2019. február 24. vasárnap

febr. 24
15:15
Bravúros tatabányai győzelem a Hannover ellen (m4sport.hu)
A Tatabánya második csoportjában.
febr. 24
15:39
Oliver Kahn lehet a Bayern München ügyvezetője (ATV)
A korábbi Európa-bajnok kapus és csapatkapitány, Oliver Kahn lehet a Bayern München labdarúgóklub következő ügyvezetője.
febr. 24
15:45
A Bayern kapuslegendája válthatja posztján Rummeniggét (m4sport.hu)
Egy évig biztosan a vezetőség tagja lesz.
febr. 24
15:45
Oliver Kahn lehet a Bayern München ügyvezetője (HírTV)
A korábbi Európa-bajnok kapus és csapatkapitány, Oliver Kahn lehet a Bayern München labdarúgóklub következő ügyvezetője.
febr. 24
15:51
Pazar siker, szenzációs magyar világcsúcs született (Ripost)
Magabiztos fölénnyel nyert Major Veronika a 25m pisztoly versenyszámban Újdelhiben.
febr. 24
16:09
NB II: négyet kapott a Gyirmót Soroksáron, a Balmaz legyőzte a Budaörsöt (She)
A labdarúgó NB II 25. fordulójának legnagyobb meglepetése, hogy a Soroksár 4–2-re legyőzte a játéknap előtt még az első helyen álló Gyirmótot. Szepessy László együttese most először kapott négy gólt a bajnokságban. Három ponttal tért haza a Kazincbarcika Dorogról, a Nyíregyháza hazai pályán csak egy góllal verte meg a sereghajtó Monort.
febr. 24
16:09
Egy korábbi legenda lehet a Bayern München ügyvezetője (Infostart)
A korábbi Európa-bajnok kapus és csapatkapitány, Oliver Kahn lehet a Bayern München labdarúgóklub következő ügyvezetője.
febr. 24
16:21
Kézi: Rosta még ritkán gondol a szegedi BL-meccsekre; Matics sajnálja, hogy elmegy (She)
Hiába vezetett többször is négy góllal az első félidőben a Hannover-Burgdorf férfi kézilabdacsapata a Tatabánya vendégeként, a magyarok 28–25-re győztek az EHF-kupa csoportkörében. A találkozó után az NSO Tv stábja Vladan Matics vezetőedzővel, illetve a nyártól Szegeden játszó ifjabb Rosta Miklóssal beszélgetett.
febr. 24
16:23
Kézi – Rosta még ritkán gondol a szegedi BL-meccsekre; Matics sajnálja, hogy elmegy (She)
.
febr. 24
16:27
Németország: Oliver Kahn lehet a Bayern München ügyvezetője (She)
A korábbi Európa-bajnok kapus és csapatkapitány, Oliver Kahn lehet a Bayern München labdarúgóklub következő ügyvezetője.
febr. 24
16:33
Evezés: a magyar válogatott tagjai jó erőben várják a horvát edzőtábort (She)
Hétfőtől a horvátországi Skradinban három szakember útmutatásával edzőtáborozik a magyar evezős-válogatott 23 versenyzője, többségük a hétvégén a 29. ergométeres országos bajnokságon Győrben bizonyította téli alapozó munkájának eredményességét.
febr. 24
16:39
Birkózás: Lőrincz Viktor döntős a Magyar Nagydíjon (She)
Lőrincz Viktor az aranyéremért léphet majd szőnyegre a 87 kilogrammosok között vasárnap, a győri kötöttfogású birkózó Magyar Nagydíj – Polyák Imre emlékverseny zárónapján, amelyen további három magyar a harmadik helyért küzdhet.
febr. 24
16:57
Férfi kézi BL: Telekom Veszprém–Meskov Breszt – ÉLŐ (She)
A Telekom Veszprém a Meskov Bresztet fogadja a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 13. fordulójában. Kövesse figyelemmel a mérkőzés alakulását élő, szöveges tudósításunk segítségével!
