2019. március 31. vasárnap

márc. 31
12:24
Megvan a fotó, cenzúrázták Hosszú Katinkát (Ripost)
Az Iron Lady már az olimpiát is szóba hozta a magyar úszóbajnokságot követően. A kétszáz és a négyszáz vegyes biztos pont nála.
márc. 31
12:33
A Tottenham tízszeres áron adná tovább Eriksent a Real Madridnak (m4sport.hu)
Zidane az új Modricot látja benne, helyzete hasonlít Eden Hazard-éhoz.
márc. 31
12:54
harapás és diszkvalifikáció a bokszmeccsen (She)
Botrányos körülmények között, diszkvalifikációval zárult a szombat éjszaka Liverpoolban megrendezett David Price vs. Kash Ali nehézsúlyú ütközet.
márc. 31
12:57
Bahreini Nagydíj – rajtrács (m4sport.hu)
Innen várja a mezőny lámpák szabad jelzését!
márc. 31
13:03
Kárpáti Petra ezüstérmet szerzett a karate-Eb-n (m4sport.hu)
A magyar parasportolónak ez az első érme világversenyen.
márc. 31
13:09
Példátlan bravúr a fociakadémiák országában: a Kisvárdában egyetlen egy magyar kezdett a Fradi ellen, de őt is lecserélték egy légiósra (444.hu)
Nemzetközi Bajnokság.
márc. 31
13:12
Játékossors: „Megtisztelő, de ennél többet érdemlek” – ezért utasította vissza a Barcát (She)
Odion Ighalo, a kínai élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Sanghaj Senhua nigériai támadója a téli átigazolási időszakban visszautasította a Barcelona ajánlatát, most ennek okairól is beszélt.
márc. 31
13:18
Férfi kézi BL: Sabaté győzni jött Szegedre – legalább hárommal (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a Wisla Plock, a volt magyar szövetségi kapitány Xavier Sabaté edző csapata bizakodva érkezik az esélyesebb, a kölni négyes döntőbe igyekvő Szegedhez. A 17 órakor kezdődő mérkőzésről élő, szöveges tudósítást olvashat a Nemzeti Sport Online-on!
márc. 31
13:18
Megszólalt Dárdai Pál a súlyos vereség után (Infostart)
A Hertha BSC 5-0-ra kapott ki az RB Leipzig otthonában a német futballbajnokság 27. fordulójában. A berliniek vezetőedzője szerint a vereség nagyobb különbségű is lehetett volna.
márc. 31
13:48
Karate Eb: magyar érem a paraversenyeken is (She)
Kárpáti Petra ezüstérmet szerzett a tanulásban akadályozott nők kategóriájában a spanyolországi Guadalajarában rendezett karate Európa-bajnokságon.
márc. 31
14:00
La Liga: döntetlen született a korábbi újpestiek csatáján (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 29. fordulójának vasárnap déli mérkőzésén Enisz Bardi együttese, a Levante otthon 2–2-es döntetlent játszott Marko Dmitrovics csapatával, az Eibarral.
márc. 31
14:21
„Látták ezt?!” – Csodájára járnak a veszprémi kézis góljának (m4sport.hu)
Dejan Manaszkov varázsolt a Sporting elleni visszavágón.
márc. 31
14:23
Motorgondok tartották távol a Renault-t a top 10-től (m4sport.hu)
Daniel Ricciardo a tizedik, Nico Hülkenberg a 17. helyről várja a bahreini rajtot.
márc. 31
14:24
Gullit ingyen sem kellett, Maradona inkább katona lett, nem a Juventusé (She)
Ember tervez, Isten végez – legalábbis ezzel szoktuk vigasztalni magunkat és egymást, ha szokás szerint kudarcot vallunk. Igaz ez a labdarúgás világának egyik legérdekesebb szegmensére, az átigazolásokra is. Feleség, szülő, részegség, szolárium, luxuskocsi, emberrablás, halálos fenyegetés, kapzsi ügynök, bruttósítás, elromlott faxgép, veszkócsizma,
márc. 31
14:30
Serie A: Zapata újra lecsapott idegenben, fordított az Atalanta (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában az Atalanta 3–1-re nyert a meccs elején még vezető Parma otthonában.
