2019. február 24. vasárnap

febr. 24
19:59
NB II: a Kaposvár másodszor is legyőzte és pontszámban beérte a ZTE-t (She)
A labdarúgó NB II 25. fordulójának záró mérkőzésén a Kaposvár Hegedűs Dávid szöglet után fejes góljával 1–0-ra legyőzte a vendég Zalaegerszeget, amely a második játékrész felét emberhátrányban küzdötte végig. Az újonc somogyi gárda így mind a kétszer jobbnak bizonyult ellenfelénél ebben a bajnokságban, és pontszámban beérte a zalai gárdát, valamint
febr. 24
20:03
Tipsport Liga: nyert és előzött a MAC, kikaptak a Jegesmedvék (She)
A szlovák jégkorongbajnokság (Tipsport Liga) alapszakaszának utolsó előtti fordulójában vasárnap a MAC Újbuda az idény során először tudott odahaza győzni a HC Detva ellen, ezzel megelőzte ellenfelét a tabellán, míg a DVTK simán kikapott a Trencín otthonában, így eldőlt, hogy biztosan a nyolcadik helyen zárja az alapszakaszt.
febr. 24
20:03
Óriási küzdelem Budapesten, erre figyeltek a sportrajongók (Ripost)
Stollár Fanny a brit Heather Watson oldalán elvesztette a dönt­ő­t a bu­da­pesti 250 ezer dol­lár (70 mil­lió fo­rint) össz­dí­ja­zású ke­mény­pá­lyás női te­nisz­tor­nán.
febr. 24
20:05
Bundesliga: a BVB véget vetett a Leverkusen nagy sorozatának (She)
A labdabirtoklás önmagában keveset ér – erről kapott fájdalmas leckét Dortmundban a Leverkusen, amely zsinórban négy megnyert mérkőzést követően 3–2-es vereséget szenvedett a BVB otthonában a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 23. fordulójában.
febr. 24
20:15
Chelsea: döbbenetes jelenet! Kepa megtagadta, hogy Sarri lecserélje (She)
A Chelsea kapusát a hosszabbítás hajrájában ápolni kellett, majd úgy tűnt, le is cserélik, ám Kepa a pályáról felülbírálta edzőjét, és hiába dühöngött az oldalvonal mellett Maurizio Sarri mester, a kapus nem volt hajlandó elhagyni a játékteret.
febr. 24
20:21
Serie A: lengyeljei vezetésével győzött a Napoli Parmában (She)
Az olasz élvonal 25. fordulójának kora esti mérkőzésén a bajnoki tabellán második Napoli könnyed kiütéses győzelmet aratott a Parma otthonában.
febr. 24
20:27
Angol Ligakupa: a Manchester City nyerte meg a döntőt (She)
A Manchester City nyerte meg az angol labdarúgó Ligakupát. A döntőben gól nélküli 120 percet követően tizenegyespárbajban legyőzte a Chelsea-t.
febr. 24
20:33
Nyert a Kaposvár - három 50 pontos csapat vezeti az NB II-t (m4sport.hu)
A Gyirmót, a ZTE és a Kaposvár.
febr. 24
20:39
Két büntetőt adott a Levante a Real Madridnak (She)
Büntetőből szerzett két góllal 2–1-re nyert a Real Madrid a Levante otthonában a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a La Liga 25. fordulójában.
febr. 24
20:45
A Manchester City tizenegyespárbajt követően védte meg címét a Ligakupában (Infostart)
A Manchester City megvédte címét az angol labdarúgó Ligakupában, miután a vasárnapi, londoni döntőben tizenegyespárbajt követően legyőzte a Chelsea-t.
febr. 24
20:45
Angol Ligakupa: ön mit gondol Kepa döbbenetes tettéről? (She)
Mint ismert, a Manchester City nyerte meg az angol labdarúgó Ligakupát, mivel a döntőben gól nélküli 120 percet követően tizenegyespárbajban legyőzte a Chelsea-t. A mérkőzés egyik legdöbbenetesebb jelenete az volt, amikor Kepa Arrizabalaga Maurizio Sarri vezetőedző utasítása ellenére nem hagyta el a játékteret a tizenegyespárbaj előtt. Ön mit g
febr. 24
20:45
Sarrit edzői mivoltában alázta meg a Chelsea kapusa – A Cityé a Ligakupa (m4sport.hu)
Percig állt a játék, de a kapus nem járult hozzá a lecseréléséhez.