febr. 24
16:57
Stollárék döntő rövidítés után másodikok a budapesti női tenisztornán (m4sport.hu)
Stollár harmadszor jutott páros döntőbe, s ezekből egyszer ünnepelhetett.
febr. 24
16:59
Tenisz: nincs címvédés, Stollár és párja elbukta a döntőt (She)
Stollár Fanny és a brit Heather Watson szuper tie-breakben kapott ki a Budapesten zajló WTA-torna páros versenyének döntőjében a Jekatyerina Alekszandrova, Vera Zvonarjova orosz kettőstől.
febr. 24
17:03
Serie A: negatív idényrekordba szaladt a Juventus, de így is nyert (She)
A Juventus Paulo Dybala góljával 1–0-ra nyert Bolognában, Nagy Ádám együttese ellen az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 25. fordulójában. A magyar középpályás nem lépett pályára. A Sassuolo a SPAL-lal, a Chievo a Genoával játszott döntetlent saját közönsége előtt – utóbbiban Schäfer András nem került be a mérkőzésre nevezett keretbe.
febr. 24
17:09
PL: nem bírt egymással az MU és a Pool, az Arsenal örülhetett (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 27. fordulójában a Manchester United odahaza gól nélküli döntetlent játszott az élre így visszaugró Liverpoollal. Az Arsenal a sikerével visszaelőzte az MU-t.
febr. 24
17:09
Hosszabbítás után került a kupa a Berettyóhoz (m4sport.hu)
A Veszprém a végsőkig küzdött.
febr. 24
17:15
Hosszú Katinka külföldre ment: buja mosolyok a fotózáson (Infostart)
A sztár attól (is) sztár, hogy profin állja a fotózást.
febr. 24
17:15
Budapesti női tenisztorna: Stollár nem védte meg a címét párosban (ATV)
A címvédő Stollár Fanny - oldalán a brit Heather Watsonnal - 6:4, 4:6, 10-7-re kikapott a budapesti 250 ezer dollár (70 millió forint) összdíjazású keménypályás női tenisztorna páros versenyének döntőjében.
febr. 24
17:21
Dybala beállt és győztes gólt szerzett a Bologna ellen (m4sport.hu)
Nagy Ádám nem kapott lehetőséget.
febr. 24
17:27
Angol Ligakupa: Chelsea–Manchester City döntő élőben az NSO-n! (She)
A címvédő Manchester City a Chelsea-vel találkozik az angol Ligakupa döntőjében. Kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
febr. 24
17:33
Bundesliga: magabiztosan nyert a Frankfurt Doll együttese ellen (She)
Ante Rebic, Luka Jovics és Filip Kosztics góljával a Frankfurt 3–0-ra nyert a Hannover otthonában a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 23. fordulójában. Jovics mindhárom gólból kivette a részét.
febr. 24
17:33
Kislányának rendez világversenyt (BorsOnline)
Bár a szervezők egy hazai rendezésű, nemzetközi versenyt akartak létrehozni, amelyen a magyar és külföldi gyerekcsapatok összemérhetik a tudásukat, a kezdeményezés mára túlnőtt az eredeti terveken: a Budapest Kupa néhány év alatt a világ második legnagyobb szinkronkorcsolya versenye lett. A Tüskecsarnokban március 1-3. között 18 ország, 74 csapa
febr. 24
17:35
Futsal: a Berettyóújfalu nyerte meg a Magyar Kupát (She)
A Berettyóújfalu nyerte a férfi futsal Magyar Kupát, mivel vasárnap a szigetszentmiklósi döntőben hosszabbítás után 4–3-ra legyőzte a Veszprémet.
febr. 24
17:39
Superbike-vb: Sebestyén Péter nyolcadik a idénynyitón (She)
Sebestyén Péter a nyolcadik helyen ért célba a gyorsaságimotoros Superbike-világbajnokság Supersport kategóriájának vasárnapi szezonnyitó versenyén az ausztráliai Phillip Islanden.