márc. 31
14:30
Böde Dániel kimaradt a Fradi keretéből, fény derült az igazságra (Ripost)
A Ferencváros szombaton a magyar válogatott csatár nélkül nyert Kisvárdán. Szerhij Rebrov a meccs után kitért a népszerű támadóra is.
márc. 31
14:33
Európai középcsapatból érkezett, debütálásán beárazta az MLS-t (m4sport.hu)
Az egész stadion állva tapsolta.
márc. 31
14:42
Tottenham: Gascoigne és a többiek – megvolt a főpróba az új stadionban (She)
A Tottenham és az Internazionale öregfiúkcsapata tartotta a főpróbát szombaton a Spurs új stadionjában. A találkozót 5–4-re az olasz csapat nyerte meg.
márc. 31
15:09
Sós Csaba: Látványos, ütős, erős ob volt (Azenpenzem)
A szövetségi kapitány szerint összességében nagyon látványos, nagyon ütős, nagyon erős volt az úszók országos bajnoksága, amely szombaton este ért véget Debrecenben.
márc. 31
15:12
Úszás: a kapitány beszélt Szabó Szebasztián és Szilágyi Csaba „honosításáról” is (She)
Sós Csaba szövetségi kapitány szerint „összességében nagyon látványos, nagyon ütős, nagyon erős” volt az úszók országos bajnoksága, amely szombat este ért véget Debrecenben.
márc. 31
15:14
F1: főnöke kiakadt Grosjean büntetése kapcsán (She)
Feltartás miatt három hellyel hátrébb sorolták Romain Grosjeant a szombati időmérő után, ráadásul a Haas versenyzője egy büntetőpontot is kapott. Főnöke, Günther Steiner szerint teljesen rossz döntést hoztak a sportfelügyelők, akikről egyébként sincs túl jó véleménye az olasz szakembernek.
márc. 31
15:18
Skócia: kiállítás és három gól, a 86. percben dőlt el az Old Firm (She)
Alfredo Morelos felesleges kiállítása után a Rangers még vissza tudott jönni a mérkőzésbe, ám a Celtic James Forrest 86. percben szerzett góljával végül 2–1-re győzött és otthon tartotta a három pontot a skót élvonalbeli labdarúgó bajnokság 31. fordulójában a Glasgow-i derbin.
márc. 31
15:21
A magyar válogatott két kulcsembere is kihagyja a torna-Eb-t (m4sport.hu)
Kovács Zsófia és Dévai Boglárka sem hadra fogható.
márc. 31
15:24
Sós Csaba: Cseh László lehet még főszereplő (Infostart)
Sós Csaba szövetségi kapitány szerint "összességében nagyon látványos, nagyon ütős, nagyon erős" volt az úszók országos bajnoksága, amely szombaton este ért véget Debrecenben.
márc. 31
15:36
Rápihen a következő szezonra az NBA királya (Infostart)
Az alapszakaszból hátralévő hat mérkőzésen már nem lép pályára LeBron James, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásáról lemaradó Los Angeles Lakers sztárjátékosa.
márc. 31
15:36
Torna Eb: Kovács Zsófia és Dévai Boglárka sem indul (She)
Kovács Zsófia és Dévai Boglárka sem indul a tornászok április 10-én kezdődő lengyelországi Európa-bajnokságán.
márc. 31
15:39
A Milákot legyőző Szabó Szebasztián a vb-n már magyar válogatott lehet (m4sport.hu)
Többváltozós az egyenlet: elsősorban neki kell akarnia, de az ajtó nyitva áll.
márc. 31
15:42
Korzika rali: Thierry Neuville győzött és az élre állt (She)
A belga Thierry Neuville nyerte a Korzika ralit, a világbajnoki sorozat negyedik viadalát, s ezzel összetettben is az élre állt.
