégkorongbajnokság (Erste Liga) vasárnapi játéknapján nem született meglepetést, a három dobogós csapat egyaránt magabiztosan győzött: a Csíkszereda a Hokiklub Budapest, a Ferencváros a Vienna Capitals II, a Corona Brasov pedig a DAB ellen szerzett három pontot.
dec. 9
21:08
Hertha: Ő a legjobb középpályás, amióta itt vagyok – Dárdai (She)
Dárdai Pál, a Hertha BSC vezetőedzője az Eintracht Frankfurt ellen megnyert szombati Bundesliga-meccs után elégedetten nyilatkozott, sőt szerb játékosának, Marko Grujicsnak a teljesítménye kifejezetten lenyűgözte.
dec. 9
21:12
Serie A: lerúgta ellenfelét, kiállították, és neki állt feljebb (She)
Az olasz élvonalbeli bajnokság 15. fordulójában a Genoa 1–1-et játszott közvetlen riválisát, a SPAL-t fogadva. A találkozó krónikájához tartozik, hogy a hazaiaktól Domenico Criscito a 11. percben, még 0–0-s állásnál piros lapot kapott.
dec. 9
21:21
Kibuggyant a szexi sportolónő óriási melle a vörös bikiniből (Ripost)
Forró fotót lőttek róla Hawaiin. Alig valamit takar a falatnyi fürdőruha Paige szédületes testéből.
dec. 9
21:24
Férfi röpi NB I: a DEAC és a MAFC is az Extraligában (She)
A Kazincbarcika és a Pénzügyőr is háromszettes győzelmet aratott az élvonalbeli férfi röplabda-bajnokságban. A Vegyész saját közönsége előtt a MÁV Előre együttesét múlta felül, a Pénzügyőr pedig a Győr otthonában nyert.
dec. 9
21:30
Női röpi Extraliga: győzelmével élre állt a Vasas (She)
A Vasas négy játszmában felülmúlta a vendég Haladást vasárnap, így élre állt a női röplabda Extraligában.
dec. 9
21:32
micsoda kontra! A Boca Juniorsé az 1. gól a Bernabéuban (She)
A 44. percig kellett várni az első gólra a River Plate–Boca Juniors találkozón a Libertadores-kupa döntőjének visszavágóján (az első meccs 2–2-es döntetlennel végződött). A Santiago Bernabéu Stadionban a négyszeres argentin válogatott Darío Benedetto szerezte meg a vezetést csapatának, méghozzá gyönyörű kontratámadás végén!
dec. 9
21:51
Dembélé megint rossz fát tett a tűzre (m4sport.hu)
Meddig tart a türelem a fiatal franciával szemben?
dec. 9
22:12
Női kézi Eb: csapattársa térdelte tarkón a győri irányítót (She)
Mindössze hét percet játszhatott Nycke Groot, a holland női kézilabda-válogatott irányítója a Románia elleni Európa-bajnoki középdöntőn, a Győri Audi ETO KC játékosának fejét saját csapattársának térde találta el. Groot agyrázkódást szenvedett, egyelőre nem tudni, ki kell-e hagynia a következő mérkőzést.
dec. 9
22:14
ott az egyenlítés, a River is betalált a Bernabéuban (She)
Nem sokáig örülhettek a Boca Juniorsnál, a River Plate ugyanis a 68. percben Lucas Pratto találatával egyenlített a Libertadores-kupa döntőjének visszavágóján a Santiago Bernabéu Stadionban.
dec. 9
22:27
Baji Balázs: Az egész életemet megkoronázhatja a budapesti vb (m4sport.hu)
Dr. Baji Balázst, az állatorvost is bemutatjuk.
dec. 9
22:33
Cseh László: Úgy érzem, még maradt bennem kiaknázandó teljesítmény (m4sport.hu)
„Ha minden adott, sokkal jobban mennek az edzések, mint pár évvel ezelőtt.”
dec. 9
22:45
Ötcsillagos, Tokody-díjas öngóllal dőlt el az NB II rangadója (444.hu)
1-0-ra verte a Gyirmótot a Kaposvár, de nem akárhogy.
dec. 9
23:00
Ernyő nélkül – Malonyai Péter jegyzete (She)
„Első benyomások? A stadion gyönyörű, ragyogó zöld a fű, mától azon dolgozom, hogy ügyesen futballozzanak rajta a labdarúgók… És főleg eredménye...
dec. 9
23:02
Serie A: gól nélkül zárt egymással a Milan és a Torino (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) 15. fordulójának utolsó meccsén nem esett gól: a Milan odahaza döntetlent játszott a Torinóval.
dec. 9
23:04
Budapest, 2023 – Csinta Samu publicisztikája (She)
Talán gyermetegnek tetszik – hiszen belátom, annyi jóval fontosabb dolog van –, de röviddel az eredményhirdetés után hirtelen belém nyilallt a k...
dec. 9
23:06
La Liga: lezárta rossz sorozatát a Valladolid (She)
Sorozatban négy nyeretlen bajnoki után visszatalált a győztes útra a Real Valladolid, amely a La Liga 15. fordulójában a Real Sociedadot győzte le 2–1-re idegenben.
dec. 9
23:08
Kiélezett meccs németveréssel; Lanzafame motivációi (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.
dec. 9
23:12
Libertadores-kupa: a Riveré a trófea, de sok idő kellett hozzá (She)
A Libertadores-kupa döntőjének korábban többször elhalasztott visszavágóján a River Plate hosszabbítás után 3–1-re legyőzte a Boca Juniorst a madridi Santiago Bernabéu Stadionban, ezzel megnyerte a sorozatot.

Keresés