febr. 24
17:41
Vívó vk: Pusztai Liza hatodik a kairói Grand Prix-n (She)
Pusztai Liza a hatodik helyen végzett a kairói női kard Grand Prix-n.
febr. 24
17:45
Északisí-vb: német dupla, első svéd, újabb norvég arany (She)
Az ausztriai Seefeldben férfi és női sífutó sprintváltókkal, északiösszetett csapatsprinttel illetve síugró csapatversennyel folytatódott az északisí világbajnokság.
febr. 24
17:45
Manchesteri öröm az MU–Pool derbi után (m4sport.hu)
Solskjaernak már az első félidőben hármat kellett cserélnie.
febr. 24
17:57
Tenisz: 3/3 Kukuskin ellen – megvan Cicipasz második tornagyőzelme (She)
Az első helyen kiemelt Sztefanosz Cicipasz nyerte meg a 744 ezer euró (236.2 millió forint) összdíjazású marseille-i keménypályás férfi tenisztornát, miután a vasárnapi döntőben két szoros szettben jobbnak bizonyult a kazah Mihail Kukuskinnál.
febr. 24
17:57
Vallomás, Bale miatt távozott a Real Madrid edzője (Ripost)
Gareth Bale játéka nem tetszett a Real Madrid mesterének, aki lecserélte. Ezzel kezdődött a kálváriája.
febr. 24
17:59
FFT: Sajnálom, hogy kevés lehetőséget kaptam a válogatottban – Woodgate (She)
Milyen volt Zidane-nal és társaival Madridban? Hányszor játszott sérülten titokban? Miért vett háromkerekű autót? Ki a keményebb: Drogba vagy Shearer? A FourFourTwo olvasóinak kérdéseire válaszol: Jonathan Woodgate.
febr. 24
18:21
La Liga: Morata első atléticós gólja rögvest sikerrel párosult (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 25. fordulójában az Atlético Madrid a papírformának megfelelően legyőzte a Villarrealt.
febr. 24
18:23
két másodperc az első szabálytalanságig a Chelsea–City döntőn (She)
Alig kellett két másodperc a Chelsea–Manchester City angol Ligakupa-döntő játékvezetőjének, hogy a sípjába fújjon. A kezdőrúgás után Jorginho szinte azonnal nekiment Sergio Agüerónak, így szabadrúgással jöhetett Pep Guardiola csapata.
febr. 24
18:33
Liga 1: eldőlt, biztos a Sepsi OSK helye a felsőházi rájátszásban (She)
Egy héttel azután, hogy a Sepsi OSK 1–0-s idegenbeli győzelmével megsemmisítette a Gaz Metan esélyeit a román élvonal felsőházi rájátszásba jutására, a székelyföldi együttes éppen a medgyesi csapatnak köszönhetően biztosította be helyét a Liga 1 legjobb hat csapata között.
febr. 24
18:39
Férfi kézi BL: pocsék kezdés után sima veszprémi siker (She)
A Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata borzasztóan kezdte a Meskov Breszt elleni hazai BL-mérkőzését, de végül sima, 28–20-as győzelmet aratott.
febr. 24
18:39
Kiböjtölte első felsőházas sikerét az AV19 (m4sport.hu)
Az első perctől kezdve vezettek Salzburgban.
febr. 24
18:39
Takács László lábán sosem dadogott a labda (BorsOnline)
Takács László arról ne­vezetes, hogy éppen soros munkahelyén mindig a maximumot nyújtja. Így volt ez Fradi-játékos korában is. Az elbontott Üllői úti stadion klubháza mögötti kakasülőn helyet foglaló Albert Flórián, Rákosi Gyula, Szűcs Lajos trióhoz rendre így rikkantott fel Monostori Károly technikai mindenes: Flórikám, nyugodtan fordítsatok hátat
febr. 24
18:45
Eurofutball: az Ajax ötöt vágott, iksz a PSV-Feyenoordon (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 23. fordulójának rangadóján a PSV otthon 1–1-es döntetlent játszott a Feyenoorddal.