márc. 31
15:44
Férfi kézi BL: szenzációs gólt szerzett a Veszprém szélsője (She)
Mint arról beszámoltunk, a Telekom Veszprém hazai pályán 35–29-re nyert a Sporting CP ellen, így kettős győzelemmel jutott be a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe. Az első félidő hajrájában a veszprémiek szélsője, Dejan Manaszkov pazar gólt szerzett: az északmacedón kézilabdázó egy lerohanás végén a háta mögött pattintotta a kapuba a l
márc. 31
15:46
Premier League: „A Manchester City egy Ferrari, a Liverpool...” (She)
Graeme Sounesst, a Liverpool korábbi játékosát, a Sky Sports jelenlegi szakértőjét arról kérdezték egy Premier League-gel kapcsolatos műsorban, hogy mit gondol a két együttes bajnoki versenyfutásáról.
márc. 31
15:48
Lengyelország: Nalepa a Fradi–Újpesthez hasonlította a keddi rangadót (She)
Pénteken rangadót nyert a Lechia Gdansk, amely hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Piast Gliwicét a lengyel labdarágó-bajnokság élvonalában, így megőrizte vezető helyét. A listavezető kedden északi rangadót vív a szomszéd Arka Gdyniával, de a korábbi Fradi-játékos, Michal Nalepa szerint nincs ok a félelemre.
márc. 31
15:50
PAFC: a szombathelyi vereség után oda a csapat szabadnapja (She)
Radoki János, a Puskás Akadémia vezetőedzője megbüntette csapatát, miután az 3–0-s vereséget szenvedett a Szombathelyi Haladástól. A tréner az M4 Sport kamerája előtt jelentette ki, bár az eredeti tervek szerint vasárnap szabadnapot kaptak volna a játékosok, ez elmarad, mert teljesítményük alapján már szombaton kivettek egy pihenőnapot…
márc. 31
16:00
NB II: a 30. forduló élő eredménykövetése az NSO-n! (She)
A 30. fordulót rendezik vasárnap a labdarúgó NB II-ben. A játéknap érdekessége, hogy három párosításban is korábbi hosszú élvonalbeli múlttal rendelkező csapatok ütköznek meg egymással. Kísérje figyelemmel a mérkőzések alakulását a Nemzeti Sport Online élő eredménykövetője segítségével, kommenteljen, olvassa el az összefoglalókat, majd mondja el vé
márc. 31
16:27
„Igazi fekete nap” – Dárdai egyenként előveszi játékosait (m4sport.hu)
„A senki földjén vagyunk, lassan elfelejthetjük a nemzetközi szereplést” – mondta a Hertha edzője a lipcsei zakó másnapján.
márc. 31
16:36
Női kézi: a Siófok még több magyarral váltaná valóra BL-álmát (She)
Fodor János, a Siófok KC tulajdonos-ügyvezetője a DIGI Sport híradójának azt mondta: csapatával mindenféleképpen a magyar kézilabdát szeretnék szolgálni, ezért az a cél, hogy több magyar legyen a keretben, mint külföldi. Egyúttal kiemelte: adott esetben igenis lehet női Bajnokok Ligája-meccset rendezni a Kiss Szilárd Arénában.
márc. 31
16:38
F1: műszaki gondok Leclerc-nél, Hamilton átvette a vezetést – ÉLŐ (She)
Élete első pole pozícióját szerezte Charles Leclerc a Bahreini Nagydíj időmérőjén, így a Ferrari versenyzője várhatja az első helyről a piros lámpák kialvását az 57 körös versenyen. Az olasz istálló ráadásul a teljes első sort kisajátította, ugyanis a második helyről Sebastian Vettel vághat neki a futamnak. A harmadik pozícióból induló Lewis Hamilt
márc. 31
16:42
Férfi kézi EHF-kupa: a Tatabánya győzelemmel zárta a csoportkört (She)
A Grundfos Tatabánya Győrben 30–27-re legyőzte az északmacedón Rabotnikot a férfi kézilabda EHF-kupa csoportkörének utolsó fordulójában.
márc. 31
16:45
Európa Kupa-bronzérmes a magyar női vízilabda-válogatott (m4sport.hu)
A magyar lányok 24 gólos meccsen győzték le a házigazdát.