febr. 24
21:15
nézze meg Maurizio Sarri dührohamát! (She)
Mint arról korábban beszámoltunk, Kepa Arrizabalagát a Chelsea–Manchester City angol Ligakupa-döntő hosszabbítás hajrájában ápolni kellett, majd úgy tűnt, le is cserélik, ám a spanyol kapus a pályáról felülbírálta edzőjét, és hiába dühöngött az oldalvonal mellett Maurizio Sarri, Kepa nem volt hajlandó elhagyni a játékteret. Nézze meg az olasz ve
febr. 24
21:21
Tenisz: újra Van Uytvanck nyerte meg a budapesti tornát (She)
A belga Alison Van Uytvanck megvédte címét a budapesti kemény pályás női tenisztornán, a vasárnapi döntőben legyőzte a cseh Markéta Vondrousovát.
febr. 24
21:39
Chelsea: félreértés? „Igaza volt Kepának” – Sarri (She)
Maurizio Sarri félreértésről beszélt azután, hogy Kepa, a Chelsea kapusa nem jött le a pályáról a Manchester City elleni angol Ligakupa-döntőn annak ellenére, hogy a negyedik játékvezető már felmutatta a cserét jelző táblát.
febr. 24
21:39
A Dortmund lezárta tragikus hónapját (m4sport.hu)
Azért ezúttal is beszedett két gólt.
febr. 24
21:57
Kézi BL: a Barcelona nyolc góllal nyert a címvédő otthonában (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének a 13. fordulójában a Barcelona és a Paris Saint-Germain is idegenben nyert, előbbi a címvédő Montpellier, utóbbi a Celje otthonában győzött.
febr. 24
21:57
Sarri érdekes magyarázatot adott a Kepával történtekre (m4sport.hu)
Azért ez nehezen hihető.
febr. 24
21:59
Chelsea: Kepa nem érdemelt lapot, döntése szabályos volt – itt az indoklás (She)
Jonathan Moss helyesen járt el, Kepa döntése szabályos volt, amikor megtagadta a cserét az angol Ligakupa döntőjében a hosszabbítás utolsó másodperceiben – mondta a szabálykönyv alapján Bede Ferenc, korábbi élvonalbeli játékvezető az NSO megkeresésére.
febr. 24
22:45
La Liga: nagyon szenvedett a Levante ellen, de nyert a Real (She)
Büntetőből szerzett két góllal 2–1-re nyert a Real Madrid a Levante otthonában a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a La Liga 25. fordulójában.
febr. 24
22:47
Serie A: a 101. percben bukta győzelmét az Inter Firenzében (She)
Az olasz bajnokság 25. fordulójának utolsó vasárnapi mérkőzésén az Inter már a 17. másodpercben hátrányba került, s bár fordított és már 3–1-re is vezetett a Fiorentina otthonában, végül mégsem örülhetett győzelemnek: a hazaiak egy óriási szabadrúgással, majd a 101. percben értékesített tizenegyessel egy pontot szereztek a 3–3-mal záruló mérkőzésen
febr. 24
22:51
Légiósok: Balogh csereként is győztes gólt lőtt a ciprusi rangadón (She)
Balogh Norbert fél órát kapott az Apollon–APOEL ciprusi rangadón, s bár nem indult jól számára az összecsapás – együttese négy perccel később gólt kapott – az APOEL hamarosan egyenlített, majd a 84. percben a magyar támadó góljával fordított is. Baloghék ezzel átvették a vezetést a bajnokságban.
febr. 24
23:09
Büntetőgólokkal nyert a Real Madrid (m4sport.hu)
Az Atléti is hozta a kötelezőt.
febr. 24
23:27
A fiataloknak és a minőségi légiósoknak is vonzó lett az NB I (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.
febr. 24
23:45
Hajrá, Inter! – Malonyai Péter publicisztikája (She)
Érnek még meglepetések. Végigböngészve a téli átigazolási időszak listáját, rácsodálkoztam, hogy a tizenkét élvonalbeli csapat által megszerzett...
febr. 24
23:51
Módosult tudatállapot – Lipiczky Ágnes jegyzete (She)
Ha a siker receptjéről, hozzávalóiról faggatja a sportolót az ember, a kemény edzések, a szerencse vagy éppen a magabiztosság mellett mind...
febr. 24
23:57
Hétfői sportműsor: Gulácsiék Szalaiék ellen (She)
Gulácsi Péter és Willi Orbán Lepizigje Szalai Ádám Hoffenheimje ellen lép pályára a Bundesliga 23. fordulójának utolsó mérkőzésén. Egy spanyol és két portugál bajnoki, valamint egy török rangadó a napi futballprogram. Bőséges teniszprogram mellett Újdelhiben folytatódik a sportlövők olimpiai kvalifikációs versenye. Íme, a hétfői sportműsor.

Keresés