febr. 24
18:57
Ajánló: végtaghiányosan sem hiábavaló az élet (She)
Joaquin Kini Carrasco húszévesen, tehetséges kosárlabdázóként egy balesetben elveszítette a karját, de manapság már nem bánkódik emiatt. Bár eleinte fizikailag és érzelmileg is szenvedett, végül a sport segítségével sikerült talpra állnia.
febr. 24
18:59
Gyorskorcsolya: orosz és japán aranyérem a sprint-vb-n (She)
A férfiaknál az orosz Pavel Kulizsnyikov, míg a nőknél a japán Kodaira Nao nyerte a gyorskorcsolyázók sprint világbajnokságát Heerenveenben.
febr. 24
19:03
EBEL: megvan a Fehérvár első győzelme a középszakaszban (She)
Az osztrák jégkorongbajnokság (EBEL) középszakaszának 5. fordulójában a Fehérvár AV19 a liga egyik legdrágább csapata, a Red Bull Salzburg otthonába látogatott, ahol arra készült, hogy megszerezze első pontjait a felsőházban.
febr. 24
19:03
Elképesztő második félidővel verte a Veszprém a Bresztet (m4sport.hu)
Zsinórban hatodszor győztek a bakonyiak.
febr. 24
19:05
NB II: újabb Vasas-bukta, ezúttal Békéscsabán (She)
A labdarúgó NB II 25. fordulójában a Békéscsaba hazai pályán 2–1-re legyőzte a Vasast. Az első negyedóra végén a volt csabai Birtalan Botond büntetőből szerzett góljával a fővárosiak jutottak előnyhöz, a békési gárda azonban Urbin Péter duplájával fordítani tudott. A Vasas ezzel négy idei bajnokijából a harmadikat vesztette el.
febr. 24
19:07
Férfi röpi Extraliga: az éllovas Pénzügyőr legyőzte a Kaposvárt (She)
Az éllovas Pénzügyőr ötödik mérkőzését is három szettben nyerte meg a férfi röplabda Extraliga alapszakaszában, miután vasárnap jobbnak bizonyult a vendég Kaposvárnál.
febr. 24
19:09
PL: hat szó, két káromkodás – Klopp „villámértékelése” Solskjaernak (She)
Amint beszámoltunk róla, a Liverpool gól nélküli döntetlent játszott a Manchester Uniteddal az Old Traffordon. A vendégek mestere, Jürgen Klopp kifejezetten egyedi módját választotta a mérkőzést követő gratulációnak, (ön)kritikusan értékelve a találkozót Ole Gunnar Solskjaernak.
febr. 24
19:15
Birkózás: Lőrincz Viktor megvédte címét a Magyar Nagydíjon (She)
Lőrincz Viktor a papírformának megfelelően megvédte vímét a 87 kilogrammosok között vasárnap, a győri kötöttfogású birkózó Magyar Nagydíj – Polyák Imre emlékverseny zárónapján, amelyen Szilvássy Erik és Lám Bálint is bronzérmet szerzett.
febr. 24
19:15
Lőrincz Viktor megállíthatatlanul söpörte be a Magyar Nagydíjat (m4sport.hu)
A döntő 6-0 lett.
febr. 24
19:57
Férfi kézilabda BL - Sorozatban hatodszor győzött a Veszprém (Infostart)
A Telekom Veszprém nyolc góllal legyőzte a fehérorosz Meskov Breszt csapatát vasárnap a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 13. fordulójában.
febr. 24
19:57
Ligue 1: szárnyal a Monaco, a PSG-t legyőző Lyont is megverte (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 26. fordulójában a Reims 4–2-re nyert a Montpellier vendégeként, a Marseille nem bírt a Rennes-nel.

Keresés