márc. 31
16:48
Keszthelyi-parádéval megvan a bronzérem (Infostart)
A magyar női vízilabda-válogatott bronzérmet nyert az Európa Kupa Torinóban zajló hatos döntőjében: Bíró Attila együttese a vasárnapi helyosztón két góllal, 13-11-re győzte le a házigazda olasz csapatot. A mérkőzés legjobbja a féltucat gólt szerző Keszthelyi Rita volt.
márc. 31
16:51
Dárdai: Edzői karrierem legsúlyosabb veresége (444.hu)
Ötöt kapott a Hertha Lipcsében, de az edző szerint lehetett volna nyolc is.
márc. 31
16:51
Dárdai Pál: Ez fekete nap volt (Azenpenzem)
Egyéni elbeszélgetéseket helyezett kilátásba Dárdai Pál vezetőedző, miután a Hertha 5-0-ra kikapott szombaton Lipcsében a német labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában.
márc. 31
17:00
Fortuna Liga: a Slovan büntetőt hibázott, de így is két góllal verte a DAC-t (She)
A Slovan hazai pályán, 14 030 néző előtt 3–1-re legyőzte a Dunaszerdahelyt a szlovák élvonalbeli labdarúgó bajnokság (Fortuna Liga) rájátszásában. A vendégeknél a születésnapos Eric Davis büntetőből szerzett gólt.
márc. 31
17:02
Alilovic-parádé, magabiztos sikerrel jutott nyolc közé a Szeged (She)
Az első mérkőzésen aratott kétgólos siker után Szegeden Juan Carlos Pastor csapata Mirko Alilovic és Bánhidi Bence vezérletével hét góllal győzte le a Wisla Plockot, így továbbjutott a férfi kézilabda Bajnokok Ligájának negyeddöntőjébe, ahol a Vardar Szkopjéval találkozik.
márc. 31
17:06
Serie A: a Napoli a félidők elején elintézte a Romát odahaza (She)
Az olasz élvonalbeli bajnokság 29. fordulójában a Napoli a második félidő elején lőtt két gyors gólnak köszönhetően győzött a Roma otthonában és tartja a lépést az éllovas Juventusszal. A SPAL a Roma legyőzése után a Frosinonét múlta felül, míg a Fiorentina a Torino döntetlent játszott Firenzében.
márc. 31
17:08
PL: hiába Camarasa álomgólja, a Chelsea a hajrában elintézte a Cardiffot (She)
A Chelsea a 84. és a 91. percben született góllal 2–1-re nyert a Cardiff City otthonában az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 32. fordulójában.
márc. 31
17:09
Női vízilabda Európa Kupa – Bronzérmes a magyar válogatott (Azenpenzem)
A magyar női vízilabda-válogatott bronzérmet nyert az Európa Kupa Torinóban zajló hatos döntőjében: Bíró Attila együttese a vasárnapi helyosztón két góllal, 13-11-re győzte le a házigazda olasz csapatot. A mérkőzés legjobbja a féltucat gólt szerző Keszthelyi Rita volt.
márc. 31
17:12
Serie A: a Napoli a félidők elején elintézte a Romát otthon (She)
Az olasz élvonalbeli bajnokság 29. fordulójában a Napoli a második félidő elején lőtt két gyors gólnak köszönhetően győzött a Roma otthonában és tartja a lépést az éllovas Juventusszal. A SPAL a Roma legyőzése után a Frosinonét múlta felül, míg a Fiorentina a Torino döntetlent játszott Firenzében.
márc. 31
17:15
Győzelemmel zárta az EHF Kupa csoportkörét a Tatabánya (m4sport.hu)
A magyar csapat csoportelsőként jutott a negyeddöntőbe.
márc. 31
17:18
Szenvedve nyert a Chelsea (Infostart)
A vendég Chelsea hátrányból fordítva 2-1-re verte a Cardiff Cityt az angol labdarúgó-bajnokság 31. fordulójában.
márc. 31
17:27
Hengerelt Rómában a Napoli (m4sport.hu)
A nápolyiak három góllal nyerték a Serie A vasárnapi rangadóját.

Keresés